Skip to main content
Spotify for Podcasters
ASCB Podcast

ASCB Podcast

By Arsenal Bulgaria

The Arsenal Supporters Club Bulgaria Podcast is a podcast, which provides some entertainment and additional content for all ASCB-members and Bulgarian-speaking Arsenal and football fans. Game analysis, Arsenal stories and lots more. Enjoy.
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

ASCB Podcast Plus - Episode 16

ASCB PodcastFeb 08, 2022

00:00
01:52:52
ASCB Podcast Plus - Episode 16

ASCB Podcast Plus - Episode 16

В новия епизод от шоуто “Плюс” с Мартин Миндов и Даниел Джалев обсъждаме нещата, които се случиха и не се случиха през януарския трансферен прозорец. Говорим си още за напускането на Обамеянг, липсата на нападател, състава, с който оставаме до края на сезона, и още много неща. Приятно слушане!

Feb 08, 202201:52:52
ASCB Podcast Plus - Episode 15

ASCB Podcast Plus - Episode 15

В първия епизод от шоуто "Плюс" за 2022 с Мартин Миндов и Даниел Джалев хвърляме лек поглед назад към срещата с Ман Сити и обсъждаме хубавите и не чак толкова хубавите неща. След това е време за дългоочакваните(от нас) първи Годишни Награди на Подкаста на Арсенал-България, в които си говорим за най - открояващите се неща през изминалата календарна година. Enjoy! 

Jan 03, 202201:43:50
ASCB Podcast Plus - Episode 14

ASCB Podcast Plus - Episode 14

Нов епизод от шоуто “Плюс”! С Мартин Миндов и Даниел Джалев си говорим за траекторията на Арсенал след първите три мача, които не дадоха най - добрия възможен старт на сезона. Обсъждаме още предстоящия месец декември, класирането, Арсен Венгер и още много неща. Понеже епизодът обхваща сравнително дълъг период от време, той остава актуален дори и след мача срещу Манчестър Юнайтед на 02.12. Приятно слушане!

Dec 01, 202101:28:45
ASCB Podcast Episode 8 - Double Joy

ASCB Podcast Episode 8 - Double Joy

В поредния епизод от Подкаста на Арсенал-България на гости отново е Стоян Вергиев от Нюкасъл-България. В този случай може да има една само една тема, за която да си говорим - смяната на собствеността на Нюкасъл. Засягаме съвсем бегло глобалните футболни последствия от тази акция и се концентрираме повече върху въздействието и върху феновете на “Свраките” и как те виждат нещата, влиянието, което новият собственик може да има върху клуба, детското фенство и “печеленето” на нови фенове, и още много неща. Приятно слушане!

Повече за Нюкасъл-България: 

http://nufc.bg

https://www.facebook.com/nufcbg/?comment_id=Y29tbWVudDoxOTM5MTYzODIyODkwNDQzXzE5NDA3NzY4OTI3MjkxMzY%3D

Oct 14, 202101:30:16
ASCB Podcast Plus - Episode 13

ASCB Podcast Plus - Episode 13

В поредния епизод от шоуто "Плюс" с Даниел Джалев и Мартин Миндов си говорим за неприятния старт на сезона във Висшата лига, евентуалните причини за това, като също обсъждаме емоционалния ефект от нещо подобно. Разглеждаме още трансферния прозорец, новите попълнения, липсата на големи суми от входящи трансфери и още много неща. Приятно слушане! 

Sep 07, 202159:55
ASCB Podcast Plus - Episode 12, Part 2

ASCB Podcast Plus - Episode 12, Part 2

Втора част от новия епизод на шоуто "Плюс", който записахме преди мача с Челси. Темите, които раглеждаме с Мартин Миндов, не са свързани пряко с мачовете в момента, което прави епизода напълно актуален. Говорим си за нападението на отбора, евентуални решения, свързани с него, Еду и Артета, и още много неща. Приятно слушане! 

Aug 24, 202101:00:50
ASCB Podcast Plus - Episode 12, Part 1

ASCB Podcast Plus - Episode 12, Part 1

След известно off-време се завръщаме с нов епизод от шоуто "Плюс". Понеже епизодът стана прекалено дълъг, ние решихме да го разделим в две части. Това е част първа, в която с Мартин Миндов преглеждаме началото на сезона, мача срещу Брентфорд и трансферния прозорец. Говорим си още за селекцията на отбора, като минаваме през вратарите, защитниците и полузащитниците! Очаквайте продължение съвсем скоро. Приятно слушане! 

Aug 17, 202101:22:59
ASCB Podcast Episode 7 - Authorities

ASCB Podcast Episode 7 - Authorities

В поредния епизод от Подкаста на Арсенал България на гости е Дани Георгиев. С Дани си говорим за цялостната ситуация в Арсенал, подхода на Артета, положението с нападателите и формата на отбора. Обсъждаме също важността на това Арсенал да играе в Европа през следващия сезон и още много неща. Приятно слушане!

