Skip to main content
Spotify for Podcasters
De Betrokken Dienstverlener

De Betrokken Dienstverlener

By De Betrokken Dienstverlener

In de podcast serie gaan we op zoek naar inspirerende verhalen van betrokken dienstverlende collega's.
Currently playing episode

#84 Fitfestival

De Betrokken DienstverlenerApr 30, 2023

00:00
08:57
#84 Fitfestival

#84 Fitfestival

In deze podcast zijn we op bezoek bij het Fitfestival van cluster Dienstverlening. Vier collega's nemen ons mee in hoe zo'n dag tot stand komt en wat jij kunt doen om je vitaler te voelen. Laat jij je inspireren en luister je mee?
Apr 30, 202308:57
#83 Budgetmaatjes

#83 Budgetmaatjes

In deze podcast vertellen collega's Lydia Hameeteman en Fopco Louis over hun ervaringen als budgetmaatje bij Budgetmaatjes010 van Stichting De Verre Bergen. Luister je mee hoe zij Rotterdammers die het even moelijk hebben concreet helpen? En wie weet ben jij straks ook wel budgetmaatje!
Apr 01, 202317:48
#82 Stress, burnout of lage vitaliteit?

#82 Stress, burnout of lage vitaliteit?

In deze podcast vertelt vitaliteit-, stress- en burnoutcoach Chandra Sanchit over haar passie om collega's te helpen, hoe de ziekte van haar zoon haar hiertoe heeft geïnspireerd en wat zij voor jou kan betekenen. Luister je mee?
Mar 12, 202311:25
#81 Burgerparticipatie: onderzoek naar aan- of afhaken

#81 Burgerparticipatie: onderzoek naar aan- of afhaken

In deze podcast neemt Susan Brand van OBI ons mee in haar promotieonderzoek naar de vraag waarom we niet iedereen bereiken in onze democratie. Hoe kunnen we dat veranderen? Welke concrete bevindingen uit haar onderzoek kunnen we meteen toepassen? En hoe kun jij helpen? Luister je mee?
Feb 26, 202319:42
#80 Mantelzorg in de bijstand

#80 Mantelzorg in de bijstand

In deze podcast vertelt Nuran Köse van Prestatie010 over haar onderzoek naar mantelzorg in de bijstand. Over hoe het mensen helpt, maar ook hoe het mensen in hun ontwikkeling in de weg kan staan. Nuran geeft ons tips om collega's die mantelzorg verlenen te steunen. Luister je mee?
Feb 05, 202313:04
#79 De Wijkakkoorden en de Verkiezingen

#79 De Wijkakkoorden en de Verkiezingen

In deze podcast vertelt de kersverse directeur Mustapha el Boumeshouli van Wijken, Participatie en Stadsarchief over het maken en uitvoeren van de wijkakkoorden, de directe link met het vertrouwen dat bewoners in de overheid hebben, over het Stadsarchief en over de verkiezingen die voor de deur staan. Luister je mee?
Jan 15, 202316:31
#78 Topper gezocht? Geef een werkzoekende een kans!

#78 Topper gezocht? Geef een werkzoekende een kans!

In deze podcast vertellen drie collega's van Werk ons over de mooie kans die we hebben om werkzoekenden te werven op onze vacatures. Paul Wissink was zo'n werkzoekende en is nu een supergemotiveerde werkcoach. Karin Hulzebos is teammanager en helpt jou aan een perfecte match. En Marije Lahr roept mede afdelingsmanagers op om eerst in onze voorraad werkzoekenden te kijken voor een match voordat we een vacature extern open stellen. Luister je mee?
Jan 01, 202323:34
#77 Op de Afrikaandermarkt

#77 Op de Afrikaandermarkt

In deze podcast gaan Miriam Harika, directeur bij Stadsbeheer, en ik de Afrikaandermarkt op en nemen verschillende collega's ons mee in hun werk op de markt. Luister mee met hun verhalen en hoor de sfeer van de markt. Veel luisterplezier!
Dec 18, 202214:50
#76 Grip op Geldzaken

