Skip to main content
Spotify for Podcasters
Getting comfie with...

Getting comfie with...

By Future Communication

De podcast van Future Communication voor en over communicatieprofessionals. ‘Comfie’ is een samentrekking van ‘communicatie’ en ‘koffie’. Precies wat we in onze podcast doen: tijdens een kop koffie gaan verschillende hosts (Future Communication) in gesprek met een communicatiemens met een goed verhaal. Van geschiedenis tot toekomstvisie, van advies tot anekdote, alles kan aan bod komen.
Available on
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Aflevering 16 - Shirine Moerkerken

Getting comfie with...Jun 14, 2021

00:00
33:15
Liesbeth Tettero over vrouwelijk leiderschap en communicatie

Liesbeth Tettero over vrouwelijk leiderschap en communicatie

Ze is oprichter van het Feministerie, eigenaar van advies-, coaching- en trainingsbureau Publice én adviseur bij SheConsult. Ook is ze actief bij GroenLinks, is ze docent overheidscommunicatie én voorzitter van de jury van het managementboek van het jaar. Liesbeth Tettero is van alle markten thuis. In deze aflevering van Getting comfie with… gaat ze met directeur Wout Dekker in gesprek over het belang van diversiteit op de arbeidsmarkt en de ontwikkelingen die ze de afgelopen jaren in het kader hiervan in het communicatieveld zag. Veel luisterplezier!
Mar 21, 202323:27
Michiel van der Blij over de invloed van AI op het copywritervak

Michiel van der Blij over de invloed van AI op het copywritervak

Copywriter Michiel van der Blij praat met collega Stefan Smeenk over de schrik van veel contentspecialisten: AI en slimme ‘kletsrobots’ zoals ChatGPT. Moeten we ons als tekstschrijvers zorgen maken of valt die dreiging nog wel mee? In deze aflevering van ‘Getting comfie with...’ vertelt Michiel dat hij ChatGPT vooral ziet als een handige extra tool om ons werk makkelijker te maken. We kunnen deze ontwikkeling ook maar beter omarmen. We ontkomen er toch niet aan en misschien worden we daardoor wel betere tekstschrijvers. Hoe, waarvoor en wanneer je ChatGPT en andere chatbots het beste kunt inzetten hoor je in deze nieuwe aflevering.
Feb 21, 202330:46
Jildou Oostenbrug over het aanleren van assertiviteit

Jildou Oostenbrug over het aanleren van assertiviteit

Assertiviteitsaanjager Jildou Oostenbrug begeleidt professionals in organisaties die vastlopen en energie verliezen in hun werk. Door terug te gaan naar ‘de bedoeling’ (wat beweegt je om te doen wat je doet) en van daaruit een krachtige visie te ontwikkelen, ontstaat energie. Onderdeel daarvan is het aanleren van assertiviteit. En dat kan, écht. In deze aflevering van ‘Getting comfie with…’ hoor je hoe dat doet en waarom het zo belangrijk is. Communicatieconsultant Stefan Smeenk en Jildou onderzoeken tijdens een kop koffie alle facetten van dit onderwerp.
Dec 15, 202230:00
Martijn Jacobs over heldere taal & cultuurverandering in organisaties.

Martijn Jacobs over heldere taal & cultuurverandering in organisaties.

Martijn Jacobs is directeur van Loo van Eck. Je kent LVE misschien van de radio 1-reclames waarin een zware stem afsluit met: 'de grootste schrijfopleider van Nederland'. Martijn is een voorvechter van heldere taal in organisaties en is niet bang om daar ver voor te gaan. Cultuurverandering in een organisatie zonder mensen te ontslaan? Volgens Martijn niet mogelijk. Juridische teksten in heldere taal? Daardoor gaat juist de waterdicht van de tekst omhoog. Kortom: genoeg gespreksstof in deze Getting Comfie With.... Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Stefan Smeenk: 06 13 63 62 89 of ssmeenk@futurecommunication.nl.
Nov 17, 202226:10
Marion van der Voort over waardevolle weerstand

