Skip to main content
Spotify for Podcasters
Gezond Eten, Afvallen en Sport!

Gezond Eten, Afvallen en Sport!

By De KoelkastCoach

Bij De KoelkastCoach hoor je alles over lekker en gezond eten, sport, afvallen en hoe je op je ideale gewicht blijft! Sabine Leijten is Dé online voedingsdeskundige van Nederland. Om je welkom te heten vind je hier een tof ebook met 49 GRATIS Tips Voor Een Gezond Dieet. >> https://www.dekoelkastcoach.nl/afvallen-tips
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Stitcher Logo
Currently playing episode

8 Natuurlijke Tips bij (Griep)Virus

Gezond Eten, Afvallen en Sport! Feb 17, 2020

00:00
10:05
Het risico van een goedkope visolie.

Het risico van een goedkope visolie.

Goedkoop is vaak duurkoop, dat geldt zeker voor visolie en algenolie. Deze aflevering van De KoelkastCoach Podcast staat volledig in het teken van omega 3 vetzuren. Een informatieve podcast over omega 3 vetzuren die essentieel zijn voor een gezond hart, brein en lijf. Bolke Koster en Natascha Tromp van Vitals zijn te gast in deze podcast om je van alles te vertellen over visolie en algenolie.  Welke vorm, dosering en waarom deze vetzuren zo belangrijk zijn voor jouw fysieke gesteldheid hoor je allemaal in deze podcast. Een goede visolie bestellen? Neem dan eens een kijkje op vitals.nl. Gebruik 'KOELKAST' als code en je ontvangt 10% korting op iedere bestelling.  
Mar 01, 202333:35
Zoetstoffen, slecht of niet?

Zoetstoffen, slecht of niet?

Deze podcast staat in het teken van zoetstoffen. Er is veel verwarring over een flink aantal zoetstoffen daarom praat Sabine Leijten | De KoelkastCoach je graag bij over de 3 meest voorkomende; aspartaam, sucralose en stevia. Een interessante podcast die het luisteren waard is. Meer informatie over voeding en gezondheid? Neem dan een kijkje op dekoelkastcoach.nl
Jan 25, 202318:46
Zo voorkom je extra buikvet tijdens de feestdagen.

Zo voorkom je extra buikvet tijdens de feestdagen.

De laatste podcast van 2022 van De KoelkastCoach staat in het teken van het kerstdiner, gourmetten en het voorkomen van extra buikvet. Buikvet is van veel dingen afhankelijk daar hoor je in deze podcast van alles over.  Om serieus dat overtollige buikvet aan te pakken, kun je het beste aan de slag gaan met een deskundige op dit gebied. Sabine Leijten heeft hiervoor een mooi programma ontwikkeld wat specifiek dat hardnekkige buikvet aanpakt. Meer weten? Bekijk alle details op www.dekoelkastcoach.nl/buikvet-verbranden
Dec 20, 202217:02
Het meest onderschatte maar o zo belangrijke mineraal, magnesium.

Het meest onderschatte maar o zo belangrijke mineraal, magnesium.

In deze podcast praat Sabine met Mercedes van Zechsal.nl. Een magnesiumlabel uit Veendam, die hun magnesium ook daar zelf wint. Heel veel mensen onderschatten het belang van magnesium, daarom hoor je in deze podcast een fijne simpele uitleg zodat je weet waarom je het extra dient te gaan gebruiken. Zechsal heeft een mooie verscheidenheid aan producten, waar je absoluut een keer kennis mee gemaakt dient te hebben. Jij als fan van deze podcast ontvangt 10% korting op je bestelling als je KOELKASTCOACH als kortingscode invult. En het toffe is... er zit geen limiet aan, je mag de code zo vaak gebruiken als je wilt. ☺️
Nov 22, 202225:26
(Borst)kanker wat te doen aan je voeding en leefstijl

(Borst)kanker wat te doen aan je voeding en leefstijl

Oktober is borstkankermaand. Vandaag 19 oktober is een speciale dag; Werelddag ter bestrijding van borstkanker. Helaas krijgt 1 op 3 à 4 Nederlanders te maken met kanker. Een ziekte die je leven compleet op z'n kop zet. Het enige positieve is dat we in een tijd leven waarin er veel mogelijk is. Er wordt steeds meer bekend over het hoe en waardoor deze nare ziekte tot uiting komt. In deze podcast hoor je wat jijzelf kunt doen om het risico te verkleinen plus vertelt mijn moeder haar ervaring. Een gezonde leefstijl is essentieel voor een gezond lijf en brein. Weet je niet hoe en waar te beginnen? Ik help je graag. www.dekoelkastcoach.nl.
Oct 19, 202228:06
Met deze tips houd je een gezond dieet leuk!

