Skip to main content
Spotify for Podcasters
EigenWijs Ondernemen

EigenWijs Ondernemen

By Eva Noort

Hoi ik ben Eva! Met deze podcast neem jou mee in mijn zoektocht naar hoe je kan ondernemen op een eigenwijze manier. Met mijn onderneming Webvelopment help jou, je kracht te vertalen naar een website. Wil jij op een eigenwijze manier gaan ondernemen? Volg dan deze podcast zodat we samen deze reis aan kunnen gaan.

MAAK GEBRUIK VAN MIJN GRATIS AANBOD 👇
webvelopment.nl/gratis

LATEN WE CONNECTEN 👇
Instagram: instagram.com/webvelopment.nl
LinkedIn: linkedin.com/in/eva-noort
Available on
Apple Podcasts Logo
Castbox Logo
Google Podcasts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

#24 Charlotte Bax: Duurzaamheid online een groenere digitale wereld.

EigenWijs OndernemenSep 19, 2023

00:00
33:15
#24 Charlotte Bax: Duurzaamheid online een groenere digitale wereld.

#24 Charlotte Bax: Duurzaamheid online een groenere digitale wereld.

In deze aflevering van bespreken we duurzaamheid online met Charlotte Bax, een expert in lichtgewicht webdesign en milieu-impact. Ontdek hoe het internet onze planeet beïnvloedt en leer hoe jij als bedrijf of ondernemer duurzaamheid in je online aanwezigheid kunt integreren. Luister nu en laat je inspireren om een positieve impact te maken!


Digihobbit is een bedrijf dat zich inzet voor een duurzamer web. Met lichtgewicht webdesign wil Charlotte ondernemers en organisaties bewust maken van de milieuimpact van de digitale kant van hun bedrijf, en ze helpen om hun online voordeur te verduurzamen.

Ook houd ze zich bezig met digitaal minimalisme: een lifestyle die zich kenmerkt door bewust om te gaan met social media. Digitaal minimalisme is één van de vele steentjes die bijdragen aan een duurzamer internet.


Wil je de tips uit deze aflevering nog eens terug lezen? Lees alles nog eens na via ⁠⁠⁠mijn website⁠⁠.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op social media en tag mij ⁠@⁠⁠⁠webvelopment.nl

Sep 19, 202333:15
#23 Rieneke Huijs: Verzuim terugdringen in jouw organisatie? Ontdek de praktische tips!

#23 Rieneke Huijs: Verzuim terugdringen in jouw organisatie? Ontdek de praktische tips!

De volgende stop in mijn reis naar EigenWijs Ondernemen is met ⁠⁠Rieneke Huijs⁠ van RNK Verzuimadvies. Samen gaan we in gesprek over de kunst van verzuimmanagement. Ontdek concrete tips en waardevolle inzichten om als werkgever of manager verzuim te verminderen en beter om te gaan met kansen binnen je organisatie. Rieneke biedt praktische suggesties om verzuim te verminderen en beter om te gaan met verzuimkansen binnen organisaties.Leer de cruciale rol van leiderschap bij het voorkomen en beheersen van verzuim. Blijf je eigen pad kiezen en bereik succes!


Ze is een ervaren casemanager verzuim en verzuimadviseur. Zoals ze zelf zo mooi zegt; "ieder mens uniek is, ieder verzuimtraject is anders". Haar doel is om maatwerkoplossingen te vinden die zowel werkgevers als werknemers ondersteunen. Haar expertise zit in het begeleiden van leidinggevenden bij verzuim- en re-integratiegesprekken, het formuleren van vragen voor bedrijfsartsen en het navigeren door wet- en regelgeving. Daarnaast assisteert ze organisaties bij het opzetten en optimaliseren van hun verzuimbeleid en -processen. Ook doormiddel van haar interactieve workshops voor teamleiders over diverse verzuimgerelateerde onderwerpen, draagt ze actief bij aan het verbeteren van de organisatie en het verzuimbeleid.


