Skip to main content
Spotify for Podcasters
BDKPodcast

BDKPodcast

By Berzsenyi Dániel Könyvtár

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár podcastja.
Betekintést kívánunk nyújtani szolgáltatásaink kulisszatitkaiba, a backstageben szorgoskodó kreatív szakemberek munkájába.
Facebook oldal: www.facebook.com/BerzsenyiDanielKonyvtar/
Instagram: www.instagram.com/bdkszombathely/
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Könyvtármozi

BDKPodcastNov 19, 2020

00:00
11:04
Könyvtármozi
Nov 19, 202011:04
A gyermekkönyvtár mindennapjai

A gyermekkönyvtár mindennapjai

Negyedik adásunkban a korábban elkezdett témát folytatjuk: Zsigri Mária a Berzsenyi Dániel Könyvtár egyik gyermekkönyvtárosa beszél az óvodás- és iskolácsoportoknak tartott foglalkozásokról. Többek között a legkisebbeknek szervezett babamasszásról és Ringatóról, a kézműves foglalkozásokról, Meseládáról és Mesestafétáról és a gyerekkönyvtár mindennapjairól. 

A két adás között megtalálnak minket a honlapunkon (http://www.bdmk.hu/), Facebook (https://www.facebook.com/BerzsenyiDanielKonyvtar/) és Instagram (https://www.instagram.com/bdkszombathely/) oldalunkon - mindegyiken az aktuális eseményeinkkel, friss hírekkel.

Jun 30, 202022:49
Olvasóvá nevelés - egy gyermekkönyvtáros szemszögéből
Mar 26, 202023:01
Újévi inspirációforrások
Feb 06, 202019:16
II. Könyvtári Könyvvásár és Civil Workshop programjairól

II. Könyvtári Könyvvásár és Civil Workshop programjairól

A szombathelyi Berzsenyi Dániel Könyvtár podcastjának első részében a jövő héten kezdődő rendezvénysorozatunkat ismertetjük. 

A II. Könyvtári Könyvvásár és Civil Workshop keretében író-olvasó találkozók, beszélgetések, az olvasáskultúra népszerűsítése valósul meg. Mindezt kiegészíti a Líra Könyvesbolt és a helyi kiadók kínálatából szervezett könyvvásárral a könyvtár földszintjén, mellyel a könyvajándékozás hagyományát szereténénk erősíteni - mottónk is erre utal: "Nincs karácsony könyv nélkül!"

A részletes program megtalálható honlapunkon, a rendezvényekhez kapcsolódó eseményekért kattins Facebook oldalunkra, további életképeket pedig Instagramon találsz.

Nov 22, 201916:10