Met deze tips houd je een gezond dieet leuk!

Gezond eten is voor veel mensen een paar dagen best te doen, maar hoe zorg je er nu voor dat je niet na deze dagen weer terugvalt in je oude ongezonde patroon? In deze podcast krijg je meer dan 8 tips om dat gezonde eetpatroon makkelijker vast te kunnen houden.  Vind je het lastig om de juiste keuzes te maken en de structuur vast te houden? Kijk dan op www.dekoelkastcoach.nl welke aanpak het beste bij je past.
Sep 20, 202218:48
Bier of wijn, wat past er beter bij een gezonde levensstijl?

Bier of wijn, wat past er beter bij een gezonde levensstijl?

Bij een gezonde levensstijl hoort ook af en toe een ongezonde uitspatting, anders is het niet vol te houden. In deze podcast van De KoelkastCoach hoor je de voor- en nadelen van alcohol op je gezondheid, maar ook de verschillende tussen bier en wijn. Plus waar je het beste voor kunt kiezen, mits je er van houdt natuurlijk. Mocht je fan zijn van deze podcast en er van blijven willen leren, steun dan De KoelkastCoach Podcast door een kleine donatie te doen, klik hier. 
Jul 27, 202220:52
Wat hebben overgewicht en light producten met elkaar van doen?

Wat hebben overgewicht en light producten met elkaar van doen?

In deze podcast van De KoelkastCoach wordt er stilgestaan bij Wereld Obesitas Dag. Steeds meer mensen krijgen te maken met overgewicht en jammer genoeg ook steeds vaker met de diagnose obesitas. Ligt de grondslag alleen bij onszelf of zijn er andere factoren van invloed op het ontwikkelen van overgewicht/obesitas?  Mocht je 'm nog niet hebben, download dan het GRATIS e-boek met 49 Geheimen Om Kilo's Kwijt Te Raken op www.dekoelkastcoach.nl.
Mar 04, 202216:04
Wat is jouw doel voor 2022?

Wat is jouw doel voor 2022?

2022 is al een paar weken oud. Een goed moment om jouw doelen voor dit nieuwe jaar nog eens goed onder de loep te nemen. Veel mensen die op 1 januari starten met hun goede voornemen laten deze al snel weer varen, omdat het niet haalbaar voor ze is. Op een later tijdstip jouw doel(en) bepalen geeft veel minder druk en meer ruimte het vol te houden. In deze nieuwe podcast van De KoelkastCoach komen verschillende eetvormen aanbod, maar ook waarom mensen met overgewicht juist zieker worden tijdens een Covid besmetting. Een gezonder eetpatroon/levensstijl is dus van levensbelang. Mocht je het e-book met 49 GRATIS gezonde tips nog niet hebben? Download deze dan gratis > https://www.dekoelkastcoach.nl/49-tips-om-af-te-vallen
Jan 21, 202214:18
Vergeten groenten en producten

Vergeten groenten en producten

Een podcast voor iedereen die het leuk vindt om weer wat vergeten groenten aan zijn/haar eetpatroon toe te voegen. Er zijn een hoop mooie producten die in de loop der jaren in de vergetelheid zijn geraakt. Gelukkig zijn er ook producten naar de achtergrond verdwenen waar we alleen maar blij om moeten zijn. In deze podcast van De KoelkastCoach hoor je daar van alles over. 
Nov 20, 202121:17
An apple a day...

An apple a day...

In deze KoelkastCoach Podcast word je bijgepraat over de gezondheidsvoordelen van de appel. Of het gezegde "an apple a day, keeps the doctor away" ook daadwerkelijk klopt, welke appels de slimste keuze zijn, of het appeldieet wel zo'n verstandig is om aan te gaan beginnen en zelfs appelazijn komt even de revue passeren. Veel luisterplezier!
Oct 04, 202114:46
Zo behoud je gezonde botten en spieren + René Froger

