Skip to main content
Spotify for Podcasters
Zdr Kpr

Zdr Kpr

By Vlad & TheTeddie

Zdr Kpr е един по-такъв подкаст! Ще си говорим, помежду си и с всички вас. Ще си говорим за срещи, връзки, ще споделяме комични случки от нашия опит и ще споделим всичко, което разбрахме ние за срещите. Нещо старо, поднесено по нов ненатрапчив начин. Без цензура и без корекции
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

E26 - Новото начало

Zdr KprMar 18, 2023

00:00
36:53
E26 - Новото начало

E26 - Новото начало

Ново начало или старата песен на нов глас? Е няма как да знаете, ако не ни слушате! Общото между #Ергенът, Фетишисти на крака и Изкуствен интелект за проститутки, разбира се е в новия епизод. Ново начало, нови теми, нов смях и винаги така честни и неподправени, това ви обещаваме пак в новият епизод и целият сезон! Ако епизодът ти е харесал - удари един лайк и сложи няколко, примерно пет звездички, които ще ни зарадват много!Искаш да оставиш мнение или въпрос - запиши ги ТУК или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук.
Mar 18, 202336:53
Е25 - Моята първа секс играчка

Е25 - Моята първа секс играчка

Секс играчки! С кои да започем? Този път не само в качеството си на сексуален аксесоар, а като инструмент за вдигане (и) на самочувствие :). Не можете и да си представите всички ползи от тях! Спираме до тук, за да имате сили и за този ударен епизод! Не забравяйте, че всеки слушател може да ползва 20% намаление в www.sexwell.bg с код ZDR20. Един епизод записан на един дъх с малко грешки за настроение. Ако епизодът ти е харесал - удари един лайк и сложи няколко, примерно пет звездички, които ще ни зарадват много! Искаш да оставиш мнение или въпрос - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук.
Sep 12, 202231:56
E24 - ПОРНО!

E24 - ПОРНО!

Мръсна дума ли е порното, или факта, че се крием за да гледаме го прави такава? Гледат ли Теди и Влади порно? Какво порно точно гледат и на какво може да ни научи порното ще разберете в поредния епизод с много смях и съвети! И както винаги искаме да разберем и вашата гледна точка. ЗА или ПРОТИВ порното сте - гласувайте под епизода в Spotify, или оставете мнение пак там. Ако епизодът ти е харесал - удари един лайк и сложи няколко, примерно пет звездички, които ще ни зарадват много! Искаш да оставиш мнение или въпрос - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук.
Aug 05, 202233:47
E23 - 1,2,3 Не само аз и ти!

E23 - 1,2,3 Не само аз и ти!

И едно, и две... Ама имало и три! Да, тройки. Някои не знаят за третия човек, а други пък знаят и живеят в един по-различен свят, в който рамките на "нормалното" не същуствуват. Възможно ли е щастливо съжителство между трима души? А кой плаща сметката в такъв триъгълник? Заедно с още куп неудобни, но нужни въпроси и доза смях ще получите в новия ни епизод.  Ако епизодът ти е харесал - удари един лайк и сложи няколко, примерно пет звездички, които ще ни зарадват много! Искаш да оставиш мнение или въпрос - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук.
Jul 10, 202233:34
E22 - Миш-Маш

E22 - Миш-Маш

Хора да не повярвате! Нашата творческа пауза приключи! И как по-добре да отпразнуваме завръщането си освен с един як епизод, в който отговаряме на ваши въпроси от инстаграм. Ако ви липсвахме, или пък не, ако искате няколко практични съвета за летни забивки, или може би пък искате да се върнете в съобщенията на някой, след като сте ги гоустнали - отговорът е един - СЛУШАЙТЕ НИ. Завърнахме се! Ако епизодът ти е харесал - удари един лайк и сложи няколко, примерно пет звездички, които ще ни зарадват много! Искаш да оставиш мнение или въпрос - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук.
Jul 05, 202232:02
E21 - На мама момчето и на татко момичето

