Skip to main content
Spotify for Podcasters
Bekapcsolunk! podcast

Bekapcsolunk! podcast

By Easy Learning Hungary

Generációk szakmai beszélgetése, melyek kompetenciák kérdéseit tárgyalják. Olyan témákról fogunk beszélgetni, amelyek a hétköznapokban és a szakmai életben mindenkit érintenek egyaránt.

Ha szeretnél témát hozni, csatlakozz Facebook csoportunkhoz:
www.facebook.com/groups/319233606598127
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Érzelmek és barátság a munkahelyen

Bekapcsolunk! podcastApr 19, 2022

00:00
41:37
Mettől meddig dolgozom? - Avagy a munkaidő hatása életünkre

Mettől meddig dolgozom? - Avagy a munkaidő hatása életünkre

Hogyan jelent meg a munkaidő? Milyen változások voltak az elmúlt években? Home office vs. irodai munka? A munkaidő témáját bontja ki Drimál István, Kálóczi Krisztián és Bihari Eszter.  Kapcsolódj be a beszélgetésünkbe, mert mi bekapcsolunk!
May 31, 202237:60
Érzelmek és barátság a munkahelyen

Érzelmek és barátság a munkahelyen

Vajon hogyan működik a barátság kollégák között? Hogyan hat ez a munkára? Vagy hogyan hat ez a személyre? Kell-e egy vezetőnek ezzel foglalkoznia? Erről fog beszélgetni Drimál István senior tréner, és az Easy Learning Hungary tulajdonosa, Kálóczi Krisztián szenior tréner és Bihari Eszter. Kapcsolódj be a beszélgetésünkbe, mert mi bekapcsolunk!
Apr 19, 202241:37
Gyakornokok a piacon - Bekapcsolunk! Podcast x ELTE PPK FTI

Gyakornokok a piacon - Bekapcsolunk! Podcast x ELTE PPK FTI

A 2022-es évet újabb különkiadással kezdjük, méghozzá a gyakornokok helyzetéről fogunk beszélgetni! Itt lesz velünk Drimál István, az Easy Learning Hungary szakmai vezetője; Oláh Fruzsi, ELTE PPK-s hallgató és Bihari Eszter, szintén ELTE PPK-s hallgató. A mai anyag az ELTE PPK FTI-vel közösen készült.  Kapcsolódj be a beszélgetésünkbe, mert mi bekapcsolunk!
Mar 30, 202231:20
Helló, Karácsony! - Ünnepek, rítusok egy szervezetben

Helló, Karácsony! - Ünnepek, rítusok egy szervezetben

Karácsonyi különkiadásunkban a karácsonyról és a rítusokról beszélgetünk. Ráhangolódunk az ünnepekre senior trénereinkkel. Itt lesz velünk Joó Gyöngyi Szegedről, Drimál István és Kálóczi Krisztián, illetve Bihari Eszter. Kapcsolódj be a beszélgetésünkbe, mert mi bekapcsolunk!
Dec 21, 202135:36
Mit adhat egy Trénerképző?

Mit adhat egy Trénerképző?

Mit jelent trénernek lenni? Hogyan lehetek ma tréner? Kinek érdemes ebbe belevágnia? Mire számítsak, ha egy ilyen képzésre jelentkezem? A tréneri munka jelenségét, munkáját, és az ehhez kapcsolódó képzés misztériumát járjuk körül. Itt lesz velünk Drimál István senior tréner, és az Easy Learning Hungary tulajdonosa, Kovácsházi Gergő trénerképzős alumni és Bihari Eszter. Kapcsolódj be a beszélgetésünkbe, mert mi bekapcsolunk!
Dec 15, 202147:43
Hogyan működnek együtt különböző generációk ugyanabban az irodában?

Hogyan működnek együtt különböző generációk ugyanabban az irodában?

Nem egyszerű 4 különböző generációt együtt dolgoztatni az irodai légkörben. Különböző kérdések, különböző surlódási pontok jelennek meg a munka során. Különböző generációkra különböző jelzőket aggatunk, és ez a valóságban hogyan tudja lefedni őket. Erről fog beszélgetni Drimál István senior tréner, és az Easy Learning Hungary tulajdonosa, Kálóczi Krisztián szenior tréner és Bihari Eszter.  Kapcsolódj be a beszélgetésünkbe, mert mi bekapcsolunk!
Nov 02, 202147:59
COVID után újra az irodában - avagy milyen a hibrid munkarend?

COVID után újra az irodában - avagy milyen a hibrid munkarend?

Az elmúlt év során villámcsapásszerűen változott meg a munka világa. A legtöbb vállalkozás home office munkarendet alkalmazott kényszerűségből. Ennek az időszaknak a végét látjuk, és most, az átállás időszakában több helyen kialakult a hibrid munkarend. Mi most ezt a témát fogjuk kicsit körüljárni. Drimál István senior tréner, és az Easy Learning Hungary tulajdonosa, Kálóczi Krisztián szenior tréner, Drimál Bálint rekreációs szakértő és Bihari Eszter beszélgetnek arról, hogy milyen újra az irodába visszatérni, milyen kihívásokkal néz szembe egy vezető, hogyan működik a csoportdinamika. A felmerülő problémákra, kérdésekre hogyan tud reagálni a csapatépítő programok kínálata? Miért érdemes most a soft outdoor programokra hangsúlyt fektetni? Kapcsolódj be a beszélgetésünkbe, mert mi bekapcsolunk!
Aug 18, 202145:13
Fiatal generációk (Y,Z) kiégése - létező jelenség, vagy mítosz?

Fiatal generációk (Y,Z) kiégése - létező jelenség, vagy mítosz?

Ebben a témában Drimál István senior tréner, és az Easy Learning Hungary tulajdonosa, Kálóczi Krisztián szenior tréner, Muzslai Tamás projekt menedzser és Bihari Eszter beszélgetnek arról, hogy milyen érzés, állapot fiatalon kiégettnek lenni. Mitől generálódik ez az állapot, illetve tényleg kiégés-e a jelenség, vagy valami más? Vannak megoldások, amik a beszélgetés végén elhangzanak majd. Kapcsolódj be a beszélgetésünkbe, mert mi bekapcsolunk!
Jun 17, 202101:00:05
Előszó

Előszó

Sziasztok!  Ez itt a Bekapcsolunk! podcast bemutatkozója. Itt megtudhatjátok, miről fog szólni a podcast, milyen témák várhatóak, és miért kezdtünk bele. A podcast zárt Facebook csoportját itt találjátok: https://www.facebook.com/groups/319233606598127 
Jun 17, 202100:59