Skip to main content
Spotify for Podcasters
BBSO Predici

BBSO Predici

By BBSO

Viziunea BBSO este să proclame Evanghelia, local, global și virtual.
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
PodBean Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Stitcher Logo
Currently playing episode

Nu-ți petici viața - Cristi Sonea

BBSO PrediciJan 04, 2022

00:00
36:10
Coloseni #10 - Răscumpărați vremea - Cristi Sonea

Coloseni #10 - Răscumpărați vremea - Cristi Sonea

A zecea predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 19 martie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 27, 202339:09
Coloseni #9 - Inteligența relațională - Cristi Sonea

Coloseni #9 - Inteligența relațională - Cristi Sonea

A noua predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 19 martie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 23, 202348:26
Coloseni #8 - Iertarea - Cristi Sonea

Coloseni #8 - Iertarea - Cristi Sonea

A opta predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 12 martie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 19, 202350:31
Coloseni #7 - Pot să trăiesc cum vreau? - Cristi Sonea

Coloseni #7 - Pot să trăiesc cum vreau? - Cristi Sonea

A șaptea predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 5 martie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 12, 202344:03
Cele două căi - Amiel Drimbe

Cele două căi - Amiel Drimbe

Predica din cadrul programului de duminică, 26 februarie 2023, a fratelui Amiel Drimbe. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 07, 202342:39
Coloseni #6 - Creștinismul răsturnat - Cristi Sonea

Coloseni #6 - Creștinismul răsturnat - Cristi Sonea

A șasea predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 19 februarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 26, 202349:19
Coloseni #5 - Rădăcini - Cristi Sonea

Coloseni #5 - Rădăcini - Cristi Sonea

A cincea predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 12 februarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 20, 202341:25
Coloseni #4 - Nimeni nu e perfect...încă - Cristi Sonea

Coloseni #4 - Nimeni nu e perfect...încă - Cristi Sonea

A patra predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 5 februarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 15, 202341:31
Coloseni #3 - Doar Isus - Cristi Sonea

Coloseni #3 - Doar Isus - Cristi Sonea

A treia predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 29 ianuarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 04, 202349:23
Coloseni #2 - Eliberat de întuneric - Cristi Sonea

Coloseni #2 - Eliberat de întuneric - Cristi Sonea

A doua predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 22 ianuarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 23, 202341:28
Coloseni #1 - Plăcut lui Dumnezeu - Cristi Sonea

Coloseni #1 - Plăcut lui Dumnezeu - Cristi Sonea

Prima predică din seria bazată pe cartea Coloseni, din cadrul programului de duminică, 15 ianuarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 16, 202346:24
Martorul credicios - Cornel Bucur

Martorul credicios - Cornel Bucur

Predica din cadrul programului de duminică, 8 ianuarie 2023, a fratelui Cornel Bucur. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 10, 202342:50
Predică Anul Nou - Să alergăm cu răbdare - Cristi Sonea

Predică Anul Nou - Să alergăm cu răbdare - Cristi Sonea

Mesajul din cadrul programului de Anul Nou, 1 ianuarie 2023. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 06, 202341:50
Mesaj Crăciun - Păstori nonconformiști - Cristi Sonea

Mesaj Crăciun - Păstori nonconformiști - Cristi Sonea

Mesajul din cadrul programului de Crăciun, 25 decembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 02, 202342:14
Fără semnificație - Cristi Sonea

Fără semnificație - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 18 decembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Dec 19, 202232:03
Răscumpărat #8 - Ce-i mai bun, acum urmează - Cristi Sonea

Răscumpărat #8 - Ce-i mai bun, acum urmează - Cristi Sonea

Predică bonus din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 11 decembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Dec 12, 202245:41
Cerul - Mesaj Eveniment Anual BBSO - Cristi Sonea

Cerul - Mesaj Eveniment Anual BBSO - Cristi Sonea

Mesajul din cadrul programului Evenimentului Anual BBSO, 4 decembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Dec 06, 202244:00
Răscumpărat #7 - Răscumpărat - Cristi Sonea

Răscumpărat #7 - Răscumpărat - Cristi Sonea

A șaptea predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 20 noiembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Nov 21, 202245:19
Răscumpărat #6 - Dacă vrei să-ți meargă bine - Cristi Sonea

