Skip to main content
Spotify for Podcasters
Fitspel | Blij met jezelf en met jouw lijf

Fitspel | Blij met jezelf en met jouw lijf

By Fitspel.nl | Mira Overkleeft

Ben jij de persoon die wel wat wat je moet doen, maar het toch niet doet, of niet het gewenste resultaat weet te behalen? Deze podcast gaat jouw helpen weer Blij te worden met Jezelf & jouw Lijf! Niet door je te vertellen wat je wel of niet moet doen, maar door jou te inspireren Persoonlijk Leiderschap te pakken.
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

#291 | Community Essentie

Fitspel | Blij met jezelf en met jouw lijfNov 26, 2023

00:00
59:08
#291 | Community Essentie

#291 | Community Essentie

In een steeds harder wordende wereld is verbinding zo belangrijk. Maar waarom is dat zo belangrijk en hoe kan jij je connecties versterken?


Mijn naam is Mira Overkleeft, host van deze podcast en founder van Fitspel. Met ruim 25 jaar ervaring als Vitaliteit & Leiderschapcoach help ik jou Blij(er) te worden met Jezelf en jouw Lijf.


In deze allereerste InspiratieTafel ben ik in gesprek met Melissa Hoogeveen - Schaduwcoach (https://www.iamhealing.nl/, https://www.instagram.com/iamhealing.nl/), Eelco Baak - Coach voor alleenstaande vaders (https://eelcobaak.nl/vaderschap/, https://www.linkedin.com/in/eelco-baak/) en Jolanda Schepers - Reizende GZ-Psycholoog (https://www.wereldpaden.nl/, https://www.linkedin.com/in/jolanda-schepers-b6aa1215b/) over de essentie van community. Ze delen allen vanuit hun eigen expertise wat community betekend en waarom dit zo belangrijk is voor onze gezondheid.


Ik hoop dat deze aflevering jou zal inspireren jouw eigen connecties te versterken.


Meer weten over hoe jij Blij(er) kan worden met Jezelf & je Lijf door Persoonlijk Leiderschap? Check dan eens onze website: https://www.fitspel.nl/. Voel je vrij om de eerste verbinding te leggen door een Free Coaching Call in te plannen: https://www.fitspel.nl/freecall/


Wil je geen aflevering missen? Volg ons dan door even het belletje aan te zetten.


Dank voor het luisteren.

X

Mira

Nov 26, 202359:08
#290 | Zelfzorg is een werkwoord; 7 stappen om zelfzorg te DOEN

#290 | Zelfzorg is een werkwoord; 7 stappen om zelfzorg te DOEN

Je wilt echt beter voor jezelf zorgen, maar het komt even niet uit. Te druk, te vermoeid, te gestrest... Mijn naam is Mira Overkleeft, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Als Vitaliteit & Leiderschap coach begeleid ik al ruim 25 jaar mensen om Blijer te worden met Zichzelf en hun Lijf. Niet door te vertellen wat je wel of niet moet doen, maar door samen te werken aan jouw Persoonlijk Leiderschap, zodat jij ontspannen optimaal kan leven. In deze aflevering heb ik het over zelfzorg. We staan er niet zo vaak bij stil. Maar zelfzorg is een werkwoord. Zelfzorg moet je DOEN! De 7 stappen die ik je hier geef, helpen jou om in actie te komen. Want de sleutel tot succes is actie! Wil jij ook de habit calendar ontvangen? Reageer dan even op deze podcast en dan stuur ik het naar je toe! Je luistert naar een (bewerkte) versie van een coachsessie uit ons EmpowerFit programma. Met dit programma is het doel om in 12 weken 5-10 kilo af te vallen door te werken aan jezelf (i.p.v. jouw dieet.) Check deze link om te ontdekken wanneer de volgende groep start: https://www.fitspel.nl/fitspel Als je nog niet klaar bent voor deze stap, meld je dan aan voor onze 2,5 uur durende training Het Fundament. Dat is de perfecte voorbereiding om jouw doel te realiseren en te ontdekken of jij er klaar voor bent. https://www.fitspel.nl/hetfundament Vond je deze podcast waardevol? Dan zou ik het tof vinden als je ons wilt volgen en/of een review wilt plaatsen. X Mira
Nov 22, 202327:33
#289 | De Als-Dan valkuil doorbreken (door Moed en Vertrouwen te vergroten)

#289 | De Als-Dan valkuil doorbreken (door Moed en Vertrouwen te vergroten)

''Als het wat minder druk is, dan ga ik beginnen met afvallen.''

Als-Dan de reden waarmee we onszelf in de maling nemen.


Mijn naam is Mira Overkleeft, host van deze podcast en founder van Fitspel. Als Vitaliteit & Leiderschap Coach is het mijn passie jou te laten inzien en ervaren dat jij de moeite waarde bent om moeite voor te doen.


De Als-Dan valkuil. We zeggen het dagelijks tegen ons zelf.

''Als het niet zou regenen, dan zou ik wel gaan wandelen.''

''Als die blessure voorbij is, dan kan ik bewegen.''

''Als het conflict op mijn werk is opgelost, dan ik starten met afvallen.''

Voorbeelden die ik letterlijk van cliënten hoor.


In deze aflevering vertel ik je:

  • Wat je denkt te bereiken met Als-Dan en de werkelijke reden waarom we dit zo vaak zeggen.
  • Waarom Moed en Vertrouwen een tegengif zijn voor de Als-Dan valkuil
  • 5 pijlers om Moed te versterken
  • 5 pijlers om Vertrouwen te versterken.


Wil jij direct deze Als-Dan Doorbreken? Meld je dan vandaag nog aan voor Het Fundament in december. Het Fundament is de ijzersterke voorbereiding om jouw doelen te realiseren! Want voorbereiding is de sleutel tot succes!!!

>>> https://www.fitspel.nl/hetfundament


Heel veel luister plezier!


PS1: In de outro vertel ik je hoe je Als-Dan juist voor je kan laten werken.

