Skip to main content
Spotify for Podcasters
Gebakken Lucht

Gebakken Lucht

By Jim Vorwald

Gebakken Lucht is de Podcast over Heel Holland Bakt! Een documentaire-regisseur en videogame-deskundige bespreken hier iedere week de nieuwste aflevering van het populaire Omroep Max programma!
Available on
Apple Podcasts Logo
Castbox Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Stitcher Logo
Currently playing episode

Zweverige Finale - Gebakken Lucht - Aflevering 9

Gebakken LuchtFeb 05, 2019

00:00
58:18
Zweverige Finale - Gebakken Lucht - Aflevering 9

Zweverige Finale - Gebakken Lucht - Aflevering 9

De finale van Heel Holland Bakt seizoen 6 zit erop! Met nog maar drie dames in de tent is het een moeilijke keuze voor Janny en Robèrt (en André ook natuurlijk) om een winnares te kiezen uit Anna, Maroeska en Nicole. Maar het is dan toch gebeurd! Met 4 miljoen kijkers is het één van de populairste afleveringen ooit!

 

Videogame-deskundige Jim en documentaire-regisseur Vincent hebben dan ook veel te bespreken in deze aflevering van de podcast. Niet alleen zitten ze te watertanden over de hartenmacrons, chocoladebuches en gravity-taarten, één van de finalisten wist weer heel wat headlines te halen. Dat was finalist Maroeska die heel wat stof deed opwaaien dankzij haar optredens bij de laatste Smaakt Naar Meer en Jinek. 


Geen zorgen! Volgende week komt er nog een aflevering van Gebakken Lucht waarin wij het afgelopen seizoen gaan samenvatten en je meer gaan vertellen over de toekomst van deze podcast!


Vragen voor de show? Stuur ze naar gebakkenluchtpodcast@gmail.com Feb 05, 201958:18
Cultuurbarbaren - Gebakken Lucht - Aflevering 8 (Halve Finale)

Cultuurbarbaren - Gebakken Lucht - Aflevering 8 (Halve Finale)

Met nog maar 4 dames in de tent begint het nu echt spannend te worden! Alle kaarten worden op tafel gelegd voor deze halve finale van Heel Holland Bakt! Met spectaculaire kunstwerken, notentaarten en jawel.. kaartenhuizen is er dus zat te bespreken!

Hoe brengen Anna, Hanneke, Maroeska en Nicole het er vanaf? André is in ieder geval in zijn opperste stemming, ondanks de grote spanning! De HHB-fans Jim en Vincent gaan dan ook dieper in detail dan ooit tevoren over de opdrachten, de kandidaten en natuurlijk de jury! 

Daarnaast hebben de heren het kort over de deelname van Robèrt aan Wie is de Mol? André als model in Project Rembrandt en ze komen erachter dat er cultuurbarbaren in het spel zitten.

We kregen hartstikke leuke vragen binnen! Ook een vraag voor de show? Mail naar gebakkenluchtpodcast@gmail.com

Jan 29, 201901:04:06
Gemberneutraal - Gebakken Lucht - Aflevering 7

Gemberneutraal - Gebakken Lucht - Aflevering 7

De harten van bakliefhebbend Nederland zijn gebroken nu één van de grote helden van Heel Holland Bakt de tent heeft moeten verlaten. Geen strikjes, geen Wieke en ook geen vleesmolens meer. De heren praten in deze extra lange aflevering van Gebakken Lucht uitgebreid over de nieuwste aflevering van het grote amateurbakkersspektakel! 

Maar eerst is het zaak om de glansrol van Robèrt te bespreken in Wie is de Mol? De meester patissier heeft zijn stempel inmiddels gezet op de grote speurtocht. Kan hij de Mol zijn of is het een fanatieke kandidaat? 

Verder is het natuurlijk een kwestie van een signatuuropdracht, technische taferelen en spektakelstukken. Allemaal in het kader van 'zorgeloze zondag'. Een thema die helemaal niet voor de kandidaten geldt. 

