Skip to main content
Spotify for Podcasters
Allò Que No Sona

Allò Que No Sona

By Buenritmo

Allò Que No Sona és un podcast on volem conèixer de primera ma l'experiència de persones que formen, o han format part, de la indústria musical catalana de les últimes dècades. El presenten Koko-Jean Davis i Jordi Ramírez (Buenritmo).
Currently playing episode

Martí Marfà

Allò Que No SonaFeb 24, 2022

00:00
01:16:12
Carola Pujol

Carola Pujol

Aquesta setmana us oferim un nou programa gravat a la FIM de Vilaseca. La nostra convidada és la Carola Pujol, des de 2015 una de les responsables de Eventualbcn i actualment també gestora de la sala Vade Música de Sabadell. Amb ella parlem de tot i això i de la seva trajectòria a diferents emissores de ràdio i discogràfiques.

Sep 21, 202351:37
Oriol Roca

Oriol Roca

En aquest episodi parlem amb l’Oriol Roca, assessor de la direcció artística del Mercat de Música Viva de Vic, i de festivals com l’Aphònica, el festival de la Veu de Banyoles o el White Summer, i també cap de producció del Festival In Edit, i el Feed Dog.

Sep 06, 202301:05:39
Albert Puig

Albert Puig

En aquest episodi tenim de convidat l'Albert Puig, director de la productora musical Nosonores, director artístic del festival Petits Camaleons, i locutor del programa Delicatessen de Catalunya Ràdio. Amb ell parlem també dels seus inicis a la ràdio, el seu pas per festivals com l'Altaveu de Sant Boi, o la seva faceta de mànager.

Aug 09, 202350:60
Nando Cruz

Nando Cruz

En aquest episodi parlem amb Nando Cruz, un dels periodistes musicals més coneguts del país, autor de llibres com ‘Pequeño Circo: Historia Oral del Indie en España’ o ‘Una Semana en el Motor de un Autobús’ dedicat a Los Planetas, i que recentmente ha publicat el llibre ‘Macrofestivales: El agujero negro de la música’, publicat per Ediciones Península.

Jul 26, 202301:22:18
Gemma Gómez

Gemma Gómez

La nostra convidada és la Gemma Gómez, responsable de contractació, producció i management del grup El Pot Petit des de l’any 2017. Un episodi enregistrat a la darrera edición de la FIM de Vilaseca.

Jul 12, 202350:23
Jordi Puig

Jordi Puig

Comencem la nova temporada conversant amb el Jordi Puig, fundador de U98 Music, empresa discogràfica, de management i booking que treballa amb artistes com el Cesk Freixas, la Beth, Marc Parrot, El Pot Petit o Blaumut.

Jun 27, 202301:08:22
Sergio Marqués (Mondosonoro)

Sergio Marqués (Mondosonoro)

Acabem la nostra segona temporada parlant amb el Sergio Marqués, director i un dels fundadors de la revista musical Mondosonoro. Amb ell parlem sobre l'evolució d'aquest mitjà al llarg de tres dècades, la seva expansió des de Barcelona fins a la resta de l'Estat, les seves festes Demoscopicas i quin és el futur de la premsa especialitzada. 

Mar 15, 202301:07:47
Noemí Planas

Noemí Planas

La convidada d'aquesta setmana és la Noemí Planas, CEO de WIN, l’organització internacional que representen a les associacions de música independent al món. Amb ella parlem sobre els seus inicis al segell Acuarela, la seva experiència coordinant el festival Tanned Tin, i també la seva tasca a UFI i Impala. 

Feb 16, 202301:00:23
Ignasi Alluè

Ignasi Alluè

Aquesta setmana parlem amb l'Ignasi Alluè perque ens expliqui el seu camí des de Tralla Records, una de les primeres discogràfiques independents de Barcelona especialitzada en el punk i el hardcore, fins a treballar actualment per una de les grans multinacionals del sector com director de D2C i Merch a Universal i Country Manager a Bravado.

Dec 14, 202201:01:40
Iban Orobitg

Iban Orobitg

En aquest episodi, enregistrat de nou al Teatre La Llotja de Lleida amb motius dels Premis ARC 2022, tenim de convidat l'Iban Orobitg de OA2 Produccions de Cervera.  De fet, junt amb el seu germà Raül van rebre el premi ARC com a millor representant i agent de zona d’aquesta entitat a l’organització d’esdeveniments durant el 2020. Amb ell parlem sobre els seus inicis com a ajudant del seu pare, representant de l'Orquestra Volcán, i les particularitats de programar a les comarques de Lleida.

Dec 07, 202201:00:39
Laia Cubells

Laia Cubells

Aquesta setmana parlem amb la Laia Cubells, que des de l’any passat porta la direcció del departament de management i booking de SpeedMusic Management, però que porta una pila d’anys treballant en diferents àmbits de la indústria que volem conèixer en aquest programa enregistrat des del Teatre La Llotja de Lleida amb motiu dels Premis ARC 2022.