Răscumpărat #6 - Dacă vrei să-ți meargă bine - Cristi Sonea

A șasea predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 13 noiembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Nov 17, 202246:10
Răscumpărat #5 - Cum să clădești o relație frumoasă - Cristi Sonea

Răscumpărat #5 - Cum să clădești o relație frumoasă - Cristi Sonea

A cincea predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 6 noiembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Nov 10, 202246:13
Răscumpărat #4 - Curajul de-a o lua de la capăt - Cristi Sonea

Răscumpărat #4 - Curajul de-a o lua de la capăt - Cristi Sonea

A patra predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 30 octombrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Nov 05, 202243:21
Răscumpărat #3 - Puterea angajamentului - Cristi Sonea

Răscumpărat #3 - Puterea angajamentului - Cristi Sonea

A treia predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 23 octombrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Oct 24, 202246:60
Răscumpărat #2 - Cu sufletul gol - Cristi Sonea

Răscumpărat #2 - Cu sufletul gol - Cristi Sonea

A doua predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 9 octombrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Oct 14, 202250:50
Răscumpărat #1 - Cu mâinile goale - Cristi Sonea

Răscumpărat #1 - Cu mâinile goale - Cristi Sonea

Prima predică din seria Răscumpărat - Studiu pe cartea Rut, din cadrul programului de duminică, 2 octombrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Oct 08, 202250:15
Virtuți cardinale #8 - Înfrânarea poftelor - Cristi Sonea

Virtuți cardinale #8 - Înfrânarea poftelor - Cristi Sonea

A șaptea și ultima predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 25 septembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Sep 27, 202246:23
Duminica viziunii - Cristi Sonea

Duminica viziunii - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 18 septembrie 2022 - Duminica viziunii. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Sep 22, 202242:58
Virtuți cardinale #7 - Blândețea - Cristi Sonea

Virtuți cardinale #7 - Blândețea - Cristi Sonea

A șaptea predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 11 septembrie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Sep 15, 202237:31
Virtuți cardinale #6 - Credincioșia - Cristi Sonea

Virtuți cardinale #6 - Credincioșia - Cristi Sonea

A șasea predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 28 august 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Aug 29, 202243:20
Virtuți cardinale #5 - Bunătatea și Facerea de bine - Cipri Gag

Virtuți cardinale #5 - Bunătatea și Facerea de bine - Cipri Gag

A cincea predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 21 august 2022, susținută de Cipri Gag. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Aug 26, 202245:31
Virtuți cardinale #4 - Îndelunga răbdare - Cristi Sonea

Virtuți cardinale #4 - Îndelunga răbdare - Cristi Sonea

A patra predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 7 august 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Aug 22, 202250:10
Virtuți cardinale #3 - Pacea - Cristi Sonea

Virtuți cardinale #3 - Pacea - Cristi Sonea

A treia predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 7 august 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Aug 08, 202244:56
Virtuți cardinale #2 - Bucuria - Cristi Sonea

Virtuți cardinale #2 - Bucuria - Cristi Sonea

A doua predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 31 iulie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Aug 06, 202243:02
Virtuți cardinale #1 - Dragostea - Cristi Sonea

Virtuți cardinale #1 - Dragostea - Cristi Sonea

Prima predică din seria Virtuți cardinale, din cadrul programului de duminică, 24 iulie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jul 25, 202246:58
Roagă-te des - Cristi Sonea

Roagă-te des - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 10 aprilie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jul 13, 202247:23
Păcate invizibile #6 - Nemulțumirea - Cristi Sonea

Păcate invizibile #6 - Nemulțumirea - Cristi Sonea

Ultima predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 26 iunie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jun 27, 202249:14
Păcate invizibile #5 - Bârfa - Cristi Sonea

Păcate invizibile #5 - Bârfa - Cristi Sonea

A cincia predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 19 iunie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jun 20, 202247:08
De ce avem nevoie de Duhul Sfânt - George Pordea

De ce avem nevoie de Duhul Sfânt - George Pordea

Predica din cadrul programului de duminică, 12 iunie 2022, a fratelui George Pordea. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jun 13, 202240:54
Păcate invizibile #4 - Lăcomia - Cristi Sonea