Zo behoud je gezonde botten en spieren + René Froger

Naar mate we ouder worden ontkomen we er bijna niet aan, zwakker wordende botten en spieren. Ook al hoort dit bij het verouderingsproces, toch kun je dingen doen om zo gezond en fit mogelijk te blijven. Welke voeding en voedingsstoffen jij nodig hebt om sterk en vitaal je oude dag tegemoet te gaan, hoor je in deze podcast van De KoelkastCoach. 
Sep 19, 202118:38
Afvallen met een vleugje kokos

Afvallen met een vleugje kokos

Omdat er weer flink wat zonnige dagen aankomen is kokos een mooi onderwerp. In deze podcast van De KoelkastCoach hoor je waarom kokos je kan helpen als je wat kilo's kwijt wilt, maar ook welke andere gezondheidsvoordelen deze zomerse vruchten hebben. Op www.dekoelkastcoach.nl/kokos vind je de suggesties die Sabine doet als het gaat om kokosolie. 
Sep 04, 202113:51
Over slaapproblemen

Over slaapproblemen

25% van de Nederlanders kampt met slaapproblematiek. Daarom licht De KoelkastCoach dit onderwerp uit in deze nieuwe podcast. Op de website, dekoelkastcoach.nl vind je een artikel, waar ook een aantal supplementen te vinden zijn die helpen bij dit probleem. Klik hier voor nog meer informatie over deze veel voorkomende narigheid.
Aug 22, 202121:49
Voeding als zonbescherming en zelfbruiner

Voeding als zonbescherming en zelfbruiner

Het zijn niet alleen de wortelen die je een extra tintje bezorgen, ook tomaten kunnen een flinke duit in het zakje doen. In deze podcast van De KoelkastCoach hoor je welke producten je nog meer beschermen tegen de zon. En zelfs, dingen waardoor je ook nog wat bruiner wordt, wie wil dat nou niet? Luister en droom maar alvast over die mooie gebruinde huid...☀️☺️
Jul 26, 202116:26
Brood nodig? [nieuw]

Brood nodig? [nieuw]

In deze podcast neemt De KoelkastCoach Sabine Leijten in de wereld van het brood. Welke brood soorten zijn er allemaal. Wat zijn de betere variante en hoe (on)gezond is het eigenlijk? Wil je het hele verhaal nog een keertje nalezen? Ga dan naar https://www.dekoelkastcoach.nl/post/brood-nodig
Jul 26, 202118:04
Het gevaar van (fruit)suikers

Het gevaar van (fruit)suikers

Er wordt vaak gedacht dat fruitsuikers vele malen beter zijn dan gewone suiker. In deze nieuwe podcast van De KoelkastCoach kom je er achter hoe dit precies zit. Wat de verschillen zijn, wat het precies met je lichaam doet en waarvoor je dient te waken.  
May 25, 202115:18
Zijn groene of witte asperges gezonder?

Zijn groene of witte asperges gezonder?

Het aspergeseizoen is in volle gang. Een mooie groente om eens onder de loep te nemen. In deze podcast van De KoelkastCoach hoor je niet alleen welke asperge gezonder is, de witte of de groene. Ook vertelt Sabine je welke essentiële voedingsstoffen er in de asperge zitten en natuurlijk of de asperge slim is om te eten als je wat kilo's kwijt wilt. Als extraatje vind je op de website https://www.dekoelkastcoach.nl/post/zijn-groene-of-witte-asperges-gezonder een smaakvol aspergerecept.
May 01, 202112:44
Een ei hoort erbij, of toch niet?

Een ei hoort erbij, of toch niet?

In deze podcast hoor je wat de gezonde eigenschappen zijn van eieren en of je eieren écht nodig hebt, maar ook hoe belangrijk eieren/eiwitten zijn als je wilt afvallen. Wil je de informatie nalezen ga dan naar https://www.dekoelkastcoach.nl/post/een-ei-hoort-erbij. Veel luisterplezier!
Apr 07, 202116:47
Frituren, airfryer, kroket, frikandel... wat is het gezondst?

Frituren, airfryer, kroket, frikandel... wat is het gezondst?

Een gezonde levensstijl die voor 100% uit groenvoer bestaat is voor bijna niemand vol te houden, daarom kun je beter af en toe jezelf iets ongezonds gunnen. De KoelkastCoach vertelt je in deze podcast wat de beste keuzes zijn als je een keertje lekker wilt snacken en waar je op dient te letten. Wellicht een leuke podcast om op vrijdagmiddag te luisteren, tijdens de vrijdagmiddagborrel. 🙃
Mar 22, 202114:30
Deel 1: Voedingssupplementen, waar doe je goed aan?