Wil je de tips uit deze aflevering nog eens terug lezen? Lees alles nog eens na via ⁠⁠mijn website⁠⁠.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op social media en tag mij ⁠@⁠⁠webvelopment.nl

Aug 22, 202324:23
#22 Milan Krols: De Kunst van Prijsbepaling Voor Creatieve Professionals

#22 Milan Krols: De Kunst van Prijsbepaling Voor Creatieve Professionals

De volgende stop in mijn reis naar EigenWijs Ondernemen is met ⁠⁠⁠Milan Krols van Krols media. In deze aflevering gaan we dieper in op het bepalen van de prijs als creatieve ondernemer. Ontdek hoe je jouw waarde kunt maximaliseren en klantverwachtingen kunt overtreffen. Leer van ervaren ondernemers over het inschatten van uren, het hanteren van projectprijzen en het bieden van maatwerkoplossingen. Een inspirerend gesprek vol praktische tips om jouw prijsstrategie naar een hoger niveau te tillen.


Milan is regisseur en producer bij zijn bedrijf Krols Media. Het vindt hij het omzetten van zijn gedachten of ideeën naar beeld. Daadwerkelijk van niets, iets maken. Het doel voor hem is om altijd iets te maken waar hij zelf door wordt geraakt, om kan lachen, iets wat hem kan emotioneren of inspireren. Zij vertalen het verhaal van jouw merk naar sprekend beeldmateriaal.

Zoals hij zelf zegt "Wij creëren creatieve content zodat jouw klanten denken: f*ck wat nice!"


Wil je de tips uit deze aflevering nog eens terug lezen? Lees alles nog eens na via ⁠⁠mijn website⁠⁠.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op social media en tag mij@⁠⁠webvelopment.nl

Jul 30, 202339:05
#21 Merlin Stegenga: Efficiënte groei doormiddel van online marketing. Mythe of Realiteit?!

#21 Merlin Stegenga: Efficiënte groei doormiddel van online marketing. Mythe of Realiteit?!

De volgende stop in mijn reis naar EigenWijs Ondernemen is met ⁠Merlin Stegenga van Merlins Online Services. Samen met Merlin duiken we dieper in de wereld van marketingstrategieën. We duiken dieper in de vraag of efficiënte marketing een mythe is of dat het daadwerkelijk mogelijk is om je tijd en geld efficiënt te investeren in marketing.
Leer hoe je je klanten beter kunt begrijpen, je salesproces kunt optimaliseren en waardevolle feedback kunt verzamelen. Ontdek praktische tips en inzichten die je direct kunt toepassen om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Mis het niet!


Wat begon als een videobedrijf op zijn vijftiende, groeide voor Merlin door tot een marketing consultancy. Bij Merlin's Online Services staat eerlijk meedenken over het behalen van de doelstellingen van ondernemingen en ondernemers centraal. Ze bieden advies en ondersteuning bij diverse marketingactiviteiten, zoals bijvoorbeeld branding, contentcreatie en advertising.


Wil je de tips uit deze aflevering nog eens terug lezen? Lees alles nog eens na via mijn website.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op social media en tag ons @merlinsonlineservices & ⁠@webvelopment.nl

Jun 30, 202347:49
#20 Opkomende technologieën: Innovatie en ondernemerschap in een veranderende wereld
May 30, 202310:14
#19 Een eerlijk verhaal over mijn lancering. (3 MUST DO'S voor je lancering)
Mar 30, 202313:26
#18 Marco Nieuwpoort: Hoe creëer je een brand wat herkenbaar en onderscheidend is?

#18 Marco Nieuwpoort: Hoe creëer je een brand wat herkenbaar en onderscheidend is?

De volgende stop in mijn reis naar EigenWijs Ondernemen is met Marco Nieuwpoort van Creatief Station. Samen met Marco ga ik in gesprek over hoe je als ondernemer het belang van een sterk brand en hoe je deze kunt bouwen en behouden. We bespreken hoe je met jouw brand onderscheidend en herkenbaar kan zijn. Met wederom inspirerende verhalen vanuit grote bedrijven en tips hoe je dit toepast in je eigen bedrijf. Luister je mee hoe ook jij dit doet?

Al van jongs af aan is Marco fan van ondernemers én zelf ook ondernemer. Sinds 2007 heeft hij honderden bedrijven geholpen hun ambities waar te maken.
Met grafische vormgeving, websites, applicaties en (online) marketing. Eind 2020 heeft Marco zijn succesvolle bedrijf ingewisseld voor een nieuw avontuur.
Met Creatief Station helpt Marco bedrijven met een van de belangrijkste aspecten van ondernemen. Het onderscheidend vermogen in beeld brengen.

