Skip to main content
Spotify for Podcasters
Het Breuker Journaal, Hans Breuker luistercolumn of zoiets.

Het Breuker Journaal, Hans Breuker luistercolumn of zoiets.

By Hans Breuker

Het Breuker Journaal, semi-dagelijks, quasi levensbeschouwelijk, wanne-be humoristische bespiegelingen en overdenkingen. Geschreven en opgedist met duidelijke dictie. Terug te lezen op www.hansbreuker.com
Available on
Apple Podcasts Logo
Castbox Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Liefde voor de winterjas moet je leren, Breuker Journaal van 5 december 2022

Het Breuker Journaal, Hans Breuker luistercolumn of zoiets.Dec 05, 2022

00:00
03:50
Aangenaam, Hans Breuker, Os van beroep. Os-dernemer
Dec 07, 202203:30
Liefde voor de winterjas moet je leren, Breuker Journaal van 5 december 2022
Dec 05, 202203:50
Lekker aan de coke! Waar komt die behoefte vandaan? Waarom wordt er zoveel gesnoven?
Dec 03, 202204:36
Pre Pensioen. Het Breuker Journaal van 2 december 2022

Pre Pensioen. Het Breuker Journaal van 2 december 2022

Schrijven moet je. Als je schrijven kan. Dus ik schrijf. Want ik moet mezelf fris en uitgedaagd houden in mijn fantastische leven.

Fantastisch ja. Want, ik kan 80% van de tijd mijn eigen uren invullen. Een droom die in vervulling is gegaan, ‘die ik heb gecreëerd’, riep hij vol zelfvoldaanheid. En terecht natuurlijk. De volgende stap is 100% eigen tijd, 0 verplichtingen, 0 druk. Deze week voelde het ineens of ik met pensioen ben gegaan. Op m’n 41e. Potjandrie. Een lekkere gedachte joh!

Dec 02, 202203:37
Hoe bouw je een miljoenenbedrijf volgens Tai Lopez

Hoe bouw je een miljoenenbedrijf volgens Tai Lopez

Hele interessante gast die Tai Lopez. Ik bekeek zijn 10X pitch op de 10X conferentie en wauw man. Vooral hoe hij op het einde zijn pitch doet. Heerlijk. Luister de het 7 stappenplan van hoe je naar een miljoenenbedrijf kunt schalen... EN hij geeft echt een topidee gratis weg.

EnjoY!

https://emailsucces.nl/tai-lopez-zeven-stappen-naar-een-miljoenenbedrijf/

Jul 28, 202112:32
Als je ooit inzicht wilt krijgen in waarom je contentmarketing moet inzetten...
Jul 16, 202121:35
7 redenen waarom jij ook moet meeliften op de nieuwsbrief renaissance.

7 redenen waarom jij ook moet meeliften op de nieuwsbrief renaissance.

Ik zat in de tuin Het Parool te lezen en schreeuwde zowat van blijdschap van mijn vrouw dat ik briljant ben! Nu doe ik dat wel vaker (lees: dagelijks) maar dit keer zit er niet ver vanaf. 

De email is begonnen aan een renaissance! Wat een feest.

Lees voor meer informatie ook het blog: https://emailsucces.nl/vind-jij-dat-emailmarketing-dood-is/

Jul 13, 202118:29
Praktische marketingideeën, luister mee met een Q $ A (Q&Idee)
Sep 16, 202001:05:51
Marketing tips voor een coach

Marketing tips voor een coach

In dit audiofragment neem ik je mee in een gesprek met een coach

Ja, je bent een bedrijf. Maar, je bent vooral jezelf. Als coach zit je in een hevig concurrerende markt. Dat hoeft niet erg te zijn. Als je maar een duidelijke doelgroep kiest.

Voor het ‘accelerator´ programma voor startende ondernemers, Zaai Amstelveen (waar ik in 2018 ook aan deelnam), werd ik gevraagd om een Masterclass te geven. Maarrrrrrrr daar had ik geen zin in. Ik ben op m’n best als ik concrete en praktische ideeën of tips over naamsbekendheid en omzet kan geven.

Dus werd het een Q&A waarin ik vragen beantwoordde van 18 nieuwe ondernemers; hun meest prangende vragen rondom marketing.