Deel 1: Voedingssupplementen, waar doe je goed aan?

In deze podcast vertelt Sabine Leijten - De KoelkastCoach je meer over het gebruik van voedingssupplementen. Gelukkig zijn er steeds meer reguliere artsen en deskundigen die verder kijken dan hetgeen hun geleerd is.  Extra vitaminen en mineralen zijn essentieel voor een fit en gezond lijf. Mocht je benieuwd zijn naar de suggesties van De KoelkastCoach, naar aanleiding van deze podcast? Neem dan een kijkje onderaan het artikel dat zij er over geschreven heeft, klik hier. 
Feb 28, 202113:54
Eet jezelf gelukkig!

Eet jezelf gelukkig!

Omdat iedereen wel wat meer liefde kan gebruiken in deze periode, een korte podcast over het boosten van de gelukshormonen; dopamine, oxytocine en endorfine. Happy Healthy Valentin! 💚
Feb 14, 202109:16
Ongezonde patronen doorbreken doe je zo!

Ongezonde patronen doorbreken doe je zo!

In deze podcast vertelt Sabine Leijten - De KoelkastCoach, hoe je korte metten maakt met je oude ongezonde patronen. Heel veel mensen hebben moeite om hun oude gewoontes te doorbreken. Heel begrijpelijk omdat oude patronen juist vertrouwd en prettig aanvoelen. Je hoort welke 5 stappen je dient te zetten om jouw ongezonde gewoontes vaarwel te zeggen.
Feb 02, 202111:39
Hoe eet jij jezelf slank?

Hoe eet jij jezelf slank?

In deze podcast van De KoelkastCoach kom je er achter welke producten je juist in je koel- en voorraadkast dient te hebben voor die slanke taille. Ook vertelt Sabine je hoe het komt dat de ene persoon wel een dikke "vette" jas heeft en de ander niet. 
Jan 19, 202119:19
De (on)zin van Vitamine D

De (on)zin van Vitamine D

De afgelopen tijd is er veel opspraak over Vitamine D, maar klopt die berichtgeving wel? Waar is Vitamine D goed voor? Hoe zit het precies? Helpt Vitamine D ook om af te vallen? Allemaal vragen die je in deze podcast van De KoelkastCoach beantwoord krijgt. Veel luisterplezier!
Jan 10, 202114:30
Vasten (Intermittent Fasting) en afvallen.

Vasten (Intermittent Fasting) en afvallen.

Intermittent fasting je hoort er veel over, maar wat is het precies en helpt het als je wilt afvallen? In deze podcast vertelt Sabine Leijten - De KoelkastCoach je er meer over.  Neem naar aanleiding van deze podcast gerust een kijkje op www.dekoelkastcoach.nl/fatburn-challenge. 
Dec 23, 202014:13
Hoe maak je gezondere Sinterklaas lekkernijen? Incl. 10 Gratis Recepten.

Hoe maak je gezondere Sinterklaas lekkernijen? Incl. 10 Gratis Recepten.

Sinterklaas staat altijd in het teken van snoepgoed en suiker. Om je de mogelijkheid te geven het dit jaar eens anders te doen een podcast over kruidnoten, chocoladeletters, schuimpjes etc. Wat zit erin en wat je kun daarvoor in de plaats maken? Luister de podcast en download het GRATIS e-book met 10 Gezondere Sint Recepten.
Dec 03, 202013:53
Diabetes Type 2 - 8 Dingen die jijzelf kunt doen!

Diabetes Type 2 - 8 Dingen die jijzelf kunt doen!

Iedere week krijgen 1200 Nederlanders de diagnose Diabetes Mellitus type 2, een welvaartsziekte die zeer vervelend is. Gelukkig kun jezelf veel dingen doen om dit te voorkomen en/of om er vanaf te komen. In deze podcast van De KoelkastCoach hoor je 8 tips om zelf direct van start te gaan. 
Nov 21, 202014:48
6 Tips Hoe Je Op Gewicht Blijft Na Een Dieet

6 Tips Hoe Je Op Gewicht Blijft Na Een Dieet

Mocht je na het volgen van een dieet bang zijn weer kilo's aan te komen of terug te vallen in je oude patroon? Luister dan naar deze podcast van De KoelkastCoach.  Je hoort hier waarmee je dient op te passen en wat je het beste kunt doen om dit te voorkomen.
Oct 29, 202013:10
De Overgang/Menopauze

De Overgang/Menopauze

De KoelkastCoach vertelt je alles over, die vaak lastige periode voor iedere vrouw, de overgang/menopauze. Hoe kom je daar zonder te veel kleerscheuren doorheen?! Beluister deze aflevering en ontdek alles, zelfs hoe je op gewicht kunt blijven. 
Oct 18, 202018:18
Paddenstoelen; een ongezonde schimmel of toch niet?

