Skip to main content
Spotify for Podcasters
Prästinnans väg

Prästinnans väg

By Elin Hejll

Här delar jag och Veronica med oss av all vår erfarenhet och kunskap om att vandra som Prästinnor och häxor. Jag, Elin, är utbildad under tre år i Glastonbury och har över 20 års erfarenhet av ceremoni, meditation, workshops och kurser. Veronica är häxa, medium och yogalärare, också hon med många års erfarenhet. Hon går nu utbildningen till Priestess of Cerridwen.
I den här podden pratar vi också med andra häxor och Prästinnor från olika traditioner om Gudinnan, magi, ceremoni, meditation, tarot och allt som hör till!

www.stockholmsgudinnetempel.se
www.veronicasierska.com
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Möt Korpmor

Prästinnans vägOct 28, 2023

00:00
57:46
Möt Korpmor

Möt Korpmor

I det här avsnittet möter vi Korpmor och har ett spännande samtal om allt från Nordiska Gudinnor till Avalon via Urds väg, shamanism och transtillstånd!

Hoppas att du tycker om det! Och gör du det, dela gärna med en kompis!

Oct 28, 202357:46
Sofias häxskola

Sofias häxskola

I det här avsnittet har vi Sofia Elmers som gäst! Vi möttes via yogan och redan då hade hon frågor om häxans och Prästinnans väg. Så i det här avsnittet frågar hon alla frågor och vi försöker svara på saker som vad är en häxa, vem kan kalla sig häxa, måste man vara med i ett coven, var börjar man, firar alla häxor samma högtider, kan man kalla sig Prästinna utan att ha gått en utbildning, och mycket mer! Varmt välkommen att lyssna! Och har DU fler frågor så är du välkommen att kontakta oss också!

Oct 13, 202358:32
Ceremonins magi

Ceremonins magi

I det här avsnittet pratar vi om ceremonier!

Vad är en ceremoni?

Hur gör man?

Varför håller man ceremonier?

Varmt välkommen att lyssna!


Jul 08, 202353:46
Att vandra med Cerridwen - del 2

Att vandra med Cerridwen - del 2

I det här avsnittet pratar vi om hur det går med Veronicas Prästinneutbildning! I höst initieras hon som CerridwenPrästinna! Vi pratar om cirklar, att bli lyssnad på och om det magiska med att vandra Prästinnans och häxans väg!

Varmt välkommen att lyssna!

Apr 10, 202340:55
Möt Lisa Isaksson, Prästinna och cirkelkvinna

Möt Lisa Isaksson, Prästinna och cirkelkvinna

I det här avsnittet pratar jag med min Prästinnesyster Lisa Isaksson. Lisa är Avalonprästinna och har just börjat utbildningen till Cerridwenprästinna. Vi pratar om vad det innebär att vara Prästinna, vad en cirkelkvinna är, och om Avalons magi. Vi pratar om att dedikera sig till Gudinnan och hur lång en initiering kan vara! Välkommen att lyssna!

Nov 23, 202241:53
Möt Katarina Falkenberg

Möt Katarina Falkenberg

I det här avsnittet får jag och Veronica glädjen att prata med Katarina Falkenberg från Alkemiska Akademin. Hon är även Prästinna vid Sophiatemplet. Hon berättar om vad alkemi är och hur vi kan använda det i våra liv. Välkommen in att lyssna!

Oct 23, 202239:48
Magi

Magi

I det här avsnittet pratar vi om magi! Vad är det? Hur gör man? Hur gör vi? Välkommen att lyssna!

Aug 28, 202239:41
Heliga cirklar

Heliga cirklar

I det här avsnittet pratar vi om våra erfarenheter av heliga cirklar och varför VI ÄLSKAR DEM!

Apr 16, 202240:31
Att vandra med Cerridwen

Att vandra med Cerridwen

Veronica gör någonting väldigt spännande just nu! Hon går nämligen en Prästinneutbildning, Priestess of Cerridwen! Hon berättar hur hon hamnade just på den, och berättar om Cerridwen och Hennes speciella energier. Det är, som alltid, ett väldigt spännande och roligt samtal!

Mar 05, 202236:59
Samhain - Häxans nyår

Samhain - Häxans nyår

I det här avsnittet pratar vi om den magiska högtiden Samhain (31 oktober) och delar med oss om dess energier, de Gudinnor vars energier är som  starkast då, hur man kan fira och mycket mer. En hyllning till alla som jobbar på apotek hann vi också med!

Oct 09, 202134:21
Att dedikera sig till Gudinnan

Att dedikera sig till Gudinnan

I det här avsnittet pratar vi om Prästinneskap och vad det kan innebära att dedikera sig till Gudinnan. Hur vet man om man vill? Varför har vi valt att dedikera oss till Gudinnan? Välkommen att lyssna!

Aug 13, 202138:47
Tips för att öppna dig för Gudinnan

Tips för att öppna dig för Gudinnan

I det här avsnittet ger Elin dig tips om enkla sätt du kan öppna dig för Gudinnan, elementen och naturens energier, även om du bara har 1 minut!

Jun 12, 202118:36
Vem är Gudinnan?

Vem är Gudinnan?

I det här avsnittet pratar vi om vem och vad Gudinnan är och hur Hennes ansikten och aspekter speglas i oss och kan hjälpa oss i livet, både i vårt andliga arbete, men också i vårt dagliga liv.

Apr 11, 202142:13
En introduktion till Årshjulet

En introduktion till Årshjulet

I det här avsnittet pratar Elin om Årshjulet, dess högtider, energier och Gudinnor. Vare sig om man är ny på sin vandring med Gudinnan, eller är en erfaren häxa eller Prästinna så är årshjulet och dess energier grunden till ett cykliskt liv. Välkommen att lyssna!
Sången i avsnittet är "In the temple", skriven och framförd av Elin.

Mar 21, 202131:50
Prästinnans väg och att leva cykliskt

Prästinnans väg och att leva cykliskt

I vårt första avsnitt pratar vi om grunden i Prästinnans och häxans väg, att följa cyklerna i och omkring oss. Vi pratar också om vad det betyder att vara Prästinna.

Mar 06, 202138:10