Zaken als: ‘Welk online kanaal moet ik kiezen?’ ‘Welk budget heb je nodig?’ ‘Hoe begin je?’

Ik vind het helemaal te gek als ik kan inzoomen en losgaan met praktische tips. Leukste wat er is.

Eén van de nieuwe deelnemers en ondernemers is Maaike Broere. Het leuke aan het gesprek was dat het onder een tijdsdruk stond en ik daardoor kon doorduwen.

De marketing voor coaches begint bij het kiezen van je niche

Bij veel startende ondernemers is het kiezen van een niche een uitdaging. Je wilt zoveel mogelijk mensen helpen, de schoorsteen moet roken en je bent bang om keuzes te maken.

Maar toch.

Je moet keuzes maken.

Marketing is meer dan online vindbaarheid en een ‘goede’ website; het is ook je doelgroep bepalen; waar zitten ze en hoe spreek ik ze aan. Die doelgroep was bij Maaike ‘mensen die met gevoelsproblemen rondlopen’. Tja, dat wordt voor je marketing een taaie dobber.

En ze wilde niet kiezen, de doelgroep was iedereen.

TOT

Er ineens een heel specifieke doelgroep naar voren kwam.

Transgenders.

JA! YES! Daar kunnen we wat mee. Dan kan ik los.

Het is niet dat je altijd een specifieke superniche moet zoeken, maar hoe gerichter, hoe beter; want je kunt beter bloggen, beter profileren, beter reactief en pro-actief naamsbekendheid genereren en bekend staan als dé autoriteit.

Dus ok, marketing voor de coach.

Het vraaggesprek.

Met de doelgroep kon ik uit de voeten: transgenders. Kleine doelgroep wellicht, zeker. Maar het is onderscheidend, en, nou ja, de droom van elke marketeer; want opvallend en anders.

Dus, naast bloggen over dit specifieke onderwerp kun je verder gaan.

Ik bedacht dat het misschien leuk was om een (anonieme) podcast op te nemen met een transgender en die te interviewen. Wat zijn de gevoelens? Waar moeten andere transgenders of toekomstige transgenders over nadenken? Enz.

Omdat dit heel specifiek is, zullen de media ook geïnteresseerd zijn in informatie. Als je goed gevonden wordt in Google, zul je waarschijnlijk als autoriteit eens mogen aanschuiven in een praatprogramma wanneer de actualiteit daar om vraagt.

Doelgroep keuzes voor coaches

Transgenders is een hele specifieke doelgroep. Toch zullen je huidige klanten niet per se van je vervreemden. Sterker nog, als jij bijvoorbeeld een coachsessie doet tijdens een podcast. Men hoort die en de manier van vragen en de resultaten van zo’n gesprek bevalt, dan kan men ook weer naar je toekomen.

Een specifieke doelgroep werkt goed.

Je kunt bijvoorbeeld Google Alerts instellen rondom jouw onderwerp en zodoende snel reageren en inspelen op de actualiteit. Net als hashtags op Instagram en Twitter volgen.

Het leuke aan dit gesprek was de openheid van de coach en de bereidheid om het bedrijf vanuit een ander perspectief te zien. Hoewel er altijd veel onzekerheid heerste, kon ik lekker drammerig zijn.

Doe dit een half jaar, alleen maar focussen op transgenders. En werkt het niet, dan hervat je zoals je het eerst deed. Deal.

Ik ben onwijs benieuwd naar de acties en het verloop, en wens Maaike heel veel sterkte.

May 14, 202010:24
Marketing voor fotografen, concrete ideeën voor een constante stroom van inkomsten

Marketing voor fotografen, concrete ideeën voor een constante stroom van inkomsten

Als ondernemer wil je het liefst doorlopende stroom inkomsten. Zakelijk gezien wil je het liefst zoveel mogelijk recurring revenues. Ik ben daar zelf ook het meest mee bezig. Niet alleen voor De Relatiemarketeers, mijn bedrijf, maar ook voor mijn klanten.

Een vaste stroom inkomsten geeft (financiële) rust maar ook ruimte om verder te ondernemen en innovaties door te voeren. Ondernemers zien veel kansen en hebben soms teveel projecten en diensten waardoor er een gebrek aan focus is en je niet kan werken aan die maandelijkse inkomsten.