Marion van der Voort over waardevolle weerstand

Marion van der Voort is dagvoorzitter, communicatiestrateeg en interim adviseur voor bestuurders, projecten en organisaties. Ze leidt congressen, bedrijfsbijeenkomsten en informatiebijeenkomsten waar de belangen verschillen. Daarnaast specialiseert ze zich bij Bureau voor Gebiedscommunicatie in participatie en omgevingscommunicatie. In de podcast vertelt ze meer over haar werk en hoe zij weerstand ombuigt naar waardevolle weerstand. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Hetty Kleine: 0611041642 of hkleine@futurecommunication.nl.
Sep 29, 202227:24
Evita Bloemheuvel over communicatie en activisme

Evita Bloemheuvel over communicatie en activisme

Evita Bloemheuvel is naast communicatieprofessional ook activist, wat ook doorschijnt in haar werk. Ze werkte voorheen onder andere voor 113 Zelfmoordpreventie, waar zij het als persvoorlichter voor elkaar kreeg dat de hulplijn ook via het telefoonnummer ‘113’ te bereiken is. Daarnaast werkte ze samen met journalisten om de berichtgeving rondom zelfmoord te verbeteren. Inmiddels duikt ze voor Vluchtelingenwerk Nederland in een heel ander actueel maatschappelijk thema: de huisvesting van vluchtelingen in Nederland. In de podcast vertelt ze meer over haar werk en hoe zij kijkt naar de samenwerking met de journalisten. Ook geeft ze tips om als activist ook impact te hebben als communicatieprofessional.
Jul 07, 202220:34
Ilse Stijntjes over de kracht van ervaren

Ilse Stijntjes over de kracht van ervaren

Trainingsacteur Ilse Stijntjes reist het hele land door om bedrijven te trainen in persoonlijke communicatie. Tijdens haar training bootst ze situaties op de werkvloer na, zodat werknemers ter plekke hun communicatie kunnen oefenen. Daarnaast geeft Ilse achteraf adviezen hoe zij bepaalde situaties anders kunnen aanvliegen. Maar hoe verloopt zo’n training nou precies? En waarom is het zo leerzaam voor bedrijven om dit te doen? Stefan Smeenk gaat met Ilse in gesprek over haar ervaringen tijdens deze trainingen. Als afsluiting deelt ze ook een aantal tips om als communicatieprofessional moeilijke situaties persoonlijker aan te vliegen, dus blijf lekker hangen tot het einde!
May 19, 202220:33
Paul Stamsnijder over reputatie en crisismanagement

Paul Stamsnijder over reputatie en crisismanagement

Paul Stamsnijder is oprichter en directeur van de Reputatiegroep, een toonaangevend adviesbureau in Utrecht dat organisaties helpt met reputatievraagstukken en crisismanagement. Wout Dekker gaat met hem in gesprek over de actualiteit: veel organisaties staan onder druk omdat hun reputatie fors is aangetast: Talpa (The Voice), Ajax, politieke partijen VOLT en de PvdA,  het koningshuis en zo kunnen we nog wel even door gaan. Hoe moet je daar als communicatieprofessional mee omgaan? En kun je je op dit soort situaties voorbereiden en hoe dan? Paul Stamsnijder schreef verschillende boeken over dit thema (onder meer De vent is de tent, Stakeholdermanagement en zijn meest recente boek is Purpose). Hij is regelmatig te gast in actualiteitenprogramma’s, schrijft opiniërende artikelen en is actief op social media. Tipje van de sluier? ‘Denk het ondenkbare’.
Mar 24, 202226:23
#endoor