#76 Grip op Geldzaken

In deze podcast vertelt Wieke van de Haterd over het goede werk dat de collega's van haar afdeling Grip op Geldzaken doen voor Rotterdammers die door inflatie en stijgende energiekosten niet meer goed rond kunnen komen. Luister je mee?
Dec 04, 202218:06
#75 Warm Rotterdam: geldzorgen

#75 Warm Rotterdam: geldzorgen

In deze podcast gaat Annemarieke van Egeraat, directeur van Warm Rotterdam, met ons in gesprek over de uitdagingen van de stad en de gemeente in de huidige tijd van armoede en geldzorgen. Luister je mee?
Nov 20, 202219:15
#74 De Begane Grond

#74 De Begane Grond

In deze podcast neemt collega Chantal Tuinier ons mee in de vele mogelijkheden van De Begane Grond, een multifunctionele ruimte onderin het Timmerhuis. Vanuit het centrale thema "samen maken we hier de stad van de toekomst" kun je hier grote en kleinere bijeenkomsten organiseren, is er plaats voor exposities en is er ruimte om te flexen of even met iemand bij te praten of te overleggen. Nieuwsgierig wat De Begane Grond voor jouw werk kan betekenen? Luister dan naar deze podcast!
Nov 06, 202216:51
#73 Statushouders en inburgering

#73 Statushouders en inburgering

In deze podcast vertellen collega's Carolien Vogelaar en Yvonne van Odijk over het werken voor statushouders en andere nieuwkomers en over wat er komt kijken op de weg naar inburgering. Interessant is dat ze dit opgavegericht doen en volgens een ketenaanpak werken. Samenwerking is hierbij cruciaal. Luister je mee?
Oct 16, 202220:54
#72 Kwaliteit en rechtvaardigheid

#72 Kwaliteit en rechtvaardigheid

In deze podcast vertellen kwaliteitsmedewerkers Adem Zengin en Igor Makoter over hun vakmanschap en de dilemma's die hun werk met zich meebrengt bij de afweging tussen rechtmatigheid en rechtvaardigheid. Luister mee en leer!
Oct 02, 202219:20
#71 Wijkhubs

#71 Wijkhubs

Wat is een wijkhub nu eigenlijk? In deze podcast leggen Esther van Leeuwen en Maurice Schweitzer dat precies uit. Bieden wijkhubs kansen om jouw werk nog beter af te stemmen op wat er nodig is in Rotterdam? Grijp dan die kans en doe mee!
Sep 18, 202225:18
#70 Topservice van HR Beheer

#70 Topservice van HR Beheer

We vinden het vaak vanzelfsprekend wat ze doen. Daarom staan we in deze podcast stil bij het werk van onze collega's van HR Beheer. Michael Zant en Valerie Ben Tahar - van Burken geven ons een kijkje in de keuken van de afdeling HR Beheer en leggen uit hoe zij de dienstverlening van die afdeling met onze hulp nog verder willen verbeteren. Luister je mee?
Sep 04, 202219:41
#69 Anders Werken

#69 Anders Werken

In deze podcast geeft Jean Renes van BCO/IIFO antwoord op alle prangende vragen die we hebben over Anders Werken. Luister je mee?
Aug 21, 202222:05
#68 Mijn Rotterdam biedt kansen!

#68 Mijn Rotterdam biedt kansen!

Sharaifa Mik vertelt je alles over de kansen en mogelijkheden van het nieuwe digitale participatieplatform Mijn Rotterdam. Kansen voor jouw projecten en ideeën en mogelijkheden voor meer betrokkenheid en zeggenschap van Rotterdamse bewoners en ondernemers. Luister je mee?
Aug 07, 202217:55
#67 Heb een hart!

#67 Heb een hart!

