Skip to main content
Spotify for Podcasters
HappyChaos presenteert: SEXIT de Podcast

HappyChaos presenteert: SEXIT de Podcast

By HappyChaos Amsterdam

In een podcastserie van 3 afleveringen vragen wij aan drie experts alles over de SEXIT.

Gaan we richting een seksloze toekomst? SEXIT: seks maakt een EXIT. Jongeren beginnen later aan seks en voelen minder lust en verliefdheid. Prestatiedruk, perfectionisme en preutsheid geven reden tot zorg.

Of is deze nieuwe preutsheid progressief? We leven immers in het tijdperk van consent, van zelf bepalen wat je deelt en van alleen doen wat je zelf wilt doen. Is de SEXIT een nieuwe seksuele revolutie?
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Politieke Seks

HappyChaos presenteert: SEXIT de PodcastMar 14, 2022

00:00
27:55
Politieke Seks
Mar 14, 202227:55
Seksuele Revolutie

Seksuele Revolutie

In deze tweede aflevering van de SEXIT-serie gaan Thomas en Masja in gesprek met Linda de Munck. Als taboe-doorbreker en feminist gebruikt Linda Youtube en Instagram om haar boodschap over te brengen. Hoe opener en eerlijker, hoe beter. Haar visie: Door over taboes te praten, worden we minder onzeker over liefde, seks en ons lichaam. Een leven zonder schaamte is namelijk veel fijner, toch? 


Over happyChaos: happyChaos organiseert al bijna twintig jaar evenementen voor een jong en breed publiek. We lichten zaken die wij belangrijk vinden op een originele manier uit in de hedendaagse informatiechaos.

Volg happyChaos op Instagram of Facebook. Of neem een kijkje op de website.

Muziek: Turtle Suit by Doug Organ

Feb 28, 202226:42
Like a Virgin

Like a Virgin

In de eerste aflevering van de SEXIT-serie gaan Masja en Thomas in gesprek met Stijn de Vries, programmamaker bij de BNN VARA. Hij maakte een serie over zijn eigen maagdelijkheid, en alles wat daarbij komt kijken. Want waarom ligt er nog steeds een taboe op, en hoezo is maagd of ontmaagd zijn zo’n groot ding in onze samenleving? Masja en Thomas vragen hem het hemd van het lijf!Over happyChaos: happyChaos organiseert al bijna twintig jaar evenementen voor een jong en breed publiek. We lichten zaken die wij belangrijk vinden op een originele manier uit in de hedendaagse informatiechaos.

Volg happyChaos op Instagram of Facebook. Of neem een kijkje op de website.


Muziek: Turtle Suit by Doug Organ

Feb 21, 202227:29