Zo ook de marketing voor fotografen

Tenzij je zo´n onmetelijk groot talent bent dat je foto´s vele duizenden euro’s opleveren natuurlijk. Maar dan nog. Het abonnementsmodel verdient het overwegen waard.

Voor Joanna kwam ik tijdens een ‘goed-idee-gesprek’ op een dergelijk idee.

In 2018 deed ik mee aan een Amstelveens ‘acceleratie’ programma gefund door Rabobank, de ondernemersvereniging Amstelveen, de gemeente Amstelveen e.a. Ik heb daar zelf erg veel aan gehad.

Met stip op één de relaties die ik heb opgedaan en daarnaast heeft het mij de vorming van mijn bedrijf zeker doen bespoedigen.

Anno 2020 mocht ik zelf de startende ondernemers helpen met hun marketing. Ik wilde laat in het proces komen wanneer het bedrijf staat. Dus de dienstverlening of het product.

18 ondernemers meldde zich aan en ik bekeek al hun profielen. Per ondernemer wilde ik concreet en praktische advies geven.

Joanna was de eerste. Zij wil zich focussen op fotografie voor Linkedin. b2b dus. Slim, want ik vind het toch een stuk makkelijker om b2b te marketen dan b2c, simpelweg vanwege het feit dat er veel aandacht is op Linkedin, je een direct ‘adres’hebt en er meer budget is.

Disclaimer; tuurlijk is er ook budget bij consumenten en kan je goed en goedkoop targetten via Faceboook, maar ga er maar eens een recurring model van maken…

Marketing voor Joanna Vunderink fotograaf

Dus! Tijdens het praten bedacht ik:

Zoek de wat grotere bedrijven waar veel mensen worden aangenomen en waar behoefte is aan kwalitaieve foto’s. Met name de persoonlijke en teamfoto’s zijn belangrijk om die up to date te hebben als bedrijf.

En koppel daar een abonnementsmodel aan. Dus 1 keer per maand langskomen en de new hires te fotograferen voor € 125, 10 klanten en je hebt € 1250 per maand. Niet slecht toch?

Je kunt dat ook nog uitbreiden, als je er toch bent… Kun je team meeting fotograferen, werksferen en de hele rataplan wat dat bedrijf goed kan gebruiken in hun employer branding, algehele marketing en social media.

Daarnaast zochten we naar haar haar USP en ze wil zich onderscheiden door écht de persoon te vatten zoals hij of zij is. Dat biedt ander perspectief door niet van die standaard foto’s te maken.

Ik raadde haar aan niet te lang met de website bezig te zijn en HOP zo snel mogelijk de bedrijven te benaderen. Heel lang frutten en kkutten aan je site is verborgen werk. Je moet in de gezichten komen van potentiële opdrachtgevers.

Natuurlijk is SEO dan belangrijk, maar je moet ook vooral koopintentie creëren door de pijn te duiden van slechte teamfoto’s.

ZAAI Amstelveen 2020

Een ander idee dat ik haar gaf was om al haar mede ZAAI deelnemers gratis te fotograferen in ruil voor een online bedankje. Dus, mijn nieuwe profielfoto genomen door Joanna Vunderink.

Het Linkedin profiel va Joanna moet dan de pijn duiden (geen recente foto’s geven geen professioneel imago, ongelijke Linkedinprofielen is amateuristisch, mooie foto’s draagt bij aan de employer branding, sfeerbeelden/ kwalitatieve foto’s op de werkvloer geeft jouw marketingafdeling de juiste tools om Linkedin, Instagram en Facebook in te zetten en de DTP-ers die goede beelden voor websites en advertenties kunnen gebruiken, zonder moeite gewoon elke maand frisse mooie nieuwe foto’s).

www.derelatiemarketeers.nl


May 11, 202009:02
Maarten Bierman in De Relatiemarketing podcast over Pinterest marketing!

Maarten Bierman in De Relatiemarketing podcast over Pinterest marketing!

PINTEREST!

Natuurlijk weet ik veel van email marketing, social media, SEO en opvallende content creatie. Och wat weet ik veel ;-)

Maar. Wat weet ik van Pinterest… Om heel eerlijk te zijn. Niet heel veel. En dus heb ik Pinterest expert Maarten Bierman van the pinfluencers uitgenodigd om eens lekker te ouwehoeren over Pinterest en natuurlijk ook gelijk al mijn creatieve ideeën aan hem op te dringen en te kijken wat er mogelijk is.