Dec 01, 202252:19
Enric Pedascoll

Enric Pedascoll

Aquesta setmana parlem amb l'Enric Pedascoll de K Industria. Tot i que encara segueix en actiu, l'Enric ja forma part de la història de la música a la ciutat de Barcelona havent treballat amb el Gay Mercader, a Virgin Records, amb artistes com el Carles Santos, i moltes coses més que ens explica en aquesta interessant conversa.

Nov 23, 202201:03:58
Judit Llimós

Judit Llimós

Aquesta setmana ens visita la Judit Llimós, booker de The Project i directora artística del festival Guitar BCN. Amb ella parlem sobre el seus originals inicis dins de la indústria, primer a Fila 7, desprès treballant pel grup Mas I Mas, també del seu pas per l'Auditori, i finalment el seu fitxatge per The Project, empresa on encara segueix desenvolupant la seva tasca.

Nov 16, 202201:00:11
Raquel Bassas

Raquel Bassas

En aquest episodi us oferim la nostra xerrada amb la Raquel Bassas enregistrada al Mercat de Música Viva de Vic. Amb la Raquel parlem sobre el fascinant món dels grups tribut que tant bé coneix gràcies a la seva feina com a gerent de l'empresa Beba33, i també de la seva tasca com a presidenta d'ARC, l' Associació Professional de Representats, Promotors i Mànagers de Catalunya.
Nov 02, 202253:36
Carles Conesa

Carles Conesa

Aquesta setmana us oferim una altra entrevista enregistrada al Mercat de Música Viva de Vic. Allà vam xerrar amb el Carles Conesa, actualment a Vida Records, però que al llarg dels anys ha treballat a segells com Houston Party, promotores com Cap Cap, sales com l'Apolo, així com a director artístic del festival BAM. Un tot terreny amb moltes coses que explicar.

Oct 26, 202258:23
Francesc Xavier Sànchez

Francesc Xavier Sànchez

Aquesta setmana ens visita el Francesc Xavier Sànchez, una de les persones amb més experiència en el món de la promoció. Amb ell parlem sobre els seus inicis a Edigsa, els seus anys a Nuevos Medios,  també de la seva faceta com a mànager d'artistes como Albert Plà o Jaume Sisa, i la seva tasca en festivals com el BAM, Fira Mediterrànea o Porta Ferrada.

Oct 19, 202201:14:15
Mireia Madroñero

Mireia Madroñero

En aquest episodi tenim com a convidada la Mireia Madroñero, una de les persones que ens vam trobar a l'última edició del Mercat de Música Viva de Vic. Amb ella parlem sobre la seva actual tasca a l'ICEC, i la seva llarga trajectòria que ha inclós parades al segell Sones, la promotora Sinnamon, o festivals com el Pop Arb o el White Summer, entre moltes d'altres coses.

Oct 12, 202201:10:56
Carmen Zapata

Carmen Zapata

La convidada d'aquest episodi és Carmen Zapata, gerent d'ASSAC (Associació de Sales de Concerts de Catalunya), directora artística del cicle Curtcircuit, i fundadora i presidenta de MIM (Asociación de Mujeres de la Industria de la Música). Amb ella parlem sobre la situació de les sales desprès de la pandemia, i la seva trajectòria des del seus inicis al mític Depósito Legal fins a l'actualitat.

Oct 05, 202259:44
Albert Salvat

Albert Salvat

El nostre convidat d'aquesta setmana es l'Albert Salvat de Produccions Submarines en un programa enregistrat de nou a la FIM de Vila-Seca. L'Albert ens explica el seus sorprenents inicis a la indústria musical, la seva tasca a la sala Lo Submarino de Rasquera i de Reus, i la seva entrada al món del management i la promoció de concerts.

Sep 28, 202252:32
Joan Vich

Joan Vich

Aquesta setmana parlem amb Joan Vich, autor del llibre 'Aquí Vivía Yo', on explica la seva experiència de més de 20 anys a l'organtizació del FIB, Festival Internacional de Benicàssim. Amb ell també xarrem sobre els seus inicis DIY, el seu pas per Elefant Records, la seva faceta de promotor, periodista, i manager, i els diferents projectes en els que participa com el Monkey Week.

Sep 21, 202201:16:52
Kike Colmenar

Kike Colmenar

¡Tornem amb la segona temporada! En aquest primer capítol us oferim una entrevista amb Kike Colmenar enregistrada a darrera edició de la FIM de Vila-seca. Amb ell xarrem sobre els seus inicis i la seva tasca com a director de diferents festivals com son l’Altacústic, el Dixieland de Tarragona o el Tarragona Sona Flamenc.

Sep 14, 202254:43
Marta Mei

Marta Mei

Acabem la primera temporada del podcast xerrant amb la Marta Mei, actual Coordinadora del Difusió Cultural del Centre Cultural Albareda, a Barcelona. Amb ella parlem sobre el seu pas per Razzmatazz, Exits Management, i les seves experiències treballant a festivals com el Creamfields o el Clownia.

Mar 24, 202201:01:24
Javier García

Javier García

En aquest programa parlem amb Javier García, un autèntic tot terreny de la indústria, que ha tocat tots els pals de la professió i ha treballat amb artistes de tots els estils tant a nivell nacional com internacional. Amb ell xerrem sobre els seus inicis a Doctor Music, The Project, i Bad & Company, el seu pas per l'Institut Municipal Barcelona Espectacles, la creació de Music Bus, o la seva inquietuts com a docent.

