Skip to main content
Spotify for Podcasters
De About NOW podcast

De About NOW podcast

By Liz Huisman

In de About NOW podcast neem ik je mee in een langzamer, lichter leven (en leuker) leven. Van slow living en minimalisme tot routines en rituelen en creativiteit. Luister gezellig mee tijdens het wandelen, in de tuin of onder het genot van een kop thee. Neem ook een kijkje op mijn Instagram (@liz.huisman) of website (www.about-now.nl). Ik wens je heel veel luisterplezier!
Available on
Apple Podcasts Logo
Castbox Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Stitcher Logo
Currently playing episode

Hoe pas je slow living toe in je dagelijks leven?

De About NOW podcastMar 15, 2023

00:00
33:04
Hoe pas je slow living toe in je dagelijks leven?

Hoe pas je slow living toe in je dagelijks leven?

In deze tweede aflevering van de About NOW podcast over langzamer en lichter leven neem ik je mee in mijn favoriete thema: slow living. Ik neem je mee in hoe ik slow living zie en hoe je het kunt toepassen in je dagelijks leven, gewoon tussen de drukte van alledag door. Ik ben Liz, een schrijvende twintiger in een slow life. Via mijn platform (www.about-now.nl), Instagram (@liz.huisman) en deze podcast deel ik mijn eigen ervaringen en inspiratie voor een langzamer en lichter leven. Met meer rust, creativiteit, geluksmomentjes en volledig op jouw eigen voorwaarden (maar wel met beide benen op de grond).
Mar 15, 202333:04
Langer licht, nieuwe plannen en meer energie: welkom lente!

Langer licht, nieuwe plannen en meer energie: welkom lente!

In de allereerste aflevering van de About NOW podcast over langzamer en lichter leven ga ik het hebben over de lente. Volgens de meteorologische kalender is die namelijk al begonnen op 1 maart, het moment waarop deze podcast live is gekomen. Het is een seizoen van een nieuw begin, nieuwe ideeën en verandering. In deze podcastaflevering bespreek ik aan de hand van 5 tips hoe je mee kunt bewegen in het ritme van de lente. Ik ben Liz, een schrijvende twintiger in een slow life. Ik ga schrijvend door het leven en doe dit het liefst zo licht mogelijk. Via mijn platform (www.about-now.nl), Instagram (@liz.huisman) en deze podcast deel ik mijn eigen ervaringen en inspiratie voor een langzamer en lichter leven. Met meer rust, creativiteit, geluksmomentjes en volledig op jouw eigen voorwaarden (maar wel met beide benen op de grond). 
Feb 28, 202314:03