Wat zijn de mogelijkheden van Pinterest?

Wist je bijvoorbeeld dat de eerste resultaten bij ‘kerst inspiratie’ pinterest borden van particulieren zijn?!

Wacht even! Dat is niet. Normaal. Daar ligt oneindig veel potentie.

Want zo werkt het nu eenmaal in mijn hoofd, Maarten bespreekt de mogelijkheden en ik wil dan meteen weten: hoe dan? Wat zijn de concrete mogelijkheden voor ZZP-ers en kleinbedrijf voor Pinterest. Wat zijn goede businesscases? Zitten er echt alleen maar vrouwen op Pinterest en hoe zoekt de consument op Pinterest?

We behandelen het allemaal. En natuurlijk gooi ik een aantal ideeën op, ideaal voor merken en bedrijven met producten die zich richten op consumenten. Ik heb veel concrete ideeën voor retail, en blijf doorzeuren over een concreet voorbeeld. Praktische tips voor bedrijven die zich creatief willen profileren op Pinterest.

Meer informatie voer Maarten: https://thepinfluencers.com/

En meer informatie over De Relatiemarketeers: www.derelatiemarketeers.nl 

Episode 12.

May 08, 202001:54:21
Bastiaan Janssen over overnames en groei in De Relatiemarketing podcast
Mar 12, 202001:19:23
Nico Oud, business coach in De Relatiemarketing podcast over marketing, groei en ondernemen.
Feb 05, 202001:22:33
Geoffrey van Meer in De Relatiemarketing podcast met Hans Breuker over hoe data analyse bij RTL de churn bij Videoland verlaagt met 2%
Jan 10, 202001:28:09
Emile Ratelband in De Relatiemarketing podcast met Hans Breuker

Emile Ratelband in De Relatiemarketing podcast met Hans Breuker

Wat een feest was dit! Er zijn weinig echte rasondernemers zoals Emile Ratelband. Ik heb drie uur lang aan zijn lippen gehangen. Zonder ook maar een spoortje vermoeidheid en met passie en vreugde vertelde Emile over zijn ondernemersavonturen.

Ik heb er veel van geleerd.

Het is niet alleen maar doelen stellen en besluiten nemen, het is ook veel lef hebben en dingen DOEN! Ondernemen er voor gaan en maling hebben aan anderen. Risico's nemen, vallen en weer opstaan. Maar ook luisteren naar je gut en als dingen werken, ze herhalen!

Hij verteld over zijn succes met de Haphoeken, hoe hij met relatief simpele boerenslimheid veel geld verdiende in die branche. En hoe hij daarna met poffertjes Duitsland veroverde. Met veel geloof in de poffertjes trok hij er op uit om zijn geluk te beproeven in Canada maar dat mislukt verschrikkelijk en hij was bijna écht de sigaar maar wereldberoemd regisseur James Cameron redde hem onverwacht. En die redding leidde, het is te gek om te verzinnen, Michael Jackson ertoe om zijn poffertjes recept te kopen voor 5 miljoen dollar.

In Amerika las hij het boek Awake the Giant Within van Tony Robbins en hij stopte pardoes met roken en koffie drinken en belde Tony direct op. En hij kreeg hem aan de lijn! Wat volgt is ook weer des Ratelbands, een portie volharding en bijna maniakaal doorzettingsvermogen om alles te leren van Tony.

Hij werd gecertificeerd en na wat drempeltjes kwam hij in Nederland en gaf eigenhandig zijn leven vorm als public speaker, de eerste van Nederland. Hoe hij dit deed vond ik ook helemaal te gek en briljant.

Een knotsgek levensverhaal maar waar je veel van kunt leren.

Ga naar zijn website voor meer informatie: www.ratelband.nl 

Of ga naar onze website voor meer informatie over hoe jij meer kunt halen uit je marketing: www.derelatiemarketeers.nl of www.emailsucces.nl


Veel plezier!!!