Paddenstoelen; een ongezonde schimmel of toch niet?

De herfst is weer aangebroken dus staat het bos vol met paddenstoelen. Hoe gezond zijn ze of juist niet, hoe bereid je ze, welke soorten kunnen  jouw seksleven een boost geven en of ze je helpen een paar kilo's kwijt te raken?  Je hoort het in deze podcast van De KoelkastCoach.
Oct 01, 202018:55
Chocolade; je houdt ervan of absoluut niet!

Chocolade; je houdt ervan of absoluut niet!

Omdat het vandaag Internationale Chocolade Dag is, een podcast waar jij je vingers bij af mag likken ;), als je van chocolade houdt. In deze podcast kom je er achter of chocola nu wel of juist niet goed voor je is. De KoelkastCoach vertelt je er alles over. Oh ja en deze podcast mag je best luisteren onder het genot van een kop thee of koffie met een goed stuk chocola.
Sep 13, 202013:46
Help? Ik Val Niet Meer Af!

Help? Ik Val Niet Meer Af!

Hoe frustrerend is het als je besloten hebt dat die overtollige kilo's er écht van moeten, maar dat het niet lukt? Hoe kan dit toch? Welke factoren spelen een rol waardoor het afvallen niet lukt? In deze podcast van De KoelkastCoach hoor je welke dingen van invloed zijn op het afvallen en wat je beter wel en niet kunt doen. 
Sep 10, 202020:52
Oorzaken van Migraine en Hoofdpijn

Oorzaken van Migraine en Hoofdpijn

Omdat er best veel mensen last hebben van migraine en hoofdpijn hier een uitgebreide podcast over flink wat dingen die een trigger/oorzaak kunnen zijn van die vervelende hoofdpijnen. Mocht je na het luisteren van deze podcast gelijk aan de slag willen met een gezondere levensstijl, download dan GRATIS het e-book met 49 tips op www.dekoelkastcoach.nl.
Sep 03, 202018:36
Koel of Gekoeld? (30) Koelkast Bewaar Tips

Koel of Gekoeld? (30) Koelkast Bewaar Tips

Omdat jouw koelkast ook weleens onder de aandacht mag komen, hoor je in deze podcast allerlei tips en tricks omtrent jouw koelkast. Hoe en waar bewaar je wat? Welke temperatuur is het beste voor jouw producten? En nog veel meer interessante weetjes. Wil je liever lezen? In het artikel op de website www.dekoelkastcoach.nl/blog vind je alle 30 Koelkast Bewaar Tips.
Aug 22, 202012:40
Welke ijsje is het gezondst?

Welke ijsje is het gezondst?

Met deze tropische temperaturen verlangt bijna iedereen wel naar een ijsje, maar is dit wel zo verstandig? In deze KoelkastCoach Podcast hoor je welke ijsjes het gezondst zijn, maar ook of een ijsje wel de beste keuze is tijdens warme zomerdagen.
Aug 14, 202014:13
BONUS 010: Waarom nemen wij massaal hagelslag mee op vakantie? :)

BONUS 010: Waarom nemen wij massaal hagelslag mee op vakantie? :)

Sommige dingen zullen wij altijd blijven doen. Bijv. hagelslag en pindakaas meenemen op vakantie, maar waarom doen we dat? De KoelkastCoach vertelt er over tijdens De Weekendborrel op NPO radio 5. 
Aug 08, 202005:38
Opgebrand?! Oververmoeid?!

Opgebrand?! Oververmoeid?!

De KoelkastCoach podcast gaat over afvallen, lekker smaakvol eten, gezondheid en sport. In deze aflevering hoor je meer hoe slechte vormen van stress van invloed kunnen zijn op je gezondheid en het syndroom van de 20e eeuw, bijnieruitputting. 
Jul 16, 202017:15
Het is groen en je krijgt er stroeve tanden van...

Het is groen en je krijgt er stroeve tanden van...