In deze aflevering neemt Miranda Saunders ons mee in de dienstverlening aan dak- en thuisloze Rotterdammers. Aan de hand van sprekende voorbeelden en onder het motto Heb een hart! roept zij iedereen op om met je hart je werk te doen. Luister je mee?
Jul 24, 202219:24
#66 De omgevingswet

#66 De omgevingswet

De omgevingswet komt eraan! En collega Sander van Beurden vertelt ons er alles over. Luister je mee?
Jul 10, 202220:10
#65 Event W&I in Beweging

#65 Event W&I in Beweging

In deze podcast ben je "live" aanwezig bij het Event W&I in Beweging. Doel van dit event is om kennis te delen, ervaringen op te doen en aan je eigen ontwikkeling te werken. Wil je een indruk krijgen van dit event, luister dan naar de collega's die hun ervaring met je delen: Ruud, Ashley, Jamila, Michja, Benedicta, Aydin, Celal, Tara, Alex, Krisja, Amaryllis, Faizel en Jon.
Jun 22, 202217:33
#64 Inclusieve communicatie

#64 Inclusieve communicatie

In deze podcast vertelt communicatieadviseur en expert Ron de Koning ons alles over Inclusieve communicatie. Aan de hand van sprekende voorbeelden maakt hij ons bewust van de keuzes die wij kunnen maken in onze communicatie om te zorgen dat iedereen zich gezien en betrokken voelt.
Jun 12, 202222:55
#63 De Rotterdammodule MeedenkenMeedoen: participatie op z'n Rotterdams, hoe doe je dat?

#63 De Rotterdammodule MeedenkenMeedoen: participatie op z'n Rotterdams, hoe doe je dat?

In deze aflevering zijn we op locatie bij een cursusdag van De Rotterdammodule MeedenkenMeedoen. Trainer Liesbeth Werleman en deelnemers Shyrin Gill'ard en Quinten Schout nemen je mee in de handvatten die de module je geeft om je werk beter te doen door Rotterdammers mee te laten denken of doen. Ook lanceren we officieel de Grote Participatie Samenvatting, de nieuwe praktische handreiking voor participatie.
May 29, 202211:47
#62 Wijkraden: hoe zij bijdragen aan betere dienstverlening

#62 Wijkraden: hoe zij bijdragen aan betere dienstverlening

In deze podcast over de nieuwe wijkraden vertelt onze kersverse wijkraadcoördinator Paul Hulsebosch hoe wij ons werk beter kunnen doen door de inzet van de wijkraden.
May 15, 202216:37
#61 Vitaliteit: vitaal werken, hoe doe je dat?

#61 Vitaliteit: vitaal werken, hoe doe je dat?

Laat je weer inspireren! In deze podcast over Vitaliteit neemt onze huisvitaloog Corrina Kruyt ons mee in hoe we kunnen werken aan de vitaliteit van onszelf en van ons team. Veel luister plezier!
May 01, 202219:50
#60 Menselijke Maat deel II: hoe werkt dat in de praktijk?

#60 Menselijke Maat deel II: hoe werkt dat in de praktijk?

Laat je weer inspireren! In deze tweede aflevering over de menselijke maat laten Lisette Bouter en Saskia Lansbergen van Juridische Diensten met voorbeelden zien hoe zij de menselijke maat toepassen in bezwaar- en beroepszaken. Veel luister plezier!

Apr 18, 202222:04
#59 Menselijke Maat deel I: theorie

#59 Menselijke Maat deel I: theorie

Laat je weer inspireren! In afleveringen #59 en #60 van De Betrokken Dienstverlener gaan we op zoek naar de theorie en de praktijk van de menselijke maat. Deze aflevering spreken we met de programmamanager Rob Gringhuis over de principes en het kompas van de menselijke maat. Veel luisterplezier!
Apr 03, 202218:42
#58 Live verslag van de Verkiezingsweek

#58 Live verslag van de Verkiezingsweek

Deze wil je niet missen! In aflevering #58 kun je luisteren naar een 'live' verslag van de verkiezingsweek in Rotterdam. Verkiezingen achter de schermen. Met ervaringen van verschillende collega's die een belangrijke rol vervullen tijdens de verkiezingen. Veel luisterplezier!
Mar 20, 202217:25
#57 Een leven lang leren

#57 Een leven lang leren

Laat je weer inspireren! In aflevering #57 van De Betrokken Dienstverlener gaan we op zoek naar de theorie en de praktijk van een leven lang leren. Met collega's Annelies Louwman en Ivete Brito Silva bespreken we waarom leren zo belangrijk is voor bijvoorbeeld je werkplezier. Ook benoemen we de mogelijkheden om binnen de gemeente te leren en ontwikkelen. Veel luisterplezier!
Mar 06, 202230:27
#56 Werkplezier