#endoor

"Een goed gesprek. Daar kun je me voor wakker maken! Mijn oude radiohart maakte dan ook een sprongetje toen ik in 2019 groen licht kreeg voor het opzetten en presenteren van deze podcast! Nu 2 seizoenen en 30 afleveringen verder, zeg ik dan ook met pijn in mijn hart vaarwel. Dank lieve luisteraars, dat ik in jullie oor mee mocht reizen :) En natuurlijk heel veel dank aan alle gasten die belangeloos aanschoven om een goed gesprek aan te gaan over ons vak en alles wat daarbij komt kijken. Niet getreurd echter, want ‘Getting comfie with…’ gaat door. Hoe precies en met wie blijft nog even een verrassing. En ik? Ik ga ergens anders aan de slag. Wie weet komen we elkaar nog eens tegen! Ik hoop het. Dag en graag tot een volgende keer!" Bianca Groot
Jan 10, 202200:53
Future Communication Rebranding Special - Veranderen door stoppen

Future Communication Rebranding Special - Veranderen door stoppen

Dit is de laatste aflevering in een serie van 3 specials waarin we het hebben over veranderen. Aangeschoven is Marije van den Berg, Stopstrateeg. Zij vertelt over hoe stoppen kan helpen bij verandering. Dat klinkt tegenstrijdig. Het hoe en waarom, hoor je hier! Lees- en luistertips: Stop. Stopstrategie voor organisatie van Marije zelf, Rational Ritual van Michael Suk-Young Chwe, Onmacht van Leike van Oss en Jaap van ’t Hek, Sterspeler van John Grisham, De regels en de rek van Baukje Keijzer, Wij zijn de stad van Floor Milikowsky, Begrip van Angela Riddering en Herrie Geuzendam, podcast De Spindoctors. De oplettende luisteraar heeft gezien dat onze podcast een nieuw logo heeft. Sterker nog, we zijn helemáál in een nieuw jasje gestoken. Dat komt doordat we onze focus hebben verlegd naar verandercommunicatie. Dat is waar we goed in zijn. Wij helpen organisaties grip te krijgen en houden bij veranderingen in de leef- of werkomgeving van mensen. In deze specials gaan we specifiek in op veranderingen of veranderen. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
Dec 06, 202136:51
Future Communication Rebranding Special - Veranderen door doen!

Future Communication Rebranding Special - Veranderen door doen!

Aflevering 2 in een serie van 3 specials waarin we het gaan hebben over veranderen. Aangeschoven is Kiki Bakker, habit expert, coach en agent for change. Vooral in die laatste rol pleit ze voor ‘Veranderen door doen!’. Waarom en hoe, vertelt ze hier. Meer informatie over Kiki vind je op www.kikibakker.nl, op instagram en op LinkedIn. Podcasttip: Choiceology over slimmer keuzes maken, boekentip: Atomic Habits van James Clear over het doorbreken van gewoonten en als je op zoek bent naar persoonlijke verandering lees dan eens Een levensregel voor beginners van Wil Derkse. De oplettende luisteraar heeft gezien dat onze podcast een nieuw logo heeft. Sterker nog, we zijn helemáál in een nieuw jasje gestoken. Dat komt doordat we onze focus hebben verlegd naar verandercommunicatie. Dat is waar we goed in zijn. Wij helpen organisaties grip te krijgen en houden bij veranderingen in de leef- of werkomgeving van mensen. In deze specials gaan we specifiek in op veranderingen of veranderen. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
Nov 01, 202135:29
Future Communication Rebranding Special - Veranderen vanuit kracht

Future Communication Rebranding Special - Veranderen vanuit kracht

Aflevering 1 in een serie van 3 specials waarin we het gaan hebben over veranderen. Aangeschoven is Arjan van Vembde, trainer, facilitator, adviseur en auteur. ‘Veranderen vanuit kracht’ is zijn motto. Arjan is namelijk specialist in Waarderend Veranderen. Wat is dat? Hoe kan het je helpen? Hoe zet je het in? Je hoort het hier. Meer informatie over Arjan vind je op www.werkenvanuitkracht.com, www.waarderend-faciliteren.nl en op LinkedIn. En kijk ook een naar zijn boek ‘Werken vanuit kracht’. De oplettende luisteraar heeft gezien dat onze podcast een nieuw logo heeft. Sterker nog, we zijn als Future Communication helemáál in een nieuw jasje gestoken. Dat komt doordat we onze focus hebben verlegd naar verandercommunicatie. Dat is waar we goed in zijn. Wij helpen organisaties grip te krijgen en houden bij veranderingen in de leef- of werkomgeving van mensen. In deze specials gaan we specifiek in op veranderingen of veranderen. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
Oct 11, 202132:33
Aflevering 19 - Hans Faber

