Skip to main content
Spotify for Podcasters
How To Become a Beautiful Bride

How To Become a Beautiful Bride

By Cynthia Veenman Bruidsstylist

Hoera je bent (of eigenlijk wordt) de bruid!
Welkom in de wondere wereld van trouwen waar alles mogelijk is en het er niet makkelijker op wordt gemaakt. Ik wil je graag informeren en adviseren over de mogelijkheden. Zodat je een goede keuze kan maken die bij jou en jullie dag zal passen. Ik heb het over bruidsstyling; bruidsmake-up, bruidskapsel en bruidsmode, want dat is mijn vakgebied, maar ook heb ik mooie gesprekken met andere trouw leveranciers die je tips geven! Kennis is macht. Plan relax je bruiloft. Want een ontspannen bruid is een mooie bruid.
Liefs Cynthia Veenman
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Hoe werkt een Personal Bride Assistent?

How To Become a Beautiful BrideSep 28, 2021

00:00
22:35
Bruidskapsel; Hoe weet je wat er bij jouw en je outfit past?

Bruidskapsel; Hoe weet je wat er bij jouw en je outfit past?

Je heb geen dikke volle haarbos en je maakt je enorm druk over wat er wel of niet net je haar kan en wie! deze taak op zich gaat nemen om je haar op je bruiloft te doen.... Na aanleiding van een oproep kreeg ik de inspiratie om deze aflevering op te nemen en bespreek ik uitgebreid de mogelijkheden op het gebied van; wie gaat je haar doen. Wat past er het beste bij je? Welke accessoires passen er goed bij. Hopelijk heb je dan een beter beeld wat je wil en ben je geïnspireerd en wellicht ook geruststelt. Mocht je vragen hebben dan hoor ik het natuurlijk graag. Veel luister plezier! Liefs Cynthia you are beautiful let me make (your Hair) Shine ;)
Jun 15, 202236:19
April 19, 2022

April 19, 2022

Apr 19, 202200:60
Hoe kies je de juiste trouwfotograaf voor je bruiloft? Interview met Justin Manders

Hoe kies je de juiste trouwfotograaf voor je bruiloft? Interview met Justin Manders

Op de foto gaan vinden we vaak al niet heel leuk, maar we willen wel graag fotos van de trouwdag. Dus we gaan op zoek naar een trouwfotograaf. Maar hoe kies je de juiste? Hoe zorg ik ervoor dat ik toch leuk op de foto staat? Al deze vragen stelde ik aan Justin Manders van justinmanderstrouwfotografie.nl (de eerste man op de podcast ;)) en hebben we een goed gesprek over wat je van je trouwfotograaf mag en kan verwachten. Hoe vind je de juiste die bij jullie past en nog heel veel meer tips en weetjes vanuit zijn ervaring. Veel luisterplezier! Liefs Cynthia
Apr 19, 202251:20
Hoe plan je de The Perfect Wedding interview met Maaike (theperfectwedding.nl)

Hoe plan je de The Perfect Wedding interview met Maaike (theperfectwedding.nl)

Podcast The Perfect Wedding.
Het plannen van je bruiloft leuk en makkelijk. Onmogelijk denk je. Nee! Het kan bestaat. Gratis planningstools op
www.theperfectwedding.nl en Maaike van The Perfect Wedding vertelt er je alles over!

Leveranciers, zoals ik, adverteren daarom op de site om zo bruidsparen op een plek te kunnen informeren, inspireren en adviseren.
Wat The Perfect Wedding daarnaast ook biedt is een handige planningstool!! Hiermee kun je samen heel makkelijk, snel en overzichtelijk je bruiloft kan plannen!
Luister in deze aflevering naar de mogelijkheden.
Om een mooie bruid te zijn is ontspanning super belangrijk. Het plannen van je bruiloft kan best wat stress opleveren wat ons dus niet ontspannen en dus niet mooi maakt….
Verder praten we veel over bruidsmode, trouwjurken en heel veel tips en weetjes voor jullie trouwdag. Dus luister de podcast, download de app (the perfect wedding toolapp) gratis en ga aan de slag.