#56 Werkplezier

Laat je inspireren! In aflevering #56 gaan we op zoek naar de theorie en de praktijk van werkplezier. Onder het motto 'werk met plezier aan je werkplezier' duiken we in de theorie, kijken we naar wat het recente medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) ons zegt en horen we van collega Jaap den Otter hoe hij in zijn afdeling met werkgeluk aan de slag is gegaan. Veel luisterplezier!
Feb 20, 202222:53
#55 Verkiezingen, doe jij ook mee?

#55 Verkiezingen, doe jij ook mee?

In podcast #55 van De Betrokken Dienstverlener word jij meegenomen in de wereld van de Verkiezingen in maart en vertelt Projectleider Esther Nimberg over deze immense opgave en hoe jij een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de Rotterdamse democratie door mee te doen in Team Rotterdam!
Feb 06, 202216:33
#54 Deel 2 Contact leggen, hoe doe je dat nu goed?

#54 Deel 2 Contact leggen, hoe doe je dat nu goed?

Laat je inspireren! In deze aflevering gaan we op zoek naar de praktijk van goed klantcontact. Collega Liesbeth Werleman deelt haar ervaringen uit de praktijk en geeft ons bruikbare tips om ons contact met Rotterdammers nog verder te verbeteren. Veel luisterplezier!

Jan 23, 202220:33
#53 Deel 1 Contact leggen, hoe doe je dat nu goed?

#53 Deel 1 Contact leggen, hoe doe je dat nu goed?

Laat je inspireren! In deze aflevering gaan we op zoek naar de theorie achter goed klantcontact. Collega's Carola de Vree en Evelien van der Ent bieden bruikbare informatie en inzichten om ons contact met Rotterdammers nog verder te verbeteren. Veel luisterplezier!
Jan 09, 202234:02
#52 De Kerstspecial: Anne en Annemarie worden deze keer zelf geïnterviewd.

#52 De Kerstspecial: Anne en Annemarie worden deze keer zelf geïnterviewd.

In podcast #52 worden Anne en Annemarie een keer zelf geïnterviewd, door Marjolein van Doorn en Mariska Nijkerk. Over het ontstaan van de podcast, de geleerde lessen en de vooruitblik naar volgend jaar.
Dec 22, 202119:48
#51 Ella Kraakman: over de Vraagwijzer, mensen welkom laten voelen, gelijkwaardigheid tonen en interesse en nieuwsgierigheid hebben

#51 Ella Kraakman: over de Vraagwijzer, mensen welkom laten voelen, gelijkwaardigheid tonen en interesse en nieuwsgierigheid hebben

In podcast #51 van de De Betrokken Dienstverlener vertelt ons kersverse afdelingshoofd Vraagwijzers Ella Kraakman over het mooie werk van de Vraagwijzers in de wijken, over de drempel die inwoners ervaren om naar de gemeente te stappen en ze benadrukt daarom het belang van een welkom gevoel geven, mensen gelijkwaardig behandelen en interesse en nieuwsgierigheid hebben.
Dec 12, 202112:08
#50 Mark van Lanen: over de uitdagende uitvoering van de TOZO regeling

#50 Mark van Lanen: over de uitdagende uitvoering van de TOZO regeling

In deze feestelijke 50e podcast van De Betrokken Dienstverlener vertelt projectleider Mark van Lanen over de uitdagingen en de successen van het onder grote druk opzetten en uitvoeren van de TOZO regeling.
Nov 28, 202114:44
#49 John Smeets: over wijkhubs en alles dat er bij komt kijken om die te realiseren.

#49 John Smeets: over wijkhubs en alles dat er bij komt kijken om die te realiseren.