Dat doet Marco met branding, workshops, creatieve assistentie én

Wil je de tips uit deze aflevering nog eens terug lezen? Lees alles nog eens na via mijn website.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op social media en tag ons @webvelopment.nl en @creatiefstation.nl

Jan 30, 202329:39
#17 Mijn 10 tips hoe je WEL je doelen voor 2023 haalt
Jan 15, 202319:41
#16 Kristel Berkhof: Hoe blijf je trouw aan je merk in veranderende tijden?

#16 Kristel Berkhof: Hoe blijf je trouw aan je merk in veranderende tijden?

De volgende stop in mijn reis naar EigenWijs Ondernemen is met Kristel Berkhof van KRISJE Marketingcommunicatie. Samen met Kristel ga ik in gesprek over hoe je (ook in moeilijkere tijden) een sterk merk kunt behouden, terwijl je mee gaat met de tijd. Van inspirerende verhalen vanuit grote bedrijven tot tips hoe je dit toepast in je eigen bedrijf. In deze aflevering komt het allemaal voorbij. Luister je mee hoe ook jij dit doet?

Ruim 13 jaar verzorgde Kristel als werknemer de marketing(communicatie) voor uiteenlopende bedrijven. Van retail-, onderwijs- en online marketing tot landelijke campagnes en copywriting. De rode draad? Branding. In de zomer van dit jaar besloot Kristel het roer om te gooien en startte ze KRISJE Marketingcommunicatie. Haar doel? Professionele marketingcommunicatie toegankelijker en begrijpelijker maken.

Wil je de tips uit deze aflevering nog eens terug lezen? Lees alles nog eens na via mijn website.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @webvelopment.nl, @eigenwijsondernemen.podcast en @krisjehelpt

Dec 15, 202245:00
#15 Jody Twijsel: Hoe wij vinden dat het hoort te gaan in de SEO & SEA branche
Nov 30, 202231:53
#14 Ik werd even tot stilstand gebracht...
Nov 15, 202217:28
#13 Michelle van Zwieten: Houd tijd over voor dingen waar je energie van krijgt! (automatiseren)

#13 Michelle van Zwieten: Houd tijd over voor dingen waar je energie van krijgt! (automatiseren)

In deze aflevering heb ik automatiseringsexpert Michelle van Zwieten te gast. Michelle helpt ondernemers een betere technische & geautomatiseerde basis creëren in hun bedrijf waardoor ze efficiënter kunnen werken en kunnen focussen op het werk waar ze wel echt blij van worden.

In deze aflevering ontdek je:

 • Waarom zou je elementen moeten automatiseren binnen je website?
 • Wat kan je allemaal binnen je bedrijf automatiseren?
 • Wanneer is het slim om te gaan automatiseren?
 • Is  automatiseren alleen maar geschikt voor grote bedrijven?
 • Hoe je processen kan versnellen zonder dat je daar zelf heel veel werk aan hebt
 • Hoe automatiseren je rust kan beiden
 • Wat hebben wij geautomatiseerd binnen ons bedrijf?
Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @webvelopment.nl, @eigenwijsondernemen.podcast en @michellevanzwieten

Wil jij groeien met jouw bedrijf? 🚀

En wil jij een manier van ondernemen vinden die écht bij jou past?

Ja? Ik hoop dat ik jou mag inspireren door mee te kijken naar je bedrijf. Zodat jouw bedrijf gaat werken op een manier die echt bij je past!

👉 Vraag een kennismakingsgesprek aan via mijn online agenda

Oct 30, 202230:30
#12 Stephanie Smolders: Praktisch handboek voor authentiek ondernemen (Human Design)

#12 Stephanie Smolders: Praktisch handboek voor authentiek ondernemen (Human Design)

In deze aflevering heb ik Business & Human Design Mentor Stephanie Smolders. Laat je inspireren door de magische Human Design wereld en hoe jij een unicorn kan zijn in ondernemersland.

