Skip to main content
Spotify for Podcasters
Travsnak

Travsnak

By Henrik Dyhrberg

Alt om travsport
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Lunden; Finanslov; Ponytrav; Howlingatthemoon

TravsnakMar 24, 2023

00:00
01:28:22
Lunden; Finanslov; Ponytrav; Howlingatthemoon

Lunden; Finanslov; Ponytrav; Howlingatthemoon

Vi opdaterer på Lunden og den noget sidelæns sejllads banen praktiserer. Ingen nye penge på finansloven, men måske senere. Hvordan foregår det ude i pony og travklubberne med at forberede ungdommen til trav? Peter Rasmussen fortæller om det. Peter Rudbeck giver en opdatering på Howlingatthemoon og dennes vintertræning.
Mar 24, 202301:28:22
Rundtur

Rundtur

Lunden, Ghita Nørby, Hest og Rytter-messe, hingstekåring, Joviality, Tetrick Wania, Frankrig og ikke mindst to interviews med Paul Hagoort og Knud Mønster om henholdsvis Hurricane og Heavenly Stone 
Mar 10, 202301:01:60
Mindre får mindre, mindre

Mindre får mindre, mindre

Interviews med Carsten Terp og Peter Fog, er på programmet. Carsten fortæller om sit arbejde som direktør på Skive Trav og Peter Fog uddyber meddelsen om forbudet mod DMSO og cryo-behandling. Derudover snakker vi om drifttilskud, banelukning, Frankrig plus det løse. 
Feb 24, 202301:22:55
Er tiden med de foreningsdrevne baner slut?

Er tiden med de foreningsdrevne baner slut?

Banerne skal tjene penge, men hvordan? Keld Gregersen giver sit bud, i en udsendelse der også skal handle om Galla og de store franske løb.
Feb 10, 202346:13
Der mangler 30 millioner!

Der mangler 30 millioner!

Travsnak er tilbage med en ny sæson, hvor vi har et interview med John Kirketerp, som udlægger teksten om den nuværende situation i dansk travsport. Karsten og jeg tager et tilbageblik på sidste sæsons højde og lavpunkter, og så har vi selvfølgelig fokus på søndagens Prix d´Amerique. 
Jan 26, 202301:42:34
Travsnak special: Koch evaluerer og Foget kauserer

Travsnak special: Koch evaluerer og Foget kauserer

Yonkers International Trot blev skæmmet af en vild italiener. Klaus Koch evaluerer på løbet og svarer på skarpe spørgsmål. Kasper Foget giver en status på ham selv, stalden og årets store løb i USA. Der kommer også et par nyheder og insights undervejs i snakken. 
Oct 27, 202201:11:20
Travsnak special: The International Trot

Travsnak special: The International Trot

Vi sætter fokus på The International Trot - VM-løbet, som køres d. 15. oktober med stærk dansk repræsentation. Klaus Koch fortæller om løbets historie, hvordan man udtager heste til løbet, og hvilke krav der stilles for at komme til start og ikke mindst en kommentar til de deltagende heste. Jeg taler også Lunden med Klaus Koch, som giver sit bud på, hvor Lunden står lige nu. 
Oct 06, 202255:08
Travsnak special: Derby 2022 plus det løse

Travsnak special: Derby 2022 plus det løse

Lundens selvmål - færre penge fra Sverige - auktion i nye klæder - doping jagt uden appel - derby snak - hvem af derbydeltagerne bød BS 500.000 kr. for?
Aug 25, 202201:21:41
Travsnak special: Hambo-snak med Kasper Foget og Thomas Svendsen

Travsnak special: Hambo-snak med Kasper Foget og Thomas Svendsen

Lørdag aften dansk tid køres The Hambletonian Stakes og Kasper Foget og Thomas Svendsen hjælper med at sætte ord på begivenheden. Men få også svaret på: Hvad vil Kasper? : Alt om Epos Østervang : Hvorfor køber Thomas sorte hopper i Europa? : Det store flop Beads : og meget mere.  
Aug 03, 202201:21:52
Hambletonian Stakes-special med Lucas Wallin

Hambletonian Stakes-special med Lucas Wallin

I den første af to Hambletonian Stakes-specials kan du høre et interview med Lucas Wallin, som træner en af årets favoritter Rebuff. 
Jul 27, 202242:20
Travsnak special: Jydsk 4 års Grand Prix 2022