Aflevering 19 - Hans Faber

In juni 2021 werd hij Communicatieprofessional van het jaar. Meteen na de bekendmaking hebben we hem kunnen strikken voor onze podcast. In deze aflevering praten we met Hans Faber, communicatie-expert, copywriter, thrillerschrijver én oprichter van ‘Namens de Familie’, waarmee hij de titel Communicatieprofessional van het jaar won. Contact met Hans neem je op via LinkedIn of namensdefamilie.nl. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
Sep 12, 202130:06
Aflevering 18 - Gonda Duivenvoorden

Aflevering 18 - Gonda Duivenvoorden

“Het kennis-houding-gedrag model kan in de ijskast!”, aldus Gonda Duivenvoorden, communicatiestrateeg, trainer, coach en auteur van het boek De psychologie van communicatie. Gonda schuift aan om te praten over ons brein, hoe het werkt, wat dat betekent voor je communicatie en welk model dan wél werkt. Wil je contact met Gonda? Vind haar op LinkedIn of check www.brainworkcommunicatie.nl. Aanbevolen boeken: Socrates op Sneakers van Elke Wiss, Thinking fast&slow en Ruis van Daniel Kahneman, Polarisatie van Bart Brandsma, Op het gevoel van Gerben van Kleef, Inclusieve Communicatie van Hanan Challouki. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
Aug 09, 202142:16
Aflevering 17 - Skye van Gooswilligen

Aflevering 17 - Skye van Gooswilligen

Aan het woord is het kersverse Communicatietalent van 2021, Skye van Gooswilligen. Ofwel Miss Omgevingsanalyse. Met haar case – het vernieuwen van het format voor omgevingsanalyse - scoorde zij de hoofdprijs. En nu hoor je haar hier vertellen over het belang van een goede omgevingsanalyse voor communicatie. Want zonder omgevingsanalyse geen communicatieadvies en -aanpak. Contact met Skye kan via LinkedIn of de site van de Omgevingsanalist. Nog meer Skye horen? Luister hier naar de aflevering van Geen Commentaar of hier naar De Crisispodcast.  Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
Jul 11, 202129:09
Aflevering 16 - Shirine Moerkerken

Aflevering 16 - Shirine Moerkerken

Conflicten, we gaan ze liever uit de weg. Niet Shirine Moerkerken, Interventiekundige bij Strange en auteur van de boeken ‘Hoe ik verander’ en ‘Conflict eren’. En over dat laatste boek gaan we in gesprek. Waarom is conflicten hebben zo belangrijk? Wat levert het op? En wat is de rol van communicatie hierin ? Je hoort het hier. Meer informatie over Shirine vind je op www.strange.nl en op LinkedIn. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
Jun 14, 202133:15
Aflevering 15 - Marije Brom

Aflevering 15 - Marije Brom

Artificial Intelligence, oftewel AI. Moeten we het omarmen of moeten we het vrezen in ons vak? Bij de Hogeschool van Rotterdam loopt een expert op dit gebied rond die er alles over weet: Marije Brom, Program designer/developer - Datalab: Livinglab voor AI & Ethiek en senior lecturer. Bovendien werd ze vorig jaar uitgeroepen tot docent/onderzoeker van het jaar 2020. Haar missie? Kunstmatige intelligentie (nóg) toegankelijker maken voor toekomstige communicatieprofessionals. Hoe ze dat doet, hoor je hier! Contact met Marije leg je het snelst via LinkedIn. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren over ons vak? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
May 10, 202138:46
Aflevering 14 - Henk Stoorvogel