Păcate invizibile #4 - Lăcomia - Cristi Sonea

A patra predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 5 iunie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jun 07, 202250:01
Păcate invizibile #3 - Lenea - Cristi Sonea

Păcate invizibile #3 - Lenea - Cristi Sonea

A treia predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 29 mai 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jun 04, 202254:17
Păcate invizibile #2 - Mândria - Cristi Sonea

Păcate invizibile #2 - Mândria - Cristi Sonea

A doua predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 22 mai 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
May 27, 202248:08
Păcate invizibile #1 - Invidia - Cristi Sonea

Păcate invizibile #1 - Invidia - Cristi Sonea

Prima predică din seria Păcate invizibile, din cadrul programului de duminică, 15 mai 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
May 18, 202248:24
Tari în Cristos - Beni Andone

Tari în Cristos - Beni Andone

Predica din cadrul programului de duminică, 8 mai 2022, a fratelui Beni Andone. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
May 09, 202228:06
Îmi place să mănânc !? - Cristi Sonea

Îmi place să mănânc !? - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 1 mai 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
May 06, 202248:35
A fost Isus - Cristi Sonea

A fost Isus - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 24 aprilie 2022, sărbătoarea Paștelui. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
May 02, 202240:60
Verbalizarea mântuirii - Emil Bartoș

Verbalizarea mântuirii - Emil Bartoș

Predica din cadrul programului de duminică, 17 aprilie 2022, Duminica Floriilor, a fratelui Emil Bartoș, pastor al bisericii Golgota din Timișoara. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Apr 18, 202245:39
Ce mai faci străine? - Cristi Sonea

Ce mai faci străine? - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 3 aprilie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Apr 04, 202243:06
Nu te teme, crede numai - Gigi Dobrin

Nu te teme, crede numai - Gigi Dobrin

Predica din cadrul programului de duminică, 27 martie 2022, a fratelui Gigi Dobrin, pastor al bisericii Betel din Mediaș. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 28, 202251:13
Risipitorii - Paul Luncan

Risipitorii - Paul Luncan

Predica din cadrul programului de duminică, 20 martie 2022, a fratelui Paul Luncan. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 21, 202244:29
Nu asta mi-am dorit - Cristi Sonea

Nu asta mi-am dorit - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 13 martie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 15, 202245:12
Când lupta se apropie - Cristi Sonea

Când lupta se apropie - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 06 martie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 07, 202244:24
Fă ce face Tata - Adrian Tămaș

Fă ce face Tata - Adrian Tămaș

Predica din cadrul programului de duminică, 27 februarie 2022, a fratelui Adrian Tămaș, pastor la Biserica Betel Centru din Cluj. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 28, 202201:05:42
Discipline #4 - Puterea obiceiurilor - Cristi Sonea

Discipline #4 - Puterea obiceiurilor - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 20 februarie 2022, a patra din noua serie Discipline. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 27, 202242:34
Când Dumnezeu te scoate la ”tablă” - Cipri Gag

Când Dumnezeu te scoate la ”tablă” - Cipri Gag

Predica din cadrul programului de duminică, 13 februarie 2022, a fratelui Cipri Gag. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 13, 202249:32
Discipline #3 - Atacat de anxietate - Cristi Sonea + mărturie Otilia Sonea

Discipline #3 - Atacat de anxietate - Cristi Sonea + mărturie Otilia Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 23 ianuarie 2022, a treia din noua serie Discipline. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 08, 202245:45
Discipline #2 - Disciplinează-ți gândurile - Cristi Sonea

Discipline #2 - Disciplinează-ți gândurile - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 23 ianuarie 2022, a doua din noua serie Discipline. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 01, 202250:20
Discipline #1 - O, nenorocitul de mine! - Cristi Sonea

Discipline #1 - O, nenorocitul de mine! - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 23 ianuarie 2022, prima din noua serie Discipline. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 24, 202239:14
Să crești mare - Cristi Sonea

Să crești mare - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 16 ianuarie 2022, cu ocazia aniversării a 13 ani de la înființarea bisericii. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 17, 202244:54
V-am spus aceste lucruri - Cornel Bucur

V-am spus aceste lucruri - Cornel Bucur

Predica din cadrul programului de duminică, 9 ianuarie 2022, a fratelui Cornel Bucur. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 11, 202240:53
Nu-ți petici viața - Cristi Sonea

