Skip to main content
Spotify for Podcasters
317 podcast

317 podcast

By 317 podcast

Három marketingszakember adásonként egy-egy cég nehézségein keresztül boncolgatja a marketing misztikus igazságait.
Szeszlér Vera tartalomdesigner, Elek Márton a stratégia és brandépítés irányából nézi az aktuális feladatot, Pintér Szabolcs pedig hirdetési szakemberként bárkihez eljuttat bármilyen üzenetet.

Az adásokhoz infó a podcast LinkedIn-jén: ​​www.linkedin.com/company/317podcast/
Currently playing episode

Marketinges podcast a stúdióról, amelyik stúdióban készült

317 podcastMar 31, 2022

00:00
30:19
Marketinges podcast a stúdióról, amelyik stúdióban készült

Marketinges podcast a stúdióról, amelyik stúdióban készült

Frissen nyíló, fullextrás, sokmilliós hangstúdió: hogyan hozol bele bandákat, akik hanganyagokat szeretnének nálad rögzíteni? Méghozzá rendszeresen? Honnan közelítsd egyáltalán a feladatot? Nemcsak a stúdióRÓL, hanem a stúdióBÓL szól a 317 podcast 1. évad 10. epizódja. Olyan ötletet adunk a stúdió alapító-építőjének, amivel hosszú távon biztosíthatja a hobbiból vállalkozássá növő sztori fejlődését. Hallgasd meg, hogyan lépnek színre a “játékperszónák” egy csavaros stratégiai ötlet nyomán, hogy aztán hirdetési megoldások épülhessenek rá! Aztán persze jelentkezz te is “témának”, ha van mivel, és merszed…! :)

Mar 31, 202230:19
Időmenedzsment-tanácsadó a feladatok vasmarkában

Időmenedzsment-tanácsadó a feladatok vasmarkában

Boróka mérnök, és coach. Kábé két agyféltekét passzít egymáshoz a munkája során: időmenedzsment tanácsadóként dolgozik, és célcsoport-váltásban van. Elakadása a one-woman-show jellegben kereshető, mert egyetlen vállalkozó nem tud (egyszerre) szolgáltatást nyújtani, háttér-adminisztrációt futtatni, okos tartalommarketing-folyamatot etetni, hirdetéseket menedzselni, sales-folyamatokat kézben tartani, és persze tudását folyamatosan frissíteni, ami a “szakmában” alap... Meglepetés: még akkor sem, ha történetesen egy időmenedzsment-tanácsadóról van szó. Boróka hozzánk fordult a kérdéseivel, és visszajelzései alapján (!) máris sikerült egyszerűsítenünk a maga iránti elvárásain: megint csak a stratégia, a tartalom és a hirdetés egysége hozza el az aranykort, mondanunk sem kell.
Kövesd és jelentkezz: www.linkedin.com/company/317podcast/

Mar 10, 202234:25
Tolod a cangát, és nincs időd felszállni rá?

Tolod a cangát, és nincs időd felszállni rá?

Bence régóta szoftverfejlesztő, mára 15 fős fejlesztőcéget vezet. Bence egyeztet az ügyfelekkel, feladatokat tervez, informatikusokat instruál, eredményeket prezentál. Bence emellett egy (szerintünk nagyon általános) kisvállalkozói betegségben szenved, ahol a tulajdonos ért mindenhez, sales-el, tervez, és közben kikészül, hogy akik alatta vannak, mindezt nem tudják olyan jól. Bencének (szerintünk) nem több projektre van szüksége, amit ő gondol, hanem valami teljesen másra. Aztán jöhet a több projekt. Hallgasd meg, mit tanácsolnánk bárkinek, legyen az pék, esztergályos, vagy Bence, ha “beleragad” egy szerepbe, aztán persze jönnek a kommunikációs ötletek is csőstől. Szerintünk izgalmas! Szerinted?

