Skip to main content
Spotify for Podcasters
Fest Team Talks

Fest Team Talks

By Fest Team

Fest Team Bulgaria's official podcast where we will discuss topics related to event business in Bulgaria, the events we organise, and more.
Available on
Apple Podcasts Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Fest Team Talks: Каква беше 2022 и какво следва през 2023?

Fest Team TalksNov 05, 2022

00:00
28:43
Fest Team Talks: Каква беше 2022 и какво следва през 2023?

Fest Team Talks: Каква беше 2022 и какво следва през 2023?

Защо концертите на Arctic Monkeys, Slipknot и Iron Maiden бяха на косъм да не се случат, през какви логистични проблеми трябваше да премине екипът на Fest Team и какви са уроците, които научихме през 2022. За лоялната програма Fest Club, партньорството с Ticket Swap и плановете за 2023 - откровен разговор на Стефан Еленков и Краси Москов. 

Nov 05, 202228:43
Как се прави HILLS OF ROCK?

Как се прави HILLS OF ROCK?

В петия епизод на Fest Team Talks Краси Москов, заедно със Васко Катинчаров и Стефан Еленков, разговарят по една от най-актуалните фестивални теми тази година - Hills of Rock!

Как се прави фестивал в София в наши дни, защо нямаше метро след края на фестивала и какво следва за 2023?
Дали подгряващата група може да привлече повече аудитория от хедлайнера на вечерта и какви предизвикателства имаха различните групи, които гостуваха на Hills of Rock Sofia Edition, са част от въпросите, на които Стефан Еленков дава отговор. 

Работи ли Fest Club, какво очакваме да се случи на Hills of Rock в Пловдив, има ли как да въздействаме върху транспортните проблеми при пристигането на групите в последния момент, защо Solence почти остана в Сърбия и ще дойдат ли Slipknot навреме у нас? 

Слушайте епизод 5, защото ще получите отговори на почти всички въпроси, които някога сте ни задавали 🚀

Jul 17, 202234:50
Fest Team Talks: Hills of Rock - начaло на сезона

Fest Team Talks: Hills of Rock - начaло на сезона

Четвъртият епизод на Fest Team Talks повдига завесата над организацията на Hills of Rock Sofia Edition. Какво очакваме да видим в началото на юли, как се договарят артисти, ще има ли издание през 2023 и има ли вече заместваща група на Hollywood Undead са само част от темите, които обсъждат Стефан Еленков и Краси Москов. 

Ще научите още защо вярваме силно в новия FEST CLUB, какви предимства сме ви приготвили, защо Hills of Bass е концепция, на която държим, какво ще излъчва фестивалното радио на Hills of Rock Sofia Edition - слушай сега 🚀

Jun 15, 202234:46
Fest Team Talks: Неудобни въпроси

Fest Team Talks: Неудобни въпроси

Третият епизод нa Fest Team Talks е посветен изцяло на отговорите на въпросите, зададени от Вас в социалните мрежи. За неудобните въпроси, защо се правят повече събития по морето, как се договаря участието на конкретна група и още - чуйте в аудиото с Краси Москов и Стефан Еленков.

May 10, 202238:13
Fest Team Talks: SOLD OUT - перспективите

Fest Team Talks: SOLD OUT - перспективите

Във втория епизод на Fest Team Talks Краси Москов и Стефан Еленков обсъждат възможностите за развитие на българската развлекателна индустрия. Защо е важно да слушаме парчетата на групите, които обичаме, в Spotify или Apple, кога ще се появи възможност за закупуване на билет на разсрочено плащане, от какво зависят цените на билетите и защо вторичният билетен пазар е важен - отговори на тези и още интересни въпроси ще научите, ако слушате докрай. 

Apr 26, 202223:36
Fest Team Talks: SOLD OUT - от другата страна

Fest Team Talks: SOLD OUT - от другата страна

В първия епизод на Fest Team Talks водещият Краси Москов разговаря със Стефан Еленков - CEO на Fest Team, и Андрей Лилов - CEO на URBO Studio. Ще се запознаете отблизо с начина на разпространение на билети у нас, какви предимства има онлайн продажбата на билети и какви предизвикателства срещаме. Ще се спрем за кратко върху предстоящото шоу на Arctic Monkeys у нас, както и върху част от бъдещите ни планове за разпространението на билети.

Apr 22, 202226:51