E21 - На мама момчето и на татко момичето

Колко от вас са имали сблъсък с мамини синчета или с момичето на тате? Никой не готви по-добре от мама и никой не те защитава повече от тате... Да, срещите с такъв човек могат да са колкото хумористични и да дадат хляб на разговорите ти с приятели на по коктейл, толкова и натоварващи в даден момент. Кои за основните признаци, че срещу теб седи мамино синче или момичето на татко? Разказваме няколко смешни случки и накрая май разбираме, че и самите ние имаме Mommy/Daddy Issues. Сподели с нас в коментар под епизода в Spotify някоя забавна случка по темата или просто мнение. Ако епизодът ти е харесал - удари един лайк и сложи няколко, примерно пет звездички, които ще ни зарадват много! Искаш да оставиш мнение или въпрос - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук.
Feb 22, 202222:55
E20 - Червени флагове с Богдан Динчев

E20 - Червени флагове с Богдан Динчев

На Гости ни е Богдан Динчев, Тик-Ток сензация и сексимвол сред поколение Z (и по-дъртичките също го харесваме). С него си говорим за червените флагове при запознанство с нов човек. Какво може да откаже някой, само след една среща? Разхождаме го през най-интересните теми на подкаста, секс на първа среща и доколко е нормално да споделяш и най-крайните си вярвания - чуй сега! Не забравяйте да оцените подкаста ни и да оставите коментар под епизода в Spotify. Искаш да оставиш мнение или въпрос - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук.
Feb 18, 202236:17
E19 - Това ще прекрати връзката ви!

E19 - Това ще прекрати връзката ви!

Правим нещо ново… Две нови неща! Първо - записваме онлайн, аудиото е тестово, дано издържите до край! Въпреки това пък второто е емблематично - всеки път наблягаме на нещата, които ще ни помогнат да намерим половинката си. Днес решихме да говорим за това какво може да доведе до край на отношенията ни. Няма идеални хора, както и идеални отношения, но какво трябва да избягваме като поведение, за да оцелее връзката ни?  Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук. 
Feb 04, 202227:29
E18 - Manic phase с Поли Недкова

E18 - Manic phase с Поли Недкова

Гостува ни Поли Недкова @pollynedkova - тя е актриса, тя е влогър, тя е водещ по bTV, тя е преподавател в НАТФИЗ... Тя е! Това е епизод, който се превърна във вулкан от емоции, ще ви завихри през онлайн запознанствата, перфектната първа среща и какъв е проблема на “dating”-а в България. Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук. Tова е поредният ни студиен епизод с нашите приятели от ProCasters.
Jan 19, 202235:57
E17 - International Dating

E17 - International Dating

Планирате да "отскочите" при приятел за уикенда в UK, как да проверите дали англичаните са наистина толкова секси или всичко идва от акцента им? Говорим си за различните държави, какви са правилата за свалки там, къде и как се намират хората и каква е разликата от родните ухажори - "да се мачнем ли, или да не се мачнем?". Това е въпросът? В този епизод, специален гост е нашето момиче от Sex and the City UK - Поли! Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук. Tова е поредният ни студиен епизод с нашите приятели от ProCasters  
Dec 16, 202127:36
Е16 - Здр Коце, Кпр?

Е16 - Здр Коце, Кпр?

