Skip to main content
Spotify for Podcasters
Pink Floyd in de Polder

Pink Floyd in de Polder

By PINK FLOYD IN DE POLDER

Pink Floyd In De Polder is de podcast over Pink Floyd en Nederland. Charles Beterams en Bert van Kalker bespreken de wereld, beter gezegd hún wereld, van Pink Floyd met veel aandacht voor de band in ons land.
Currently playing episode

#5 - BIJ HET OVERLIJDEN VAN HARRY DE WINTER ... PINK FLOYD IN VENETIË 1989

Pink Floyd in de PolderMar 12, 2023

00:00
25:16
#5 - BIJ HET OVERLIJDEN VAN HARRY DE WINTER ... PINK FLOYD IN VENETIË 1989

#5 - BIJ HET OVERLIJDEN VAN HARRY DE WINTER ... PINK FLOYD IN VENETIË 1989

Pink Floyd In De Polder is de podcast over Pink Floyd en Nederland. Charles Beterams en Bert van Kalker bespreken de wereld, beter gezegd hún wereld, van Pink Floyd met veel aandacht voor de band in ons land. In aflevering vijf staan we stil bij het overlijden van Harry de Winter. Zijn productiemaatschappij IDTV was betrokken bij de totstandkoming van de live-uitzending van het concert in de lagune van Venetië.   Montage: Peter van Vliet. Muziek: The Use Of Ashes.
Mar 12, 202325:16
#4 - VIA ROGER WATERS NAAR THE DARK SIDE OF THE MOON EN WEER TERUG

#4 - VIA ROGER WATERS NAAR THE DARK SIDE OF THE MOON EN WEER TERUG

Pink Floyd In De Polder is de podcast over Pink Floyd en Nederland. Charles  Beterams en Bert van Kalker bespreken de wereld, beter gezegd hún wereld, van Pink Floyd met veel aandacht voor de band in ons land. In aflevering vier aandacht voor het gouden jubileum van The Dark Side Of The Moon, de perikelen rond Roger Waters, nieuwe boeken en platen en wat verder ter tafel komt.  Montage: Peter van Vliet. Muziek: The Use Of Ashes.
Mar 06, 202339:09
#3 - HIPGNOSIS IN HET GRONINGER MUSEUM

#3 - HIPGNOSIS IN HET GRONINGER MUSEUM

Pink  Floyd In De Polder is de podcast over Pink Floyd en Nederland. Charles Beterams en Bert van Kalker bespreken de wereld, beter gezegd hún wereld, van Pink Floyd met veel aandacht voor de band in ons land. Woensdag 18 januari waren we in Groningen getuige van de opening van de tentoonstelling The Art Of Hipgnosis in Groninger Museum. Een prachtige tentoonstelling mogen we wel zeggen. Daarover gaat het in de derde aflevering die we 's avonds in de stad opnamen.  Montage: Peter van Vliet. Muziek: The Use Of Ashes.
Jan 21, 202321:56
#2 - JEFF BECK

#2 - JEFF BECK

Pink Floyd In De Polder is de podcast over Pink Floyd en Nederland. Charles Beterams en Bert van Kalker bespreken de wereld, beter gezegd hún wereld, van Pink Floyd met veel aandacht voor de band in ons land. Bij het overlijden van Jeff Beck bespreken we de bijzondere band die hij met Pink Floyd onderhield, als mogelijk vervanger van Syd Barrett, ijzersterk gitarist op Amused To Death en bij het afscheid van Richard Wright in 2008.  Montage: Peter van Vliet. Muziek: The Use Of Ashes.
Jan 12, 202310:41
#1 - 2022/2023

#1 - 2022/2023

Pink Floyd In De Polder is de podcast over Pink Floyd en Nederland. Charles Beterams en Bert van Kalker bespreken de wereld, beter gezegd hún wereld, van Pink Floyd met veel aandacht voor de band in ons land. In de eerste aflevering een korte terugblik op 2022 en de vooruitzichten voor 2023.  Montage: Peter van Vliet. Muziek: The Use Of Ashes. 
Jan 10, 202331:50