Deze keer over iets groens dat tegenwoordig tot de superfoods behoort en ideaal is tijdens het afslank proces. Omdat De KoelkastCoach iedere vrijdag te horen is in het radioprogramma De Weekendborrel op NPO Radio 5 tussen 16.00 en 18.00u, krijg je daar ook een leuk fragment van voorgeschoteld in deze podcast. Veel luisterplezier!
Jun 23, 202010:54
Afvallen door een slechte adem!

Afvallen door een slechte adem!

In deze KoelkastCoach Podcast vertelt Sabine Leijten welk kruid je kan helpen bij het afvallen maar waar je wél een slechte adem van krijgt. In slechts 9 minuten kom jij er achter welk kruid je per direct dient te gaan toevoegen aan jouw maaltijden.
Jun 02, 202008:36
BONUS 009: Gezond Moederdag Menu

BONUS 009: Gezond Moederdag Menu

Verras je moeder eens met iets anders dan bloemetje, maar met een gezond menu! In deze podcast hoor waarom het leuks dit jaar eens een ander cadeautje te geven aan jouw moeder. Super lekkere en mooi uitziende gerechten met extra liefde. www.dekoelkastcoach.nl/gezond-moederdag-menu
May 09, 202005:14
Het Koolhydraatarme Dieet vs Ketogene Dieet

Het Koolhydraatarme Dieet vs Ketogene Dieet

De KoelkastCoach praat je dit keer bij over het koolhydraatarme en ketogeen dieet. Beide zijn op dit moment een enorme hype, maar waar zitten de verschillen en wat is wijsheid. Je ontdekt het in deze nieuwe podcast van de koelkastcoach.
May 05, 202009:43
Voeding voor je brein!

Voeding voor je brein!

Voel jij je een beetje down in deze periode van 'veel thuis moeten zitten'? Dan kan het eten van de juiste voeding je weer een stukje op weg helpen om de zon te laten schijnen. Sabine Leijten is dé online voedingsdeskundige van Nederland. Zelf vragen stellen over voeding voor de podcast? Ga naar www.dekoelkastcoach.nl
Apr 21, 202014:21
10 Tips om de "Corona kilo's" tegen te gaan!

10 Tips om de "Corona kilo's" tegen te gaan!

Tijdens de Corona crisis zit je veel thuis. Hoe voorkom je dan dat je jezelf niet tonnetje rond eet?! Hoe voorkom je overtollige Corona kilo's? Sabine Leijten is de KoelkastCoach en geeft je 10 handige tips.
Apr 09, 202009:37
Het RISICO van te veel eiwitten eten!

Het RISICO van te veel eiwitten eten!

Hoe gezond zijn eiwitten eigenlijk. En welk risico loop je als je te veel eiwitten eet. Online voedingsdeskundige Sabine Leijten, de KoelkastCoach vertelt je er in deze podcast meer over. Zelf vragen over voeding? Mail naar info@dekoelkastcoach.nl
Mar 25, 202008:50
8 Natuurlijke Tips bij (Griep)Virus

8 Natuurlijke Tips bij (Griep)Virus

De KoelkastCoach is de online voedingsdeskundige van Nederland. In deze aflevering vertelt Sabine Leijten je de 8 Natuurlijke Tips het (griep)virus sneller te laten verdwijnen. Hatjoooe! #griep
Feb 17, 202010:05
BONUS 008 - Meer over vezels

BONUS 008 - Meer over vezels

De KoelkastCoach Sabine Leijten is wekelijks te horen bij de Weekend Borrel op NPO Radio 5 / Sterren.nl. Beluister deze bonus podcast met "Meer over vezels"!
Feb 16, 202004:41
Deel 2 Eetstoornissen; Psychotherapeute Kim Tulfer praat je bij.

Deel 2 Eetstoornissen; Psychotherapeute Kim Tulfer praat je bij.

De KoelkastCoach podcast is een informatieve en toegankelijke podcast over gezondheid, voeding en sport. In deze podcast heeft zij een gesprek met Psychotherapeute Kim Tulfer over de eetstoornissen van vandaag de dag, de oorzaken en hoe signaleer je het. 
Jan 17, 202013:50
BONUS 007 - Tips bij Diabetes 2

BONUS 007 - Tips bij Diabetes 2

De KoelkastCoach Sabine Leijten is wekelijks te horen bij de Weekend Borrel op NPO Radio 5 / Sterren.nl. Beluister deze bonus podcast met Tips bij Diabetes 2.
Jan 04, 202005:00
Deel 1 Eetstoornissen; Mijn anorexia verleden en de eetverslaving van Mark Dakriet [RePlay]