Mar 17, 202201:08:50
Montse Portús

Montse Portús

La nostra convidada és la Montse Portús, qui porta 35 anys sense interrupcions treballant al Mercat de Música Viva de Vic. Amb ella parlem de la seva carrera i  de l’evolució que ha viscut la Indústria musical i en especial de les Fires i Mercats.

Mar 10, 202201:09:29
Martí Marfà

Martí Marfà

En aquest episodi parlem amb Martí Marfà, actual director de la Fira de Vilaseca, i anteriorment en d’altres llocs dins o relacionats amb la industria, tant a nivell públic  com privat. Ha estat tècnic de cultura de l’Ajuntament de Mataró i ha treballat al Taller de Músics, però també per entitats i institucions culturals, com La Casa Musicale de Perpinyà, la Fira Mediterrània o L’Auditori.

Feb 24, 202201:16:12
Anna Romeu

Anna Romeu

En el programa d’avui parlarem amb l’Anna Romeu, responsable de Primavera Labels, el segell discogràfic de Primavera Sound, i amb una llarga trajectòria en el món de la promoció musical i la producció de concerts en empreses com BCore, Vesc o el LEMFestival.

Feb 17, 202201:04:21
Txarly Brown

Txarly Brown

En aquest episodi conversem amb en Txarly Brown, que s’autodefineix com a dissenyador, col·leccionista i DJ, però que també ha tingut el seu propi segell discogràfic, ha escrit llibres sobre música, ha fet de promotor... Un home polifacétic a qui agrada parlar clar.

Feb 10, 202201:07:27
Josep Maria Dutrèn

Josep Maria Dutrèn

En aquest episodi parlem amb en Josep Maria Dutrèn, director del Festival de Música Antiga dels Pirineus des de fa més d’una dècada, i amb una extensa trajectòria prèvia en entitats com l’ICEC, l’Auditori de Barcelona o l’Oficina de Difusió d’Espectacles de la Generalitat.

Feb 03, 202201:17:29
Francesc Viladiu

Francesc Viladiu

En aquest episodi parlem amb en Francesc Viladiu, fundador de l’empresa Alter Sinergies de Banyoles, sobre la seva tasca al festivals Aphonica i Cantut, l'associació Xàfec o la Fira Mediterrània de Manresa.

Jan 27, 202201:06:29
Antoni i Albert Mas

Antoni i Albert Mas

En aquest episodi parlem amb l'Albert Mas, soci i director de l’empresa FM espectacles, i actual gerent d’ARC. I també amb el seu pare, Antoni Mas, músic, director d’orquestres i compositor, i membre del Consell Directiu de l’AIE.

Jan 20, 202201:04:57
Cases de la Música

Cases de la Música

En aquest episodi ens interessem per la tasca que es fa des de la xarxa de les Cases de la Música. En parlem amb la Núria Segovia i l'Eduard Bacardit, responsables de les cases de Terrassa i L'Hospitalet de Llobregat respectivament.

Jan 13, 202201:00:41
Glòria Castellví

Glòria Castellví

En aquest episodi tenim de convidada a la Glòria Castellví. Amb ella parlem de la seva trajectòria de més de 25 anys a a RGB Music, on ha treballat en diferents departaments, des de la producció tècnica de les gires de Sopa de Cabra o Els Pets, a l'organització del Festival Senglar Rock.

Dec 30, 202101:01:39
Alfred Crespo

Alfred Crespo

En aquest episodi parlem amb l’Alfred Crespo, periodista musical i codirector de la revista Ruta 66, editor i director de l’editorial 66 rpm,  (ex-) promotor de concerts i també director comercial de Pennywise, una de les empreses que a nivell nacional s’ocupa de proporcionar personal en grans esdeveniments musicals.

Dec 23, 202101:12:06
Eneida Fever

Eneida Fever

En aquest programa parlem amb l'Eneida Fever, responsable de la promoció d’una gran quantitat de segells, festivals i d’altres projectes musicals i també organitzadora de festes i concerts, responsable d’un segell i moltes més coses que avui descobrirem.

Dec 16, 202156:10
Ricard Ardèvol

Ricard Ardèvol

En aquest segon episodi parlem amb el Ricard Ardèvol, ex president d'ARC (Associació de Representants, Promotors i Managers de Catalunya). Amb ell repassem la seva llarga trajectòria i les seves experiències com a productor artístic del Teatre El Molino de Barcelona entre 1987 i 1994, o com a director gerent d'ERA Produccions. 

Dec 09, 202101:02:41
Eva Faustino (APECAT)

Eva Faustino (APECAT)

En aquest primer programa entrevistem a l'Eva Faustino, gerent de l’Apecat, Associació de Productors i Editors fonogràfics i videogràfics de Catalunya, i membre de l’Acadèmia Catalana de la Música. Amb ella parlem de la seva trajectòria, i els canvis i reptes que ha viscut la industria discogràfica a les darreres dècades.

Dec 02, 202157:28