Skip to main content
Spotify for Podcasters
Evalution de podcast

Evalution de podcast

By EVALUTION

Ik bespreek hier mijn leven als ondernemer in het buitenland en hoe ik me bezig houd met zelfontwikkeling. De lessen die ik leer, de fouten die ik maak en hoe ik mezelf ontwikkel. Met als doel jou te inspireren. Ik geloof namelijk dat we als ondernemers heel goed van elkaar kunnen leren. Op Instagram vlog ik dagelijks in mijn story's. Leuk om ook daar te connecten!
Instagram: www.instagram.com/evalution__/
Website: www.evavandervies.nl
Currently playing episode

#15 1/2 Tips om stories op Instagram interessant te houden

Evalution de podcastFeb 24, 2023

00:00
11:03
#15 1/2 Tips om stories op Instagram interessant te houden

#15 1/2 Tips om stories op Instagram interessant te houden

Je Instagram stories zijn DE plek om je volgers kennis met je te laten maken. Maar als je wilt dat mensen je stories afkijken, is het wel belangrijk dat je deze interessant houdt om naar te kijken. Dat het boeiend blijft in plaats van een beetje een saaie bedoeling. Ik geef je in deze aflevering 4 tips waarmee jij je stories beter kunt gaan inzetten, zodat mensen jouw stories graag volgen! Dit is de eerste helft de aflevering, in de volgende aflevering ga ik de overige tips met je delen.  Heel veel luisterplezier, maar vooral succes met het toepassen van de tips zodat veel meer mensen jouw stories straks af gaan kijken! Je mag me natuurlijk altijd een vraag stellen of een berichtje sturen via @evalution__ op Instagram.
Feb 24, 202311:03
#14 Inspiratieloos, zo leer je nieuwe skills en rust na leerzame weken

#14 Inspiratieloos, zo leer je nieuwe skills en rust na leerzame weken

In deze aflevering neem ik je even mee in de leermomenten van deze week. Ik mag de rust weer even terugvinden na een drukke- en leerzame periode en ik neem je mee in hoe ik omga met een periode waar ik niet zoveel inspiratie heb. Oh... en last but not least: ik deel mijn manier van nieuwe skills aanleren, hoe makkelijk het kan zijn en hoe je gebruik kunt maken van de tijd waarin we leven! 
Feb 17, 202310:40
#13 Mijn eerste lancering en supportweek: overwinningen, onzekerheden en zeer tevreden

#13 Mijn eerste lancering en supportweek: overwinningen, onzekerheden en zeer tevreden

Ik neem je even mee in hoe ik mijn eerste echte lancering heb ervaren en hoe de supportweek verloopt! Wat mijn lessen zijn uit deze periode en hoe het allemaal in zijn werk gaat. Van gedachten als 'waar doe ik het allemaal voor' naar rete trots zijn. Voor alles een eerste keer en daar kan ik natuurlijk alleen maar lessen uithalen voor de volgende keer, want die gaat er komen!  De cursus Zelf je huisstijl maken: https://www.evalution-academy.nl 
Feb 10, 202316:46
#12 Online ondernemen in het buitenland

#12 Online ondernemen in het buitenland

Inmiddels woon ik alweer een jaar in het buitenland en heb ik écht kunnen ervaren hoe het online ondernemen vanuit het buitenland voor mij werkt. Ik deel je in deze podcast mijn ervaringen, dingen die naar mijn mening erg belangrijk zijn als je vanuit het buitenland werkt en waarom het wonen en werken in Spanje mij zo gelukkig maakt. Kriebelt het bij jou ook? Heb je vragen of wil je er gewoon even over kletsen? Zoals altijd ben je heel welkom in mijn dm: instagram.com/evalution__
Feb 03, 202312:47
#11 5 tips om je website te verbeteren

#11 5 tips om je website te verbeteren

Is jouw website duidelijk? Visueel aantrekkelijk? Converterend? Ik geef je 5 tips waarmee je jouw website kunt verbeteren. Soms kunnen kleine veranderingen al een heel groot verschil maken! Heb je hier nog vragen over? Neem dan gerust even contact met me op. Het makkelijkst is via www.instagram.com/evalution__/. Veel luister plezier en ik hoop natuurlijk dat je wat aan de tips hebt! 
Jan 20, 202312:17
#10 Wat heb je aan een buddy en wat is het eigenlijk?

#10 Wat heb je aan een buddy en wat is het eigenlijk?