Първият ни гост! Коцето. Събрал е много личности в една, но в този епизод реши да покаже себе си. Неподправен, забавен и истински, той олицетворява нашия подкаст. Секс на първа среща, сериозни отношения, алфа и бета във връзките и хубаво ли е да си сингъл в ЛГБТИ+ общността, ще разберем с него в този епизод. Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или Фейсбук. Tова е поредният ни студиен епизод с нашите приятели от ProCasters  
Nov 09, 202126:40
Е15 - Friend Зоната

Е15 - Friend Зоната

След Хелоуийн и зоната на здрача, може да попаднем в зона "Само приятели". Има ли изход от приятелската зона или веднъж попаднали в нея - няма излизане? Как да познаем, че някой ни лепва етикет "приятел" без да го искаме? Как сами да сложим този "етикет", ако не изпитваме нищо, освен приятелска симпатия. Както винаги, споделяме забавни примери от нашия живот . Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или във Фейсбук. Tова е поредният ни студиен епизод с нашите приятели от ProCasters.   
Nov 02, 202123:37
Е14 - На Сляпо

Е14 - На Сляпо

Търсиш Гадже?! Не Търсиш Гадже! Търсиш Предизвикателство? Имаш предизвикателство - срещни се с някой на сляпо! Започваме сезон 2 ударно, говорейки си за нашето Предизвикатествто. Какво е чувството да отидеш на среща с напълно непознати, да дадеш шанс на човека, а не на снимките. Може ли една среща на сляпо да доведе до нещо... различно? Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или във Фейсбук. Tова е поредният ни студиен епизод с нашите приятели от ProCasters  
Oct 18, 202124:26
E13 - Раздялата

E13 - Раздялата

Сякаш на шега, фаталният ни 13-ти епизод е за раздялата, изобщо без да сме го планували. Искаме или не, знаем или не, раздялата идва. Удря ни както нищо и никога преди, всеки път различно и по своему. Как да се справим и какво да правим и не правим по време на раздяла. Може ли да излизате с други хора, или пък да ядете шоколад, а защо не и да го/я спечелите обратно. Всичко това в този малко по-дълъг епизод пълен с наш опит и преживявания... Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или във Фейсбук. Tова е поредният ни студиен епизод с нашите приятели от ProCasters  
Jul 26, 202127:44
E12 - Краят идва

E12 - Краят идва

Параноя или не, отношенията с вашия партньор могат да охладнеят. Нещата са към своя край. Кои са причините и знаците, по които може да познаете, че партньорът ви иска край на връзката. В този епизод говорим за това кога и как идва краят. През какво сме минали самите ние и как да се справим в такава ситуация. Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в Инстаграм или във Фейсбук. Tова е първият ни студиен епизод и искаме да благодарим на нашите приятели от ProCasters  
Jul 06, 202122:49
Е11 - Великолепните 5

Е11 - Великолепните 5

В този епизод ще ви запознаем с WE, Artsy Fartsy, Lana Depressana, Friendsters и WannaBe. Те са невероятни, те са неповторими, те са великолепни - те са нашата великопелна петица, а в епизода ще разберете как да ги познаете и заговорите. Малко глупости, много факти, малко смях и много опит както винаги. Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie & @kukuman87. А вече и във фейсбук  https://www.facebook.com/ZdrKprPodcast
Jun 23, 202124:32
E10 - Перфектен мач

E10 - Перфектен мач

Намираме някой невероятен човек и на база снимка си казваме "О Боже - перфектен/а е". Има ли перфектен човек? Можем ли в едно приложение - от една снимка; или пък от момент в бара, да кажем, че някой е нашият човек? В този епизод говорим как да познаем перфектния мач, за какво да внимаваме и как да не бъдем заслепени от невероятните им качества. Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie & @kukuman87
Jun 01, 202124:09
E09 - "Плъзгане след съвпадение"

E09 - "Плъзгане след съвпадение"

Когато тръпката от първите срещи замира започват странните въпроси - скучен/а ли станах; дали да търся нещо ново? Ако пък всичко е наред, да продължим ли нещата без тръпка? На тези и още въпроси отговаряме днес, разказваме лични преживявания и трудно събираме всичко в нова 27-минутна доза дейтинг гайд. Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie & @kukuman87
May 14, 202127:53
E08 - Изневяра

