Skip to main content
Spotify for Podcasters
Vind de kracht in je werk

Vind de kracht in je werk

By Vind de kracht in je werk

Veel jongeren weten niet hoe ze hun carrière willen inrichten of welke keuzes ze moeten gaan maken voor welke richting ze willen gaan studeren? Deze podcast inspireer ik jou door verschillende mensen te interviewen rond het thema vind de kracht in je werk. Deze mensen vertellen over hun passie hun veerkracht en hoe ze de weg hebben gevonden naar hun baan. Ook ik Mariëlle Vermeulen heb veel Obstakels gehad rond het thema werk. Ik persoonlijk heb veel geleerd Van andere mensen van hoe ze hun baan hebben gevonden. Omdat dit mij zo inspireert hebt. Bestaat deze podcast #Motiveren en #inspireren
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Wat doet een operator

Vind de kracht in je werk Sep 08, 2021

00:00
08:05
Wat doet een Business online coach?
Oct 14, 202210:21
Wat doet een Docent.

Wat doet een Docent.

Ben je benieuwd naar waarom ik er voor koos om de studies wiskunde, drama en rechten te doen? En hoe ik als docent mijn eigen levenslessen en ervaringen gebruik in mijn lessen? Luister dan naar mij in deze postcast.
Feb 19, 202229:26
Wat doet een schijfcoach
Dec 24, 202119:10
Wat doet een bewust ouderschap coach?
Oct 30, 202110:58
Wat doet een mentaal kietelcoach?
Oct 12, 202120:31
Wat doet een ondernemer
Oct 07, 202109:38
Wat doet een livecoach.

Wat doet een livecoach.

Greetje Berends, 52 jaar, life coach.
www.greetjeberends-coaching.nl
"Ik heb er alle vertrouwen in dat het goed komt, op het moment dat het voor jou goed voelt". Lijkt het jou nou ook leuk om in een podcast jou kracht en jouw passie te vertellen? kijk dan op www.gevoelbijtos.nl/podcast-vind-de-kracht-in-je-werk
Sep 29, 202112:23
Wat doet een operator
Sep 08, 202108:05
Wat doet een motivatiespreker?

Wat doet een motivatiespreker?

Ben je onderneemster en ga je voor het hoogst haalbare? Wil je FLOW ervaren en je GOUD bereiken?
Mijn handicap heeft me goud gebracht. Dat is de reden dat ik jou wil inspireren, motiveren en coach om te gaan staan voor wat je waar bent. Besef dat jij de oplossing voor het probleem van een ander hebt.
Ik ben geboren met de handicap Cerebellaire Ataxie. Volgens de artsen zou ik nooit kunnen fietsen op een tweewieler en goed kunnen lopen. Doordat ik ‘anders’ was dan anderen werd ik veel gepest. Ik was het verlegen meisje zonder zelfvertrouwen, rust en focus.
Later vertelde een leraar me doodleuk dat ik geen goede stageplaats zou vinden vanwege mijn handicap. Weg zelfvertrouwen dat ik net weer een beetje had opgebouwd.
Maar hé: ik leerde wel fietsen. Lopen. Voltooide twee HBO-studies. Heb een wereldreis gemaakt. Vond de liefste man van de wereld, ben moeder geworden van een gezonde dochter en zoon én run een succesvol bedrijf.
Kortom: ik heb mijn handicap omgebogen naar mijn kracht.
Ook jij bent tot nog zo veel meer in staat dan dat je denkt. Dat wist je natuurlijk allang maar het is ook belangrijk om in beweging te komen zodat jij recht op de finish afgaat en je je persoonlijke records verbreekt op elk niveau. Want dat ik wat ik je gun. Daar heb je lef voor nodig.
Meer over mij of mijn leuke bedrijf weten? Volg me op Facebook of Instagram via Ondernemen met FLOW of beluisteren mijn flow podcast via Spotify, Soundcloud of Itunes. In deze podcast heb ik regelmatig gesprekken met (voormalige) topsporters over ondernemen en topsport.
www.ondernemenmetflow.nl
De eigenaar van deze podcast is Marielle Vermeulen van bedrijf gevoel bij een TOS

Meer informatie over de podcast kijk dan op: www.gevoelbijtos.nl/podcast-vind-de-kracht-in-je-werk
Aug 24, 202113:05
Wat doet een Virtual Assistant
Aug 19, 202113:05
Wat doet de kunstenaar?
Aug 06, 202108:18
Wat doet een talentontdekker/business coach?
Jul 26, 202113:45
Wat doet een kindertolk?
Jul 25, 202113:20
Wat doet een mediator?
Jul 14, 202116:19
Wat doet een systemisch coach?

Wat doet een systemisch coach?

Uit wat voor gezin kom jij? En hoe werkt dat nu door in alles wat je denkt, voelt en doet? Wat voor invloed heeft dat allemaal? En wat weet je niet en heeft toch invloed? Veel vragen, veel antwoorden. Zjoske Kanters is systemisch coach en legt je dit uit. Wil jij ook geïnterviewd worden neem dan contact op https://www.gevoelbijtos.nl/podcast-vind-de-kracht-in-je-werk

Jul 11, 202122:54
Wat doet een loonwaarde deskundigen?

Wat doet een loonwaarde deskundigen?

Job groot verteld over zijn werk wat hij doet om jongeren te helpen naar passend werk. In deze podcast verteld hij hoe loonwaarden word gemeten en hoe jongeren uit de doelgroep passend werk vinden en behouden. Ook leg hij uit hoe werkgevers subsidie kunnen krijgen voor deze doelgroep. Superleerzaam luister 👂🏻! Wil jij nou ook is jou passie delen neem dan contact met mij op via www.gevoelbijtos.nl/podcast Missie: Samen helpen we de jongeren hun keuzen te beperken en de kans naar passend werk te vinden.

Jul 03, 202112:05
Wat doet een Jobcoach?
Jul 02, 202118:05
Hoe word je directeur van een bedrijf?
Jun 16, 202107:44