Skip to main content
Spotify for Podcasters
All you feed is love

All you feed is love

By Allyoufeedislovepodcast

Dè podcast over jouw huisdier: All you feed is love.
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Schooien en jagen

All you feed is loveMar 22, 2021

00:00
24:12
Schooien en jagen

Schooien en jagen

In de laatste aflevering van dit seizoen neemt dierenarts Stijn Peters je mee in de wereld van de darmproblemen bij onze viervoeters. En de man die elke aflevering een bruikbare tip gaf komt nu eindelijk wat langer aan het woord: Jeroen Oomen. Hij is gedragscoach voor honden. Of liever: voor de hondenbezitters. En Stefanie en Junee beantwoorden vragen van onze luisteraars. Misschien zit jouw vraag er ook wel tussen?
Mar 22, 202124:12
Survivallen met je hond

Survivallen met je hond

Gijs Bartels is te gast en vertelt over de Animal Events die hij organiseert, waar jij gezellig met je hond kunt survivallen. Dierenarts Stijn Peters gaat in deze podcast dieper in op huidproblemen bij honden door bijvoorbeeld hooikoorts. Twan neemt je mee in de meest duurzame Tak van dierenvoeding: Goood en Jeroen geeft weer een snelle tip aan hondenbezitters.
Mar 08, 202122:38
Als het beestje een (gekke) naam heeft

Als het beestje een (gekke) naam heeft

De huid en vacht van honden en katten vertelt veel over hoe het met hen gaat. Huidproblemen komen vaak voor. Dierenarts Stijn Peters vertelt hoe hij te werk gaat om de oorzaak te achterhalen én op te lossen. Hondentrimster Cynthia Vos vertelt over haar werk en geeft tips hoe je de vacht van jouw hond en kat kunt verzorgen en met Stefanie en Junee nemen we de namenlijst door. Welke namen zijn populair voor honden en katten? 
Feb 22, 202121:03
Tandjes poetsen

Tandjes poetsen

Drie generaties Tak, Simon, Arian en Twan, blikken terug op hoe het bedrijf begon en doorging van vader op zoon. We praten over katten: kun je ze binnen houden of niet?  In de spreekkamer kijken we naar het gebit van onze huisdieren en Jeroen geeft je een verrassende tip over het belonen van jouw hond.
Feb 08, 202127:26
Katten met koorts zijn net mannen die ziek zijn

Katten met koorts zijn net mannen die ziek zijn

Wanneer ga je naar de dierenarts en wat kun je zelf doen? Deze vraag staat centraal. Dierenarts Stijn gaat in op symptomen en oplossingen voor kattenziekte, niesziekte en parvo bij honden. Perry Broos van Medpets vertelt over zijn werk bij de grootste dierenwinkel van Nederland en Stefanie en Junee leggen uit wat kruiden toevoegen aan dierenvoeding. Jeroen leert je hoe je voorkomt dat jouw hond steeds loopt te trekken aan de lijn.
Jan 25, 202122:25
Katten zijn snackers, honden zijn schransers

Katten zijn snackers, honden zijn schransers

In deze aflevering vertelt Caroline van de Lagemaat van dierenpension De Bommel hoe je een goede kennel vindt voor jouw huisdier. Dierenarts Stijn Peters weet hoe het komt dat mensen het niet doorhebben dat hun hond of kat te dik of juist te mager is. Onze eigen experts Stefanie en Junee geven tips hoe jij, samen met jouw hond of kat kunt werken aan een gezond gewicht. En hondengedragscoach Jeroen Oomen geeft elke week een praktische tip. Zijn eerste tip is speciaal voor jouw pup.
Jan 11, 202121:43
Dè podcast over jouw huisdier: All you feed is love

Dè podcast over jouw huisdier: All you feed is love

Binnenkort op dit kanaal dè podcast over jouw huisdier: All you feed is love.
Dec 14, 202000:50