Skip to main content
Spotify for Podcasters
GRIP

GRIP

By GraydonCreditsafe

GRIP, de GraydonCreditsafe Inspiration Podcast, voor zakelijke inspiratie en van data naar bruikbare inzichten.
Currently playing episode

De arbeidsmarkt - GraydonCreditsafe in gesprek met NBBU

GRIPAug 02, 2022

00:00
27:01
De arbeidsmarkt - GraydonCreditsafe in gesprek met NBBU

De arbeidsmarkt - GraydonCreditsafe in gesprek met NBBU

Wat betekent het personeelstekort voor de financiële gezondheid van de BV Nederland? En wat is hierin de rol van uitzenders en de NBBU?

Fred Janssen en Martijn Roos van GraydonCreditsafe inspirerend in gesprek met Brigitte van der Burg, voorzitter van de NBBU en Jurgen Warmerdam, Senior Beleidsadviseur fiscaliteit en ondernemerschap bij de NBBU.

Aug 02, 202227:01
Nieuwe Wet betaaltermijnen - 1 juli 2022

Nieuwe Wet betaaltermijnen - 1 juli 2022

GRIP, de GraydonCreditsafe Inspiration Podcast, voor zakelijke inspiratie en Next Generation Intelligence. Met gast John Swaab, dr. Analytics van Graydon. Het thema van deze podcast is de nieuwe Wet betaaltermijnen die op 1 juli 2022 ingaat. De vragen 'wat is het?' en 'wat is de impact?' staan in deze aflevering centraal.

Jul 01, 202211:16
Sociaal Domein Dashboard TOBI

Sociaal Domein Dashboard TOBI

Graydon presenteert een nieuwe podcast over hét Sociaal Domein Dashboard dat u effectief helpt om dubieuze zorgaanbieders in uw gemeente op te sporen en te elimineren. Bent u als gemeente op zoek naar houvast om de problemen in het sociaal domein de baas te kunnen? Luister dan naar de nieuwe GRIP podcast over Sociaal Domein Dashboard TOBI.


Feb 25, 202211:24
PSD2

PSD2

De nieuwe PSD2-wetgeving zorgt voor meer innovatie in de bankensector, maar ook voor snelheid in de leasebranche. Benieuwd wat PSD2 voor u kan betekenen?

Dec 24, 202110:36
MKB Maakindustrie

MKB Maakindustrie

Speelt data een belangrijk element in de bedrijfsvoering van de maakindustrie? Wat is het belang ervan voor grote bedrijven en het mkb? En wat zijn de risico’s van ondernemen in de maakindustrie zonder gebruik van data?

Luister onze nieuwste podcastaflevering over de rol van data in de maakindustrie.

Dec 15, 202111:07
Dubieuze zorgaanbieders

Dubieuze zorgaanbieders

Met behulp van de data van Graydon spoorde RTL Nieuws onlangs 560 dubieuze zorgaanbieders op. Talloze zorgorganisaties, die bijvoorbeeld actief zijn in de thuiszorg, bleken hoog te scoren op diverse risicofactoren. Deze factoren wijzen op fraude of criminele inmenging.
Wilt u weten hoe dat proces is aangepakt? En of uw gemeente zorgaanbieders heeft met een verhoogde kans op frauduleuze activiteiten? Luister de podcast en kom erachter wat Graydon voor uw gemeente kan betekenen.

Nov 25, 202106:37
GraydonGo

GraydonGo

Deze aflevering van GRIP staat in het teken van GraydonGo en gratis data. Fred Janssen gaat in gesprek met Rayah van Nieuwkerke, Product Owner GraydonGo. 

Nov 24, 202109:45
Ontdek welke databronnen door Graydon worden geraadpleegd

Ontdek welke databronnen door Graydon worden geraadpleegd

Graydon maakt gebruik van vele databronnen. Veel informatie wordt verzameld via de Kamer van Koophandel, maar ook publicaties van rechtbanken worden als bron gebruikt. Om ervoor te zorgen dat al die data van hoge kwaliteit is, voert Graydon allerlei stappen uit, zoals extra controles. Om een kijkje achter de schermen te geven, zijn Graydon’s data-analist Joke van Hemert en coördinator Data Operations Bart ten Cate aanwezig in studio Graydon. Zij vertellen meer over hoe data van waarde wordt gemaakt.

Nov 08, 202108:24
Hoe komt een data-analyse door Graydon tot stand?

Hoe komt een data-analyse door Graydon tot stand?

Data verzamelen en analyseren is essentieel voor ieder bedrijf. Data analyseren leidt namelijk tot waardevolle inzichten, waardoor u gefundeerde beslissingen kunt nemen met betrekking tot uw bedrijfsstrategie. Dr. Analytics John Swaab en Analytics Expert Jessica Visser vertellen u hoe een data-analyse van begin tot eind wordt aangepakt.

Oct 27, 202110:36
Graydon Inspiration Podcast over Betaalervaringen

Graydon Inspiration Podcast over Betaalervaringen

GRIP, de Graydon Inspiration Podcast, voor zakelijke inspiratie en Next Generation Intelligence. Met als gasten Esther Bontje, Manager Data Operations bij Graydon en Joost van den Hondel van Betaalme.nu. Het thema van deze podcast is betaalervaringen en -termijnen waarbij vragen over nieuwe wetsvoorstellen en wat dit voor het mkb betekent worden beantwoord. 

Oct 18, 202110:07