Travsnak special: Jydsk 4 års Grand Prix 2022

Birger Jørgensen guider dig igennem Århus-banens finurligheder og fortæller bl.a. om dengang han startede som træner på JVB 1. januar 1980. Morten Juul og Bent Svendsen dyster på viden om 4 års Grand Prix´et og giver deres bud på chancerne i de to Grand Prix´er, og der er også plads til løst og fast om gul kusk og løbsudskrivninger. 
Jun 23, 202201:15:27
Fransk er godt

Fransk er godt

På bagkant af Elitloppet - Kontanterne er yt - Nostalgi - BS og Dyhrberg 
Jun 03, 202250:18
Elitfloppet

Elitfloppet

Klaus Koch fortæller om Elitloppet, USA og lidt om sit nye job som daglig leder på Lunden. Er Elitloppet top eller flop? Vi slår ned på nogle emner i John Kirketerps formandsberetning. I "Ugens aktuelle" er vi eksperter og finder finalefeltet og vinderen i Elitloppet
May 27, 202201:19:07
Camilla og Extreme

Camilla og Extreme

Interview med Camilla Juul om Extreme med mere - Nedtakt Copenhagen Cup - Optakt Elitloppet - USA - Top og flop på CC-dagen med BS og Dyhrberg
May 20, 202201:21:37
Lunden

Lunden

Interview med Henrik Bernhard Johannsen Næstformand og talsperson i DTS - Copenhagen Cup - Elitloppet - USA - BS og Dyhrberg seeder Copenhagen Cup
May 13, 202201:27:55
Møgsager

Møgsager

Skive Trav er blevet politianmeldt - DR arbejder på sag om Marc Stott - Storløbssæson - USA - Musketerdag på bagkant
May 06, 202201:06:22
Bossow

Bossow

Claus Bossow - Dansk Avlsløb - Elitloppet - USA - Nostalgi - Spillekroner - Musketerdag - "Byttere"
Apr 29, 202201:32:35
Hobby for ildsjæle

Hobby for ildsjæle

Thomas Lind Holm del 2 - drivning/boykot - Propulsion - Elitloppet - USA - nostalgi - "UAMBS&D" > Aalborg/træningspris
Apr 22, 202201:26:32
Thomas Lind-Holm

Thomas Lind-Holm

Emnerne i denne uge er et interview med Thomas Lind-Holm, Extreme i Elitloppet, Unicka´s kidnapning, og nostalgi omkring Dan Holmbo´s sejr i Kriteriet. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" handler det om hurtige debutanter, Bo W og ugen der gik.
Apr 15, 202201:19:24
Vi er i en ny tid

Vi er i en ny tid

Jeppe Juel, medier og kommunikation, nostalgi og tidlige toåringer, er emnerne i ugens Travsnak i samarbejde med Travservice.
Apr 08, 202201:18:26
Hvad nu, Lunden?

Hvad nu, Lunden?

Nicklas Korfitzen er her der og alle vegne, og vi tog en snak med ham turen til USA og nogle af staldens aktuelle ungheste. Hvad nu, Lunden? Tænker man efter mandagens generalforsamling, som vi selvfølgelig har en mening om. Skal Daniel Redén frikendes for at have træneransvar for Propulsion? Og så er der nyt om Souloy´s kobolt-sag og dopingsagen i Frankrig. I det nostalgiske hjørne tænker vi tilbage på Early Dirt og andre fine hopper fra dengang vi så løbene på VHS, og i ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” breaker vi en kæmpe nyhed, og snakker om gudesmukke Extreme og ugen der gik.
Apr 01, 202201:29:49
Jonas

Jonas

Rene Jonassen er ugens gæst i Travsnak, hvor han bl.a. fortæller om sine tre derbyaktuelle heste. En dopingsag ryster Sydeuropa, og vi kigger på sagen. Vi mindes hestemanden Egon Nørlem og tager et nostalgisk tilbageblik på dengang Copenhagen Cup havde sin storhedstid. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" diskuterer vi Extreme og valget af Bjørn Goop som kusk, ponysport og sidste uges højdepunkter. 
Mar 25, 202201:00:51
Hvor peger pilen hen?