PS2: Je hebt geluisterd naar een (bewerkte versie van een) coachsessie tijdens het EmpowerFit groepstraject: in 12 weken 5-10 kilo afvallen. Begin januari start er weer een nieuwe groep. Meer info vind je hier: https://www.fitspel.nl/fitspelNov 13, 202342:01
#288 | Vaderschap in Balans

#288 | Vaderschap in Balans

Hoe krijg je weer grip op het leven als je onverwachts alleenstaande vader wordt? Mijn naam is Mira Overkleeft, host van deze podcast en founder van Fitspel. Het is mijn passie om jou te laten ervaren dat ook jij weer Blij kan worden met Jezelf & je Lijf, door jouw Persoonlijk Leiderschap te versterken. In deze aflevering ben ik in gesprek met Eelco Baak, coach voor alleenstaande vaders. Eelco kreeg zelf te maken met een vechtscheiding tussen zijn ouders en ervaarde als tiener onzekerheid, twijfel en een gevoel van minderwaardigheid. Eelco was geleerd vooral hard te werken met een burnout tot gevolg. Na ook nog eens problemen op het werk en een scheiding, besluit hij zich om te scholen tot coach en 24/7 voor zijn zoon te zorgen. In deze aflevering vertelt Eelco waar hij allemaal tegenaan liep en hoe hij een programma ontwikkelde en daarmee nu andere alleenstaande vaders coacht. Veel luisterplezier! Wil jij het cadeautje van Eelco downloaden? Ga dan naar: https://eelcobaak.nl/vaderschap/ Eelco is vooral te vinden op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/eelco-baak/ Wil jij meer weten hoe jij weer Blij kan worden met Jezelf & je Lijf? Ga dan naar: https://www.fitspel.nl/(en download daar onze gratis app - voor dagelijkse tips, inspiratie en motivatie.)
Nov 10, 202358:15
#287 | Van Gewoonte naar Geweldig
Oct 28, 202343:34
#286 | 6 stappen om jezelf te herpakken (na een motivatiedip)
Oct 18, 202331:54
#285 | Een Vrij Leven (met Bas van Pelt)

#285 | Een Vrij Leven (met Bas van Pelt)

Voel jij je onrustig? Heb je het gevoel dat je het niet goed doet of dat jij niet goed genoeg bent? Ervaar je stress en een overweldigend gevoel? Volgens mijn gast Bas van Pelt heeft dit alles te maken met onbewust gedrag en oude emotionele patronen. Mijn naam is Mira Overkleeft, host van deze podcast en Founder van Fitspel.nl. Het is mijn missie jou te laten ervaren dat jij je moeite waard bent om moeite voor te doen en dat jij door Persoonlijk Leiderschap Blij(er) kan worden met Jezelf & met jouw Lijf. In deze aflevering ben ik in gesprek met Bas van Pelt, founder van de Asermethode, acupuncturist, coach en auteur van het boek: Vrij Leven | Los van stress en oude patronen. Nadat Bas zelf emotioneel in de knoop raakte, ging hij op onderzoek uit en ging zich verdiepen in onder andere neuropsychologie, Taoisme, NLP en vormde zo een eigen methode. Bas is een kei in het helder verwoorden hoe gedrag ontstaat, welke rol emotie daarbij speelt en vooral wat jij zelf kan doen om een Vrijer Leven te leiden. Hoe? Dat vertelt hij in deze aflevering! Bas geeft 5 boeken gratis weg! Het enige wat jij hoeft te doen, is onder deze podcast aangeven waarom jij denkt dat dit boek waardevol voor jou is. Of misschien wel voor een dierbare die dit op dit moment in zijn/haar leven goed kan gebruiken. Je kan Bas volgen via zijn Instagram account, Facebook account of YouTube kanaal. Wil je meer diepgaande content volg dan zijn podcast kanaal of wordt lid van zijn Free Community! Wil jij ontdekken welke rol emoties spelen bij Afvallen en Slank Blijven en hoe jij daar invloed op kan uitoefenen? Check dan onze online-live dag training Het Fundament. Heb je naar aanleiding van deze aflevering vragen aan Bas of mij? Stel ze gerust! Ik zorg ervoor dat jij antwoord zal krijgen! Dank voor het luisteren. X Mira PS: als je deze podcast waardevol vond, dan zou ik het tof vinden als je ons volgt, door op het belletje te drukken. Op die manier hoef je geen enkele aflevering te missen! En met een review zou je ons helemaal blij maken!


Oct 12, 202350:32
#284 | Pijnvrij Leven (met Leonoor Visker)

#284 | Pijnvrij Leven (met Leonoor Visker)

Wat nu als je al jaren chronische pijn hebt, maar de dokter niets kan vinden? Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd, je hebt alle medische specialisten wel gezien maar er kan geen diagnose gesteld worden. Hoe frustrerend als je steeds te horen krijgt: u mankeert niets, terwijl de pijn jouw vrijheid en plezier in het leven beperkt... Mijn naam is Mira, host van deze podcast en founder van Fitspel. Het is mijn missie om jou te laten ervaren dat ook jij weer Blij kan worden met Jezelf & je Lijf. In deze aflevering ben ik in gesprek met Leonoor Visker van Vitalinkra.nl. Met een Mensendieck-Oefentherapeut achtergrond kreeg zij zelf te maken met ogenschijnlijk onverklaarbare pijnen wat haar leven behoorlijk beperkten. Ze ging op onderzoek uit en stuitte op een methode wat haar pijnvrij maakte. Het is haar missie geworden om iedereen met chronische pijn te laten ervaren dat een pijnvrij leven wel mogelijk is! Om de Stressortherapie duidelijk uit te leggen heeft Leonoor de voorbeelden gebruikt van het fort en de etter van de klas. Deze zijn afkomstig van Marten Klaver en Lotte Dikken van de Opleiding Stressortherapie Leonoor heeft voor jou een gratis video met PDF gemaakt om te onderzoeken waar de pijn vandaan kan komen en wat jij er eventueel zelf aan kan doen. Je kan deze hier downloaden: https://vitalinkra.nl/4vragen Heb je vragen voor Leonoor, bezoek dan even haar website: www.vitalinkra.nl, of stel je vraag hier, dan zorg ik ervoor dat ze bij Leonoor terecht komen. Meer weten over hoe jij weer Blij(er) kan worden met Jezelf en jouw Lijf? Download dan de gratis masterclass: Verlos Jezelf van de Frustratie, welke je kan vinden op: www.fitspel.nl Vond je deze aflevering waardevol? Deel hem dan gerust. Volg ons en zet je 'belletje' aan om geen aflevering te missen. Dank voor het luisteren en tot de volgende podcast. X Mira
Oct 05, 202301:00:41
#283 | Zonder Vertrouwen kan je fluiten naar je Resultaat

