Skip to main content
Spotify for Podcasters
Back Office Plusz

Back Office Plusz

By Back Office

Mi vagyunk Szombathely első co-working irodája. Amellett, hogy teret biztosítunk vállalkozásoknak, adminisztratív irodai, pénzügyi, titkársági szolgáltatásokat, valamint webshop és call center szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. És még sok minden mást.
Beszélgetéseinkkel kis- és középvállalkozások sikerességéhez szeretnénk hozzájárulni, vagy csak inspirációt adni. Tarts velünk!
Back Office+... a biztos cégháttér
Currently playing episode

Kerekasztal beszélgetés - 4. adás

Back Office PluszOct 02, 2020

00:00
43:11
Kerekasztal beszélgetés - 6. adás

Kerekasztal beszélgetés - 6. adás

Hogyan tudod digitalizálni a munkafolyamataidat egyszerűen, gyorsan? Valóban léteznek olyan független tanácsadók, akik kipróbálják helyetted a szoftvereket? Menedzselni szeretnéd közösségi média felületeidet úgy, hogy közben vállalkozásod főtevékenységére is maradjon időd? Hogyan lehetséges új módszerekkel kiemelkedni az online térben, ha mindenki hallatni akarja a hangját? 6. kerekasztal beszélgetésünkből kiderül!

Oct 02, 202029:29
kerekasztal beszélgetés - 5. adás

kerekasztal beszélgetés - 5. adás

Sokszor mondjuk, hogy mindent meg lehet oldani. De ugyanez igaz vajon az online térre is? Hogyan valósíthatóak meg azok a rendezvények online, melyeket eredetileg személyes jelenlétre terveztek? Hogyan érintette a pandémia a helyi termékek piacát, öko-klasztereket, ügyfélszolgálatokat, milyen változásokat idézett elő az ügyfélkapcsolatokban? 

Tarts velünk 5. kerekasztal beszélgetésünkön, melyből minden kiderül!

Oct 02, 202033:06
Kerekasztal beszélgetés - 4. adás

Kerekasztal beszélgetés - 4. adás

Építsünk webáruházat! Na de hogyan? Mit végezzünk magunk, és mit bízzunk másra? Hogyan üzemeltessük jól, ha a főtevékenységünkre is időt akarunk szánni? Mi a helyzet a weboldalunkkal? Érdemes-e, kell-e versenytárselemzést végeznünk, és ha igen, mely területeken? + 10 lépés, hogyan tegyük tönkre webáruházunkat… Érdekel? Tarts velünk!

Oct 02, 202043:11
Kerekasztal beszélgetés - 3. adás

Kerekasztal beszélgetés - 3. adás

Milyen hatással bír egy egész világot megrengető járvány magára a pénzügyi szektorra? Hogyan hat mindez a könyvelésre, az adózásra, a pályázati oldalra? Miként lehet megugrani egy digitalizációs szakadékot szerény informatikai képzettségek birtokában? Egy szóval: hogyan digitalizáljuk a pénzügyi-adminisztratív tevékenységeket ott, ahol eddig ez egy szinte ismeretlen terület volt?

Ezt a kérdéskört jártuk körbe harmadik kerekasztal beszélgetésünkön, melyen szakértők nyilatkoztak saját és ügyfeleik tapasztalatairól, az elmúlt időszak pénzügyi kihívásairól. Tarts velünk!

Oct 02, 202043:18
Kerekasztal beszélgetés - 2. adás

Kerekasztal beszélgetés - 2. adás

Milyen hatással volt a KKV-szektorra, milyen új, eddig kiaknázatlan megoldásokra mutatott rá a COVID-19 járvány? Hogyan érintette ez a kisvállalkozók életét? Klaszterben valóban könnyebb? Az eddig szinte csak háttérben csordogáló online marketing új megvilágításba került; de hogyan is használjuk jól?

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kerestük a választ második kerekasztal beszélgetésünkön, melyen szakértők szólaltak meg a témában és láttak el bennünket értékes gondolatokkal. Tarts velünk!

Oct 02, 202038:34
Kerekasztal beszélgetés - 1. adás

Kerekasztal beszélgetés - 1. adás

Ami működött otthonról is, vajon működhet újra az irodában? Hogyan térjünk vissza a megszokott kerékvágásba, ha otthonról is hatékonyan tudtunk dolgozni? Sikerült-e összeegyeztetnünk a munkát a magánélettel? Érdemes-e, kell-e egyáltalán ezt a kettőt élesen elhatárolnunk egymástól? Ha igen, hogyan tegyük, vagy éppen hogyan ne?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket jártunk körbe legelső kerekasztal beszélgetésünkön, melyen különböző területek szakértői szólaltak meg a témában. Tarts velünk!

Oct 01, 202044:48