Hvor peger pilen hen?

Det Danske Travselskab holder generalforsamling d. 28. marts. Syv personer har mod på at kaste sig ud i en svær opgave og to af disse er bestyrelsesmedlemmer på NFT, så hvor peger pilen hen? Ejnar Vogt vandt en episk derbysejr i 1982 og vi drømmer os tilbage til de såkaldt "gode gamle dage". BS og Dyhrberg diskuterer den spegede sag med Golden Simon på Lunden og tager et tilbageblik på ugens løb. Knud Mønster har to årgangsstjerner i Go On Gardenia og Heavenly Stone, og han fortæller om vintertræningen og hestene.  
Mar 18, 202201:16:31
Dengang Fernando L blev til Dirt Merci

Dengang Fernando L blev til Dirt Merci

Hvad kommer det til at betyde for travsporten, at priserne på brændstof, el og foder stiger grundet krisen i Ukraine? Vi diskuterer dette og andre emner som Propulsion, doping, Lunden og Frankrig. I dagens podcast får du også historien om, hvordan Fernando L blev til Dirt Merci og andre historier fra Karsten, om dengang han kørte travhest i England. I ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” tager vi et tilbageblik på ugens begivenheder.
Mar 11, 202253:53
Lurer Skovbo i kulissen?

Lurer Skovbo i kulissen?

Dagens podcast har interviews med Henrik Friis, som giver en opdatering på Fast Track og firmaets tilstand, og den dygtige amatør-træner Morten Melin fortæller om sine heste og træningskoncept. Derudover ser vi på, om Høje Taastrup-modellen lever igen efter Steen Juul´s snak med Klaus Koch, og i ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” tager vi et sportsligt kig på ugen der gik.
Mar 04, 202201:13:34
Rikke er "Højt til hest"

Rikke er "Højt til hest"

I mandags var der premiere på "Højt til hest" og en af hovedpersonerne er Rikke Rohback Bonde, som i ugens Travsnak fortæller om sin medvirken i "Højt til hest" og staldens enorme succes. Skal Propulsion kunne bruges herhjemme på frostsæd, ny udvikling i doping-skandalen i USA og rigide licensregler, er dagens øvrige emner, og i "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" taler vi om nødvendigheden af at kigge på banernes tilstand. 
Feb 25, 202201:07:25
Trækker doping skandalen i USA tråde til Europa?

Trækker doping skandalen i USA tråde til Europa?

Nordmanden Thomas Svensen har et indgående kendskab til amerikansk travsport og fortæller i et interview om den verserende doping skandale "over there" og nyt om bla. Beads, Ecurie D og Dancinginthedark M. Karsten og jeg sætter ord på Gallafesten, TV-aftalen, Lunden og Frankrig, og i "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" handler det om nye trends indenfor vintertræning og tidlig sæsonstart.  
Feb 18, 202201:25:09
Det er et stort problem med Lunden!

Det er et stort problem med Lunden!

Bestyrelsesformand i DHV John Kirketerp svarer på spørgsmål om ny struktur, sverige-aftalen, forretningstanken og kommenterer på TV-aftalen og Lunden samt meget andet. Vi dissekerer den meget omtalte overdragelse af rettighederne til Fast Track til Derby25 og snakker ny bestyrelse i Lunden og har sidste nyt fra Frankrig. I "Ugens aktuelle" er emnet auktioner, og Bent fortæller om sit bedste og dårligste auktionskøb. 
Feb 11, 202201:25:42
Tættere sammen - fra forening til forretning

Tættere sammen - fra forening til forretning

To interviews med henholdsvis Henrik Friis og Claus Juncher er på plakaten, hvor vi med Henrik Friis kommer rundt omkring Derby 25/7´s overtagelse af Fast Track og hvad det indebærer, og i snakken med Claus Juncher handler det om Fyens Væddeløbsbane og de mange spændende ting som banen har gang i, og hvilke konsekvenser den ny struktur har for banen. I ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” handler det om Prix d´Amerique og drivning.
Feb 04, 202201:27:34
Time will tell