Liefs Cynthia
www.letsshine.nl PS het boek van The Perfect Wedding is bij mij te koop!! Online en Offline. Wil je er een winnen? Check dan even mijn Social Media instagram.com/letsshinebruidsmode en beantwoorden de vraag. (actie loopt tot 4 april 2022)
Mar 09, 202247:40
Zonder ceremonie geen wettelijk huwelijk... Hoe werkt een Babs, een zelfstandige trouwambtenaar, met Maddy van Trouwen in Balans
Feb 23, 202248:46
Hoe ik mijn visie op make-up gebruik de basis van mijn missie is geworden!

Hoe ik mijn visie op make-up gebruik de basis van mijn missie is geworden!

Als je denkt aan visagist (bruidsmakeup) denk je misschien snel aan veel, fake, dikke laag, niet jezelf.... Maar het kan ook anders. In deze aflevering vertel ik je hoe ik ben gekomen op het vak visagie en hoe make-up mijn leven heeft veranderd en daardoor heeft gered. Mijn visie op make-up heeft mijn bedrijfsmissie gemaakt. De core of my business is zeker; less is more, doe jezelf en af en toe fake it till you feel it!!
Feb 22, 202235:15
Wil je een trouwfilm van jullie bruiloft? Interview met Carola Vos Trouw Videograaf.

Wil je een trouwfilm van jullie bruiloft? Interview met Carola Vos Trouw Videograaf.

De experts van de trouwbrache aan het woord. In deze aflevering heb ik een gezellig en goed gesprek met Carola van Vosbelevingen www.vosbelevingen.nl waarin ze verteld over haar vak gebied namelijk trouwvideos maken. Heb je voor jezelf al een keuze gemaakt of je dit ook jullie bruiloft wil of weet je het nog niet zeker. We gaan uitgebreid in over de mogelijkheden en geeft Carola heel veel waardevolle tips hoe je de juiste videograaf vind. Aan het eind van het gesprek heb je zeker een keuze gemaakt voor dit wel of niet bij jullie dag zal passen. Veel luister plezier en check vooral de Socials van Vosbelevingen 🦊
Feb 01, 202244:13
Hoe start je met het plannen van jullie bruiloft?

Hoe start je met het plannen van jullie bruiloft?

In 5 eenvoudige stappen heb je een goed beeld van jullie bruiloft!: 

Waar begin je met het plannen van je bruiloft. Nou hier! Als je mijn 5 stappen volgt heb je binnen 25 minuten een helder plan als het gaat om jullie bruiloft. Zelf een bruiloft plannen is goed te doen. Vooral als je weet wat jullie willen en dus samen op een lijn staan. Download de werkbladen via de site en vul ze in zodat je samen snel een duidelijke visie heb in hoe jullie de trouwdag zien. Brainstormen, kiezen van de locatie, de datum, een gastenlijst maken en uiteindelijk een thema en een moodboard. Maak er een spel van en verras elkaar met jullie antwoorden. Het plannen van je bruiloft moet leuk zijn!

Jan 27, 202222:47
Hoe blijf je jezelf als bruid?

Hoe blijf je jezelf als bruid?

Ik wil mijzelf zijn als bruid. Ik wil er natuurlijk uitzien maar wel als bruid. Ik wil de bruid zijn maar ook mijzelf! Dat kan! Dat is wat ik doe. Met een beetje maak ik jou de mooiste versie van jezelf. Hoe? Vertel ik je in deze podcast. Er zit ook een leuke opdracht bij zodat jij jezelf het beste kan voorbereiden op pas en proefsessies. Goed voor je zelf vertrouwen! You go Bride to be. You are beautiful Let me make you shine!
Nov 30, 202110:33
Wie neem je mee met je trouwjurk pasafspraak?

