Skip to main content
Spotify for Podcasters
Erityisvanhemman korjaussarja -podcast

Erityisvanhemman korjaussarja -podcast

By Erityisvanhemman korjaussarja

Ohjelma erityislapsiperheen arjesta ja vanhemmuuteen liittyvistä ajatuksista, tunteista ja haasteista, jotka kasvavat tavanomaista suuremmiksi erityislasten tai muiden vanhemmuuden hankaluuksien vuoksi.
Available on
Apple Podcasts Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

4 | Isänpäivä-speciaali

Erityisvanhemman korjaussarja -podcastNov 11, 2018

00:00
14:18
4 | Isänpäivä-speciaali

4 | Isänpäivä-speciaali

Mitä lapset ajattelevat isästään? Ainakin isällä on hauskoja vitsejä. Tai ainakin joskus. Tämä ja moni muu seikka selviää Erityisvanhemman korjaussarja-podcastin isänpäivä-speciaalista, jossa vieraana ovat kaikki Arton viisi lasta.
Nov 11, 201814:18
3 | Introvertti vanhempana

3 | Introvertti vanhempana

Erityisvanhemman korjaussarja -podcastin kolmannessa jaksossa pohditaan, millaista on olla introvertti vanhempi. Onko sisäänpäin suuntautunut vanhempi etäinen ja kylmä, vaiko sittenkin hyvä esimerkki ja tuki lapselle? Jaksossa käydään läpi, mitä on introversio, minkälaista se on ja miten se heijastuu vanhemmuuteen. Mitkä ovat introverttien vanhempien vahvuuksia ja miten pärjätään ekstroverttien määrittelemässä maailmassa? Havahdutaanpa samalla myös pohtimaan Aspergerin ja introversion yhteisiä piirteitä. Kaikki podcastit ja niiden lisätiedot löydät osoitteesta http://www.erityisvanhemmuus.fi/category/podcast/
Oct 21, 201832:45
2 | Syyllisyyden tunteesta

2 | Syyllisyyden tunteesta

Syyllisyyden tunne, ah, tuo kaikille vanhemmille niin tuttu pisto sydämessä. Tunne, joka on toisaalta hyödyllinen ominaisuus varmistaessaan, että huolehdimme parhaamme mukaan jälkeläisistämme. Toisaalta taas saatamme joskus joutua sen musertamaksi, varsinkin jos tunnetta voimistaa erityisvanhemmuuslisä. Erityisvanhemman korjaussarja -podcastin toisessa jaksossa pureudutaan syyllisyyden tunteen problematiikkaan tarkemmin. Käsittelen jaksossa myös kolmea omaa tulokulmaani, joilla hallitsen syyllisyyden tunnetta. Kuuntele jakso ja kerro oma näkemyksesi!
Apr 24, 201816:00
1 | Elämää nepsy-lapsen omin silmin

1 | Elämää nepsy-lapsen omin silmin

Erityisvanhemman korjaussarja -podcastin ensimmäisessä jaksossa ääneen pääsee 11-vuotias neurokirjolainen, joka valottaa elämäänsä autismikirjon ja Touretten syndrooman oireiden kanssa ja kertoo, miten muiden ihmisten pitäisi hänen mielestään asiaan suhtautua. Ohjelman lisätiedot löytyvät osoitteesta http://www.erityisvanhemmuus.fi/podcast/
Apr 12, 201821:47