Skip to main content
Spotify for Podcasters
Brave Performance podcast

Brave Performance podcast

By Brave Performance

Talenthistorier med Birte & Pernille fra Brave Performance Vi er nysgerrige på talenthistorier, og vi inviterer mennesker ind som gæster, som har en interessant talenthistorie, og som har holdninger til ledelse, udvikling og fremtiden. Læs mere om vores arbejde i virksomheder og med individer, der ønsker at bruge deres fulde potentiale. www.braveperformance.dk
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Anne Sophie Sehested Münsters talenthistorie 🌟

Brave Performance podcast Apr 26, 2022

00:00
33:42
Linda Bøllings talenthistorie 🌟

Linda Bøllings talenthistorie 🌟

Lyt til Linda Bølling – Head of Department, Life Science Academy hos Niras - i dette podcast.Her fortæller hun, hvordan hun gennem livet har insisteret på at turde rappelle fra store højder. Hun har helt konkret rappellet ned af store bygninger og mentalt i samarbejder med tusindvis af mennesker. Hun går nemlig all in og har flere sporskift med i livet, hvor hun i perioder har sat tæring efter næring for at komme i mål med vigtige livsdrømme.

Hendes stærkeste råd er, at du skal bruge tid på at finde kernen i dig selv, så du lever det liv, DU fortjener og dermed undgår, at resten af verden står i kø for at fortælle dig, hvad du skal gøre.

Linda, Tak for din unikke historie.

Jan 23, 202327:20
Anne Sophie Sehested Münsters talenthistorie 🌟

Anne Sophie Sehested Münsters talenthistorie 🌟

Lyt til Pod-cast med den banebrydende stifter af barselsnetværket Inspired Beyond Babies Anne Sophie Sehested Münster, som fortæller om, hvordan ideen til netværket for 5 år siden insisterede på at blive en realitet.

Bliv inspireret af Anne Sophies erfaringer med 1.000-vis af mennesker, som under deres barsel har udviklet sig til fornyede og styrkede udgaver af dem selv. Hendes bedste råd er- til dem der er i tvivl om timing af karriere og det at få børn - at ”få nogle børn”, fordi mange i processen bliver klogere på selve livet, dem selv og dermed også bedre medarbejdere og ledere.

Anne Sophie taler om vigtigheden i at være ærlig overfor sin arbejdsplads og sin chef og huske at sætte ord på sine nye behov for at lykkes med at få et balanceret familie-/arbejdsliv. Jo mere tydelig du er i dine behov, jo mere kan omverdenen støtte op og kan være med til at gøre den rette forskel.

Anne Sophie er founder af IBB, foredragsholder, og hun har masser på hjertet om det at drive en forretning og lederskab.
Apr 26, 202233:42
Emilie Brandts talenthistorie 🌟

Emilie Brandts talenthistorie 🌟

Hold på hat og briller…. Hør Podcast hvor filmproducer Emilie Brandt skyder fra hoften om, hvordan hendes tredje øre knuste drømmene om at blive rockstjerne. Lad dig rive med af Emilies værdier som PYT-knappen, ordentlighed og selvironi, som er vigtige pejlemærker i hendes magiske talenthistorie fra hendes rolle som mor, kollega, ven og netværker på mange niveauer.
Lyt til hendes fremtidige ambitioner, når hun modigt rækker ud og stiller sig til rådighed for potentielle samarbejder, hvor hendes unikke talentbuket kan sættes yderligere i spil.

Tak for din historie Emilie Brandt
Mar 06, 202201:11:21
Peter Hecht-Hansens talenthistorie 🌟

Peter Hecht-Hansens talenthistorie 🌟

Lyt til podcast med Peter Hecht-Hansen
⭐️ Hør hvordan “terning-manden” med mod, magt og risikovillighed har gjort sig umage for at skabe resultater. Peter deler gavmildt ud af hans visioner og gode livsråd, og fortæller om “noble failure”, som en del af ligningen.
Feb 03, 202228:05
Merete Gundersens talenthistorie 🌟
Jan 28, 202243:05
Katarina Krohgs talenthistorie 🌟

Katarina Krohgs talenthistorie 🌟

“Dont push the river - it will flow by itself” er Katarina Krohg’s inspirerende livsfilosofi. Lyt til podcast, hvor Katarina deler ud af hendes erfaringer og historier, blandt andet den livsændrende oplevelse om hendes hjernerystelse for 5 år siden, som satte turbo på hendes intense indre udviklingsrejse. Bliv fascineret af historien om hendes opvækst i et performance & appearence miljø, og hendes kæmpe vilje til at skiftede fra et ydre til et indre udviklingsfokus. Hør hendes gode råd om, hvordan hun finder styrken i sårbarheden, og har knækket koderne til fornyet livsglæde gennem selvkærlighed. Bliv selv klogere på, hvordan du kan leve med nuets kraft og blive god til at være den DU er! Læs mere om, hvordan vi arbejder med talentudvikling her: www.braveperformance.dk
Jan 23, 202238:09
Ida Bratting Kongsteds talenthistorie 🌟
Dec 15, 202137:10
Martin Bochinecks talenthistorie 🌟
Oct 07, 202128:11
Mette Barnes & Brave Performance 🌟