Aflevering 14 - Henk Stoorvogel

Presenteren is belangrijker dan ooit! Maar hoe doe je dat met impact en verve? Henk Stoorvogel, communicatiewetenschapper, theoloog, trainer, coach, auteur van meer dan 25 boeken, oprichter van het Sermon Movement Center en de School voor Spreekvaardigheid leert ons in het pas uitgebrachte boek Klink! Spreken met impact de fijne kneepjes van het spreken en presenteren. Zie ook www.henkstoorvogel.nl en www.schoolvoorspreekvaardigheid.nl. Klik hier om meer te lezen over de Muskathlon, waar Henk op het einde over vertelt. Ook een keer een (online) kop koffie drinken of ben je/ ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
Apr 12, 202132:54
Aflevering 13 - Rick van Baaren

Aflevering 13 - Rick van Baaren

Gedragsverandering, hét onderwerp van de laatste tijd. Niet in de minste plaats door de coronacrisis en de daarmee gepaard gaande maatregelen. Rick van Baaren, hoogleraar Gedragsverandering & Maatschappij aan de Radboud Universiteit, spreker en ondernemer van meerdere bedrijven zoals de Behavior Change Academy, stond aan de basis van de gedragsveranderingstrend in Nederland door als eerste een combinatie te maken tussen beïnvloedingstechnieken en weerstanden. Waarom lijkt dit onderwerp steeds populairder te worden? En hoe verhoudt het zich tot het communicatievak? Meer weten over Rick, kijk op www.gedragsverandering.nl. Leestip: Resistance and persuasion, Eric Knowles. Ook een keer (online) een kop koffie drinken om te praten of sparren over ons mooie vak? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 of bgroot@futurecommunication.nl.
Mar 08, 202130:09
Aflevering 12 - Hans van der Loo

Aflevering 12 - Hans van der Loo

Psychologische veiligheid op de werkvloer. Het klinkt misschien wat zwaar, maar dat hoeft het dus niet te zijn. Aldus Hans van der Loo, auteur en spreker op het terrein van energie, gedrag en prestaties. Zijn laatste, samen met Joriene Beks, geschreven boek ‘Psychologische veiligheid, zo vorm je vrijmoedige teams’ geeft praktische handvatten om zelf en met je team te groeien naar een psychologisch veilig én vlammend werkklimaat. Kijk voor zijn in januari 2021 uitgekomen boeken 'Psychologische Veiligheid' en 'De Veldgids, psychologische veiligheid' op www.hansvanderloo.nl. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren over ons mooie vak? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
Feb 08, 202138:19
Aflevering 11 - Iris Reshef

Aflevering 11 - Iris Reshef

Ga er maar aan staan; directeur communicatie worden van de Nederlandse Spoorwegen aan het begin van de coronacrisis. In november 2020 namen we al een podcast op met Iris, die vooral over het winnen van de Galjaardprijs 2020 ging. Deze opname bleek helaas door een technisch mankement niet bruikbaar en hier hoor je dan ook poging twee, waar we meer ingaan op de invloed van de tweede lockdown op de NS en specifiek op de in- en externe communicatie. We spraken over hoe verbinding bijdraagt aan het goed kunnen voeren van moeilijke gesprekken, hoe essentieel het is om ervoor te zorgen dat alle communicatie gericht is op verbinding en dat het ontzettend de moeite waard is om ouderwets bellen weer nieuw leven in te blazen. Ook een keer een (online) kop koffie drinken om te praten of sparren over ons mooie vak? Of ken je iemand die we móeten interviewen? Neem contact op met Bianca: 06 12 74 83 86 en bgroot@futurecommunication.nl.
Jan 31, 202127:35
Aflevering 10 - Eindejaarsspecial 2020

Aflevering 10 - Eindejaarsspecial 2020

We kijken samen met jullie terug op ons eerste podcastjaar, waarin we een compilatie hebben samengesteld van de vijf best beluisterde afleveringen. Geniet!
Dec 20, 202045:31
Aflevering 9 - Mark van Vuuren