Apr 13, 202101:18:22
ASCB Podcast Plus - Episode 11

ASCB Podcast Plus - Episode 11

В поредния епизод от шоуто "Плюс" с Мартин Миндов и Даниел Джалев отговаряме на въпроси на наши слушатели. Говорим си за визията на Артета за отбора, изминалия януарски трансферен прозорец, както и за проблемните контузии, с които се сблъскваме в последно време. Коментираме още Емил Смит Роу, Никола Пепе, Флориан Балогън, напускащите отбора играчи и още много неща. Приятно слушане! 

Feb 12, 202101:00:29
ASCB Podcast Episode 6 - The Sea Capital Branch

ASCB Podcast Episode 6 - The Sea Capital Branch

В поредния епизод от Подкаста на Арсенал България на гости са Представителите на Клон Варна Лъчезар Лефтеров, Траян Георгиев и Дани Георгиев. По повод 15-тия рожден ден на Клона си говорим за всичко около него, членството и това да бъдеш част от тази организация, различните дейности на Клона, защо доброволно се отдаваме на такива каузи и още много неща. Приятно слушане! 

Feb 11, 202101:04:30
ASCB Podcast Episode 5 - Talking with a Magpie
Jan 06, 202159:52
ASCB Podcast Episode 4 - No Arsenal fan is a stranger

ASCB Podcast Episode 4 - No Arsenal fan is a stranger

В днешния епизод от Подкаста на Фенклуба на Арсенал в България започваме с лек технически проблем, след което си говоря с Петко Александров, който е част от Управителния Съвет на Фенклуба. Той разказва за началото на неговото Арсенал-приключение, мечтата му за фенклуб и връзката му с него. Говорим си за популяризирането на Английския футбол в България, как всеки един фен на Арсенал може да ти е приятел, хубави моменти и как Артета може да ни извади от сегашната ситуация. Приятно слушане!

Dec 15, 202001:39:36
ASCB Podcast Plus - Episode 10

ASCB Podcast Plus - Episode 10

Днешният епизод от шоуто “Плюс” е почти толкова хаотичен, колкото е и сезонът на Арсенал във Висшата Лига. С Мартин Миндов, Даниел Джалев и Дани Георгиев скачаме от тема на тема, опитвайки се да разнищим чудото, което е Арсенал в момента. От ръководство на клуба, през чисто футболни тактики, чак до трансферни и икономически решения - обширна дискусия за това, в кои аспекти хората начело на клуба имат още много какво да свършат. Приятно слушане!

Dec 02, 202001:25:20
ASCB Podcast Plus - Episode 9

ASCB Podcast Plus - Episode 9

 В днешния епизод от шоуто "Плюс" с Мартин Миндов преглеждаме изминалите срещи, след които не успяхме да запишем. Говорим си за трансферния прозорец, идеята на Артета за Арсенал и ролята на Обамеянг. Връщаме се назад във времето, като сменяме тоналността на последните новини около Месут Йозил, и си спомняме по - приятни времена, свързани с него, обсъждаме книгата на Арсен Венгер и още много неща. Приятно слушане! 

Oct 21, 202001:41:37
ASCB Podcast Plus - Episode 8

ASCB Podcast Plus - Episode 8

В първия епизод от шоуто "Плюс" за новия сезон с Мартин Миндов, Даниел Джалев и специалния ни гост Дани Георгиев обръщаме леко внимание на влиянието от спечелването на Къмюнити Шийлд, след което в детайли обсъждаме победата срещу Фулъм. Говорим си за Уилиан, постройката на Артета, Еми Мартинез, Габриел, какво ни липсва в игрови план, какво би било успешно класиране, кой сезон на Арсенал би бил подходящ да бъде заснет и още много неща. Епизодът беше записан преди обявяването на новия договор на Обамеянг. Приятно слушане!

Sep 16, 202001:51:23
ASCB Podcast Plus - Episode 7

ASCB Podcast Plus - Episode 7

В днешния епизод от шоуто "Плюс" с Мартин обсъждаме последните новини около Арсенал, възможни входящи и изходящи трансфери и обкръжаващите ги спекулации. Говорим си за промените в ръководството на Арсенал, подновяването на сезона, евентуалното връщане на феновете по трибуните, Уилиам Салиба и още много неща. Приятно слушане! 

Aug 27, 202001:31:30
ASCB Podcast Episode 3 - The greatest club in London

ASCB Podcast Episode 3 - The greatest club in London

В поредния епизод от подкаста на Фенклуба на Арсенал в България съм придружен от Пламен Томов и Георги Горанов, които са част от екипа на Фенклуба. Говорим си за Артета и промените, станали под неговото ръководство, както и за неговото влияние върху клуба. Обсъждаме Обамеянг и бъдещето му в Арсенал, следене на чуждестранен футбол през 90-те в България, исторически мачове, преживявания на живо и още много неща. Приятно слушане!