Nu-ți petici viața - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 02 ianuarie 2022. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 04, 202236:10
Mesajul din seara de Anul Nou - Cristi Sonea

Mesajul din seara de Anul Nou - Cristi Sonea

Mesajul din cadrul programului de vineri, 31 decembrie 2021 - Seara de Anul Nou. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 02, 202243:33
Cuvântul s-a făcut trup - Paul Luncan

Cuvântul s-a făcut trup - Paul Luncan

Predica din cadrul programului de duminică, 26 decembrie 2021 - A doua zi de Crăciun, a fratelui Paul Luncan. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 01, 202248:25
Nimeni nu e prea înțelept - Cristi Sonea

Nimeni nu e prea înțelept - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de sâmbătă, 25 decembrie 2021 - Ziua de Crăciun. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Dec 29, 202134:36
Meditația din Ajunul Crăciunului - Cristi Sonea

Meditația din Ajunul Crăciunului - Cristi Sonea

Meditația din cadrul programului de vineri, 24 decembrie 2021 - Ajunul Crăciunului. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Dec 28, 202122:41
Nu te-ai rugat degeaba - Cristi Sonea

Nu te-ai rugat degeaba - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 19 decembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Dec 22, 202139:32
Un singur lucru - Cristi Sonea

Un singur lucru - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 12 decembrie 2021, la întoarcearea în Campusul BBSO. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Dec 13, 202129:04
Tari în Domnul #8 - Inteligența eclesială - Cristi Sonea

Tari în Domnul #8 - Inteligența eclesială - Cristi Sonea

A șaptea și ultima predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 5 decembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Dec 07, 202141:14
Tari în Domnul #7 - Ca un hoț - Cristi Sonea

Tari în Domnul #7 - Ca un hoț - Cristi Sonea

A șaptea predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 28 noiembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Nov 29, 202147:14
Tari în Domnul #6 - Moartea nu are ultimul cuvânt - Cristi Sonea

Tari în Domnul #6 - Moartea nu are ultimul cuvânt - Cristi Sonea

A șasea predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 21 noiembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Nov 22, 202156:27
Voi sunteți sarea pământului - Paul Luncan

Voi sunteți sarea pământului - Paul Luncan

Predica din cadrul programului de duminică, 14 noiembrie 2021, susținută de fratele Paul Luncan. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Nov 15, 202147:60
Tari în Domnul #5 - Vezi-ți de treabă - Cristi Sonea

Tari în Domnul #5 - Vezi-ți de treabă - Cristi Sonea

A cincea predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 7 noiembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Nov 09, 202143:07
Tari în Domnul #4 - Stăpânul dorințelor - Cristi Sonea

Tari în Domnul #4 - Stăpânul dorințelor - Cristi Sonea

A patra predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 31 octombrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Nov 01, 202152:49
Tari în Domnul #3 - Nimeni să nu se clatine - Cristi Sonea

Tari în Domnul #3 - Nimeni să nu se clatine - Cristi Sonea

A treia predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 24 octombrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Oct 25, 202142:41
Credința care răscolește - Bogdan Micula

Credința care răscolește - Bogdan Micula

Predica din cadrul programului de duminică, 17 octombrie 2021, susținută de fratele Bogdan Micula. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Oct 18, 202142:15
Tari în Domnul #2 - Aprobat de Dumnezeu - Cristi Sonea

Tari în Domnul #2 - Aprobat de Dumnezeu - Cristi Sonea

A doua predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 10 octombrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Oct 14, 202148:15
Tari în Domnul #1 - Dincolo de vitrină - Cristi Sonea

Tari în Domnul #1 - Dincolo de vitrină - Cristi Sonea

Prima predică din noua serie Tari în Domnul, bazată pe cartea 1 Tesaloniceni, duminică, 3 octombrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Oct 04, 202148:19
Arde plugul - Cristi Sonea

Arde plugul - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 26 septembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Sep 27, 202137:39
Prin pustiul vieții - Cristi Sonea

Prin pustiul vieții - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 19 septembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Sep 20, 202149:37
Creștinul nesimțit - Cristi Sonea

Creștinul nesimțit - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 5 septembrie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Sep 06, 202145:03
Lacrimi și Credință - Ghiță Mocan