Aflevering 9 - Mark van Vuuren

Organisatiecommunicatie. Een term die opnieuw in de belangstelling lijkt te staan. Maar wat is het en hoe verhoudt het zich tot andere vormen van communicatie. Wie kan hier beter over vertellen dan Mark van Vuuren, universitair hoofddocent Organisatiecommunicatie aan de Universiteit Twente. Óók is hij auteur van verschillende boeken en partner bij Where we meet. Deze hybride academicus verbindt het liefst de werelden van wetenschap en praktijk. Hoe hij dat doet? Hoor het hier! Wil je hem spreken, mail naar mark@wherewemeet.nl.
Nov 08, 202034:01
Aflevering 8 - Marieke Hendrix

Aflevering 8 - Marieke Hendrix

Onder het genot van een glas thee deze keer in gesprek met Marieke Hendrix, auteur van het boek ‘Reframe’. Over angst en verlangen. Werken vanuit aannames of feiten. Framing en reframing.
Oct 11, 202033:41
Aflevering 7 - Fennande van der Meulen

Aflevering 7 - Fennande van der Meulen

Fennande van der Meulen van Happy Office en mede-initiatiefnemer van de Week van het Werkgeluk over ballenbakfeestjes, gemaakte blijheid en wat er wél toe doet als het om werkgeluk gaat. Wat houdt het in? Hoe werk je eraan? En wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor jouw werkgeluk?
Sep 20, 202032:18
Aflevering 6 - Jasper Ludolph

Aflevering 6 - Jasper Ludolph

Jasper Ludolph van Mett neemt je mee in de wereld van (online) participatie. Hij vertelt je over het multi-interpretabele van participatie, het risico op het ‘nieuwe kleren van de keizer-effect’ en dat échte betrokkenheid belangrijker is dan het krijgen van antwoorden.
Aug 09, 202033:06
Aflevering 5 - Carel Jansen

Aflevering 5 - Carel Jansen

Prof. dr. Carel Jansen over de wetenschap achter gezondheidscommunicatie, het bestrijden van uit de lucht gegrepen waarheden met de juiste verhalen, dat angst geen beste raadgever is en dat iedereen zich maar voordoet als expert tegenwoordig.
Jul 05, 202036:46
SPECIAL 7: Patrick Regan

SPECIAL 7: Patrick Regan

Een podcaster in onze podcast! Patrick Regan, Senior Communicatieadviseur bij Koninklijke Landmacht en Freelance Marketing & Communicatie Professional heeft intussen behoorlijk naam gemaakt met dit herrezen medium. Zijn twee podcasts passeren wekelijks regelmatig de 1.000 downloads. Niet voor niks is hij genomineerd voor CommunicatieTalent van het Jaar. Stemmen kan tot 13 juni 2020 op www.cday.nl! 
May 29, 202025:34
SPECIAL 6: Sanne Abalain

SPECIAL 6: Sanne Abalain

Sanne Abalain, Communicatieadviseur bij de Nederlandse Spoorwegen. Zij laat teammanagers John en Jorrin shinen in hun eigen vlog SUCCES@NS. Deze vlogs heten niet alleen SUCCES, ze zijn het ook. Geen wonder dat ze meedingt naar de titel CommunicatieTalent 2020. Stemmen kan tot 13 juni 2020 op www.cday.nl!
May 29, 202019:54
SPECIAL 5: Andy Wiemer

SPECIAL 5: Andy Wiemer

Andy Wiemer, Coördinator Woordvoering bij ProRail. Voorgedragen voor CommunicatieTalent 2020. Hij zegt dat open en transparante berichtgeving via een goede social mediastrategie minstens zoveel waarde heeft als het nieuws dat je via de officiële kanalen hoort en ziet. Met deze strategie, onder andere ingezet rondom de storm Ciara, kwam hij in de finale terecht. Stemmen kan tot 13 juni 2020 op www.cday.nl!
May 29, 202028:44
SPECIAL 4: Sascha Becker