Deel 1 Eetstoornissen; Mijn anorexia verleden en de eetverslaving van Mark Dakriet [RePlay]

De meest intieme podcast tot nu toe van Sabine Leijten, de KoelkastCoach. Ze vertelt openhartig over haar anorexia verleden. Daarnaast is Mark Dakriet van de groep Re-Play te gast die alles vertelt over zijn overwonnen eetprobleem. Mis dit niet en luister gelijk.
Dec 27, 201915:25
BONUS 006 Slapend Slank

BONUS 006 Slapend Slank

De KoelkastCoach Sabine Leijten is wekelijks te horen bij de Weekend Borrel op NPO Radio 5 / Sterren.nl. Beluister deze bonus podcast over Slapend Slank worden.
Dec 10, 201904:47
Afvallen met vettig eten!

Afvallen met vettig eten!

De KoelkastCoach is de online voedingsdeskundige van Nederland. In deze aflevering vertelt Sabine Leijten alles over de verschillende soorten vetten. Welke zijn er nu wel en niet gezond.
Nov 22, 201906:51
BONUS 005 - Broodje Aap Verhalen

BONUS 005 - Broodje Aap Verhalen

De KoelkastCoach is wekelijks te gast bij Corné Klijn en Daniël Dekker op NPO Radio 5 met voedingstips en opvallende weetjes over een gezonde levensstijl. In deze podcast beluister je de gesprekken terug.
Nov 09, 201905:21
5 Gezonde Vleesvervangers

5 Gezonde Vleesvervangers

De KoelkastCoach houdt op de hoogte van alle ins en outs over gezonde voeding, afvallen en lekker koken. Deze keer hoor je 5 gezonde vleesvervangers voor als je een dagje geen vlees wilt eten.
Nov 01, 201908:46
BONUS 004 - Voeding als Zonnebrand!

BONUS 004 - Voeding als Zonnebrand!

De KoelkastCoach is wekelijks te gast bij Corné Klijn en Daniël Dekker op NPO Radio 5 met voedingstips en opvallende weetjes over een gezonde levensstijl. Beluister deze gesprekken hier terug.
Oct 24, 201905:48
Ontdek de bijzondere eigenschappen van Groene Thee

Ontdek de bijzondere eigenschappen van Groene Thee

De KoelkastCoach vertelt je alles over afvallen, gezonde voeding, sporten en vooral dat je af en toe de teugels even dient te laten vieren. Luister onder het genot van een kopje dampende groene thee naar deze podcast waarin je alle bijzondere eigenschappen ontdekt van groene thee!
Oct 14, 201908:14
BONUS 003 - Weekendborrel - De Positieve Kanten Van Bier

BONUS 003 - Weekendborrel - De Positieve Kanten Van Bier

Sabine Leijten, De KoelkastCoach, is wekelijks te horen bij de Weekendborrel van NPO Radio5. Daniël Dekker en Corné Klijn stellen haar dan alle brandende vragen over voeding. Gemist? Hier beluister je ze terug, als extraatje!
Sep 18, 201904:55
Jouw 'Meal Preppen', zo doe je dat!

Jouw 'Meal Preppen', zo doe je dat!

Je hoort het steeds vaker; je "meal preppen".  Maar hoe doe je dat precies. Sabine Leijten, De KoelkastCoach legt het je uit.
Sep 11, 201910:07
BONUS 002 - Weekendborrel - Schokkende Suikers

BONUS 002 - Weekendborrel - Schokkende Suikers

Sabine Leijten, De KoelkastCoach, is wekelijks te horen bij de Weekendborrel van NPO Radio5. Daniël Dekker en Corné Klijn stellen haar dan alle brandende vragen over voeding. Gemist? Hier beluister je ze terug, als extraatje!
Aug 28, 201905:45
Nuttige sportvoeding tips!

Nuttige sportvoeding tips!