#283 | Zonder Vertrouwen kan je fluiten naar je Resultaat

Als je wilt afvallen en slank wilt blijven, waarom is het dan zo belangrijk om als eerste te werken aan jouw (zelf)Vertrouwen? Mijn naam is Mira, host van deze podcast en founder van Fitspel. Het is mijn missie jou te laten ervaren dat ook jij Blij kan worden met Jezelf & je Lijf. Geen zweverig gedoe, maar concrete resultaten door vaardigheden te ontwikkelen vanuit Persoonlijk Leiderschap. In deze podcast vertel ik je wat de relatie is tussen Vertrouwen en Resultaat en welke rol emotie daarbij speelt. Aan het eind van deze aflevering geef ik je een oefening, waarmee je kan starten met het oefenen van jouw emotieregulatie. Deze aflevering is een bewerkte versie van een Masterclass / Coach sessie tijdens de groep FItspel, EmpowerFit: In 12 weken 5-10 kilo verliezen door harder te werken aan jezelf dan aan jouw dieet. Er start een nieuwe EmpowerFit groep in januari. Als je je meteen aanmeldt, ontvang je 20% Early Bird korting. Meer info en aanmelden vind je hier: www.fitspel.nl/fitspel Heb je vragen, stel ze gerust. Ik beantwoord ze met liefde! X Mira
Oct 04, 202337:36
#282 | De ENIGE reden waarom jij wilt afvallen (en deze los je niet op met een dieet)

#282 | De ENIGE reden waarom jij wilt afvallen (en deze los je niet op met een dieet)

Er is maar 1 reden waarom jij wilt afvallen en blijvend slank wilt worden. En die reden is voor iedereen, die wilt afvallen en blijvend slank wilt worden, hetzelfde... Mijn naam is Mira Overkleeft, host van deze podcast en founder van Fitspel. Het is mijn passie om jou te laten ervaren dat jij Blij(er) kan worden met Jezelf & met jouw Lijf. Door de regie op je leven terug te pakken door het versterken van Persoonlijk Leiderschap. In deze aflevering vertel ik je wat de essentie is van af willen vallen en hoe je dat kan aanpakken. (En dat is niet door te diëten). Als je dit podcast kanaal waardevol vond, zou ik het tof vinden als je me volgt (subscribe), deze podcast wilt delen of een review wilt achterlaten. Ik geef je meteen een virtuele knuffel! Wil jij ontdekken hoe jij jouw Persoonlijk Leiderschap kan versterken en hoe jouw leven daarmee een stukje mooier wordt? Plan dan een 30 minuten Free Coaching Call in. Ik doe niets liever dan jou te laten inzien dat jij de moeite waard bent om moeite voor te doen! Doe het meteen! >>> www.fitspel.nl/freecall Pluk je geluk, Mira
Sep 22, 202314:49
#281 | Heeft jouw brein een aan/uitknop? (Waarmee jouw problemen kunnen worden gewist?)

#281 | Heeft jouw brein een aan/uitknop? (Waarmee jouw problemen kunnen worden gewist?)

Steeds vaker hoor ik over nieuwe methodieken die ervoor zouden kunnen zorgen dat je jouw onbewuste kan resetten en daarmee oud zeer kan wegnemen. Is het werkelijk zo eenvoudig? Hebben wij een aan/uitknop in ons brein?


Mijn naam is Mira Overkleeft, founder van Fitspel en host van deze podcast. Het is mijn missie jouw vitaliteit te vergroten door jouw Persoonlijk Leiderschap te versterken. Waardoor jij (weer) blij wordt met Jezelf en met jouw Lijf.


In deze aflevering ga ik het hebben over:

  • De complexiteit van neurale verbindingen (welke uiteindelijk jouw gedrag bepalen)
  • Hoe ons onbewuste en bewuste brein functioneert (en waarom het daarom zo lastig kan zijn een doel te realiseren)
  • Hoe je nieuwe sterke neurale paden kunnen ontwikkelen (zodat nieuw gedrag aanleren steeds makkelijker gaat worden)
  • Wat voor invloed dit heeft op jouw vitaliteit en eigenwaarde


Is dit proces gemakkelijk? Het eerlijke antwoord is: Nee. Maar de uiteindelijk beloning is meer waard dan de moeite die jij erin steekt! Want sta hier maar eens bij stil: nooit meer de frustratie van weer aankomen, de kleding kopen en dragen die jij wilt, energiek en fit en vol zelfvertrouwen je leven leiden!

En hier wil ik je graag bij helpen!

Denk jij dat dit voor jou een manier zou kunnen zijn om eens en voor altijd slank te worden en te blijven? Plan dan geheel vrijblijvend een gratis 30 minuten Free Coaching Call in. >>> www.fitspel.nl/freecall


X

MiraSep 17, 202320:58
#280 | Van Faalangst naar Vrijheid - In gesprek met Jo Nieuwenhuizen, alias Missfeelgood

#280 | Van Faalangst naar Vrijheid - In gesprek met Jo Nieuwenhuizen, alias Missfeelgood

In deze aflevering ben ik in gesprek met Jo Nieuwenhuizen, alias Missfeelgoed.
Jo heeft jaren voor de KLM gewerkt en als purser zette zij zich veelvuldig in voor Wings of Support; een stichting waarbij kinderen/kinderprojecten wereldwijd worden geholpen.

Jo was een aanpakker en ras pleaser. Een doener, die zoveel mogelijk mensen wilde helpen, maar zichzelf daarbij vergat. (Is dat niet herkenbaar voor velen van ons?) Jo brak. En om beter voor zichzelf te zorgen deed ze van alles; van yoga tot EMDR, meditatie, noem maar op. Hierdoor leerde ze zichzelf goed kennen, maar het gevoel van faalangst, perfectionisme en angst voor afwijzing bleven.

Totdat Jo kennis maakte met de Creatrix Methode, speciaal voor de vrouw ontwikkeld.
Dat werd haar redding en haar roeping.