Heb je vragen voor de show? Mail naar gebakkenluchtpodcast@gmail.com

Volg ons op Twitter en Facebook via @GebakkenLuchtPC 


Jan 22, 201954:57
Siliconenstress en Spacecakes - Gebakken Lucht - Aflevering 6

Siliconenstress en Spacecakes - Gebakken Lucht - Aflevering 6

De tent begint langzaam leeg te lopen en dat merken videogame-deskundige Jim en documentaire-regisseur Vincent maar al te goed. Wie blijft er uiteindelijk over? Dat antwoord weten we natuurlijk nog niet, maar de glühwein wordt erbij gepakt voor de nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt waarin het thema wintersport is. 

De heren analyseren deze lekkere en degelijke aflevering waarin Mont Blanc met kastanjes, spiegelgebakjes en witte wintertaarten gebakken werden. Verder worden er complimenten uitgedeeld naar André, zijn Janny en Robèrt weer meester en juf en geeft Anna duidelijke commando's. Ohja.. en er is sprake van siliconenstress en spacecakes. Het is weer een heerlijke week!

Vragen voor de show? Mail naar gebakkenluchtpodcast@gmail.com

Volg ons op Twitter en Facebook via @gebakkenluchtPC Jan 15, 201947:09
So Far, So Keukenprinses - Gebakken Lucht - Aflevering 5

So Far, So Keukenprinses - Gebakken Lucht - Aflevering 5

Het nieuwe jaar is begonnen met een heerlijke hartige aflevering van Heel Holland Bakt en dus ook weer een volle podcast in de vorm van Gebakken Lucht! 

Jim en Vincent zijn op dreef, want de HHB-persoonlijkheden breiden steeds meer uit! Zo is Robért nu te zien in Wie is De Mol?,  een ander megapopulair programma. Hoe ver hij het gaat schoppen en of er een kans bestaat dat hij De Mol is, dat hoor je hier! 

Daarnaast wordt natuurlijk de hele HHB-aflevering geanalyseerd. Het thema is hartig en dat hebben we geweten! André was op dreef, Maroeska moest naar de WC en we gaan flink aan de soezen! 

Vragen voor de show? Mail naar gebakkenluchtpodcast@gmail.com 

Volg ons op Twitter en Facebook via @GebakkenluchtPC  

Jan 07, 201942:46
André als Meesterbakker! - Gebakken Lucht - Aflevering 4

André als Meesterbakker! - Gebakken Lucht - Aflevering 4

Welkom bij Gebakken Lucht, de podcast waar een documentaire-regisseur en videogame-deskundige het leukste bakprogramma van Nederland bespreken!

Vlak voordat 2018 voorbij is, werd de nieuwste aflevering van Heel Holland Bakt uitgezonden en krijg je op de valreep ook nog eens een nieuwe aflevering van Gebakken Lucht! Wat een heerlijke traktatie!

En zoals het hoort, is het een echte knaller! André schoot met confetti, ging tegen de technische opdracht in én was ook nog eens oliebollen aan het bakken.  Maar bij de kandidaten was het wederom heel erg spannend. 

Het thema is dan ook nieuwjaar dus de drank vloeide door de tent bij de signatuuropdracht. Het niveau wordt gepeild als een stel gillende keukenmeiden door de presentatoren van de podcast én we hebben weer leuke mail!

Ook vragen voor de show? mail naar gebakkenluchtpodcast@gmail.com

Gelukkig nieuwjaar en op naar een gezond en volbakken 2019! 

Dec 31, 201842:58
Paris-Brest is niet best - Gebakken Lucht - Aflevering 3
Dec 25, 201842:50
Ruzie Bij de Vriezer en Kandidaat Anja doet haar verhaal - Gebakken Lucht - Aflevering 2
Dec 16, 201846:19
Van 500 naar 10 - Gebakken Lucht - Aflevering 1
Dec 10, 201841:51
Even Voorstellen - Gebakken Lucht - Pilot
Dec 08, 201837:15