In podcast #49 van De Betrokken Dienstverlener neemt strategisch adviseur huisvesting John Smeets ons mee in wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van wijkhubs en hij vertelt over de grote meerwaarde van samenwerken.
Nov 14, 202112:11
#48 Ombudsman Anne Mieke Zwaneveld: over haar werk, het hulpteam Toeslagen010 en de menselijke maat

#48 Ombudsman Anne Mieke Zwaneveld: over haar werk, het hulpteam Toeslagen010 en de menselijke maat

In podcast #48 vertelt de Rotterdamse ombudsman Anne Mieke Zwaneveld over het werk van haar bureau, het hulpteam Toeslagen010 en over haar kijk op de toepassing van de menselijke maat in het werk van de gemeente.
Oct 31, 202113:46
#47 Jolanda Denis: over de passie die zij als directeur HRO-C ziet in onze organisatie

#47 Jolanda Denis: over de passie die zij als directeur HRO-C ziet in onze organisatie

In podcast #47 vertelt directeur HRO-C Jolanda Denis over haar ervaringen als nieuwkomer in onze organisatie en over passie, trots en weten wat er leeft.
Oct 17, 202113:10
#46 Victoria Batist: een bevlogen activeringscoach bij Prestatie010 die het verschil maakt

#46 Victoria Batist: een bevlogen activeringscoach bij Prestatie010 die het verschil maakt

In podcast #46 vertelt Victoria Batist met grote bevlogenheid hoe zij als activeringscoach bij Prestatie010 het verschil maakt in het leven van Rotterdammers.
Oct 10, 202112:25
#45 Annemiek Vreeswijk: over de projecten van Wijk aan Zet en het belang van tijd vrijmaken

#45 Annemiek Vreeswijk: over de projecten van Wijk aan Zet en het belang van tijd vrijmaken

In podcast #45 vertelt Annemiek Vreeswijk over haar tijdelijke opgave bij Wijk aan Zet, hoe zij dat combineert met haar baan bij Stadsbeheer, waarom het zo belangrijk is dat we tijd vrijmaken om in gesprek te gaan over hoe we wijkgerichter kunnen werken. En, Annemiek roept collega’s op om mee te denken over hoe het beter kan.
Oct 03, 202112:22
#44 Monique van Hoof: over werken in de wijk als kersverse rayondirecteur

#44 Monique van Hoof: over werken in de wijk als kersverse rayondirecteur

In deze aflevering vertelt rayondirecteur Monique van Hoof over haar start in een nieuwe functie, over de ervaringen die ze vanuit Stadsbeheer meeneemt en waarom zij vindt dat we meer naar ons gevoel moeten luisteren.
Sep 26, 202113:44
#43 Carolien van Eykelen: over Circulair werken en het luisteren naar bewoners

#43 Carolien van Eykelen: over Circulair werken en het luisteren naar bewoners

In deze aflevering deelt de gedreven Carolien van Eykelen haar ruime ervaring met het samenwerken met bewoners en ondernemers bij het circulair werken in onze stad.
Sep 19, 202115:15
#42 Tjerk Bruggeman en Maurice Schweitzers: over de mobiele wijkhub en de adoptiewethouders

#42 Tjerk Bruggeman en Maurice Schweitzers: over de mobiele wijkhub en de adoptiewethouders

In deze aflevering vertellen Tjerk Bruggeman en Maurice Schweitzer over de mobiele wijkhub waarmee zij in vijf verschillende wijken in gesprek zijn gegaan met bewoners en over het spannende experiment met de tien adoptiewethouders.
Sep 12, 202113:54
#41 Vincent Roozen: over buiten je scope denken, kwetsbaar durven kijken en over DOEN

#41 Vincent Roozen: over buiten je scope denken, kwetsbaar durven kijken en over DOEN

In deze aflevering vertelt onze gemeentesecretaris Vincent Roozen over het kwetsbaar durven kijken naar onszelf, over de kansen bij het werken in de wijk en de menselijke maat, over dichter bij bewoners komen en over het belang van DOEN.
Sep 05, 202120:14
#40 Jan de With en Wouter van den Berg: over integrale wijkopgaven en relaties onderhouden in wijken

#40 Jan de With en Wouter van den Berg: over integrale wijkopgaven en relaties onderhouden in wijken