Dec 16, 201902:53:26
Eric Dragt in de Relatiemarketing Podcast met Hans Breuker
Dec 05, 201901:23:33
Daniel Kuipers (SEO specialist) in De Relatiemarketing Podcast met Hans Breuker
Nov 18, 201901:51:30
Marco de Boer in De Relatiemarketing podcast met Hans Breuker
Oct 29, 201902:17:19
Salescoach Marie-José Giebels in De Relatiemarketing podcast met Hans Breuker
Oct 15, 201901:41:02
De Relatiemarketing podcast met Leon Katz
Sep 30, 201901:11:36
Daniël Storm bij De Relatiemarketing Podcast.
Sep 13, 201901:34:32
Bianca Combee bij de De Relatiemarketing podcast

Bianca Combee bij de De Relatiemarketing podcast

Bianca Combee van Bianca Combee Housing is te gast bij De Relatiemarketing podcast en pod-nondeju wat een geweldige start van de eerste show met een gast. Ik bewonder haar enorm omdat ze een Amerikaanse aanpak heeft qua marketing; ze staat haar ‘mannetje’ so to speak. En dat is gedurfd in die branche om met een vrouwelijke touch jezelf zo out there te plaatsen, zeker toen ze startte als 22-jarige vrouw.

We spraken over hoe ze haar bedrijf begon zes(!) jaar geleden en dat de basis van haar succes ligt bij veel adverteren en zichtbaar zijn. Ondernemer naar mijn hart, dat snap je. We hebben het ook over Amstelveen, waarom het zo’n gewilde plek is voor expats, welke plekken nu ‘hot’ zijn om in te investeren en over ondernemen zelf. Welke plek relatiemarketing heeft in haar bedrijfsvoering, hoe ze zichtbaar blijft, welke tips ze heeft. Het komt allemaal aan bod, en ik geef natuurlijk mijn visie op haar marketing, wat er misschien beter kan en hoe de markt zich voor makelaars ontwikkelt. Kortom, voor ieder wat wils, maar vooral gewoon een heel leuk en open gesprek!

Check ook www.derelatiemarketeers.nl voor meer informatie.

Check it out! Hans Breuker

Aug 29, 201901:44:58
Hoe creëer je nieuwe business als je prospect superloyaal is.

Hoe creëer je nieuwe business als je prospect superloyaal is.

Gisteravond was ik bij de sneak preciew van de nieuwe Z4, de 3 serie en 8 serie cabriolet van BMW. Een leuke avond met dj, hapjes en aantrekkelijke hostesses en een leuke give away. Relatiemarketinf on point dus. Ik sprak daar met een loyale klant, een wagenparkbeheerder en vroeg haar hoe de concurrent haar kon benaderen. #marketing #relatiemarketing
Mar 08, 201904:25
32 Redenen voor klantenbinding via e-mail

32 Redenen voor klantenbinding via e-mail

De eerste mails die je kreeg in de nineties las je van boven tot onder. Nu scan je ze. De kop moet je aantrekken of er moet een andere reden zijn waarom jij het tof vindt om de email te openen. De rest? Hupsa.. een swipe en ze zijn weg.

Het probleem met e-mail is dat we het onderschatten en mega onderwaarderen. Dat potentieel (namelijk 100% contact met jouw doelgroep) wil je gebruiken door maximaal in te zetten op creativiteit zodat de mails leuk en interessant worden en vooral werken aan de binding met je relaties. Tot die doelgroep behoren niet alleen je klanten maar ook je ex-klanten, prospects en ex-prospects. Daar zit namelijk het goud: de makkelijkste doelgroep om te converseren of te upsellen.

Wanneer je een tv spot wilt maken, ga je naar iemand met ervaring. Maar omdat mail ZO laagdrempelig is en makkelijk om te maken denkt iedereen dat we het zelf wel kunnen. #emailmarketing #relatiebinding #relatiemarketing
Aug 08, 201824:11
SEO is voor pussycats