Time will tell

Lunden igen-igen, er på blokken og undervejs i snakken kom der en nyhed! Sverige-aftalen er næsten på plads, og et nyt initiativ for at fremme dansk travsport er på skinnerne med Breeders Club. Prix d´Amerique køres på søndag, og vi har interviews med Erik Bondo og Kirsi Manninen, og i ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” er vi i det frankofile hjørne.
Jan 28, 202201:16:45
Uden staldfolk, ingen trænere

Uden staldfolk, ingen trænere

Var John Kirketerp fejlciteret på Travservice? Karsten Bønsdorf giver svaret, i en udsendelse der også har et interview med staldmand hos Team Juul, Jens De Roche, som fortæller om sit arbejde med hestene og også giver en status på Steen Juul. Derudover snakker vi om manglende gallanomineringer, Lunden og Frankrig. I ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” giver vi vores bud på, hvem som skal vinde titlerne på Hestesportens Galla.
Jan 21, 202201:18:02
På den anden side af jordkloden

På den anden side af jordkloden

Siv Diamant er med i ugens Travsnak fra New Zealand, hvor hun fortæller om hendes liv lige nu og travsporten down under. John Kirketerp mener ikke, at DHV skal afholde derbyauktionen. Hvad mener vi? Keld Gregersen har støbt kuglerne til et nyt storløb, og vi mindes Bjarne Petersen. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" skal det handle om løbsstress.
Jan 14, 202201:16:19
Der animeres og korrigeres på alle fronter

Der animeres og korrigeres på alle fronter

I årets første Travsnak har vi et interview med Kim Kabling, som svarer på spørgsmål om de nye regler, uens domme, habilitetsproblemer og Giantissimo-sagen. Din vært kauserer om året der gik, og sammen med Karsten Bønsdorf taler vi om Lunden, Klaus Storm, ny struktur og Arnesen, Steen Juul og Frankrig. I Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg snakker vi drivning set med de aktives øjne, og hvad danske kuske tager i honorarer, nu debatten kører i Sverige.  
Jan 07, 202201:20:44
Hvad mon de finder på?

Hvad mon de finder på?

Dagens spiseseddel består af fokus på den workshop, som DHV har inviteret til i weekenden og et interview med træner Lillian Uglebjerg. Så tager vi et internationalt udsyn på Frankrig og USA, og runder de nye cifre i Danmark og Sverige, hvad angår antal bedækkede hopper. I ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” vender vi løbene på Lunden i søndags, snakker Tetrick Wania og Johnny Takters vægring af at køre Custom Chef. Travsnak ønsker vores lyttere en rigtig god jul og et godt nytår, og vi høres ved d. 7. januar 2022.
Nov 26, 202101:13:46
Bo W, Tetrick Wania, USA og meget mere

Bo W, Tetrick Wania, USA og meget mere

Bo Westergaard driver Danmarks største trænerstald og har netop været i USA for at købe to heste efter Walner. Vi taler med Bo om turen, og runder staldens profiler på to og fire ben og tager en snak om doping. Tetrick Wania er den hotteste toåring i Europa, og Klaus Koch fortæller den fascinerende historie om hesten, og vi afrunder sæsonen i USA. Nye tal strømmer ind om antal bedækkede hopper, og hvordan var det med Sverige og danskfødte heste med svensk flag? I USA kører de TVG finaler med dansk deltagelse, og i Frankrig kører de på søndag årets første B-løb Prix de Bretagne med topheste til start. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" taler vi om uens domme, svenske regler og løbene i Lunden.
Nov 19, 202101:26:25
Træningsbaner, Bornholm og kørehænder

Træningsbaner, Bornholm og kørehænder

Ugens interviews er med træner Anders Pedersen, som fortæller historien om danmarks mest omtalte træningsbane, og med driftsleder Charlotte Berg, som giver en status om travsporten på Bornholm og et vink med en vognstang. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" snakker vi om kunsten at bære en hest og eftersnak om Opdrætningsløbet. Dagens emner i øvrigt er om den øgede fokus på hestevelfærd, og nyt fra ind og udland.
Nov 12, 202101:12:56
Klaus Storm, trotto internationale og toåringer

Klaus Storm, trotto internationale og toåringer

Klaus Storm er med i dagens udgave til en generel snak om doping i væddeløbssporten, billederne af Jerry Riordan og "foder-sagen". Bønse fortæller om sin tur til Italien, og vi har nyt fra USA og et oplæg til det franske vinter-meeting. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" snakker vi om toåringer og Opdrætningsløbet. 
Nov 05, 202101:24:60
Sæsonplan, Keld, struktur og doping