In de aflevering vertellen rayoncoördinatoren Jan de With en Wouter van den Berg over hun rol bij het onderhouden van de relatie in wijken, bij het afstemmen van integrale wijkopgaven en over dat we ook wel trots mogen zijn op wat we allemaal al doen in de wijken.
Aug 22, 202113:38
#39 Nico Sizoo: over het belang van in gesprek zijn en een wijk of straat echt zelf beleven

#39 Nico Sizoo: over het belang van in gesprek zijn en een wijk of straat echt zelf beleven

In deze aflevering vertelt de ervaren bedrijfscontactfunctionaris Nico Sizoo over het belang van in gesprek zijn, ondernemers van dienst zijn en een wijk of straat echt zelf beleven.
Aug 08, 202113:51
#38 Xenia Heemskerk: over inlevingsvermogen en persoonlijke toegevoegde waarde

#38 Xenia Heemskerk: over inlevingsvermogen en persoonlijke toegevoegde waarde

In de aflevering vertelt wijknetwerker Xenia Heemskerk, bekend om haar mooie netwerk in de wijk, over haar inlevingsvermogen en waarom zij het onze organisatie gunt dat we wat meer sturen op persoonlijke toegevoegde waarde en wat minder op cijfers.
Jul 25, 202111:23
#37 Burgemeester Ahmed Aboutaleb: over de menselijke maat en werken in de wijk

#37 Burgemeester Ahmed Aboutaleb: over de menselijke maat en werken in de wijk

In deze aflevering vertelt burgemeester Ahmed Aboutaleb waarom hij graag dichtbij de bewoners van Rotterdam is, hoe we de menselijke maat kunnen hanteren zonder de regels te verlaten, over zijn interactie met ambtenaren, over waarom hij vindt dat inspraak vervangen moet worden door samen tekenen, samen rekenen en samen beslissen, over zijn zorg om het verminderde vertrouwen in de Coolsingel en hij roept op om te luisteren naar je onderbuik en je geweten.
Jul 16, 202126:17
#36 Peter Oosterloo: over eerst luisteren en de waarde van de lokale expertise van bewoners

#36 Peter Oosterloo: over eerst luisteren en de waarde van de lokale expertise van bewoners

In deze aflevering vertelt Peter Oosterloo over zijn veelzijdige rol als projectmanager van Stadsontwikkeling in Hoek van Holland, waarom hij altijd eerst de tijd neemt om te luisteren en over de waarde van de lokale expertise van bewoners.
Jul 11, 202113:28
#35 Simone Hagen: over samen werken aan een beter Lombardijen

#35 Simone Hagen: over samen werken aan een beter Lombardijen

In deze aflevering vertelt Simone Hagen, projectleider bij directie Veiligheid, over het 4-jarenplan voor Lombardijen waar zij met collega's uit alle clusters aan werkt, het betrekken van bewoners daarbij en doet ze een oproep om te stoppen met het denken in hokjes en gewoon te gaan DOEN.
Jul 04, 202111:05
#34 Joke Drijfhout: over het belang van groen en gezond en groeninitiatieven

#34 Joke Drijfhout: over het belang van groen en gezond en groeninitiatieven

In deze aflevering vertelt Joke Drijfhout, beleidsadviseur bij Maatschappelijke Ontwikkeling, over het belang van groen en gezond voor een wijk, over groeninitiatieven als middel voor meer samenleven en over mensen aanspreken op hun kracht.
Jun 27, 202109:60
#33 Ines Balkema: over Right to Challenge en het vertrouwen in de kwaliteit van bewoners

#33 Ines Balkema: over Right to Challenge en het vertrouwen in de kwaliteit van bewoners

In deze aflevering vertelt Ines Balkema vol passie over de kansen en mogelijkheden van Right to Challenge, het vertrouwen dat we meer kunnen hebben in de kwaliteiten van bewoners en het plezier dat er ontstaat als je samen met bewoners plannen maakt.
Jun 20, 202110:36
#32 Orlando Karam: over Wijk aan Zet en hoe hij geniet van zijn werk als wijkmanager

#32 Orlando Karam: over Wijk aan Zet en hoe hij geniet van zijn werk als wijkmanager