Mette Barnes & Brave Performance 🌟

Mette Barnes er Vice President PR & Communication i Nordic Entertainment Group (Viaplay), og vi mødtes den anden dag for lytte til hendes historie. I kan lytte med i podcastet, hvor Mette generøst inspirerer med gode råd, hun har opsamlet i livets skole. Det handler om at turde tage sig selv alvorlig og “banke på”. Banke på til DIT liv, DIN karriere, DIN udvikling, så du tager ansvar for hele DIG. Vær god til at “dress up - Step up” til dit næste job, og vær generøs med at dele ud af din viden, så andre får mulighed for at shine. Mette fortæller også, hvorfor hun er taknemmelig for, at hun dumpede en stop-eksamen i studietiden på CBS. For vi møder hele tiden livsudfordringer, og et råd kan være at tænke; “hvad er egentligt det værste der kan ske?” Overvej herefter; kan jeg ændre på situationen? Ellers accepter det eller walk-away Læs mere om hvordan vi arbejder med talentudvikling her: www.braveperformance.dk
Sep 19, 202134:09
Manu Sareens talenthistorie 🌟
Sep 08, 202139:30
Gitte Grønlund - talenthistorie 🌟

Gitte Grønlund - talenthistorie 🌟

Lyt til podcast med ejendomsmægler Gitte Grønlund fra ejendomsmæglerfirmaet Gitte Grønlund - Dit & Mit Frederiksberg, som karismatisk fortæller om f...ck you strategien, som har givet styrke og frihed til walk-away handling. Hør hvordan morfars gode råd om at skabe handlekraft ved hver måned at tænke bare lidt snusfornuftigt, har hjulpet til at træffe livsvigtige og transformerende beslutninger. Nyd energien, når Gitte fortæller om lykkelivet i den gamle bagerforretning, som nu er hendes helt egen ejendomsmægler forretning på Gl. Kongevej på Frederiksberg. Af ❤️ TAK for din historie Gitte Læs mere om hvordan vi arbejder med talentudvikling her: www.braveperformance.dk
Aug 27, 202125:19
Lars Bo Jeppesen og hans talenthistorie

Lars Bo Jeppesen og hans talenthistorie

Lyt til podcast med tidligere direktør for Parken Sport & Entertaintment Lars Bo Jeppesen, der ærligt fortæller om hans ærgerrighed for at opnå en høj livsstandard og høste personlig anerkendelse. To vigtige drivkræfter, der blev skabt i barndommen i Vejle og stadig gælder. Hør om det fantastiske samarbejde med Preben Elkjær, som senere resulterede i en international karriere i medie branchen. Bliv inspireret af “Rose-klubbens” magi, og de mange ambitioner der nu venter på at blive forløst med Parkens grønsvær som ramme. Lad dig inspirerer af de gode råd og hør hvorfor, du ALDRIG skal lyve. Læs mere om hvordan vi arbejder med talentudvikling her: www.braveperformance.dk
Aug 26, 202145:57
Stine Bosse og hendes talenthistorie
Aug 26, 202137:55
Dorthe Petersen - PlanBørnefonden 🌟
Aug 05, 202140:54
Dea Kudibals talenthistorie

Dea Kudibals talenthistorie

Lyt til Dea Kudibal s modige og inspirende historie om, hvordan tøjmærket Dea Kudibal blev til. Fra dengang, hvor hun i et helt år gik med en hjemmesyet blå filthat til idag, hvor hun driver en international succesfuld virksomhed med karmaloven, som en af hendes pejlemærker.
Tak for din historie Dea 🙏💕⭐️👏
Jun 23, 202138:56
Marie Therese Nissens talenthistorie
Jun 23, 202130:43
Annemette Voss talenthistorie

Annemette Voss talenthistorie

Lyt til podcast med livstilsbloggeren, forfatteren og kagedronningen Annemette Voss, som livsklogt fortæller, hvordan du kan komme styrket ud af modgang. Hør om hendes kringlede veje til at lande i livets magiske flow, som for Annemette har krævet opgør med traditioner. Bliv inspireret til at forstå, hvad arv & miljø betyder for beslutningerne i hendes liv, og få gode råd om, hvorfor du ikke altid er din egen lykkesmed🍀 Tak for din livsvisdom Annemette ❤️. Læs mere om, hvordan vi arbejder med talentudvikling her: www.braveperformance.dk
Jun 21, 202147:34
Anne-Mette Elsborg (Diesel-damen) talenthistorie
Jun 18, 202138:16
Hardeep Dhanjals talenthistorie
Jun 18, 202143:09
Mia Svantemann Ramskovs talenthistorie
Jun 18, 202127:00
Carina Gjerløvs talenthistorie
Jun 17, 202139:22