Lacrimi și Credință - Ghiță Mocan

Predica din cadrul programului de duminică, 29 august 2021, susținută de fratele Ghiță Mocan. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Sep 02, 202143:53
Prelucrat în adâncuri #5 - Bine faci tu că te mânii? - Cristi Sonea

Prelucrat în adâncuri #5 - Bine faci tu că te mânii? - Cristi Sonea

A cincea predică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Aug 22, 202149:29
Prelucrat în adâncuri #4 - Răzgândirea lui Dumnezeu - Cristi Sonea

Prelucrat în adâncuri #4 - Răzgândirea lui Dumnezeu - Cristi Sonea

A patra predică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Aug 16, 202148:27
O dimineață în Efes - Radu Gheorghiță

O dimineață în Efes - Radu Gheorghiță

Predica din cadrul programului de duminică, 8 august 2021, susținută de fratele Radu Gheorghiță. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Aug 09, 202142:12
Prelucrat în adâncuri #3 - Adâncurile vieții - Cristi Sonea

Prelucrat în adâncuri #3 - Adâncurile vieții - Cristi Sonea

A treiapredică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Aug 02, 202144:59
Iată-mă, trimite-mă! - Cornel Bucur

Iată-mă, trimite-mă! - Cornel Bucur

Predica din cadrul programului de duminică, 25 iulie 2021, susținută de fratele Cornel Bucur. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jul 26, 202147:14
Prelucrat în adâncuri #2 - Furtuna perfectă - Cristi Sonea

Prelucrat în adâncuri #2 - Furtuna perfectă - Cristi Sonea

A doua predică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jul 19, 202137:56
Prelucrat în adâncuri #1 - Arta de a-l fenta pe Dumnezeu

Prelucrat în adâncuri #1 - Arta de a-l fenta pe Dumnezeu

Prima predică din noua serie - Prelucrat în adâncuri - bazată pe cartea Iona. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jul 17, 202145:51
Prietenul invizibil - Nicu Lăcătuș

Prietenul invizibil - Nicu Lăcătuș

Predica din cadrul programului de duminică, 4 iulie 2021, susținută de Nicu Lăcătuș, pastorul bisericii BBSO Baia Mare. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jul 07, 202136:41
Lasă găleata - Cristi Sonea

Lasă găleata - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 27 iunie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jul 02, 202141:14
Recapătă-ți strălucirea - Cristi Sonea

Recapătă-ți strălucirea - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 20 iunie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jun 21, 202134:11
Dincolo de iluzii #13 - Curajul de a fi fericit - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #13 - Curajul de a fi fericit - Cristi Sonea

A treisprezecea predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jun 19, 202144:07
Dincolo de iluzii #12 - Dincolo de scuze - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #12 - Dincolo de scuze - Cristi Sonea

A douăsprezecea predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jun 07, 202143:23
Dincolo de iluzii #11 - Ca musca-n lapte - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #11 - Ca musca-n lapte - Cristi Sonea

A unsprezecea predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
May 31, 202142:24
Dincolo de iluzii #10 - Gusta Viata - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #10 - Gusta Viata - Cristi Sonea

A zecea predică din seria - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
May 27, 202146:52
Revenirea la normalitate - Viorel Iuga

Revenirea la normalitate - Viorel Iuga

Predica fratelui Viorel Iuga, pastor al Bisericii Baptiste Speranța Arad, de duminica, 16 mai 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
May 17, 202142:29
Duminica Tomii - Predica Paul Luncan

Duminica Tomii - Predica Paul Luncan

Predica din Duminica Tomii, mai, 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
May 11, 202151:14
Nu-l mai confunda pe Isus - Cristi Sonea

Nu-l mai confunda pe Isus - Cristi Sonea

Predica din Duminica Învierii, mai, 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
May 03, 202138:42
Selfie cu Isus - Cristi Sonea

Selfie cu Isus - Cristi Sonea

Predica din Duminica Floriilor, aprilie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Apr 26, 202135:52
Dincolo de iluzii #9 - Dilemele vieții - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #9 - Dilemele vieții - Cristi Sonea

A noua predică din seria - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Apr 19, 202148:43
Dincolo de iluzii #8 - Puțină înțelepciune nu strică - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #8 - Puțină înțelepciune nu strică - Cristi Sonea