Wie neem je mee met je trouwjurk pasafspraak?

Introvert? People plesure? Zijn dit worden die bij jou passen? En ben je bang dat dit je gaat tegenwerken als je opzoek gaat naar je droom bruidsjurk?

Hoe gaat een pasafspraak eraan toe bij mij in de winkel? Hoe lang duurt het? Wie neem je mee? Vooral wie je meeneemt tijdens de zoektocht naar jouw perfecte trouwjurk vertel ik meer over. Want het geen wat de ervaring echt niet leuk kan maken is de verkeerde mensen die je meeneemt. Omdat ze erbij 'horen' te zijn of omdat ze zichzelf hebben uitgenodigd. Degene die je niet meenemen zijn de mensen die jou zien voor wie je bent. Het het echt los kunnen laten dat het niet hun bruiloft is maar die van jou. En als je dat niet lukt. Geen probleem. I HAVE GOT YOUR BACK. Zeg het tegen mij en ik zorg ervoor dat de grote meningen stiller worden en jij de leukste ervaring heb die ik je kan bieden! Luister voor meer tips.

Nov 30, 202118:57
Hoe maakt een thema/ stijl voor jullie bruiloft communicatie makkelijker?

Hoe maakt een thema/ stijl voor jullie bruiloft communicatie makkelijker?

Wij hebben geen thema of rode draad door onze dag heen.... Ja dat hebben jullie wel :) Als ik doorvraagt dan kom ik er wel achter wat dat is en dan gaan jullie dat ook zien. Het is ook wel handig om dit zelf te weten. Het is geen zwaar proces om er achter te komen of jullie een thema of stijl hebben voor jullie trouwen. Het antwoord ligt gewoon naast je... Bijna letterlijk. In deze aflevering vertel ik je hoe makkelijk je je thema kan bepalen en hoe handig dit is in communicatie naar leveranciers en naar elkaar!

Nov 12, 202116:22
Hoe ziet een trouwdag eruit? Kelly & Gerard

Hoe ziet een trouwdag eruit? Kelly & Gerard

Het is 5 nov en Kelly en Gerard gaan trouwen. Ik mocht de jurk, de make-up en het haar verzorgen voor de bruid en daarnaast lette ik erop dat haar niets ontbrak! Ofwel ik was ook de PBA. In deze aflevering neem ik je mee door de dag heen. Hoe relaxt het was ondanks de kleine probleempjes! Een goede planning is heel belangrijk als het gaat om het worden van een mooie bruid. Want een ontspannen bruid is mooier dan een bruid in paniek ;)

Geen bruiloft is hetzelfde als het gaat om planning. De belangrijkste tip die ik kan geven is: Communicatie, zodat je planning werkt! 

Nov 12, 202127:26
Wat maakt mijn werk zo mooi!?

Wat maakt mijn werk zo mooi!?

In de paskamer en tijdens proefsessie vraag ik veel en wordt er een hoop verteld. En dat maakt mijn werk zo mooi. De open en eerlijkheid die ik te horen krijg. Dank jullie wel voor het vertrouwen en weet dat ik open sta voor al jullie verhalen zodat ik je op de ochtend zelf nog beter kan laten ontspannen omdat ik weet van de hoed en de rand.

Ik heb al zoveel bruiden mogen helpen op hun belangrijke dag zeg ik altijd dat ik alles wel eens heb gehoord / meegemaakt. Het mooiste compliment wat ik ooit heb gekregen was van een bruid op haar trouwochtend: Wat vond ze het fijn dat ik zo makkelijk was om mee (tegen) te praten. Luisterend en zonder oordeel. Voor mij vanzelfsprekend, voor de bruid een bonus!

Oct 27, 202131:56
Hoe zeg je JA tegen je droom trouwjurk?

Hoe zeg je JA tegen je droom trouwjurk?

Keuzestress, Twijfelaar? Heb je DE jurk al aangehad maar durf je gewoon geen Ja te zeggen?

