Skip to main content
Spotify for Podcasters
Bruto Borns Geluk - de Podcast

Bruto Borns Geluk - de Podcast

By Corine Hofstra

In Bruto Borns Geluk gaan we het hebben over het geluksniveau van de Bornenaar! We gaan in gesprek met toeristische ondernemers, evenementenorganisatoren, passievolle inwoners: liefhebbers van Borne dus! Wat zijn hun favoriete plekken? Waar zijn zij in Borne, Hertme en/of Zenderen het meest gelukkig? Want geluk.. dat moet je delen!
Currently playing episode

Aflevering 2 - Geluksmoment met Laura & Marijke

Bruto Borns Geluk - de PodcastJun 06, 2023

00:00
20:45
Aflevering 5 - Geluksmomenten met Frank, Jurre, Maroesja & Ruben

Aflevering 5 - Geluksmomenten met Frank, Jurre, Maroesja & Ruben

In deze aflevering van Bruto Borns Geluk de Podcast heb ik ze eindelijk om tafel: de mede-organisatoren van Slag om Borne! Samen met Frank Vennegoor (Adjunct Directeur Kulturhus), Jurre Nijhuis (Eigenaar Terzake), Ruben (Dorpsmanager Borne) & Maroesja (Puur M Borne) praten we met name over Slag om Borne: het hoe & wat, de gedachten en hoe we erover denken. Tikje chaotisch soms, maar dat typeert ons wel. Misschien niet gek maar de geluksmomenten die zij in Borne hebben beleefd (en nog steeds beleven) hebben betrekking op dit mooie evenement. Gaat er volgend jaar nog een editie komen? Wat is het verhaal achter de lek in 2022? Hoor er alles over in deze nieuwste aflevering van Bruto Borns Geluk!

Nov 20, 202327:03
Aflevering 4 - Geluksmomenten met Liesbeth, Antje en Yvonne

Aflevering 4 - Geluksmomenten met Liesbeth, Antje en Yvonne

In deze aflevering van Bruto Borns Geluk de Podcast heb ik Liesbeth Hassink (Directrice Museum Bussemakerhuis), Antje Korsten (vrijwilliger bij Synagoge, Kloostergaarde en Bussemakerhuis) en Yvonne Denekamp (vrijwilliger bij Kunst in het Koetshuis, BorneBoeit en de Synagoge). We hebben het over hun geluksmomenten, over noaberschap, een warm welkom en de mooie natuur van onze gemeente, maar we gaan ook in gesprek over het culturele project Borns Blauw. Wat is het Borns Textiel Collectief nou eigenlijk en wat is het doel? Één ding zeker, het thema is blauw! Hoor er alles over in deze nieuwste aflevering van Bruto Borns Geluk!

Sep 13, 202327:03
Aflevering 3 - Geluksmomenten met Daan, Wout & Benno

Aflevering 3 - Geluksmomenten met Daan, Wout & Benno

In deze podcast hebben we Daan Meijer & Wout Deterd (bestuursleden Melbuul'ndagen) en Benno Schwering (eigenaar Grandcafé de Steeg en organisator van de feestavonden op het Dorsetplein) op bezoek. Naast dat zij hun geluksmoment met ons delen, hebben we het vooral over de aankomende editie van de Melbuul'ndagen. Van woensdag 23 tot en met zondag 27 augustus staat Borne namelijk weer in het teken van vijf dagen bruisend Borne! We hebben het over de levensvatbaarheid, wat er allemaal achter de schermen gebeurd, waar we het meest naar uitkijken bij deze editie en nog veel meer.

Aug 18, 202323:07
Aflevering 2 - Geluksmoment met Laura & Marijke

Aflevering 2 - Geluksmoment met Laura & Marijke

In deze podcastaflevering zijn Laura Reymer & Marijke Hofstra van Kulturhus Borne te gast! Ze delen hun geluksmomenten in Borne, vertellen uitgebreid over 't Mooi Weer Festival van zaterdag 17 juni, over hun nieuwe programmaboekje voor theaterseizoen '23-'24 én we komen tot de conclusie: we gunnen iedereen een dorp als Borne.

Jun 06, 202320:45
Aflevering 1 - Geluksmoment met Ruben Baartman & David Vermorken

Aflevering 1 - Geluksmoment met Ruben Baartman & David Vermorken

Leuk, de allereerste aflevering van Bruto Borns Geluk de Podcast! In deze podcast gaan we in gesprek met liefhebbers van Borne. Of het nou toeristische ondernemers zijn, evenementenorganisatoren, passievolle inwoners, vrijwilligers of fans: samen gaan we in gesprek over wat hen gelukkig maakt in Borne, Hertme en/of Zenderen. Wat zijn hun favorieten? Op welke plek voelen zij zich het meest gelukkig? Want geluk? Dat moet je delen!


May 19, 202320:27