A opta predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Apr 12, 202141:57
Dincolo de iluzii #7 - Ziua nașterii vs. Ziua morții - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #7 - Ziua nașterii vs. Ziua morții - Cristi Sonea

A șaptea predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Apr 05, 202145:56
Să împletim funia - Cristi Sonea

Să împletim funia - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 28 martie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 29, 202145:39
Du-te și spune! - Marius Sabou

Du-te și spune! - Marius Sabou

Predica fratelui Marius Sabou, pastor al Bisericii Baptiste Betel din Cluj, de duminica, 21 martie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 25, 202144:23
Dincolo de iluzii #6 - Jertfa nebunilor - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #6 - Jertfa nebunilor - Cristi Sonea

A șasea predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 15, 202144:01
Dincolo de iluzii #5 - Mai bine doi decât unul - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #5 - Mai bine doi decât unul - Cristi Sonea

A cincia predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 08, 202142:29
Dincolo de iluzii #4 - Iluzia timpului - Răzvan Rește

Dincolo de iluzii #4 - Iluzia timpului - Răzvan Rește

A patra predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Mar 01, 202150:50
Dincolo de iluzii #3 - M-am săturat să lucrez - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #3 - M-am săturat să lucrez - Cristi Sonea

A treia predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 22, 202141:13
Dincolo de iluzii #2 - Fabrica de plăceri - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #2 - Fabrica de plăceri - Cristi Sonea

A doua predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 15, 202149:26
Dincolo de iluzii #1 - Dincolo de iluzii - Cristi Sonea

Dincolo de iluzii #1 - Dincolo de iluzii - Cristi Sonea

Prima predică din noua serie - Dincolo de iluzii - bazată pe cartea Eclesiastul. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 08, 202144:45
Iarna sufletului - Adrian Tămaș

Iarna sufletului - Adrian Tămaș

Mesajul din cadrul programului de duminică, 31 ianuarie 2021, predicat de Adrian Tămaș, pastor al Bisericii Betel Centru Cluj. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Feb 01, 202150:38
Nu-ti innegri viata - Cristi Sonea

Nu-ti innegri viata - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 24 ianuarie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 25, 202145:01
Faceți loc pentru ceva nou - Cristi Sonea

Faceți loc pentru ceva nou - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de duminică, 17 ianuarie 2021, cu ocazia aniversării a doisprezece ani de la pornirea bisericii. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 18, 202142:29
Vreau o inimă înțeleaptă - Nicu Lăcătuș

Vreau o inimă înțeleaptă - Nicu Lăcătuș

Predica din cadrul programului de duminică, 10 ianuarie 2021. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 11, 202147:20
Nu știi ce te-așteaptă - Cristi Sonea

Nu știi ce te-așteaptă - Cristi Sonea

Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 04, 202143:58
Ce va fi e taina mare (program Anul Nou) - Cristi Sonea

Ce va fi e taina mare (program Anul Nou) - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului din seara Anului Nou. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 03, 202130:51
Nașterea care schimbă totul - Cipri Gag

Nașterea care schimbă totul - Cipri Gag

Predica din cadrul programului de duminică, 27.12.2020. Te invităm alături de noi, iar dacă nu poți, te încurajăm să intri pe www.bbso.ro pentru a vedea mai multe despre misiunea și viziunea noastră. Iar dacă îți place ceea ce facem și vrei să ne ajuți, o poți face prin donație pe https://www.bbso.ro/doneaza/ Îți mulțumim că ești parte din lucrarea noastră!
Jan 02, 202143:04
Un moș care merită admirat - Cristi Sonea

Un moș care merită admirat - Cristi Sonea

Predica din cadrul programului de Crăciun.
Dec 28, 202043:23
Vestea bună (mesajul din Ajunul Crăciunului) - Răzvan Rește

Vestea bună (mesajul din Ajunul Crăciunului) - Răzvan Rește

Mesajul din Ajunul Crăciunului
Dec 27, 202019:02
Ma bucur ca s-a intamplat - Cristi Sonea

Ma bucur ca s-a intamplat - Cristi Sonea

Ultimul mesaj din seria de predici bazate pe cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!".
Dec 21, 202048:56
Bucuria de a trai fara masca - Cristi Sonea

Bucuria de a trai fara masca - Cristi Sonea

Al optulea mesaj din seria de predici bazate pe cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!".
Dec 14, 202043:24
Cine sapa groapa altuia - Cristi Sonea