Feb 10, 202233:35
Tegnap még frankón úszott

Tegnap még frankón úszott

Mi lenne, ha nyílna egy tengeri herkentyűs Szentendrén? Egy friss halas kereskedés kapcsán beszélünk arról, hogy miként lehet költséghatékonyan elindítani egy új vállalkozást. Hoztunk a halas csapatnak stratégiai, kontent és hirdetési ötleteket, mindezeket pedig sok kölcsönös froclizásba rejtettük. Globálisan fenntartható táplálkozás-kultúra, gasztroinfluenszerek, cápauszony-kiszállítás, nem olcsó, viszont friss és egészséges portéka csak úgy röpköd a tengerről a stúdióig (és vissza). Hallgasd meg, aztán jelentkezz te is témának a 317 podcast LinkedIn-jén: linkedin.com/company/317podcast/

Jan 27, 202233:02
B2B a falafel?

B2B a falafel?

Kaptunk egy sztorit, ami futhatna százfelé, de nagyon konkrétat javaslunk: mivel az alapító szeretné a cégét egyetlen laptopról irányítani a tengerparton ülve, erre stratégiáztunk rá. Az Afalafel jelenleg bevezetés alatti “béta” terméke, (az egyébként isteni (!) falafelgolyók értékesítése, az automatizálási lehetőségek, a kontent ötletek (játékperszónákkal!) és célközönség-célzási verziók között kicsit ábrándozunk arról is, hogy milyen klassz lenne beszélgetés helyett éppen felfalni a falafelt, mert a csapat kétharmada üres gyomorra vállalta az élményt… Botorság lett volna? Hallgasd meg az adást, és küldj nekünk sztorit, hátha a következő két éved épp a mi ötleteink alapján lesz sikeres! :)

Jelezz vissza & jelentkezz a 317 podcast LinkedIn-jén: linkedin.com/company/317podcast/

Jan 13, 202241:32
Nincs egy hely, nincs egy hely, nincs egy hely: de, az van!
Dec 09, 202131:39
A babakocsis vállalkozónő, aki szédült tempót diktál

A babakocsis vállalkozónő, aki szédült tempót diktál

A Flora Miniwash a babakocsis márkacsalád harmadik tagja, az alkotó (egy négytagú családban anyuka) Nyári Fruzsina pedig egészen káprázatos vállalkozó. Cégcsoportja (nemcsak a Fuss Babakocsival Egyesület) süvít előre, Cápák befektetéséből aktívan fejleszt, egyetlen problémája van, hogy nincs 25-tel több keze. A stratéga, a kontentes és a hirdetési szakember abban a tempóban próbál válaszolni a kihívásra, amit Fruzsi is pörget, a bónusz trekk pedig az, hogy még egy HR-kérdést is megoldunk marketing-eszközökkel.
Szétaprózódtál te is? Itt neked is kigyullad néhány villanykörte! Megoldatnád velünk egy marketing-problémádat? Szólj, és küldjük a bekerülési infót! Hallgatnád az adást? Mai  témánk “a vállalkozók 99%-ánál beljebb van”, és azt is eláruljuk, miért!
LinkedIn-en beszélgessünk tovább: linkedin.com/company/317podcast

Nov 25, 202132:08
MIVAGYUNK A 317
Nov 12, 202119:22
Horgolsz? Emelj árat, vagy építs gyárat? Stratégiázz a marketing előtt
Nov 12, 202131:02
A filmes jampik cége, ahogy szintet lép

A filmes jampik cége, ahogy szintet lép

Pörög a filmprodukciós biznisz vagy az elakadás az, ami mindig van? Azt hisszük, a B2B értékesítés jelent problémát, de lehet, hogy totál más a fejlődés iránya? Piaci helyzet nélkül mikrofon elé se ültünk volna: és valóban. Javaslatunk fiatal barátaink részére nem mindenhol kifejezetten szimpatikus (Szabi vállalta be a fájóst), néhol agyalós (Marci képviseli a magas intellektust), de biztató (ez tipikus Vera). Ráadásul univerzál-is: a te bizniszedre is értelmezhető, amit a stratégia-kontent-hirdetés hármasa ebben az epizódban összeokoskodik!

Mutasd ki tetszésedet (vagy nem-tetszésedet) a megfelelő ikonok nyomogatásával, és/vagy gyere beszélgetni a LinkedIn oldalunkra: https://www.linkedin.com/company/317podcast!

Nov 12, 202132:45