Sæsonplan, Keld, struktur og doping

I fredags blev sæsonplanen færdig, og jeg har taget en snak med Sportschef Rene Jensen om detaljerne. Keld Gregersen har vundet sin skattesag, men hvordan ser det ud med Kelds interesse i dansk travsport, og hvad er de første indtryk om den ny struktur? I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" tager vi emnet doping under behandling på bagkant af de billeder som kom frem af Jerry Riordan og en hest med en slange i næsen.
Oct 29, 202101:13:06
Junge - et liv i travsportens tjeneste: Min amerikanske farm

Junge - et liv i travsportens tjeneste: Min amerikanske farm

Carl Christian Junge blev efter sin ansættelse i Opdrætterforeningen engageret af John Erik Magnusson til at være manager for hans stutteri i USA. I får her en indgående beretning fra det arbejde som Junge gjorde på stutteriet med alle detaljer fortalt i den spændende verden som opdrætter af første klasses travheste.
Oct 27, 202148:40
Nye boller på suppen

Nye boller på suppen

Hvis nogen skulle være i tvivl, så knager og brager det i konstruktionen Dansk Travsport. Kortene er blandet og hvem bliver sorteper i spillet om magten? Billund Trav kører lørdag deres sidste løb med et brag af en løbsdag, men lukker banen også med et brag, eller fiser det lige så stille ud med travsporten i Sydjylland? I ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” handler det om den ny struktur set med en træners briller, Billunds nedlukning og Grand Circle-løbene for de 4-årige heste.
Oct 22, 202150:24
Hvad er det, som er så hemmeligt?

Hvad er det, som er så hemmeligt?

Travsportsentusiast, hesteejer, og tidligere travpolitiker Peter Wilhelmsen giver i et længere interview et indblik i, hvordan det er at være medejer af Extreme og fortæller om fremtidsplanerne for hesten. Han giver også sit syn på Lunden, og om hvordan han ser fremtiden for dansk travsport. En ny struktur er på vej, men hvad går den ud på, og hvad er det som pressen ikke må høre? Vi samler op på Lexington-meetinget og debatten om Sport Live, og i "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" handler det om Kriteriet. 
Oct 15, 202101:13:29
Junge - et liv i travsportens tjeneste (afsnit 6)

Junge - et liv i travsportens tjeneste (afsnit 6)

Carl Christian Junge starter dette afsnit med at fortælle om sit exit fra Det Danske Travselskab og efterfølgende arbejde som sekrætær i Opdrætter foreningen. Så følger et afsnit om hans første tur til USA. Til sidst kan I glæde jer til fortællingen om Mack Lobell, hvor der kommer hidtil ikke fortalte historier frem om handlen med Mack Lobell i forbindelsen med dennes sejr i Elitloppet 1988. 
Oct 11, 202101:03:31
"Satse, det gør man på en travbane"

"Satse, det gør man på en travbane"

Travsnak er denne uge pakket med disse emner. Kasper Foget er med fra USA og vi har fokus på bl.a. Kentucky Futurity. Jeppe Juel fortæller om Dowhatyoudowell og sine Kriterie-heste, og i "Ugens aktuelle" snakker vi Århus og Kriterie-løbene. Derudover diskuterer vi fremtiden for dansk travsport i forhold til den ny struktur, banernes fremtid uden spil, manglende kommunikation og Sverige-dealen. 
Oct 08, 202101:17:14
Bondo

Bondo

Travsnak i samarbejde med Travservice byder på et interview med Erik Bondo, som fortæller om hesteejere med kort lunte, stjålne heste, sine bedste heste og sine fire startheste i Lotteria. Carl Christian Junge causerer om sit exit fra Lunden, og vi binder det hele sammen med emner som svømmehal og få startheste på Lunden, Lotteria og Lexington-meetinget. I ”Ugens aktuelle” snakker vi form og ikke kage form på kuske og løbene i Århus.
Oct 01, 202101:11:43
De legendariske Skive-heste: Stand And Deliver / Peter Rudbeck