Aug 05, 202001:45:59
ASCB Podcast Plus - Episode 6

ASCB Podcast Plus - Episode 6

В поредния и този път дълъг епизод от шоуто “Плюс” с Мартин Миндов и Даниел Джалев правим доколкото е възможно пълен обзор и анализ на лудия сезон във Висшата лига. Сезон, изпълнен с пъстри и всевъзможни събития, обрати, изненади, неприятности и още куп неща. Говорим си за смяната на треньорите, различните влияния, които те имат, както и хвърляме поглед към финала на ФА Къп срещу Челси. Приятно слушане!

Jul 30, 202001:54:54
ASCB Podcast Plus - Episode 5

ASCB Podcast Plus - Episode 5

Нов епизод от шоуто “Плюс”, в който с Мартин Миндов и Даниел Джалев се смеем доста и коментираме изминалите мачове, след които не успяхме да запишем епизод. Защо загубихме от Тотнъм и защо победихме Ливърпул, какво точно променя Артета в Арсенал и колко подкрепа може да получи той от ръководството. Говорим си също за Унай Емери, Дани Себайос, Еми Мартинез, вкусна храна, срещи между стари приятели и още много неща. Приятно слушане!

Jul 17, 202001:38:05
ASCB Podcast Episode 2 - Ian Wright is a god

ASCB Podcast Episode 2 - Ian Wright is a god

Втори епизод от Подкаста на Фенклуба на Арсенал в България. В днешното шоу на гости ми е Дани Георгиев, подвизаващ се във Варна. Той разказва за страстта си към Арсенал, какво го е тласнало към това да стане “Артилерист” и защо пише за отбора. Коментираме Арсенал при Артета, как едно момиче може да промени хода на житейската стилистика и още много неща. Приятно слушане!

Jul 06, 202001:01:02
ASCB Podcast Plus - Episode 4

ASCB Podcast Plus - Episode 4

В четвъртия епизод на шоуто "Плюс" с Мартин Миндов и Даниел Джалев разглеждаме изминалите два мача на Арсенал, защо спечелихме, какво се подобри и какво можем да очакваме занапред. Говорим си също за млади таланти, Сейнт Етиен, подкасти и блогове, фенските практики на Джалев, моите лапсуси и Ви правим част от "лайф" реакцията от загубата на Челси срещу Уест Хям. Приятно слушане!

Jul 02, 202001:12:53
ASCB Podcast Plus - Episode 3

ASCB Podcast Plus - Episode 3

В днешния епизод на шоуто "Плюс" говорим с Даниел Джалев за първата ни победа след пандемията, позитивите от мача срещу Саутхямптън, полузащитата на Арсенал и ролята на младежите в отбора. Също обръщаме внимание на договорите, които бяха дадени на няколко игачи, привличането на свободни агенти от големи отбори, как 350,000£ на седмица не могат да ти купят хубав чадър и още много неща. Приятно слушане! 

Jun 26, 202001:24:32
ASCB Podcast Plus - Episode 2

ASCB Podcast Plus - Episode 2

Втори епизод от шуото "Плюс". Говорим си малко за футбол и много за манталитет. Анализираме срещата с Брайтън, липсата на борба, влиянията на сезон без Европа, Никола Пепе, Микел Артета и още много неща. Приятно слушане! 

Jun 22, 202001:13:59
ASCB Podcast Plus - Episode 1

ASCB Podcast Plus - Episode 1

Първи епизод от шоуто "Плюс" от Подкаста на Фенклуба на Арсенал в България. Това са епизоди, в които съм придружен от моите колеги и приятели Мартин Миндов и/или Даниел Джалев. Коментираме изигран/и мач/ове, представянето на отбора, всичко свързано с него и още много неща.
В днешния епизод тримата коментираме първия мач след подновяването на сезона във "Висшата лига" - гостуването ни срещу Ман Сити. Говорим за стартовите 11, подготовката, отсъствието на някои имена, какво точно се обърка и какво този мач може да значи за бъдещето на отбора. Приятно слушане!
Jun 18, 202057:43
ASCB Podcast Episode 1 - Organisations And More

ASCB Podcast Episode 1 - Organisations And More

Първи епизод от шоуто на Фенклуба на Арсенал в България. На гости ни е председателят на фенклуба Георги Стоянов. С него си говорим за пандемията и неиното влияние върху работата на Фенклуба, бъдещи планове, трансферна политика, интересни истории и още много. Приятно слушане! 

Jun 14, 202001:03:38