Gelukkig zijn er steeds meer mensen die gezond eten en ook vaker de sportschoenen uit de kast halen. Wat je precies dient te eten op een dag dat je sport is dan vaak lastig. In deze podcast van De KoelkastCoach hoor je een aantal tips die je direct kunt toepassen als je jezelf weer een uurtje in 't zweet gaat werken. 
Aug 16, 201911:30
Natuurlijke Krachtpatsers

Natuurlijke Krachtpatsers

Leer alles over gezonde  en lekkere voeding dankzij De KoelkastCoach. Deze podcast gaat over een aantal uitblinkers als het gaat om voeding. Luister en neem meteen een kijkje in je koelkast en voorraadkast of je ze misschien al in huis hebt.
Jul 30, 201913:04
BONUS 001 - Weekendborrel - De KoelkastCoach

BONUS 001 - Weekendborrel - De KoelkastCoach

Sabine Leijten, De KoelkastCoach, is wekelijks te horen bij de Weekendborrel van NPO Radio5. Daniël Dekker en Corné Klijn stellen haar dan alle brandende vragen over voeding. Gemist? Hier beluister je ze terug, als extraatje!
Jul 24, 201906:20
Zó voorkom je vakantiekilo's!

Zó voorkom je vakantiekilo's!

In deze KoelkastCoach podcast hoor je welke maatregelen je dient te treffen om geen extra kilo's aan te komen tijdens je welverdiende vakantie. 
Jul 10, 201911:28
Vraag maar raak!

Vraag maar raak!

Om de zoveel tijd doet Sabine Leijten een Q en A, oftewel vraag maar raak! Deze keer drie opvallende vragen van De KoelkastCoach Podcast luisteraars waar je altijd weer iets van op steekt. Ook een vraag stellen? info@dekoelkastcoach.nl
Jun 21, 201910:31
Het Gevaar van Koffie

Het Gevaar van Koffie

Een lekker bakkie koffie! Heerlijk natuurlijk, maar er zit ook een gevaar aan koffie. Die ontdek je binnen 10 minuten in deze podcast van De KoelkastCoach.
May 29, 201909:01
Volhouden, hoe dan?!

Volhouden, hoe dan?!

Hoe zorg je ervoor dat de kilo's die je kwijtraakt er niet direct weer 'aanplakken'. Personaltrainer en zanger bij RE-Play Mark Dakriet raakte 80 kilo (!) kwijt en geeft je nu tips hoe je het afslanken volhoudt. Sabine Leijten, De KoelkastCoach ging bij z'n sportschool "Personal Power Gym" in Hilversum langs.
May 13, 201910:48
Suiker Vergif?!

Suiker Vergif?!

Sabine, dé online voedingsdeskundige van Nederland, vertelt je alles over gezonde voeding, lekker eten én afvallen. In deze KoelkastCoach podcast hoor je hoe het precies zit met "de drugs van de 21e eeuw"... suiker!
Apr 23, 201914:36
De 80/20 Regel, hoe pas je 'm toe?!

De 80/20 Regel, hoe pas je 'm toe?!

Sabine, de online voedingsdeskundige van Nederland, vertelt je alles over gezonde voeding én lekker eten. Mocht je willen weten wat de bijzondere krachten van magnesium zijn, luister dan deze KoelkastCoach Podcast!
Apr 03, 201908:48
Ontdek De Kracht van Magnesium

Ontdek De Kracht van Magnesium

Sabine, de online voedingsdeskundige van Nederland, vertelt je alles over gezonde voeding én lekker eten. In deze . podcast hoor je alles over de bijzondere krachten van magnesium.  
Mar 22, 201908:17
Alleen als het ijs.. en ijskoud is!

Alleen als het ijs.. en ijskoud is!

Als je verse producten nu vergelijkt met diepvriesgroenten, hoe gezond is dat eigenlijk? Ontdek het. in deze aflevering van De KoelkastCoach. Heb je een vraag over voeding?  Mail naar info@dekoelkastcoach.nl
Mar 05, 201906:07
Zeven Afslank Tips

Zeven Afslank Tips

Wil je alles weten over gezonde levensstijl en toch lekker eten? Luister dan naar deze podcast van dé online voedinsdeskundige Sabine Leijten. De KoelkastCoach geeft je op een leuke manier informatie over gezonde voeding.
Feb 19, 201910:41
De Geheimen van Havermout

De Geheimen van Havermout

Wil je alles weten over gezonde levensstijl en toch lekker eten? Luister dan naar deze podcast van dé online voedinsdeskundige Sabine Leijten. De KoelkastCoach geeft je op een leuke manier informatie over gezonde voeding.
Feb 04, 201908:22
Introductie van De KoelkastCoach

Introductie van De KoelkastCoach

Wil je alles weten over afvallen, een gezonde levensstijl en lekker eten? Luister dan naar deze podcast van dé online voedingsdeskundige Sabine Leijten. De KoelkastCoach geeft je op een leuke manier informatie over gezonde voeding.
Jan 21, 201906:54