In deze aflevering ontdek je:

 • Wat Human Design nou precies is;
 • Hoe wij pas op latere leeftijd geïnspireerd werden door het Human Design;
 • Hoe jij het Human Design praktisch kan inzetten zodat je meer energie haalt uit je onderneming;
 • Hoe Human Design jou kan helpen bepaalde elementen van jezelf te accepteren en te begrijpen;
 • Hoe het Human Design op zo veel verschillende manieren in te zetten is;
 • Hoe je rekening kan houden met je typen, in je manier van ondernemen.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @webvelopment.nl, @eigenwijsondernemen.podcast en @stephanie.smolders

Wil jij groeien met jouw bedrijf? 🚀

En wil jij een manier van ondernemen vinden die écht bij jou past?

Ja? Ik hoop dat ik jou mag inspireren door mee te kijken naar je bedrijf. Zodat jouw bedrijf gaat werken op een manier die echt bij je past!

👉 Vraag een kennismakingsgesprek aan via mijn online agenda

Oct 15, 202246:50
#11 Je maakt je website voor een (potentiële)klant, niet voor jezelf!
Sep 30, 202215:18
#10 Maarten Vogelaar: Ondernemen met zelfvertrouwen, vanuit liefde & kwetsbaarheid

#10 Maarten Vogelaar: Ondernemen met zelfvertrouwen, vanuit liefde & kwetsbaarheid

In deze aflevering heb ik Maarten Vogelaar van LoveUpdate te gast. Hij is zelfvertrouwencoach en helpt mensen die zichzelf niet goed genoeg vinden, weer vertrouwen te hebben in zichzelf, waardoor ze niet meer bang hoeven te zijn voor wat anderen van ze vinden , niet meer hoeven te pleasen of de lat heel hoog te leggen, maar keuzes vanuit hun hart kunnen maken waardoor ze het succes behalen waar ze van dromen.

In deze aflevering ontdek je:

 • Hoe je met meer zelfvertrouwen kan ondernemen
 • Hoe je meer van denken naar voelen kan komen
 • Hoe jij jouw klanten het beste kan dienen
 • Hoe kan je ervoor zorgen dat de *** klanten niet hoeft aan te nemen
 • Hoe jij dichtbij jezelf en je kernwaarden kan blijven
 • Wij hebben een gigantische financiële wake-up call gehad
 • Hoe je niet selectief kan verdoven
 • Hoe jij er achter kan komen wie jij echt wil zijn
 • Hoe wij tot onze ‘big why’ zijn gekomen
 • Hoe je je los kan maken van conditioneringen

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @webvelopment.nl, @eigenwijsondernemen.podcast en @loveupdate.nl

Wil jij groeien met jouw bedrijf? 🚀

En wil jij een manier van ondernemen vinden die écht bij jou past?

Ja? Ik hoop dat ik jou mag inspireren door mee te kijken naar je bedrijf. Zodat jouw bedrijf gaat werken op een manier die echt bij je past!

👉 Vraag een kennismakingsgesprek aan via mijn online agenda

Sep 15, 202257:57
#9 Romy Andrieu: Wat is succesvol zijn & meer klanten door lekker in je vel zitten?

#9 Romy Andrieu: Wat is succesvol zijn & meer klanten door lekker in je vel zitten?

In deze aflevering heb ik carrière en persoonlijkleiderschapscoach Romy van The Growth Alchemist te gast. Romy was niet meer gelukkig in haar eigen carrière. Ze had genoeg van het marketingspel om mensen te laten denken dat ze iets nodig hebben om het vervolgens te kopen.

Nadat ze haar leeftijdsgenoten had zien worstelen met depressie, angsten en de millennial 'Quarter-life crisis' vanwege onvervulde carrières, besloot ze dat het tijd was voor verandering.

Nu staat ze elke ochtend op meet een purpose. Millennials helpen het juiste carrièrepad te vinden om hun waarden, doel en levensstijl te ondersteunen.

In deze aflevering ontdek je:

 • Wat voor ons de grootste succesfactor in het ondernemerschap is;
 • Hoe je in de zomer juist niet in een paniekstand klanten gaat zoeken;
 • Wij vragen ons zelf af of je minder succesvol bent als je naast je onderneming in loondienst zit;
 • Hoe wij gelukkig zijn in onze onderneming;
 • Hoe je kan leven in lijn met je kernwaarden;
 • Hoe je kan kiezen voor een werkwijze die past bij wie je bent.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @webvelopment.nl, @eigenwijsondernemen.podcast en @thegrowthalchemist

Wil jij groeien met jouw bedrijf? 🚀

En wil jij een manier van ondernemen vinden die écht bij jou past?

