Skip to main content
Spotify for Podcasters
comm.Talk

comm.Talk

By OnlyHuman & Logeion

OnlyHuman en Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals, slaan de handen inéén en komen in 2023 met een serie van vijf podcasts. In deze serie bespreken we communicatievraagstukken van links naar rechts, met interessante sprekers die ieder vanuit een eigen perspectief meerwaarde bieden aan de discussie.
Available on
Apple Podcasts Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Automatisering versus de menselijke maat #3

comm.TalkJun 26, 2023

00:00
31:10
Automatisering versus de menselijke maat #3

Automatisering versus de menselijke maat #3

Automatisering versus de menselijke maat. Een onderwerp waar iedereen van ons dagelijks mee te maken heeft:

• Een bankkantoor bezoek in plaats van alles online regelen.

• Een persoon aan de lijn hebben voor een vraag of het aan een chatbot vragen.

• Software laten beslissen wie de beste kandidaat is of een recruiter deze keuze laten maken.


In de derde aflevering van comm.Talk gaat moderator Charisa Chotoe in gesprek met Lisette Kaptein, lid van het trendteam van Logeion en ontwikkelingsmanager bij Van der Hilst communicatie en Natascha van Kesteren, Directeur Human Talent bij UMON. Zij praten ieder vanuit hun rol en ervaring, zij het zakelijk of persoonlijk, over automatisering, digitalisering, de juiste keuzes maken en goed communiceren. Is het enkel vooruitgang, of moeten we uitkijken? Of is dat juist weer overdreven? Luister snel naar de volgende aflevering van comm.Talk!


PS natuurlijk is woordkunstenaar Atta de Tolk er weer bij voor de afsluiting – mis het niet!

Jun 26, 202331:10
Krapte op de arbeidsmarkt - wat moet je doen om relevant te blijven? #2

Krapte op de arbeidsmarkt - wat moet je doen om relevant te blijven? #2

Welkom bij de tweede aflevering van de vijfdelige podcastserie comm.Talk waarin we ons afvragen: wat moet je doen om relevant te blijven als organisatie?

Krapte op de arbeidsmarkt is een hot topic en daarom gaan Kirsten de Roo en Martin Staats met elkaar in gesprek. Zij is schrijfster van het boek ‘Personeelstekort begint bij jezelf’ en hij is algemeen directeur van UMON. UMON is de moeder van drie organisaties die zich bezighouden met personeelsbemiddeling binnen het publieke domein. Dit doen zij met inmiddels al meer dan 70+ collega’s binnen de gehele groep. We hebben gelachen, meningen gedeeld en met kippenvel geluisterd naar woordkunstenaar Atta de Tolk. Veel luisterplezier!

Apr 17, 202352:07
Woordvoering ten tijde van crisis #1

Woordvoering ten tijde van crisis #1

In de eerste aflevering gaan we het hebben over woordvoering ten tijde van crisis. De experts waar Charisa Chotoe, onze moderator, mee spreekt zijn Robin Middel (onderdeel van Mister Wolf, een collectief van 5 zwaargewicht woordvoerders binnen het publieke domein) en Keesjan Steverink (professional in de crisiscommunicatie waar hij nu trainingen in geeft). Zet je schrap voor inhoud met een randje scherpte en vrolijkheid. Dit is comm.Talk!

Mar 09, 202344:39