In deze aflevering vertelt wijkmanager Orlando Karam over het samen met de wijk werken aan de toekomst, de pilot Wijk aan Zet in een van zijn wijken en het werken met een dedicated team.
Jun 13, 202110:28
 #31 Gert-Jan Lammens: is directeur van Rotterdam Sport Support en deelt zijn ervaringen met ons

#31 Gert-Jan Lammens: is directeur van Rotterdam Sport Support en deelt zijn ervaringen met ons

In deze uitzending vertelt Gert-Jan Lammens over hoe hij als betrokken dienstverlener en directeur van Rotterdam Sport Support aankijkt tegen samenwerken met partijen in de stad en hoe hij vanuit zijn eigen leiderschap daar een maximale bijdrage aan levert.
Jun 06, 202117:56
#30 Heather Smittle: over het belang van werken met partners in de wijken binnen Werk en In

#30 Heather Smittle: over het belang van werken met partners in de wijken binnen Werk en In

In deze uitzending vertelt Heather Smittle ons met veel enthousiasme en bevlogenheid over hoe zij met haar collega’s in de wijken aanwezig is en samenwerkt met partners om zo de bewoners van die wijk die zoeken naar betaald werk, vrijwilligerswerk of dagbesteding zo goed mogelijk te kunnen helpen.
May 30, 202112:05
#29 Mariette Nijssen en Otto Zwetsloot: over samenwerken in Noord en wat er beter kan voor de wijk.

#29 Mariette Nijssen en Otto Zwetsloot: over samenwerken in Noord en wat er beter kan voor de wijk.

In deze uitzending vertellen Mariette Nijssen en Otto Zwetsloot over hun goede samenwerking in Noord en de kansen die zij zien om gemeentebreed meer te bereiken in en voor de wijk.
May 23, 202113:09
#28 Bewoonster Gemma: over het leven in Carnisse en hoe zij met de gemeente werkt aan een mooiere wo

#28 Bewoonster Gemma: over het leven in Carnisse en hoe zij met de gemeente werkt aan een mooiere wo

In deze uitzending vertelt de Rotterdamse actieve gepensioneerde Gemma over het leven in Carnisse door de jaren heen en het gemak en ongemak van haar samenwerking met de gemeente.
May 16, 202113:06
#27 Jolanda Broekzitter & Shota Dolidze: over samenwerken voor een mooi en veilig strand Nesselande

#27 Jolanda Broekzitter & Shota Dolidze: over samenwerken voor een mooi en veilig strand Nesselande

In deze uitzending vertellen Jolanda Broekzitter en Shota Dolidze over hun goed lopende samenwerking met elkaar en met vele andere partijen vanuit het warm weer protocol en het strandmanagement in Nesselande
May 09, 202113:44
#26 Annemarie de Rotte: over Werken in stad en wijk aan de hand van concrete voorbeelden.

#26 Annemarie de Rotte: over Werken in stad en wijk aan de hand van concrete voorbeelden.

In deze uitzending vertelt Annemarie de Rotte aan de hand van concrete voorbeelden over de doelen van het gemeentebrede traject Werken in stad en wijk en haar enthousiasme voor oprecht klantcontact.
May 02, 202113:29
#25 Luuk van der Burgt: over ja zeggen en samenwerken in Reyeroord

#25 Luuk van der Burgt: over ja zeggen en samenwerken in Reyeroord

In deze uitzending vertelt Luuk van der Burgt over de effecten van samenwerken met de wijk en het hebben van een positieve grondhouding daarbij.
Apr 25, 202110:12
#24 Leonie Melchers: over wat zij meeneemt uit Rotterdam

#24 Leonie Melchers: over wat zij meeneemt uit Rotterdam

In deze uitzending vragen we Leonie Melchers wat zij aan ervaringen meeneemt vanuit de gemeente Rotterdam naar de Rijksbelastingdienst en wat ze zeker gaat missen.
Apr 18, 202109:05
#23 Hans Bours: over werken in Lombardijen

#23 Hans Bours: over werken in Lombardijen

In de uitzending vertelt Hans Bours over zijn werk als netwerker in Lombardijen en het belang van de wijkhub.
Apr 11, 202111:35
#22 Iris Bakker: werken in de Kleine Kernen