Ja? Ik hoop dat ik jou mag inspireren door mee te kijken naar je bedrijf. Zodat jouw bedrijf gaat werken op een manier die echt bij je past!

👉 Vraag een kennismakingsgesprek aan via mijn online agenda

Aug 30, 202201:02:48
#8 BIG NEWS!!

#8 BIG NEWS!!

Vanaf vandaag ga ik het helemaal anders doen! Ik ga stoppen met deze manier van mijn podcast opnemen. Nieuwsgierig?! Luister in deze aflevering kort waarom…
Aug 15, 202203:18
#7 Wendy de Vries: Groeipijn, effectief werken & focus houden.

#7 Wendy de Vries: Groeipijn, effectief werken & focus houden.

In deze aflevering heb ik Wendy van Go2Grow te gast. Voor ondernemers met groeiende bedrijven die meer vrijheid willen ervaren is Wendy jouw groeicoach. Ze helpt je om je business effectief te laten groeien op een manier die jou als ondernemer meer vrijheid geeft.

Anders dan bij de mainstream business coaches gaat ze samen met jou hands-on aan de slag om alle processen binnen je bedrijf te optimaliseren, zodat je zo doeltreffend mogelijk gaat werken en dus in minder tijd meer kunt verdienen en ze werkt tegelijkertijd aan je persoonlijke ontwikkeling als ondernemer op het gebied van leiderschap.

In deze aflevering ontdek je:

 • Wat is groeipijn en hoe ga je hiermee om?
 • Hoe je voor elkaar krijgt dat 20% van de input zorgt voor 80% van de output.
 • Hoe je kan delegeren op een manier die past bij jouw doel en je bedrijf.
 • Hoe je effectief kan werken binnen je bedrijf, zodat je gaat groeien.
 • Hoe rust er juist voor kan zorgen dat je gaat groeien.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @webvelopment.nl en @go2grow.nl

Wil jij groeien met jouw bedrijf? 🚀

En wil jij een manier van ondernemen vinden die écht bij jou past?

Ja? Ik hoop dat ik jou mag inspireren door mee te kijken naar je bedrijf. Zodat jouw bedrijf gaat werken op een manier die echt bij je past!

👉 Vraag een kennismakingsgesprek aan via mijn online agenda

Jul 14, 202250:41
#6 Kjelwyn van Houten: De basisingrediënten om iemand te raken (story-telling)

#6 Kjelwyn van Houten: De basisingrediënten om iemand te raken (story-telling)

In deze aflevering heb ik Kjelwyn van Houten van mediamattie te gast. Met mediamattie verbindt hij 'matties' om verrassende mediacampagnes te maken voor mensen die dat durven. Sinds het begin neemt hij volgers en geïnteresseerden mee in alle ontwikkelingen van zijn bedrijf, eerst door een videoserie, later door een podcast. Altijd op een storytelling manier, want dat is belangrijk vandaag de dag. Iedereen heeft een verhaal, wees niet bang hem te vertellen.

In deze aflevering ontdek je:

 • Hoe hard de media kunnen zijn en hoe zij een vertekend beeld kunnen geven.
 • Hoe je een verhaal vertelt waar je mensen mee boeit.
 • Hoe je goede storytelling inzet en toepast.
 • Welke verhalen wij over onszelf vertellen en of die matchen met wat een ander over ons zou zeggen.
 • Hoe een goed verhaal iemand laat hunkeren naar meer.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @webvelopment.nl en @mediamattie

Wil jij groeien met jouw bedrijf? 🚀

En wil jij een manier van ondernemen vinden die écht bij jou past?

Ja? Ik hoop dat ik jou mag inspireren door mee te kijken naar je bedrijf. Zodat jouw bedrijf gaat werken op een manier die echt bij je past!

👉 Vraag een kennismakingsgesprek aan via mijn online agenda

May 30, 202243:41
#5 Ongeschikt onderwijssysteem, kernwaarden zoektocht & ik wil niet werken
Apr 30, 202217:10
#4 Bas Romeijn: Websites bouwen, jong ondernemen & blijven innoveren

#4 Bas Romeijn: Websites bouwen, jong ondernemen & blijven innoveren

In deze aflevering heb ik Bas Romeijn van online marketing bureau Helemaal de bom te gast. Helemaal de bom is een bedrijf uit de omgeving Rotterdam die zich specialiseert in unieke Wordpress websites en creatieve online campagnes. Zij willen graag een meedenkende en ondernemende partner zijn voor hun klanten met als doel hen online helemaal de bom te maken.