De legendariske Skive-heste: Stand And Deliver / Peter Rudbeck

I 2013 vandt Stand And Deliver derbyet, og han var som bekendt opdrættet, trænet og ejet af Peter Rudbeck, som fortæller hele historien om sin første derbyvinder.  I afsnit 2 vender vi blikket mod de seneste år, hvor modgang, problemer med Færgemanden og et brud med Birger Jørgensen har været en del af den rejse, som Peter Rudbeck har været på, men hvor årets resultater også viser, at bøtten er vendt, og sejrene igen triller ind på rad og række for staldens heste. Peter afslutter snakken med sit syn på dansk travsport og laver sin all time greatest top 3.
Sep 27, 202101:11:01
Aalborg, Rudbeck og "Dodo"

Aalborg, Rudbeck og "Dodo"

Travsnak i samarbejde med Travservice byder denne gang på et interview med Peter Rudbeck, som åbner op om problemerne med Dontpaytheferryman, formnedgangen i stalden, bruddet med Birger Jørgensen og selvfølgelig starten i det svenske Kriterie med Dowhatyoudodowell. Vi kigger retrospektivt på Aalborg Store Pris-weekenden, hvor Banechef Lars Hellerup fortæller om hans oplevelser, og runder også USA. I ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” snakker vi Aalborg og monté, og tager et lille kig på kriterieprøverne.
Sep 24, 202101:09:39
"Derbyrevanchen", eller er det nu det?

"Derbyrevanchen", eller er det nu det?

I ugens "Travsnak" kan du høre Steen Juul give sit synspunkt på "Derbyrevanchen" Aalborg Store Pris og høre hans tanker omkring Festival of Speed og Extreme. Jørgen Kold giver gode råd til, hvordan du undgår trælse bøder for at transportere heste, og vi giver traditionen tro tre bud hver på måske gode køb på Aalborg-auktionen. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" snakker vi om halte heste og dyrlæger, en episode i Billund og storløbene i Aalborg.
Sep 17, 202101:14:44
Tilbage til start

Tilbage til start

Et år er gået siden det første afsnit af "Travsnak i samarbejde med Travservice". I ugens podcast snakker vi Lunden, "Sverige-aftalen" og sport. I Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg handler det om svensk derby og toårs starter.
Sep 09, 202155:22
Flower power Festival weekend

Flower power Festival weekend

Ugens Travsnak handler om vores oplevelser i derby-weekenden, hestetransporter, ”Sverige-aftalen” og udenlandske storløb. I ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” analyserer vi derbyløbene og følger op på Flower Dust.
Sep 03, 202101:05:53
Derby!

Derby!

Årets hovedbegivenhed, Dansk Travderby, afvikles på søndag i Charlottenlund, og vi sætter selvfølgelig maksimal fokus på begivenheden. Vi taler om årets udgave, minder fra de gode gamle dage og vælger tre heste ud på Derbyauktionen. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" taler vi bl.a.  om auktionen og hvad BS vægter højest ved udvælgelsen af en plag.
Aug 26, 202101:08:27
Travsnak special: Optakt til Derby 2021

Travsnak special: Optakt til Derby 2021

BS og Dyhrberg analyserer derbyprøverne og kommer med hver vores bud på indløbsrækkefølgen i Derbyet og Hoppederbyet. Morten Juul fortæller om sine derbyheste, og så har vi også en snak med Victor Rosleff om Fønix Vang. 
Aug 16, 202101:03:05
Travsnak special: The Hambletonian Stakes

Travsnak special: The Hambletonian Stakes

Lørdag aften køres verdens største travløb The Hambletonian Stakes på The Meadowlands. Travsnak sætter fokus på Hambo, hvor Klaus Koch sætter rammerne for løbet i et historisk perspektiv og kommer med sit bud på en vinder. Kasper Foget er med fra USA, hvor han har fingeren på pulsen og kommer med sine input til løbene på the Big M.  
Aug 05, 202101:19:41
Sidste omgang inden...

Sidste omgang inden...