SPECIAL 4: Sascha Becker

Sascha Becker, genomineerd voor Communicatieman 2020 (inmiddels winnaar!) en Consultant bij Proof op het vlak van Change Communications, Employer Branding en Employee Alignment. Ook schreef hij mede het boek ‘The Employee Journey’. Zijn mantra is ‘blije medewerkers = blije klanten = meer business value’. En dit draagt hij dan ook onvermoeibaar uit in binnen- en buitenland. Met deze strijd om de employee journey structureel op de kaart zetten, kwam hij in de finale terecht. Stemmen kan tot 13 juni 2020 op www.cday.nl!
May 29, 202031:50
SPECIAL 3: Kirsten Verdel

SPECIAL 3: Kirsten Verdel

Kirsten Verdel, voorgedragen voor Communicatievrouw 2020. Ze heeft een CV om u tegen te zeggen, waar je onder andere op vindt dat ze Senior Communicatieadviseur is, bekend als Amerikakenner bij onder andere Pauw en EenVandaag. Ze als campagnemedewerker een rol speelde voor Barack Obama bij de presidentsverkiezingen. Én dat ze de actie om XS4ALL te behouden heeft opgezet. De case waarmee ze finalist werd. Stemmen kan tot 13 juni 2020 op www.cday.nl!
May 29, 202028:59
SPECIAL 2: Lodewijk van Noort

SPECIAL 2: Lodewijk van Noort

Lodewijk van Noort, Senior Communicatieadviseur bij de Gemeente Den Haag. Voorgedragen voor Communicatieman 2020. Voorvechter van Duidelijke Taal bij de overheid: “Er zijn geen moeilijk bereikbare doelgroepen. Wij zijn een moeilijk bereikbare overheid”, zegt hij. Met de campagne Direct Duidelijk kwam hij in de finale terecht. Stemmen kan tot 13 juni 2020 op www.cday.nl!
May 29, 202028:49
SPECIAL 1: Guido Stein

SPECIAL 1: Guido Stein

Guido Stein, genomineerd voor Communicatieman 2020 en Director Customer Strategy and Brand bij Vattenfall. “Vattenfall, was dat niet eerst Nuon?" Ja, precies. Guido en zijn team hebben in 2019 deze naamsverandering vormgegeven. En ‘en passant’ ook hun nieuwe purpose in Nederland gelanceerd, ‘Fossielvrij Leven in één Generatie’. Met deze unieke uitdaging die, naar eigen zeggen, unieke resultaten opleverde kwam hij in de finale terecht. Stemmen kan tot 13 juni 2020 op www.cday.nl!
May 29, 202034:05
Aflevering 4 - Lonneke Lodder

Aflevering 4 - Lonneke Lodder

Iedereen droomt er wel eens van, gaan wonen en werken in een buitenland midden in het groen op een boerderijtje met beesten. Lonneke Lodder heeft het gewoon gedaan. Of nou ja gewoon. Niet zoals in 'Ik vertrek', maar meer de angsthazenversie hiervan: stukje bij beetje en wel doordacht. Ze vertelt over het genot van een simpel leven, hoe ze dat combineert met werken als redacteur, haar boek 'Het leven is te kort om op kantoor te zitten' en het durven loslaten van dat wat er van je wordt verwacht.
May 10, 202029:46
Aflevering 3 - Kilian Bennebroek Gravenhorst

Aflevering 3 - Kilian Bennebroek Gravenhorst

Deze keer een 'verandermens' aan het woord. Kilian Bennebroek Gravenhorst over verandermanagement, de verhalen die daarbij horen en dat je het beste kunt vertragen om sneller te komen waar je wilt zijn.
Apr 08, 202036:37
Aflevering 2 - Ina Strating

Aflevering 2 - Ina Strating

Ina Strating over het belang van crisis- en nazorgcommunicatie, de verbinding zoeken en reageren vanuit je hart.
Mar 06, 202029:42
Aflevering 1 - Betteke van Ruler

Aflevering 1 - Betteke van Ruler

Betteke van Ruler over een gênante vertoning, agile carrièreplanning en dat verbreding van het vakgebied onduidelijkheid met zich meebrengt.
Feb 03, 202038:04