Skip to main content
Spotify for Podcasters
1% bedre-podden

1% bedre-podden

By Amalie Espedal

Velkommen til podcasten 1% bedre! Her diskuterer vi personlig utvikling, manifestering, ledelse, økonomi – har det noe med å bli et bedre menneske å gjøre, så snakker vi om det. I tillegg har 1% bedre en bokklubb, som du kan finne ved å søke på 1% bedre-bokklubben. Der går vi gjennom én bok i måneden innenfor personlig utvikling. God lytting!
Currently playing episode

Hvordan jeg oppdaget manifestering og endret livet mitt på to år

1% bedre-poddenDec 07, 2022

00:00
30:03
Bli med å gjøre 2023 til det beste året noensinne: introduksjon til boken "Manifest – 7 Steps to Living Your Best Life"

Bli med å gjøre 2023 til det beste året noensinne: introduksjon til boken "Manifest – 7 Steps to Living Your Best Life"

Dette er en bokklubb-episode som du vanligvis finner hos 1% bedre-bokklubben. Første episode blir lagt ut her for alle, men for å bli med på resten av boken må du melde deg inn her:  Abonner og bli med i bokklubben på denne linken via Spotify. Hallo alle sammen, og velkommen til en ny bok i januar! Nå tar vi fatt på Manifest av Roxie Nafousi, og denne her blir megabra, det kan jeg allerede føle! Hør introduksjonen, og bli med. Det er ikke for sent å kjøpe boken, finne den på lydbok eller såklart låne den på et bibliotek om den finnes der. Bli med oss å implementer alle stegene. Alle episodene blir tilgjengelig i bokklubben. Ressurser: Vår nyopprettede Facebook-gruppe, åpen for alle! Kom og bli med. Episoden jeg nevner om min egen oppdagelse av manifestering. Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet How to Win Friends and Influence People)! Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie Her kan du følge på sosiale medier: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Bokklubben: https://www.instagram.com/ettprosentbedre/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal)
Jan 01, 202325:49
Hvordan takle negativitet fra andre mennesker rundt jul og nyttår

Hvordan takle negativitet fra andre mennesker rundt jul og nyttår

Halloen! I dag snakker vi litt om at du må forholde deg til mennesker du kanskje vanligvis ikke er rundt 24/7 i julen. Hvordan takler man den negativiteten som kan oppstå? Vil du være med å gjøre månedens bok i bokklubben? Akkurat nå er det Dale Carnegie – How to Win Friends and Influence People som er boken for desember. Du kan når som helst begynne på den! Kjøp boken, hør den på lydbok, hør bokklubb-episodene og bli med å implementere alt vi lærer. Du finner bokklubben kun på Spotify: https://spotifyanchor-web.app.link/e/0QHEHAR3xvb Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet How to Win Friends and Influence People)! Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie Her kan du følge på sosiale medier: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Bokklubben https://www.instagram.com/ettprosentbedre/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal*  (*Annonselenke for Gyldendal)
Dec 27, 202216:57
Hvordan leve bra og oppnå personlig vekst under høye levekostnader

Hvordan leve bra og oppnå personlig vekst under høye levekostnader

Det er jul, strømmen er dyr, maten er dyr og det virker som alle klarer seg helt supert…. Eller, gjør vi egentlig det? Hvordan har vi det egentlig, med de økende levekostnadene? I denne episoden snakker jeg om manifestasjon og personlig vekst, og hvordan vi får det til samtidig som vi kanskje går med tanker og bekymringer rundt økonomi, gavekjøp eller gjeld. Vil du være med å gjøre månedens bok i bokklubben? Akkurat nå er det Dale Carnegie – How to Win Friends and Influence People som er boken for desember. Du kan når som helst begynne på den! Kjøp boken, hør den på lydbok, hør bokklubb-episodene og bli med å implementere alt vi lærer. Du finner bokklubben kun på Spotify: https://spotifyanchor-web.app.link/e/0QHEHAR3xvb Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet How to Win Friends and Influence People)! Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie Her er episoden med Arne Holte: https://podcasts.apple.com/no/podcast/gjeld-selvmord-og-psykisk-helse-m-arne-holte-arman-vestad/id1447425293?i=1000499897075 Her kan du følge på sosiale medier: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Bokklubben https://www.instagram.com/ettprosentbedre/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal)
Dec 20, 202228:05
Kan man skape et nytt liv med en ny drømmevirkelighet?