In deze podcast aflevering hebben we het over:

Hoe zij zelf omging met haar perfectionisme en faalangst en hoe ze dat heeft omgevormd
Hoe het 'zorg-gen' bij vrouwen ingebakken zit
Hoe om te gaan met gevoelens als schaamte en niet goed genoeg zijn
Hoe je belemmerende overtuigingen vast kunnen zitten in jouw onderbewuste en de mogelijkheid om die om te vormen.
Wat is de kernboodschap (visie) van Creatrix? En hoe verschilt dat van andere methodieken


Nieuwsgierig geworden?
Check dan de website van Jo:
missfeelgood.nl/ Wil je gebruik maken van haar mooie aanbod: De Ontdekkingsreis van 59,= voor 39,= ga dan naar deze link: missfeelgood.nl/blokkade-analyse/ en geef even aan dat je via de Podcast van Mira/Fitspel komt.

Wil jij meer ontdekken over hoe jij weer Blij(er) wordt met Jezelf en je Lijf door Persoonlijk Leiderschap? Dan wil ik je uitnodigen om onze website te bezoeken: www.fitspel.nl.

Vond je deze podcast interessant? Dan zou ik heel blij worden als je me wilt volgen (even het belletje aanklikken) zodat je geen aflevering hoeft te missen. Je maakt me helemaal blij met een review!

X
Mira
Sep 06, 202359:38
#279 | Seksualiteit & Spiritualiteit met gast: Lotte de Goede van She Senses
Sep 01, 202350:52
#278 | Snack 31: Wat nu als je er niet meer in gelooft?

#278 | Snack 31: Wat nu als je er niet meer in gelooft?

Wat nu als je er niet meer in gelooft?

Dat je ooit nog eens kan afvallen en slank kan blijven. Je bent al zoveel jaren bezig. Je hebt al zoveel methodieken geprobeerd. Maar uiteindelijk leidde dat tot meer frustratie, meer pijn en een verlaagd zelfbeeld...

Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen.

In deze aflevering, snack 31: wil ik je laten weten en laten voelen, dat ik jou zo goed begrijp. Gewoon omdat ik jaren zelf deze strijd heb gevoeld. Maar geloof me als ik je zeg dat je deze cirkel kan doorbreken. Gewoon om de heel eenvoudige reden: als ik het kan, kan jij het ook!

Wil jij aan de slag om afte vallen en slank te blijven door te focussen op Persoonlijk Leiderschap? Doe dan mee met EmpowerFit; de 12 weekse groepscursus, waarbij de focus ligt op afvallenen slank blijven door persoonlijk leiderschap. Ondersteund met 6 coachsessies. EmpowerFit start op 18 september (2023). En ik wil jou als luisteraar wat tofs aanbieden: Namelijk 10% korting op onze Empowerfit van 18 september. Gebruik hiervoor Kortingscode: SummerSnack. Meer info en aanmelden kan hier: www.fitspel.nl/fitspel Tot de volgende snack! X Mira

Aug 31, 202307:59
#277 | Snack 30: Samenvatting snackweek 3 & 4: Actie & Persoonlijk Leiderschap

#277 | Snack 30: Samenvatting snackweek 3 & 4: Actie & Persoonlijk Leiderschap

Het einde van de Snack Challenge is in zicht.

Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen.

In deze aflevering, snack 30: geef ik je een samenvatting van snackweek 3 & 4: Actie & Persoonlijk Leiderschap. Zodat jij gaat inzien dat de snack zijn opgebouwd, zoals ik ook een veranderproces opbouw. In week 3 en 4 zijn we bezig geweest met het pakken van actie en hoe je door persoonlijk leiderschap ervoor zorgt dat jij kan volhouden en plezier gaat beleven in jouw veranderproces.

Wil jij aan de slag om afte vallen en slank te blijven door te focussen op Persoonlijk Leiderschap? Doe dan mee met EmpowerFit; de 12 weekse groepscursus, waarbij de focus ligt op afvallenen slank blijven door persoonlijk leiderschap. Ondersteund met 6 coachsessies. EmpowerFit start op 18 september (2023). En ik wil jou als luisteraar wat tofs aanbieden: Namelijk 10% korting op onze Empowerfit van 18 september. Gebruik hiervoor Kortingscode: SummerSnack. Meer info en aanmelden kan hier: www.fitspel.nl/fitspel Tot de volgende snack! X Mira

Aug 31, 202312:02
#276 | Snack 29: Samenvatting snackweek 1 & 2: Motivatie & Identiteit

#276 | Snack 29: Samenvatting snackweek 1 & 2: Motivatie & Identiteit

Het einde van de Snack Challenge is in zicht.

Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen.

In deze aflevering, snack 29: geef ik je een samenvatting van snackweek 1 & 2: Motivatie & Identiteit. Zodat jij gaat inzien dat de snack zijn opgebouwd, zoals ik ook een veranderproces opbouw. In week 1 en 2 zijn we bezig geweest met de fundering van dit veranderproces. En alleen als de fundering sterk is, kan je gaan bouwen aan jezelf.

Wil jij aan de slag om afte vallen en slank te blijven door te focussen op Persoonlijk Leiderschap? Doe dan mee met EmpowerFit; de 12 weekse groepscursus, waarbij de focus ligt op afvallenen slank blijven door persoonlijk leiderschap. Ondersteund met 6 coachsessies. EmpowerFit start op 18 september (2023). En ik wil jou als luisteraar wat tofs aanbieden: Namelijk 10% korting op onze Empowerfit van 18 september. Gebruik hiervoor Kortingscode: SummerSnack. Meer info en aanmelden kan hier: www.fitspel.nl/fitspel Tot de volgende snack! X Mira


Aug 30, 202315:51
#275 | Snack 28: Goal Setting Theory voor meer en beter resultaat

#275 | Snack 28: Goal Setting Theory voor meer en beter resultaat

Vaak denken mensen dat wanneer je doelen stelt, dat je dan alleen maar resultaat gericht bent. Maar dat is zeker niet altijd het geval...

Het zetten van doelen op de juiste manier hoort volgens mij bij Persoonlijk Leiderschap. Ik vertel je er hier meer over!

We zitten in Snackweek 4: Persoonlijk Leiderschap, van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf.

Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen.

In deze aflevering leer ik je dat wanneer je jouw doelen op een juiste manier stelt, deze niet enkel resultaat gericht werken, maar juist ook proces gericht. De Goal Setting Theory maakt juist een mooie balans tussen extrinsieke en intrinsieke motivatie. En dat heb je nodig voor BLIJVEND resultaat. In deze aflevering geef ik je de 4 karakteristieken die bij een juiste Goal Setting horen.