Cine sapa groapa altuia - Cristi Sonea

Al saptealea mesaj din seria de predici bazate pe cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!".
Dec 07, 202041:40
Nicio sansa - Cristi Sonea

Nicio sansa - Cristi Sonea

Al saselea mesaj din seria de predici din cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!".
Nov 30, 202044:11
Am tăcut destul - Cristi Sonea

Am tăcut destul - Cristi Sonea

O serie de predici din cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!"
Nov 28, 202047:12
Nimic nu te mai satură - Cristi Sonea

Nimic nu te mai satură - Cristi Sonea

O serie de predici din cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!"
Nov 28, 202054:56
Cu bune și rele - Cristi Sonea

Cu bune și rele - Cristi Sonea

O serie de predici din cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!"
Nov 27, 202040:07
Gustul amar al succesului - Cristi Sonea

Gustul amar al succesului - Cristi Sonea

O serie de predici din cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!"
Nov 27, 202034:51
N-ar fi trebuit să se întâmple - Cristi Sonea

N-ar fi trebuit să se întâmple - Cristi Sonea

O serie de predici din cartea Estera intitulată "Pentru o vreme ca aceasta!"
Nov 27, 202038:37
Ce-și doresc îngerii - Cristi Sonea

Ce-și doresc îngerii - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Feb 26, 202041:15
Când necazul te alege pe tine - Cristi Sonea

Când necazul te alege pe tine - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Feb 10, 202046:52
Ca un străin - Cristi Sonea

Ca un străin - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Feb 05, 202050:59
Rămâne cum am stabilit - Cristi Sonea

Rămâne cum am stabilit - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Dec 17, 201946:08
Este vremea schimbării - Cipri Gag

Este vremea schimbării - Cipri Gag

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Dec 17, 201945:44
O călătorie fericită - Cristi Sonea

O călătorie fericită - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Dec 17, 201945:17
Întărit - Cristi Sonea

Întărit - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Nov 28, 201942:12
Biblia nu e plictisitoare - Cristi Sonea

Biblia nu e plictisitoare - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Nov 28, 201954:45
Dincolo de ziduri - Cristi Sonea

Dincolo de ziduri - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Nov 12, 201946:11
Nu e ghinion - Cristi Sonea

Nu e ghinion - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Nov 05, 201942:48
Ezra 5 - Paul Luncan

Ezra 5 - Paul Luncan

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Oct 28, 201946:46
Oameni Toxici - Cristi Sonea

Oameni Toxici - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Oct 22, 201951:28
Vindecat de îndoială - Cristi Sonea

Vindecat de îndoială - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Oct 15, 201948:29
Șterge praful - Cristi Sonea

Șterge praful - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Oct 15, 201949:07
Mai mult decât ziduri(ep.1) - Cristi Sonea

Mai mult decât ziduri(ep.1) - Cristi Sonea

Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Oct 08, 201953:25
Răzvan Rește - Sufletul, fabrica de dorințe

Răzvan Rește - Sufletul, fabrica de dorințe

Un mesaj din data de 22 septembrie Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Sep 30, 201945:04
Cipri Gag - Nu mai trăi de unul singur

Cipri Gag - Nu mai trăi de unul singur

Un mesaj din data de 22 septembrie Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Sep 23, 201952:03
La capătul îndoielilor - Cristi Sonea

La capătul îndoielilor - Cristi Sonea

Un mesaj din data de 8 septembrie Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Sep 09, 201942:13
Ascultă-ți îndoiala - Cristian Sonea

Ascultă-ți îndoiala - Cristian Sonea

Un mesaj din data de 1 septembrie Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Sep 02, 201950:46
Când nu îți ies socotelile - Cristian Sonea

Când nu îți ies socotelile - Cristian Sonea

Un mesaj din data de 25 august Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Sep 02, 201948:53
Poarta Cerului - Cristian Sonea

Poarta Cerului - Cristian Sonea

Un mesaj din data de 11 august Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Sep 02, 201950:08
Nu esti invizibil - Cristian Sonea

Nu esti invizibil - Cristian Sonea

Un mesaj din data de 4 august Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Sep 02, 201945:43
Operațiunea Barnaba - Cristian Sonea