SEO is voor pussycats

Nadelen SEO & SEA 1 Het creëert geen vraag 2 Het creëert geen vraag 3 Het creëert geen vraag 4 Je bent van anderen afhankelijk (specialisten en enger: Google) 5 Het is freakin’ onbegrijpelijk 6 De markt zorgt er wel voor dat het steeds ingewikkelder wordt 7 Concurrentie is moordend 8 Niet op pagina 1 en je bestaat niet 9 Het is schieten met hagel t.o.v gepersonaliseerde mailings 10 D.U.U.R. Als je alleen maar afwacht op zoekopdrachten en concentreert op SEO zul je nooit DOMINEREN. Iedereen is verslaafd gemaakt aan SEO en SEA. Als iedereen op die SEO sneltrein zit neem dan de auto want die weg is VRIJ! plankgas haal je dat seoboemeltje in. SEO strategie is het nieuwe kruidenierschap, wachten tot een klant je winkeltje binnenloopt en dan maar hopen dat je winkel precies is wat de klant zoekt. Een strategie voor losers, angstige pussycats die linkjes verzamelen achter hun computer. Winnaars nemen het initiatief en gaan erop uit! Lees: https://www.derelatiemarketeers.nl/seo-is-pussycats/
Jul 24, 201804:17
Makelaar marketing, een businesscase.

Makelaar marketing, een businesscase.

Omdat makelaars vaak niet weten waar hun klanten zitten en vooral reactief werken is het super belangrijk om relatiemarketing technisch helemaal on point te zijn natuurlijk 🙂 Entree: Hans Breuker met een makelaar marketing plan.
Jul 13, 201810:17
Personeel werven op een originele manier. Twitch!
Jul 11, 201830:44
Hoe krijg je loyale klanten, praktische tactieken

Hoe krijg je loyale klanten, praktische tactieken

In deze podcast neem ik je mee naar de weg van loyale klanten. Ik beantwoord de vraag: 'hoe krijg je loyale klanten'. En waarom het nog veel belangrijker (en lucratiever) is dan je nu al denkt. De podcast is een beschrijving van een grootschalig Cap Gemini onderzoek waarvan de conclusie luidt:

“Omdat de concurrentie stijgt en de consument meer te kiezen heeft moeten merken hun klanten beter leren kennen op menselijk niveau om de connectie blijvend aan te gaan. Merken moeten context bieden en de reis die ze aangaan met een merk om te begrijpen dat de eisen en wensen meegroeien. Op basis daarvan moeten merken meeslepende betrokkenervaringen creëren met als uitkomst ‘loyaliteit’. De wereld zal een transitie meemaken waarin merken niet meer louter een transactionele relatie hebben maar een betekenisvolle relatie, waardoor er houdbare loyaliteit zal ontstaan.”
May 25, 201830:44
Vooral veel geouweneel in de lucht

Vooral veel geouweneel in de lucht

Vooral veel geouweneel in de lucht, een (poging tot) humoristisch geheel. Mijn gedachten over supermarkten, wachten in de rij, zelfscannen en andere onnodige contemplaties die ik nodig vond te delen... Bedankt voor het luisteren!
May 16, 201826:29
Een kijkje achter de schermen van onze wervingsstrategie die ervoor zorgde dat een zorgaanbieder een overschot aan personeel realiseerde. Ja, je leest het goed. Een o.ver.schot :-)
May 07, 201816:15
Starbucks zet vol in op Relatiemarketing

Starbucks zet vol in op Relatiemarketing

Vergeef me mijn cocky-ness maar soms is het heerlijk om gelijk te hebben 🙂 Starbucks’ Global chief strategy officer Matt Ryan zet vol in op lange termijn strategie omdat kortingen en on the go marketing acties niet rendabel zijn. Kippenvel van nek tot m’n kuiten mensen.

Ik bespreek wat de beweegredenen zijn van Starbucks Nederlandse voorbeelden en hoe jij als kleinere ondernemer hier van kunt leren.
May 03, 201808:03
Relatiemarketing Masterclass, live registratie
May 02, 201853:37
Relatiemarketing in de horeca. 1 mei 2018.

Relatiemarketing in de horeca. 1 mei 2018.

Relatiemarketing in de horeca is enerzijds geweldig (want service is belangrijk) maar anderzijds is marketing in de horeca een ondergeschoven kindje. Zonde! Er kan veel meer omzet gemaakt worden.

Zodra een gast een excellente ervaring heeft in jouw zaak trekt hij tevreden de deur achter zich dicht. Maar dan? Dan ben hem of haar kwijt. End at terwijl het steeds moeilijk wordt om mensen te bereiken op social media en het in Amsterdam verboden is om te flyeren.

Luister naar mijn tactiek om ervoor te zorgen dat jij als horeca ondernemer weer de macht terugneemt en je bestaande klanten optimaal bedient door top of mind te zijn en een band mee op te bouwen.
May 01, 201818:51