Wil jij dit ook leren en nu eens afvallen en slank BLIJVEN? Doe dan mee met EmpowerFit; de 12 weekse groepscursus, waarbij de focus ligt op afvallenen slank blijven door persoonlijk leiderschap. Ondersteund met 6 coachsessies. EmpowerFit start op 18 september (2023). En ik wil jou als luisteraar wat tofs aanbieden: Namelijk 10% korting op onze Empowerfit van 18 september. Gebruik hiervoor Kortingscode: SummerSnack. Meer info en aanmelden kan hier: www.fitspel.nl/fitspel Tot de volgende snack! X Mira

Aug 29, 202316:33
#274 | Snack 27: Boost je gezondheid door verbinding!
Aug 27, 202315:36
#273 | Snack 26: Beter is Beter dan Best
Aug 27, 202308:25
#272 | Snack 25: Waarom Vertrouwen anders is dan Hopen

#272 | Snack 25: Waarom Vertrouwen anders is dan Hopen

Zeg jij tegen jezelf: ''Ik hoop dat het gaat lukken.'' Of zeg je teven jezelf: ''Ik vertrouw erop dat het gaat lukken?''

Voel je het verschil?

We zitten in Snackweek 4: Persoonlijk Leiderschap, van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf. Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen. In deze aflevering leer ik je wat het verschil is tussen Vertrouwen en Hopen en waarom Vertrouwen een kernwaarde is van mij en van Fitspel. Vertrouwen is de eerste stap om jou doelen te realiseren. Hoe dat werkt wordt na het luisteren van deze podcast duidelijk.


Wil jij ook op een holistische manier afvallen en slank BLIJVEN? Doe dan mee met EmpowerFit; de 12 weekse groepscursus, waarbij de focus ligt op afvallen door persoonlijk leiderschap. Ondersteund met 6 coachsessies. EmpowerFit start op 18 september (2023). En ik wil jou als luisteraar wat tofs aanbieden: Namelijk 10% korting op onze Empowerfit van 18 september. Gebruik hiervoor Kortingscode: SummerSnack. Meer info en aanmelden kan hier: www.fitspel.nl/fitspel


Tot de volgende snnack!

X

Mira

Aug 26, 202311:21
#271 | Snack 24: Vitaliteit holistisch benaderen door Persoonlijk Leiderschap

#271 | Snack 24: Vitaliteit holistisch benaderen door Persoonlijk Leiderschap

Als we jou vitaliteit vergroten door Persoonlijk Leiderschap wordt dat eigenlijk automatische een holistische vitaliteitsbenadering.

Maar wat is dat eigenlijk; holistisch?

We zitten in Snackweek 4: Persoonlijk Leiderschap, van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf. Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen. In deze aflevering leg ik je uit wat de 4 domeinen zijn van een holistische benadering van vitaliteit, hoe ze elkaar beïnvloeden en wat jij daaraan kan doen.


Wil jij ook op een holistische manier afvallen en slank BLIJVEN? Doe dan mee met EmpowerFit; de 12 weekse groepscursus, waarbij de focus ligt op afvallen door persoonlijk leiderschap. Ondersteund met 6 coachsessies. EmpowerFit start op 18 september (2023). Hier vind je meer info: www.fitspel.nl/fitspel


Tot de volgende snnack!

X

Mira

Aug 24, 202314:10
#270 | Snack 23: 8 tips om meer proactief te leven

#270 | Snack 23: 8 tips om meer proactief te leven

In snack nummer 22 hebben we het gehad over wat Persoonlijk Leiderschap nu eigenlijk is. Daarin gaf ik te kennen dat de eerste stap Pro activiteit is.

Maar hoe werkt dat dan, en hoe vergroot je dat voor jezelf? Dat ga ik je leren in deze aflevering.

We zitten in Snackweek 4: Persoonlijk Leiderschap, van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf. Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen. In deze aflevering geef ik je 8 tips om jouw pro activiteit te vergroten.

Heg je de moed om nu echt te gaan starten? Plan dan een GRATIS 30 minuten coaching call in om te onderzoeken waar jij nu staat en wat jij nodig hebt om jouw doelen te realiseren. Plan gemakkelijk de afspraak in via deze link: www.fitspel.nl/freecall

Vind je deze podcast waardevol? Volg ons dan en vergeet niet even het belletje aan te zetten, zodat je geen podcast hoeft te missen. Ken je iemand anders waarvoor dit podcast kanaal waardevol is? Stuur het dan gerust door! Daar help je de ander, jezelf en mij mee!

Aug 23, 202314:10
#269 | Snack 22: Wat is Persoonlijk Liederschap

#269 | Snack 22: Wat is Persoonlijk Liederschap

Hoeveel diëten heb jij al in je leven gedaan? Iedereen die wel eens een dieet heeft gedaan, weet hoe lastig het is om het vol te houden. Je stopt. En gaat op zoek naar een ander dieet, wat beter voor je werkt. Maar is het dan niet handiger om te leren hoe jij je zelfcontrole kan vergroten? En dat leer je onder andere door jouw Persoonlijk Leiderschap te ontwikkelen! We zitten in Snackweek 4: Persoonlijk Leiderschap, van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf.
Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen.

In deze aflevering vertel ik je wat de relatie is tussen Vitaliteit en Persoonlijk Leiderschap. Wil jij SAMEN Blijvend Slank worden door Persoonlijk Leiderschap, doe dan mee met onze groep Fitspel: EnpowerFit. Deze start 18 september. Kijk hiervoor op:
www.Fitspel.nl/Fitspel
Veel luisterplezier!

Heb je vragen? Stel ze gerust! Ik beantwoord ze met liefde.
Vind je deze podcast waardevol? Volg ons dan en vergeet niet even het belletje aan te zetten, zodat je geen podcast hoeft te missen.
Ken je iemand anders waarvoor dit podcast kanaal waardevol is? Stuur het dan gerust door! Daar help je de ander, jezelf en mij mee!
Aug 22, 202320:02
#268 | Snack 21: 5 tips om te stoppen met stoppen

#268 | Snack 21: 5 tips om te stoppen met stoppen

Hoe vaak ben jij gestopt met een dieet? Hoe lang heb jij volgehouden om regelmatig naar de sportschool te gaan? Hoe vaak zeg jij tegen jezelf dat je beter voor jezelf gaat zorgen?