#22 Iris Bakker: werken in de Kleine Kernen

In deze uitzending vertelt Iris Bakker waarom zij het zo belangrijk vindt om met de bewoners van de Kleine Kernen samen te werken en wat zij met haar collega’s doet binnen het programma Werken in stad en wijk.
Apr 05, 202110:55
#21 Karima Bouchtaoui en Joop van Wijnbergen: over werken in de wijk

#21 Karima Bouchtaoui en Joop van Wijnbergen: over werken in de wijk

In deze uitzending vertellen Karima en Joop over hun bevlogenheid om het verschil te maken in de wijk Het Lage Land.
Mar 28, 202113:25
#20 Elin Waning: over de Betrokken Stad

#20 Elin Waning: over de Betrokken Stad

In deze uitzending vertelt Elin Waning over het belang van samenwerken met inwoners en het benutten van de betrokkenheid van de stad.
Mar 21, 202109:30
#19 Joan Elliot & Tugba Sahin: teams Burgerzaken in Coronatijd

#19 Joan Elliot & Tugba Sahin: teams Burgerzaken in Coronatijd

In deze uitzending vertellen teamleiders Joan & Tugba hoe hun Burgerzaken teams maatwerk leveren in coronatijd.
Mar 14, 202113:26
#18 Okach Bouchtaoui: een bevlogen wijkmanager

#18 Okach Bouchtaoui: een bevlogen wijkmanager

In deze podcast vertelt wijkmanager Okach Bouchtaoui met bevlogenheid over zijn samenwerking met bewoners, over het Hofbogen project en over de moeilijke onderdelen in zijn werk.
Mar 07, 202114:19
#17 Mariëtte van der Ent: over het mogelijk maken van initiatieven van Rotterdammers

#17 Mariëtte van der Ent: over het mogelijk maken van initiatieven van Rotterdammers

In deze uitzending vertelt Mariëtte van der Ent over haar rol bij het mogelijk maken van initiatieven binnen de Omgevingswet.
Feb 28, 202111:14
#16 Mourad Boudaber: over maatwerk in dienstverlening

#16 Mourad Boudaber: over maatwerk in dienstverlening

In deze uitzending vertelt Mourad Boudaber hoe hij als procesmanager collega’s helpt om maatwerk dienstverlening te bieden aan Rotterdammers.
Feb 21, 202110:58
#15 Tommy Ventevogel: het digitaal vastleggen van het leven in Rotterdam in Coronatijd

#15 Tommy Ventevogel: het digitaal vastleggen van het leven in Rotterdam in Coronatijd

In deze uitzending vertelt Tommy Ventevogel over zijn belangrijke werk en het werk van zijn collega’s bij het Stadsarchief met speciale aandacht voor het vastleggen van Rotterdam in Coronatijd.
Feb 14, 202111:34
#14 Robin Dompeling: een directiesecretaris die werkt vanuit zijn hart

#14 Robin Dompeling: een directiesecretaris die werkt vanuit zijn hart

In de uitzending praten we met Robin Dompeling over zijn werk als directiesecretaris.
Feb 07, 202109:11
#13 Jerry Wenting: de energie in de kleine kernen

#13 Jerry Wenting: de energie in de kleine kernen

In deze uitzending vertelt Jerry Wenting over het werken voor de kleine kernen.
Jan 31, 202112:21
#12 Astrid Dragt: de Verkiezingen, het is bijna zover!

#12 Astrid Dragt: de Verkiezingen, het is bijna zover!

In deze uitzending praten we met Astrid Dragt over haar werk als programmamanager van de verkiezingen.
Jan 24, 202112:32
#11 Maurice Schweitzer: het succes van de coronabus

#11 Maurice Schweitzer: het succes van de coronabus

In deze uitzending praten we met Maurice Schweitzer of zijn werk met de coronabus.
Jan 17, 202114:12
#10 Astrid de Geus: het belang van goede klachtbehandeling

#10 Astrid de Geus: het belang van goede klachtbehandeling

In deze podcast vertelt Astrid de Geus over haar betrokkenheid bij haar werk als klachtbehandelaar.
Jan 10, 202110:25