Operațiunea Barnaba - Cristian Sonea

Un mesaj din data de 21 iulie Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Sep 02, 201946:06
Verifică-ți uleiul - Cristian Sonea

Verifică-ți uleiul - Cristian Sonea

Un mesaj din data de 7 iulie Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Sep 02, 201936:38
Un pic de noroi nu strică -Cristi Sonea

Un pic de noroi nu strică -Cristi Sonea

Un mesaj din data de 30 iunie Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine!  Citește mai mult pe www.bbso.ro
Sep 02, 201939:45
Ridicat din cenușă - Cristi Sonea

Ridicat din cenușă - Cristi Sonea

 Un mesaj din data de 24 Iunie. Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine!  Citește mai mult pe www.bbso.ro
Jul 11, 201947:37
Între două cârje - Cristi Sonea

Între două cârje - Cristi Sonea

Un mesaj din data de 9 Iunie. Dacă aceste mesaje sunt o binecuvântare pentru tine, fii și tu o binecuvântare pentru BBSO! Noi ne construim propriul loc și avem nevoie de tine! Da, mare nevoie de tine! Citește mai mult pe www.bbso.ro
Jun 15, 201935:32
Fiecare secundă contează - Cristi Sonea

Fiecare secundă contează - Cristi Sonea

 O serie de mesaje care îți vor arăta cum să te apropii de Dumnezeu din orice loc te-ai afla. 
Jun 07, 201940:24
Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii - Cristi Sonea

Cum mi-am petrecut sfârșitul lumii - Cristi Sonea

 O serie de mesaje care îți vor arăta cum să te apropii de Dumnezeu din orice loc te-ai afla. 
Jun 07, 201948:21
Să nu fi luat prin surprindere - Cristi Sonea

Să nu fi luat prin surprindere - Cristi Sonea

O serie de mesaje care îți vor arăta cum să te apropii de Dumnezeu din orice loc te-ai afla.
Jun 07, 201945:07
Înapoia mea Satano - Cristi Sonea

Înapoia mea Satano - Cristi Sonea

Un mesaj din seria "Aș vrea ca Isus să nu fi spus asta"
Apr 15, 201946:15
Dați cezarului ce este al cezarului - Vlad Mihuț

Dați cezarului ce este al cezarului - Vlad Mihuț

 Un mesaj din seria "Aș vrea ca Isus să nu fi spus asta" Vorbitor: Vlad Mihuț
Apr 14, 201940:52
În lume veți avea necazuri - Cristi Sonea

În lume veți avea necazuri - Cristi Sonea

 Un mesaj din seria ”Aș vrea ca Isus să nu fii spus asta 
Apr 01, 201949:02
De șaptezeci de ori câte șapte - Cristi Sonea

De șaptezeci de ori câte șapte - Cristi Sonea

Un mesaj din seria ”Aș vrea ca Isus să nu fii spus asta”
Mar 24, 201950:45
Dacă vine cineva la mine și nu urăște - Cristi Sonea

Dacă vine cineva la mine și nu urăște - Cristi Sonea

 Mesajul - "Dacă vine cineva la mine și nu urăște" din data de 17 Martie 2019 
Mar 19, 201940:11
Dacă cineva pune mâna pe plug, să nu se uite înapoi - Cristi Sonea

Dacă cineva pune mâna pe plug, să nu se uite înapoi - Cristi Sonea

Mesajul - "Dacă cineva pune mâna pe plug, să nu se uite înapoi" din data de 3 Martie 2019
Mar 05, 201948:59
Nu oricine zice Doamne Doamne - Cristi Sonea

Nu oricine zice Doamne Doamne - Cristi Sonea

Seria de predici: Aș vrea ca Isus să nu fi spus asta! Titlul predicii: Nu oricine zice Doamne Doamne Vorbitor: Cristi Sonea
Feb 25, 201947:32
Nu judeca să nu fii judecat - Cristi Sonea

Nu judeca să nu fii judecat - Cristi Sonea

 O serie de mesaje intitulată "Aș vrea ca Isus să nu fi spus asta"   Al 2 lea mesaj din serie.
Feb 19, 201947:26
Întoarce Obrazul - Cristi Sonea

Întoarce Obrazul - Cristi Sonea

O serie de mesaje intitulată "Aș vrea ca Isus să nu fi spus asta" Mesajul 1 din serie
Feb 16, 201945:49