E08 - Изневяра

Днес изневярата е сякаш често срещано явление... Изневерявали ли сме и какво е изневяра за нас, с няколко лични истории споделяме в епизода. Възможно ли е да има полза от изневярата, и как да я понесем? Един малко по-сериозен епизод! Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie & @kukuman87
Apr 30, 202121:03
Е07 - Bootycall

Е07 - Bootycall

В съвременното забързано ежедневие booty call срещите станаха като брънч с приятели. Как да комуникираме и какви са правилата на booty call-a? Възможно ли е той да се превърне във връзка? Очакваме Вашето мнение и въпроси - запиши ги на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie & @kukuman87
Apr 17, 202120:03
Е06 - А гаджета ли сме вече?

Е06 - А гаджета ли сме вече?

Говорим си за правилата след секс. Да останем ли през нощта или да си тръгнем? Секс набор - или задължителните помощни неща, за секс вечер. Сутрешни рутини или как да ги изгоните, за да отидете до тоалетна. А кога да говорим за следваща среща? Ако искаш да отговорим и на твой въпрос в някой от следващите епизоди - запиши го на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie & @kukuman87
Apr 12, 202123:11
Бонус Епизод 01

Бонус Епизод 01

5-минутен съвет...
Apr 01, 202104:27
Е05 - СЕКС! 18+

Е05 - СЕКС! 18+

18+ Очакваме ли секс на трета среща? Има ли правилен момент, в който да го направим? Прави ли ни «лесни» секс по време на първите ни срещи и ще загуби ли партньорът ни интерес към нас? Този епизод ще разбие поредните митове свързвни със секса, пригответе се за нови съвети и доза смях. Ако искаш да отговорим и на твой въпрос в някой от следващите епизоди - запиши го на www.anchor.fm/ZdrKpr или ни пиши в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie и @kukuman87
Mar 30, 202120:50
Е04 - Какво, кога и как

Е04 - Какво, кога и как

Дали ме хареса? Да пиша ли, че аз съм си изкарал добре или звучи прекалено отчаяно? Ще отговорим на тези въпроси и леко ще засегнем темата с първия секс - кога и как да се случи. Отговаряме и на няколко въпроса на слушатели. Ако искаш да отговорим и на твой въпрос в някой от следващите епизоди - запиши го на www.anchor.fm/ZdrKpr r или ни пиши в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie и @kukuman87
Mar 16, 202131:12
Е03 - Първа среща

Е03 - Първа среща

Първите срещи могат да бъдат и наши първи проблеми. В този епизод си говорим как да планираме първа среща, какво и как да кажем. Даваме ви малко свежи идеи за първи срещи, за да се отличите от тълпата. А накрая разбиваме митовете за целувка на първа среща! Ако искаш да ни питаш въпрос отиди на www.anchor.fm/ZdrKpr и се запиши за отговор в някой от следващитени епизоди, може също и да ни пишете в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie и @kukuman87
Mar 06, 202124:43
E02 - Остава ли за утре?

E02 - Остава ли за утре?

Вече сме им писали първи! Сега ще си говорим за това как да поддържаме разговора. А след това, на база готиния разговор, как да направим изводи каква първа среща да плануваме. Ще дадем добри съвети как да попитате за първа среща, така че да не ти откажат. А след това ще дадем и идеи за свежи първи срещи... Да започваме! Оставете ни гласово съобщение на страницата на подкаста www.achor.fm/ZdrKpr или ни пишете в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie и @kukuman87
Feb 26, 202126:19
E01 - Asl Pls

E01 - Asl Pls

В първи епизод ще си говорим за първи неща като - Да пишем ли първи?  Ще обсъдим на дълго и широко кога и как да пишем първи спрямо това, което искаме да постигнем.  А ти пишеш ли първи?  Оставете ни гласово съобщение на страницата на подкаста www.achor.fm/ZdrKpr или ни пишете в инстаграм @zdr_kpr_podcast или @theteddie и @kukuman87  Background music by Wataboi from Pixabay
Feb 19, 202120:31