Het probleem is niet dat we iets niet willen, het probleem is dat we het zo lastig vinden om vol te houden.


Wat voor resultaat zou jij hebben als jij zou stoppen met stoppen?

We zitten in Snackweek 3: ACTIE! van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf.

Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen.


Kan jij hulp gebruiken bij het stoppen met stoppen? Kom dan meedoen in onze actieve, veilige, gezellige, app, waar gelijkgestemden elkaar steunen. Je kan de app GRATIS downloaden via onze site: www.fitspel.nl


In deze aflevering geef ik je 5 tips hoe je kan stoppen met stoppen!

Veel luisterplezier!


Heb je vragen? Stel ze gerust! Ik beantwoord ze met liefde.

Vind je deze podcast waardevol? Volg ons dan en vergeet niet even het belletje aan te zetten, zodat je geen podcast hoeft te missen.

Ken je iemand anders waarvoor dit podcast kanaal waardevol is? Stuur het dan gerust door! Daar help je de ander, jezelf en mij mee!

Aug 21, 202313:33
#267 | Snack 20: 10 tips hoe je zonder diëten minder calorieën kan eten

#267 | Snack 20: 10 tips hoe je zonder diëten minder calorieën kan eten

Ik zeg altijd: wij focussen ons niet op afvallen, wij focussen ons op BLIJVEND slank worden. Wij focussen ons niet op dieten, wij focussen ons op jou!

'Ja maar Mira, om blijvend slank te worden, moet ik toch eerst afvallen? En daarvoor moet ik toch diëten?'

Het antwoord op deze vraag, daar gaat deze podcast over!

We zitten in Snackweek 3: ACTIE! van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf.

Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen.


Heb je behoefte aan support? Kom dan meedoen in onze actieve, app, waar gelijkgestemden elkaar steunen. Je kan de app GRATIS downloaden via onze site: www.fitspel.nl


In deze aflevering geef ik je 10 tips over hoe je minder calorieën kan eten, zonder te dieten!

Veel luisterplezier!


Heb je vragen? Stel ze gerust! Ik beantwoord ze met liefde.

Vind je deze podcast waardevol? Volg ons dan en vergeet niet even het belletje aan te zetten, zodat je geen podcast hoeft te missen.

Ken je iemand anders waarvoor dit podcast kanaal waardevol is? Stuur het dan gerust door! Daar help je de ander, jezelf en mij mee!


Aug 20, 202316:28
#265 | Snack 19: Waarom en hoe meer bewegen

#265 | Snack 19: Waarom en hoe meer bewegen

Iedereen weet dat bewegen goed is. Zeker als je wil afvallen. Maar waarom eigenlijk en hoe zorg je ervoor dat je meer gaat bewegen?


We zitten in Snackweek 3: ACTIE! van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf.

Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen.


Wil jij jouw persoonlijk Beweegplan uitwerken? Meld je dan aan voor de online cursus Optimaal Bewegen. Je vind de cursus hier: https://www.fitspel.nl/challenge-page/486b0765-bc4f-49dd-8c2b-f6cc31abdbc9 Veel luister plezier en succes met meer bewegen! Mocht je vragen hebben, stel ze gerust. Ik beantwoord het met liefde.


Aug 19, 202311:40
#264 | Snack 18: Het geheim van 1

#264 | Snack 18: Het geheim van 1

Het probleem van afvallen is aankomen. Je kan best afvallen, maar de uitdaging ligt in het eraf houden. Om dat wel te realiseren heb je Het Geheim Van 1 nodig. We zitten in Snackweek 3: ACTIE! van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf. Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen. Denk je nu: ik weet het wel, maar ik doe het niet, dan wil ik je uitnodigen voor onze gratis app. Zodat je DAGELIJKS on-track blijft en je gesteund voelt in jouw proces. Je kan de app downloaden via: www.Fitspel.nl Onthoud: je bent de moeite waard om moeite voor te doen! >>> maar je hoeft het niet alleen te doen. X Mira
Aug 18, 202312:23
#263 | Snack 17: Progressie is beter dan Perfectie

#263 | Snack 17: Progressie is beter dan Perfectie

Heb jij wel eens de handdoek in de ring gegooid omdat het resultaat tegenviel? Dat hoeft niet wanneer je je deze nieuwe mantra eigen gaat maken! In deze aflevering vertel ik je hoe je door je te doordringen van “progressie is beter dan perfectie” om kan gaan met tegenvallend resultaat, zodat jij beter zal volhouden! We zitten in Snackweek 3: ACTIE! van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf. Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen. Denk je nu: ik weet het wel, maar ik doe het niet, dan wil ik je uitnodigen voor onze gratis app. Zodat je DAGELIJKS on-track blijft en je gesteund voelt in jouw proces. Je kan de app downloaden via: www.Fitspel.nl Onthoud: je bent de moeite waard om moeite voor te doen! >>> maar je hoeft het niet alleen te doen. X Mira
Aug 17, 202312:21
#262 | Snack 16: Hoe moet je beginnen? (Prioriteer!)

#262 | Snack 16: Hoe moet je beginnen? (Prioriteer!)

Als jij jouw actieplan hebt uitgewerkt, volgens de methode die ik je vertelde in Snack 15 dan kan het zomaar zijn dat je denkt: wat moet ik veel doen!

Het kan zelfs zo overweldigend lijken dat je besluit maar helemaal niet te starten.

Ik deze aflevering vertel ik je hoe je hiermee om kan gaan en leer ik je wat de meest handige manier van prioriteren is. (En dat is niet de meest voor de hand liggende zoals: wat levert het meeste op.) We zitten in Snackweek 3: ACTIE! van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf.

Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door.

Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen. Denk je nu: ik weet het wel, maar ik doe het niet, dan wil ik je uitnodigen de masterclass De Wel Willen Niet Doen Frustratie Doorbreken gratis te downloaden via www.fitspel.nl

Onthoud: je bent de moeite waard om moeite voor te doen! >>> maar je hoeft het niet alleen te doen.

X

Mira

Aug 16, 202308:16
#261 | Snack 15: Doelen, subdoelen en strategieën
Aug 15, 202310:45
#260 | Snack 14: Transformatie start bij acceptatie

#260 | Snack 14: Transformatie start bij acceptatie

''Als je jezelf accepteert, dan ben je toch blij met jezelf en hoef je niet te veranderen toch?''