Kan man skape et nytt liv med en ny drømmevirkelighet?

Hvordan er det man manifesterer sitt drømmeliv, klarer å bli en ny person med en ny virkelighet – men faktisk får det til? Jeg prater om viktigheten av ny kunnskap, hvordan man ofte glemmer å ta utgangspunkt i seg selv, og hvordan man må begynne å leve annerledes fra start. Vil du være med å gjøre månedens bok i bokklubben? Akkurat nå er det Dale Carnegie – How to Win Friends and Influence People som er boken for desember. Du kan når som helst begynne på den! Kjøp boken, hør den på lydbok, hør bokklubb-episodene og bli med å implementere alt vi lærer. Du finner bokklubben kun på Spotify: https://spotifyanchor-web.app.link/e/0QHEHAR3xvb Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet How to Win Friends and Influence People)! Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie Her kan du følge på sosiale medier: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Bokklubben https://www.instagram.com/ettprosentbedre/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal) Nøkkelord: manifestasjon, law of attraction, ett prosent bedre, joe dispenza
Dec 13, 202227:24
Hvordan jeg oppdaget manifestering og endret livet mitt på to år

Hvordan jeg oppdaget manifestering og endret livet mitt på to år

I dag forteller jeg litt personlig om livet, hvordan jeg oppdaget manifestering og hvordan jeg brukte det som et virkemiddel for å snu livet rundt når jeg trengte det som mest! Vil du være med å gjøre månedens bok i bokklubben? Du finner den her på Spotify! Du kan når som helst begynne – abonner på podcasten og bli med:  https://spotifyanchor-web.app.link/e/0QHEHAR3xvb  Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet How to Win Friends and Influence People)! Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie  Her kan du følge på sosiale medier:  Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/  Bokklubben https://www.instagram.com/ettprosentbedre/  Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie  Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre  Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal)
Dec 07, 202230:03
Bokklubben: How to Win Friends and Influence People – Del 1 – Lønner det seg med kritikk?

Bokklubben: How to Win Friends and Influence People – Del 1 – Lønner det seg med kritikk?

Velkommen til en ny episode av 1% bedre sin bokklubb. Denne bokklubben har sin helt egen podcast, som du må abonnere på for å få tilgang til alle episodene om månedens bok. Her, i denne podden, får du likevel en smakebit på enkelte av kapitlene. Bli med oss i lenken over – det er aldri for sent å begynne på boken, og du tar det i ditt tempo! Nysgjerrig på bokklubben og månedens bok? 1% bedre-bokklubben går gjennom én bok innenfor personlig utvikling hver måned. Boken for desember 2022 er How to Win Friends and Influence People av Dale Carnegie. Du kan starte når som helst på boken:  Abonner på denne linken via Spotify. Om dagens episode: Hva kan vi lære av Abraham Lincoln og hans måte å håndtere vanskelige ting på? Han døde som en stor helt, men vi lærer at han også skrev masse kritiske brev til folk han mente var ubrukelige, før han hadde en opplevelse som endret væremåten hans og forståelsen hans for andre mennesker. Dette kapitlet handler om å forstå hvorfor folk reagerer og gjør som de gjør – og hvordan de alltid har veldig lyst til å forsvare seg selv og sine handlinger når de får kritikk. Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet How to Win Friends and Influence People)! Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie Her kan du følge meg og bokklubben: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Bokklubben: https://www.instagram.com/ettprosentbedre/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal)
Dec 02, 202226:45
Bokklubben: How to Win Friends and Influence People av Dale Carnegie: Slik får du venner og innflytelse!

