Skip to main content
Spotify for Podcasters
Feyenoord Handbal podcast

Feyenoord Handbal podcast

By Annet

Met deze podcastserie hopen we wat dieper in te gaan op de dingen die onze vereniging zo bijzonder maken.
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Podcast 2

Feyenoord Handbal podcastApr 10, 2021

00:00
45:52
Podcast 2

Podcast 2

Met trots presenteren wij de tweede aflevering van onze podcastserie! Met deze podcastserie hopen we in te gaan op de dingen die onze vereniging zo bijzonder maken. 

Voor deze tweede aflevering spraken we af met Yoeri en Buddy, twee doorgewinterde vrijwilligers bij Feyenoord Handbal, om te praten over de kampen die we elk jaar houden bij Feyenoord Handbal. Een hele hoop herinneringen kwamen bij ons alledrie boven bij het voorbereiden, opnemen en nabespreken van de podcast en we hopen deze nostalgie over te hebben gebracht via de microfoon. Ook hadden we het over vrijwilligerswerk bij de club, daar hadden de mannen natuurlijk ook wat over te vertellen. Dus wil je even terug in de tijd met wat herinneringen of juist voor het eerst kennis maken met het (Snelwiek) Feyenoord Handbal Kamp? Luister dan naar deze aflevering!

Apr 10, 202145:52
Podcast 1 - 01-03-2021

Podcast 1 - 01-03-2021

Met trots presenteren wij de allereerste aflevering van onze podcastserie! Met deze podcastserie hopen we wat dieper in te gaan op de dingen die onze vereniging zo bijzonder maken.

Speciaal voor de eerste aflevering hebben we afgesproken met onze voorzitter, Henk van Vliet. Met hem bespreken we zijn eerste jaar als voorzitter en het nieuwe meerjarenbeleidsplan. Deze aflevering maakten we als voorbereiding op de Algemene Ledenvergadering van zaterdag 13 maart. Dus wil je alvast wat informatie inwinnen over het meerjarenbeleidsplan, zodat je helemaal up to date bent tijdens de ALV? Luister dan naar deze aflevering!

Mar 01, 202144:01