Acceptatie hoeft niet altijd te betekenen dat je helemaal tevreden bent met jezelf.

In deze aflevering leer je hoe acceptatie jou kan helpen bij het realiseren van jouw doelen.


We zitten in Snackweek 2: Identiteit van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf.

Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt. Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door.

Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen. Morgen start Snackweek 3: ACTIE! Mocht je hulp nodig hebben bij die actie, sluit je dan aan bij onze gratis Keep Going Community (App). Je vindt de download link op onze homepage: www.Fitspel.nl

Aug 14, 202312:18
#259 | Snack 13: Waarom affirmaties leiden tot frustraties
Aug 13, 202313:20
#258 | Snack 12: Vandaag doet ertoe

#258 | Snack 12: Vandaag doet ertoe

In deze aflevering wil ik je het belang van VANDAAG laten inzien.

We overschatten de toekomst (''maandag ga ik starten'', ''na de vakantie van ik starten'')

We overschatten ook onze belemmeringen uit het verleden (''het lukt me toch niet om vol te houden'', ''waarom zou het me nu wel lukken?'')

En we onderschatten vandaag. Terwijl alleen vandaag ertoe doet. Ik leg je graag uit hoe je er voor kan zorgen dat je wel vandaag die actie pakt!


We zitten in Snackweek 2: Identiteit van de Summer Snack Challenge. 31 dagen elke dag een korte podcast om jou in actie te laten komen zodat jij straks blij bent met jezelf en met je lijf.


Mijn naam is Mira, host van deze podcast en Founder van Fitspel. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat je meer in je mars hebt dan je denkt.


Als je deze podcast waardevol vindt en je kent iemand waarvoor dit ook waardevol is stuur dan gerust deze podcast door. Ik hoop dat je de moed hebt om actie te ondernemen. Mocht je hulp nodig hebben, sluit je dan aan bij onze gratis Keep Going Community (App). Je vindt de download link op onze homepage: www.Fitspel.nl

Aug 12, 202312:16
#257 | Snack 11: Jouw ideale toekomstige jou
Aug 11, 202316:38
#256 | Snack 10: Hoe jouw verleden jouw identiteit heeft beïnvloed
Aug 10, 202312:29
#255 | Snack 9: je wordt wat je herhaaldelijk doet
Aug 09, 202310:60
#254 | Snack 8: 3 stappen om jouw identiteit te onderzoeken

#254 | Snack 8: 3 stappen om jouw identiteit te onderzoeken

Dag mooi mens!

We zitten inmiddels in week 2 van de Summer Snack Challenge; 31 dagen elke dag een podcast met een uitwerkopdracht zodat jij na 31 dagen vol zelfvertrouwen door het leven danst.

De Snackweek 2 gaat over IDENTITEIT.

Mijn naam is Mira Overkleeft, host van deze podcast en founder van Fitspel. Met ruim 25 jaar ervaring in het coachen van mensen op het gebied van Vitaliteit en Persoonlijk Leiderschap is het nog altijd mijn passie jou te laten ervaren dat jij tot veel meer in staat bent dan dat je in eerste instantie denkt.

In deze podcast aflevering geef ik je 3 stappen om te starten met identiteitsonderzoek. Ik begrijp dat dit soms weerstand oproept, maar wil jij blijvend resultaat, dat is dit wel noodzakelijk.

Want wie je bent is wat je doet. En als je altijd doet wat je altijd deed, zal je krijgen wat je altijd kreeg.

Om een vernieuwde versie van jezelf te worden, maar vooral om BLIJVEND resultaat te krijgen is het belangrijk dat jij JEZELF gaat verbeteren (en niet perse je dieet).

Vind je dit lastig? Dan wil ik je heel graag helpen!

Je kan een gratis 30 minuten coaching call inplannen via mijn website: www.fitspel.nl

Veel luisterplezier


Pluk je geluk,

Mira

Aug 08, 202312:26
#253 | Snack 7: Social Support, wat het NIET is en wat het WEL is
Aug 07, 202312:56
#252 | Snack 6: Je omgeving HELPEND maken

#252 | Snack 6: Je omgeving HELPEND maken

Dag mooi mens,

Je luistert naar Snack 6 van onze Summer Snack Challenge: 31 dagen elke dag een korte podcast snack die jou verleiden om in actie te komen, zodat jij over 31 dagen vol zelfvertrouwen dat leuke jurkje draagt!

Mijn naam is Mira Overkleeft, founder van Fitspel en host van deze podcast. Het is mijn passie jou te laten ervaren dat ook jij blij kan zijn/worden met jezelf en met jouw lijf.

In deze podcast aflevering hebben we het over POFIt en Nudging. Hoe je je omgeving dusdanig inricht dat je de verleidingen op ongewenst gedrag verkleint en op gewenst gedrag vergroot. Ik ben super benieuwd wat jij gaat doen aan POFit en/of Nudging, laat je het ons weten?

Kan jij wel wat steun gebruiken in jouw proces? Wordt dan lid van onze GRATIS Keep Going Community App. Daar kan je in gesprek komen met gelijkgestemden, ontvang je als eerste de nieuwste podcasts, gezonde recepten, kortingen en nog veel meer. Ga even naar onze website om je gratis aan te melden: www.fitspel.nl

Mocht je naar aanleiding van deze podcast vragen hebben, stel ze gerust, ik beantwoord ze met liefde!

X

Mira

Aug 06, 202311:54
#251 | Snack 5: 4 oefeningen om jouw zelfcontrole te vergroten

#251 | Snack 5: 4 oefeningen om jouw zelfcontrole te vergroten

Zelfcontrole is een voorwaarde voor duurzame verandering.

Mijn naam is Mira Overkleeft, founder van Fitspel en host van deze podcast. Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van Vitaliteit & Persoonlijk Leiderschap. Het is mijn passie jou te laten ontdekken tot hoeveel meer jij in staat bent dan jij nu gelooft.

Zelfcontrole gaat over de controle hebben over jouw gedrag. Het gaat over jezelf kunnen beheersen op momenten dat dat nodig is. Maar hoe doe je dat dan? Daar gaar deze podcast over.