Bokklubben: How to Win Friends and Influence People av Dale Carnegie: Slik får du venner og innflytelse!

Velkommen til en ny episode av 1% bedre sin bokklubb. Denne bokklubben har sin helt egen podcast, som du må abonnere på for å få tilgang til alle episodene om månedens bok. Her, i denne podden, får du likevel en smakebit på enkelte av episodene. Bli med oss i lenken over – det er aldri for sent å begynne på boken, og du tar det i ditt tempo! Bokklubben tar for seg én ny bok hver måned, innenfor kategorien personlig utvikling.  Info: Desember-månedens bok i 2022 er How to Win Friends and Influence People av Dale Carnegie. Warren Buffet sier denne boken har endret han – kan den endre oss og, tro? Den lover å hjelpe oss med alle sosiale relasjoner, bli en god kommunikatør, få lettere venner, mer popularitet og ikke minst: vinne folk over til vårt synspunkt – og være fornøyd med det. Forfatteren selv har undervist businessfolk i årevis før han skrev boken, og han innså at businessfolk trengte opplæring i det samme som folk flest: det å omgås andre og å lede andre. 85% av den finansielle suksessen kom nemlig ikke fra den tekniske kompetansen til lederen, men fra hvor god hun eller han var med folk... Rett og slett. Vi begynner 1. desember, kjøp boken, lån den på et bibliotek eller hør den på lydbok – du kan høre den hos vår annonsør, Nextory! Abonner og bli med i bokklubben på denne linken via Spotify. Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet neste måneds bok: How to Win Friends and Influence People)! Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie Her kan du følge meg og bokklubben: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Bokklubben: https://www.instagram.com/ettprosentbedre/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal)
Nov 30, 202218:33
Tøffe økonomiske tider og "Amalie (24) har bare 42 kroner å leve for"

Tøffe økonomiske tider og "Amalie (24) har bare 42 kroner å leve for"

Amalie Engen har bare 42 kroner å leve for når alle regninger er betalt. Hun, sammen med to andre, tøffe kvinner har stilt opp på Debatten (NRK) for å sette et ansikt på problemet. Samtidig har TikTok fanget opp at Amalie har vunnet i millionflax fem år tidligere. Hva er det som har skjedd, og hvordan er det overhode mulig å nå bare leve på 16 000 kroner i måneden, som Amalie gjør? Les artikkelen om Amalie her: https://www.nrk.no/norge/amalie-_24_-lever-i-lavinntekt_---foler-et-konstant-press-i-brystet-1.16181759 Se debatten her: https://tv.nrk.no/serie/debatten/202211/NNFA51111522/avspiller Vil du bli med å gjøre boken Rich Dad Poor Dad med meg? Da kan du bli med i 1% bedre sin bokklubb! Bokklubben går gjennom én bok innenfor personlig utvikling hver måned. Denne bokklubben har sin helt egen podcast, som du må abonnere på for å få tilgang til alle episodene om månedens bok. Hør noen av de åpne episodene eller bli med oss med en gang, du kan når som helst starte på boken. Abonner og bli med i bokklubben på denne linken via Spotify Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet neste måneds bok: How to Win Friends and Influence People). Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie Her kan du følge meg og bokklubben: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Bokklubben: https://www.instagram.com/ettprosentbedre/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal)
Nov 19, 202221:55
46 millioner i eiendom på tre år, investeringer, Stack by Me og månedens bok