In deze aflevering ontdek je:

 • Hoe wij meer uit bestaande klanten halen;
 • Hoe onze dienstverlening zó veel verder gaat dan alleen een website bouwen;
 • Hoe wij kijken naar een standaard website of een uniek ontworpen website;
 • Hoe innovatie leidt tot meer succes;
 • Hoe wij juist een langdurige partner voor onze klanten zijn;
 • Hoe de groei van een bedrijf de kwaliteit in de weg kan zitten.

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @webvelopment.nl en @basromeijn

Wil jij groeien met jouw bedrijf? 🚀

En wil jij een manier van ondernemen vinden die écht bij jou past?

Ja? Ik hoop dat ik jou mag inspireren door mee te kijken naar je bedrijf. Zodat jouw bedrijf gaat werken op een manier die echt bij je past!

👉 Vraag een kennismakingsgesprek aan via mijn online agenda

Apr 07, 202201:00:38
#3 Als vrouw van twintig in een ‘mannenwereld’
Mar 15, 202220:40
#2 Rosalie Ywema: Ondernemen is ook je eigen koers durven varen

#2 Rosalie Ywema: Ondernemen is ook je eigen koers durven varen

Vandaag is onderneemster Rosalie Ywema van Studio Rocket Power te gast. Zij helpt ondernemers hun bedrijf online te laten groeien op een manier die echt bij hun past. Met haar creatieve en strategische blik ontwikkelt ze ijzersterke merken met authentieke marketing. 

In deze aflevering ontdek je: 

 • Wat voor "ongevraagde" adviezen wij krijgen en hoe we daarmee omgaan; 
 • Hoe jij je kunt afsluiten voor de mening van een ander; 
 • Hoe wij op onze eigen manier ondernemen en hoe jij dit ook kunt doen; 
 • Hoe je op jouw manier je producten en diensten kunt ontwikkelen en lanceren;
 • Hoe jij in je kracht kunt gaan staan en van daaruit kunt groeien. 

Wil je jouw marketing of branding aanpassen zodat deze wel bij jou past als ondernemer? 

Stuur dan een mail naar rosalie@studiorocketpower.com

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag ons @webvelopment.nl en @ditisroos 

Wil jij groeien met jouw bedrijf? 🚀

En wil jij een manier van ondernemen vinden die écht bij jou past!

Ja?! Ik hoop dat ik jou mag inspireren door mee te kijken naar je bedrijf. Zodat jouw bedrijf gaat werken op een manier die echt bij je past!

👉 Vraag een kennismakingsgesprek aan via mijn online agenda

Mar 03, 202226:48
#1 Jan Noort: De 9 bouwstenen voor je bedrijf

#1 Jan Noort: De 9 bouwstenen voor je bedrijf

Vandaag is ondernemerscoach, auteur en oud-docent hoger onderwijs marketing, bedrijfsvoering en financiën Jan Noort te gast. Jan inspireert ondernemers en studenten. Door zijn creativiteit ziet hij kansen en oplossingen, die anderen nog niet gezien hebben.

In deze aflevering ontdek je:

 • Waarom je geen businessplan meer hoeft te schrijven, maar beter een Business Model Canvas invult.
 • Voor welke belangrijke bedrijfsonderdelen je keuzes moet maken.
 • Hoe starten zonder duidelijk plan je ook in de weg kan zitten.

Ben je geïnteresseerd in een van de papers van Jan Noort? Stuur dan een mail naar helllo@webvelopment.nl of info@edupreneur.nl!

Heeft deze aflevering je geïnspireerd? Deel 'm op Instagram en tag me @webvelopment.nl

Wil jij groeien met jouw bedrijf? 🚀

En wil jij een manier van ondernemen vinden die écht bij jou past!

Ja?! Ik hoop dat ik jou mag inspireren door mee te kijken naar je bedrijf. Zodat jouw bedrijf gaat werken op een manier die echt bij je past!

👉 Vraag een kennismakingsgesprek aan via mijn online agenda

Feb 03, 202229:58