Je luistert naar Snack 5. Welke een onderdeel is van de 31 dagen Summer Snack Challenge; in 31 dagen een podcast die jou wilt verleiden om in actie te komen.

Tijdens de podcast heb ik het over het belang van optimaal bewegen, om jouw zelfcontrole te vergroten. Wil jij de masterclass + uitwerk PDF Optimaal Bewegen volgen? Dat kan via deze link: https://www.fitspel.nl/challenge-page/486b0765-bc4f-49dd-8c2b-f6cc31abdbc9

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust, ik beantwoord ze met liefde!

Aug 05, 202316:13
#250 | Snack 4: 5 tips om je zelfvertrouwen te vergroten
Aug 04, 202315:49
#249 | Snack 3: Vertrouwen (en niet hopen)
Aug 03, 202312:35
#248 | Snack 2: Onderzoek waarom je niet doet wat je moet doen.

#248 | Snack 2: Onderzoek waarom je niet doet wat je moet doen.

Nu je weet Waarom je jouw doel wil realiseren is het minstens zo belangrijk te onderzoeken waarom je niet doet wat je moet doen.

Mijn naam is Mira Overkleeft, Founder van Fitspel en host van deze podcast. Met ruim 25 jaar ervaring in het coachen van mensen op vitaliteit en persoonlijk leiderschap, is het mijn passie jou te laten inzien dat je altijd jezelf kan verbeteren.

Je luistert naar Snack 2 van de Summer Snack Challenge. En in deze podcast ga ik je vertellen waarom het zo belangrijk is te onderzoeken waarom je niet doet wat je moet doen.

Heb jij de Motivatie Formule zelf al ingevuld? Je kan deze vinden in onze Keep Going Community App. Lid worden is gratis en de masterclass Motivatie Formule krijg je cadeau tot 15/8/2023. Je kan je aanmelden voor onze community app via onze site: www.Fitspel.nl. Tot de volgende snack!


Aug 02, 202308:36
#247 | Snack 1: De motivatie Formule als start voor jouw transformatie
Aug 01, 202310:34
#246 | De 4 vaardigheden die ervoor zorgen dat je doorgaat op de momenten dat je wilt opgeven

#246 | De 4 vaardigheden die ervoor zorgen dat je doorgaat op de momenten dat je wilt opgeven

Hoe vaak heb jij tegen jezelf gezegd: Maandag ga ik beginnen... om vervolgens op dinsdag te ontdekken dat het je niet gelukt is.

Gezonder eten, minder snoepen, starten met bewegen, je minder op de kast laten jagen, minder alcohol drinken, meer ontspannen. Wat je doel ook is. Je hebt, net als zo velen, ervaren dat iets willen en ook echt doen mijlenver uit elkaar kunnen liggen.

Mijn naam is Mira Overkleeft, founder dan Fitspel en host van deze podcast. Het is mijn passie om jou te laten ontdekken tot hoeveel meer jij in staat bent dan je zelf had gedacht.

In deze podcast deel ik 4 vaardigheden die ertoe leiden dat jij blijft volhouden, juist op de momenten dat je wilt opgeven...


Je luistert naar een (bewerkte) Q&A/Masterclass die ik elke maand geef in onze Keep Going Community.

Wil jij ook meepraten en evidence-based informatie over leefstijl ontvangen? Zodat je geen tijd meer kwijt bent met jezelf af te vragen welke informatie nu klopt of niet en kan je energie kan steken in het proces van blijvend slank worden met rust in je kop!

Download de app hier >>> http://wix.to/tEBeCGk?ref=mam

Jul 17, 202339:26
#245 | Van niet doen naar wel doen!

#245 | Van niet doen naar wel doen!

Je wilt wel iets veranderen, maar je onderneemt niet de actie die daarvoor nodig is. Je weet wat je moet doen, maar je doet het niet. Dit fenomeen wordt ambivalentie genoemd. Bij elk veranderingsproces, is het niet de vraag of, maar wanneer jij te maken krijgt met het fenomeen: wel willen, maar niet doen. Mijn naam is Mira Overkleeft, ik ben founder van Fitspel en host van dit postcastkanaal: Blijvend Slank & Mentaal Sterk door Persoonlijk Leiderschap. In deze podcast ben ik in gesprek met vriendin en mentor Anna Loots over hoe wij denken over ambivalentie en hoe wij hier met jou mee omgaan. Waardoor we niet doen, ombuigen naar wel doen! Will jij gebruik maken van de 30 min. Free Consultation Call? (Alleen als je klaar bent voor de echte transformatie!!!) Maak dan een afspraak met Anna via deze link: https://calendly.com/annachristinaloots/30min Of met Mira via deze link: https://koalendar.com/e/meeting-met-mira-or-fitspel Mocht je vragen hebben, stel ze gerust! XMira
Jul 06, 202358:39
#244 | Het onzichtbare zichtbaar maken (voor het realiseren van resultaat)
Jun 23, 202349:22
#243 | VOLHOUDEN heeft te maken met emotie (en weinig met wilskracht)

#243 | VOLHOUDEN heeft te maken met emotie (en weinig met wilskracht)

Als het huilen je nader staat dan het lachen omdat het afvallen niet gaat zoals je wil.

Als je boos wordt op je partner, omdat hij/zij je gewoon niet begrijpt.

Als je je verloren voelt, omdat je nog zoveel moet doen, maar door vermoeidheid er niets uit je handen komt.

Het zijn dit soort emoties die ertoe leiden dat je moeite hebt jouw veranderproces vol te houden.

Mijn naam is Mira, host van de deze podcast en founder van Fitspel.

In deze podcast vertel ik je wat de echte oorzaak is van terugval in oud gedrag. En, minstens zo belangrijk: hoe je daarmee om kan gaan en/of kan voorkomen.

In de outro geef ik je een tip mee hoe je zelf hiermee kan starten!


Meer weten over 'Een Sterk Lijf & Rust in je Kop' door persoonlijk leiderschap? Check dan onze website: www.fitspel.nl of plan een gratis kennismakingsgesprek in via deze link: https://koalendar.com/e/meeting-met-mira-or-fitspel


Natuurlijk mag je ook je vragen hier, via het podcastkanaal stellen.


X

Mira

Jun 10, 202325:41
#242 | De zeemeermin met ballen
May 31, 202349:52
#241 | Hoe emotie gedrag beïnvloed
May 27, 202328:58