46 millioner i eiendom på tre år, investeringer, Stack by Me og månedens bok

Rentehevinger, eiendomsinvesteringer og boken Rich Dad Poor Dad er tema for dagens episode! Ting nevnt: Artikkelen: "Fra 0 til 53 leietagere på tre år" Appen: Stack By Me Boken: Rich Dad Poor Dad Nysgjerrig på bokklubben og månedens bok? 1% bedre-bokklubben går gjennom én bok innenfor personlig utvikling hver måned. Denne bokklubben har sin helt egen podcast, som du må abonnere på for å få tilgang til alle episodene om månedens bok. Hør noen av de åpne episodene eller bli med oss med en gang, du kan når som helst starte på boken! Abonner på denne linken via Spotify. Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet The Power)! Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie Her kan du følge meg og bokklubben: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Bokklubben: https://www.instagram.com/ettprosentbedre/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal)
Nov 07, 202214:46
Bokklubben: Rich Dad Poor Dad – Del 1 – De rike jobber ikke for penger, penger jobber for dem

Bokklubben: Rich Dad Poor Dad – Del 1 – De rike jobber ikke for penger, penger jobber for dem

ABONNER HER via Spotify for å bli med i selve bokklubben! Velkommen til en ny episode av 1% bedre sin bokklubb. Denne bokklubben har sin helt egen podcast, som du må abonnere på for å få tilgang til alle episodene om månedens bok. Her, i denne podden, får du likevel en smakebit på enkelte av episodene. Bli med oss i lenken over – det er aldri for sent å begynne på boken, og du tar det i ditt tempo! Info: November-månedens bok i 2022 er Rich Dad Poor Dad. I dagens avsnitt diskuterer vi kapittel 1, der vi lærer om hvorfor de rike får penger til å jobbe for seg – og hvorfor middelklassen jobber for penger. Vi blir kjent med bakgrunnshistorien til både Rich Dad, Poor Dad og de to guttene som vi følger gjennom boken. Bli med å diskuter! Vil du bli med i bokklubben? Abonner på denne linken via Spotify. https://anchor.fm/amalie-espedal5/subscribe Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet The Power)! Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie Her kan du følge meg og bokklubben: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Bokklubben: https://www.instagram.com/ettprosentbedre/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal)
Nov 03, 202233:16
Bokklubben: Vi starter på Rich Dad Poor Dad – å sikre seg økonomisk i en nedgangstid

Bokklubben: Vi starter på Rich Dad Poor Dad – å sikre seg økonomisk i en nedgangstid

ABONNER HER via Spotify for å bli med i bokklubben. Velkommen til en ny episode av 1% bedre sin bokklubb. Denne bokklubben har sin helt egen podcast, som du må abonnere på for å få tilgang til alle episodene om månedens bok. Her, i denne podden, får du likevel en smakebit på introduksjonen til november-boken Rich Dad Poor Dad. Bli med oss i lenken over – det er aldri for sent å begynne på boken, og du tar det i ditt tempo! Info: I november 2022 tar vi fatt på bestselgeren Rich Dad Poor Dad: What the Rich Teach Their Kids About Money - That the Poor and Middle Class Do Not! Dette er en introduksjonsepisode, så har du enda ikke skaffet deg boken eller sikret deg den på lydbok – du har enda tid! Du kan begynne når som helst, bare skaff deg boken, lytt til bokklubb-episodene og bli med å implementere alt vi lærer i løpet av måneden. Vil du bli med i klubben? Abonner på denne linken via Spotify. Annonse: Nextory er vår annonsør! De leverer hundretusenvis av lydbøker og e-bøker. Du kan få en utvidet, gratis prøveperiode på hele 45 dager, slik at du kan lytte til akkurat det du vil (kanskje en bokklubb-bok? De har blant annet The Power)! Tilbudet gjelder for nye kunder, og for å få utvidet prøveperiode benytter du deg av lenken under: https://www.nextory.no/amalie Her kan du følge meg og bokklubben: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Bokklubben:   https://www.instagram.com/ettprosentbedre/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe noen av mindre andre favorittbøker? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal)
Nov 02, 202219:28
Bokklubben: The Power av Rhonda Byrne – Del 8 – Hvordan kan vi tiltrekke oss mer penger, og bli en real pengemagnet?