Wat houd je tegen om JA te zeggen tegen je droomjurk, wat is het ergste dat kan gebeuren.... Daar heb ik het deze keer over. Just Say Yes de voor en nadelen van nadenken of het gebrek eraan ;)

Oct 07, 202115:33
Hoe werkt een Personal Bride Assistent?

Hoe werkt een Personal Bride Assistent?

Een extra paar handen, een extra vriendin, een probleemoplosser, plasbuddy, tassen drager, runner, The Bitch. Ofwel je eigen PBA, Personal Bride Assistent. Vind je het ook vervelend om vriend of familielid te vragen om te zorgen dat jij je aan niets ontbreekt, terwijl je wil dat al je naasten gewoon kunnen genieten en jij dus ook. 

Heb je even een momentje voor je zelf nodig? Even roddelen over andere zonder iemand te kwetsen? Even ont of opladen? Speciaal voor de bruid heb ik dit in het leven geroepen. Dus ga je trouwen? Geef jezelf de luxe (en je vrienden en familie de rust) door mij in te zetten als runner. In deze aflevering vertel ik alles over de mogelijkheden. 

Sep 28, 202122:35
Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet verliest als je bruid wordt?

Hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet verliest als je bruid wordt?

Blijf in balans, blijf jezelf! Je wordt een bruid. Maar je moet jezelf niet verliezen... Hoe zorg je ervoor dat je niet over de top gaat en jezelf verliest. Want we creëren niet een nieuwe persoonlijkheid we maken van jouw persoonlijkheid de mooiste versie! Hoe blijf je door alle mogelijkheden heen toch jezelf. Want je partner is verliefd op je geworden om wie jij bent, verlies jezelf niet! Hou je in Balans!! 


Sep 26, 202116:23
Hoe werkt een Proefsessie?

Hoe werkt een Proefsessie?

De proefsessie voor je bruidsmakeup en bruidkapsels is super belangrijk. Om stress weg te halen voor de grote dag is een proefsessie niet een luxe maar echt wel iets wat je MOET doen. De manier om je wensen duidelijk te maken en te weten wie er als eerste naast je bed staat. In deze aflevering vertel ik hoe een proefsessie werkt en geef ik tips hoe je het beste kunt voorbereiden! 

Sep 26, 202120:49
Hoe kies je de juiste Bruidsstylist?

Hoe kies je de juiste Bruidsstylist?

Bruidsstylist is iemand die je haar en make-up zal verzorgen op je trouwdag. Hoe kies je de juiste en waar vind je die? Wat moet het kosten en wat is het verschil tussen een pro en een hobbyist.

In deze aflevering vertel ik je het verschil tussen ervaren of het het nichtje van de buurvrouw op de hoek? Hoe herken je talent van iemand. Hoe weet je dat de persoon bij jou wensen past. 

Sep 26, 202121:41
Hoe vindt je jouw Bruidsjurk

Hoe vindt je jouw Bruidsjurk

Als je net verloofd bent gaat je eerste gedachte uit naar: DE TROUWJURK. Het vinden van je droom trouwjurk kan wat spanning geven. In deze aflevering vertel ik je hoe je je kunt voorbereiden op het vinden van je bruidsjurk en hoe je je kunt voorbereiden op de pasafspraak. Handige tips en weetjes. Meer weten? www.letsshine.nl want wist je dat het passen van een trouwjurk vrijblijvend is. Geniet. Zoiets doe je niet elke dag. 

Sep 26, 202120:25
#NOFILTER This is me! - Cynthia Veenman

#NOFILTER This is me! - Cynthia Veenman

Mijn eerste podcast en dus stel ik mijzelf even voor. Wie ik ben, hoe ik ben gekomen waar ik nu ben. Wat mij uniek maakt! #alwayskeepfighting #yesIhavechangedpaindoesthattopeople #nooneisyouandthatisyourpower
Aug 11, 202124:19