Het hebben van een buddy is súper fijn, daar ben ik inmiddels wel achter. Mits jouw buddy goed met jou matcht. Je op één lijn licht en dezelfde interesses hebt. Ik heb een buddy voor mijn onderneming en ontwikkeling. Maar je kan natuurlijk een buddy hebben op alle gebieden die jouw interesseren en bezig houden. In deze aflevering vertel ik je wat ik uit mijn relatie met mijn buddy haal en waarom ik denk dat iedere ondernemer een buddy kan gebruiken!
Jan 13, 202308:51
#9 Pestgedrag op social media, boekentip en inzichten van deze week

#9 Pestgedrag op social media, boekentip en inzichten van deze week

Deze week neem ik je even mee in mijn lessen en inzichten van de afgelopen week. Na mijn content over pesten op social media kwam er best wat los bij mensen, dus daar neem ik je nog even in mee. Ik was veel alleen deze week, introvert of extrovert? En meer besef momenten.  Ik ben benieuwd wat je van dit format vindt, je zo nu en dan eens meenemen in de week. Let me know via www.instagram.com/evalution__/ De keuze: https://www.bol.com/nl/nl/p/de-keuze/9200000075854530/?bltgh=jw8JMtpgH0-FBlyFcRlBUQ.2_6.9.RollupItem  Zelf je huisstijl maken (support week februari '23): evalution-academy.nl/
Dec 16, 202210:16
#8 Motivatie behouden bij grote doelen

#8 Motivatie behouden bij grote doelen

We hebben allemaal wel bepaalde doelen in ons leven. Of het nou businesswise is, persoonlijk of fysiek. Soms is het lastig om motivatie te behouden wanneer dat einddoel nog zo ver weg is! En precies dáár wil ik het even met je hebben in deze aflevering. 
Dec 09, 202204:32
#7 Winst behalen door vanuit de ogen van je doelgroep te kijken

#7 Winst behalen door vanuit de ogen van je doelgroep te kijken

Wist je dat we 9 van de 10 keer zélf heel veel vergelijkende eigenschappen hebben als die van onze doelgroep? En dat maakt het makkelijker om beter op je doelgroep in te spelen. Ik vertel je in deze aflevering hoe je winst kunt maken door vanuit de ogen van je doelgroep te kijken. Hoe je daarmee je website en content op social media converterender kunt maken. 
Dec 02, 202208:45
#6 Altijd inspiratie voor content - hoe dan?

#6 Altijd inspiratie voor content - hoe dan?

Altijd maar weer content bedenken. Het blijft een struggle voor velen en ik was er ook lang één van. Tot ik het MOETEN plaatsen ben gaan loslaten en ben gaan plaatsen op de momenten dat ik inspiratie heb. Ik ben gaan documenteren in plaats van creëren. In deze aflevering neem ik je mee hoe ik dat doe!  Altijd welkom om vragen te stellen of je ervaring te delen! www.instagram.com/evalution__/
Nov 25, 202215:16
#5 Mijn lessen die het ondernemen makkelijker maken

#5 Mijn lessen die het ondernemen makkelijker maken

Als ondernemer komt er vrij veel op je af. Veel verschillende taken die op je liggen te wachten, wat soms best overwhelming kan zijn. De laatste jaren heb ik flink wat lessen geleerd, waardoor ik nu veel meer structuur heb in mijn weken, het ondernemersleven soepeler loopt, mijn contact met klanten fijner is en ik meer vrijheid ervaar. Ik deel deze lessen met jou, zodat ook jij er wellicht wat uit kunt leren! 
Nov 18, 202218:02
#4 Kom opdagen als zelfstandig ondernemer

#4 Kom opdagen als zelfstandig ondernemer

Op je gat zitten nadat je huisstijl en website online staan? In de hoop dat de klanten wel komen aanwaaien? Dat gaat 'm niet worden. Het is belangrijk dat je komt opdagen, dat JIJ komt opdagen als zelfstandig ondernemer. Jij bent namelijk het gezicht van je bedrijf. In deze aflevering bespreek ik het komen opdagen online, het werken aan je personal brand, het komen opdagen voor je klanten en het komen opdagen wanneer niemand het ziet. Wanneer jij achter de schermen je klusjes moet klaren. Oftewel, hoe je die cirkel rond kunt maken! 
Nov 11, 202216:09
#3 Wonen in het buitenland

#3 Wonen in het buitenland

Inmiddels woon ik 8 maanden in Málaga en zijn deze maanden me het ritje wel geweest! Met flink wat ups én downs, leermomenten en geluksmomenten kan ik nu wel zeggen dat ik m'n plekje hier heb gevonden. Ik neem je mee in deze maanden vol lessen. Nog nooit was ik zo open over hoe ik deze maanden écht heb ervaren als nu. En heb je vragen of wil je zelf misschien naar het buitenland? Kom gezellig kletsen in m'n dm: www.instagram.com/evalution__
Nov 04, 202229:34
#2 Het uitknopje na een creatie fase vinden

#2 Het uitknopje na een creatie fase vinden

Als ondernemer herken je het vast wel. Die fases waarin je bergen met werk kunt verzetten. Mega veel creatieve ideeën hebt, maar blijft gaan. Je staat AAN. Maar op een gegeven moment mag je ook weer uit. Ik vertel je mijn ervaring in deze fase, want ook ik kan het uitknopje niet altijd vinden. 
Oct 28, 202213:40
#1 Gewoon doen!

#1 Gewoon doen!

De eerste aflevering! Súper spannend, maar ik heb er zin in. Ik vertel je over mijn visie op het ondernemen en wat mijn plan is met deze podcast. Ook al heb ik vaak niet echt plannen, en ga ik dingen 'gewoon doen'!  Hier kun je me volgen op Instagram: @evalution__
Oct 21, 202206:44