Bokklubben: The Power av Rhonda Byrne – Del 8 – Hvordan kan vi tiltrekke oss mer penger, og bli en real pengemagnet?

ABONNER HER via Spotify for å bli med i bokklubben. Velkommen til en ny episode av 1% bedre sin bokklubb. Denne bokklubben har sin helt egen podcast, som du må abonnere på for å få tilgang til alle episodene om månedens bok. Her, i denne podden, får du likevel en smakebit på kapittel 8. Bli med oss i lenken over – det er aldri for sent å begynne på boken, og du tar det i ditt tempo! Info: Oktober-månedens bok i 2022 er The Power av Rhonda Byrne. I kapittel 8 snakker vi økonomi og penger, og det er et viktig tema for mange for tiden! Derfor ligger denne episoden ute her for alle, og vil du høre resten så finner du 1% bedre sin bokklubb her.  Episoden: Ah, den store pengeepisoden! Denne er gøy! Vi snakker om hvordan vi kan få inn mer penger i livet, og hvordan man skal jobbe med et mindset som ikke har begrensende tanker rundt økonomi og penger. Definitivt en av de lengre, men vel verdt det. Let’s Get Rich or Die Trying, som Fifty sier.   Annonse:  Vil du høre The Power-boken hos Nextory, vår annonsør? Her er lenken du bruker for å få hele 45 dager gratis prøveperiode! Kun for nye kunder: https://www.nextory.no/amalie Kjøreplan: 00:01: Litt om hvorfor økonomi er viktig å prate om 03:20: Vi diskuterer kapittel 8 38:04: Øvelse Vi snakkes i episode 9! I mellomtiden kan du følge meg: Instagram https://www.instagram.com/amalieespedal/ Tiktok https://www.tiktok.com/@umulieamalie Meld deg på nyhetsbrev https://mailchi.mp/828285ab5145/ett-prosent-bedre Vil du kjøpe boken? https://pokket.no/amalie-espedal* (*Annonselenke for Gyldendal)
Nov 01, 202239:53
Bokklubben: The Power av Rhonda Byrne – Del 1 – Hva er egentlig "the Power"?

Bokklubben: The Power av Rhonda Byrne – Del 1 – Hva er egentlig "the Power"?

ABONNER HER via Spotify for å bli med i bokklubben. Velkommen til første episode av 1% bedre sin bokklubb. Denne bokklubben har sin helt egen podcast, som du må abonnere på for å få tilgang til alle episodene om månedens bok. Her, i denne podden, får du likevel en smakebit på første kapittel. Bli med oss i lenken over – det er aldri for sent å begynne på boken, og du tar det i ditt tempo! Info: Oktober-månedens bok i 2022 er The Power av Rhonda Byrne. Dette blir sagt om boken: "This book is great. It's easy to read and I think should become a classic for the Law of Attraction. Of course Rhonda Byrne isn't the first one to 'invent' the Law of Attraction or even the first to write about it or gain popularity from it, but she has found a way to translate it for the general population to get real value from it. I like this book even better than The Secret because it gives practical things you can do in various subjects."  Vi går gjennom det første kapittelet i denne episoden, og gjør en øvelse der vi prøver å kartlegge litt hvor vi står. I første kapittel får vi også avslørt HVA denne hemmelige kraften egentlig er, og hvordan vi kan bruke den til vår fordel. 00:00: Introduksjon til konseptet og livsoppdatering O5:50: Litt om Rhonda Byrne og hvordan The Secret ble til 09:00: Vi diskuterer kapittel 1 23:43: Øvelse Vil du kjøpe boken? Du finner den i min Pokket-bokhandel (Annonselenke for Gyldendal) Her finner du meg: Instagram Tiktok
Oct 31, 202231:35