I denne sidste udgave inden fire ugers sommerferie snakker vi Derby som et begreb, Derbyauktion, Kenneth Nielsen, Atle Hamre, Fabrice Souloy, Lundens få startheste, rutineløb og travsport i ind og udland. I Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg handler det om hestetrivsel og Billund.
Jul 23, 202101:06:29
Junge - et liv i travsportens tjeneste (afsnit 5)

Junge - et liv i travsportens tjeneste (afsnit 5)

I dette afsnit skal vi høre om en tur til USA, hvor Junge med Axel Jacobsen som chauffør kørte rundt i guds eget land på jagt efter oplevelser - både på travbaner og ikke mindst seværdigheder. 
Jul 21, 202126:55
Nu skærpes der!

Nu skærpes der!

Vi sætter igen fokus på drivning, hvor en skærpning af reglementet er på vej. Lunden har nu nedsat en arbejdsgruppe, som skal arbejde med Åby-modellen, og vi kigger nærmere på denne. Junge fortæller om sin "Tour de Trav-tur" i staterne med Axel Jacobsen, og vi tager en rundtur i de danske og udenlandske storløb. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" udforsker vi emnet; træning af travheste. 
Jul 16, 202101:01:31
Pisk!

Pisk!

I denne uge har vi et interview med Anders Helge Nielsen, traventusiast fra Falster, som er medejer af Festival of Speed. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" handler det om drivning og de danske treåringer, som vi giver en status på. Derudover snakker vi dommen til Joachim Lövgren, kommunikation, omsætning, Lunden og storløb i ind og udland. 
Jul 09, 202101:11:39
Travsportens festival tid er over os

Travsportens festival tid er over os

Dagens interview er med træner Thomas Fischer, som har Griezmann klar efter pause og vi får en snak om hesten og hans syn på tingene i Lunden og dansk travsport generelt. I ”Ugens aktuelle” laver BS og Dyhrberg en ny top 5 blandt derbyhestene og diskuterer Århus-banen og om hvorfor banen er så vanskelig. Bønse har kigget på tallene fra Dansk Trav og galop union og så tager vi en sportslig rundtur i ind og udland.
Jul 02, 202101:05:52
Udsalg på tillid i Lunden

Udsalg på tillid i Lunden

Mistilliden trives i Lunden, hvor grøfterne graves dybere for hver dag, der går. Henrik Engberg Johannsen udtrådte torsdag af bestyrelsen i DTS og forklarer i et interview, hvad der fik ham til at agere sådan. På den sportslige front retter vi blikket mod USA, hvor Kasper Foget giver en status på ham selv, og hvad der rører sig i staterne, og i "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" endevender vi Jydsk 4 års Grand Prix.   
Jun 26, 202101:14:13
Junge - et liv i travsportens tjeneste (afsnit 4)

Junge - et liv i travsportens tjeneste (afsnit 4)

Carl Christian Junge kommer i dette afsnit ind på det samarbejde, som Lunden havde med de skandinaviske baner, og fortæller om en tur til USA, hvor han gennemgår de amerikanske blodlinjer som var dominerende dengang.  
Jun 21, 202129:18
Hvad så, Lunden?

Hvad så, Lunden?

I Lunden valgte de Åby-modellen, og hvad så nu? Vi tager en snak om dette og har et interview med Michael Juul, som kommer med sine betragtninger. I Skive forsøgte den afsatte Banechef Jan Nørbjerg at sætte sit præg på deres generalforsamling, men lykkedes han med det, og så snakker vi staldform og 4 års prøver i ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg”, hvor Bent også kommer med en nyhed.
Jun 18, 202101:03:14
Travsnak special: Ole G Nielsen

Travsnak special: Ole G Nielsen

I denne Travsnak special tager vi en snak med træner Ole G Nielsen om hans karriere, træningsfilosofier, amerikanske toåringer og hvilke blodlinjer som lige nu er aktuelle i USA samt meget andet spændende. 
Jun 15, 202140:00
Fra 0 til 1.12

Fra 0 til 1.12

I ugens Travsnak får du et uddrag af et længere interview med Træner Ole G Nielsen, som forklarer, hvordan en amerikansk toåring kan trav 1.12 efter 9-10 måneders træning. I ugens aktulle disikerer BS og Dyhrberg de åbne 4 års prøver og giver et bud på, hvem som går videre og hvem som er jokeren. På onsdag er der linet op til generalforsamling i DTS, og debatten er allerede i gang, og vi prøver at trække stregerne i sandet i en sag, som på ingen måde er på fast grund. 
Jun 11, 202153:08
Kølighed og 140 gram

Kølighed og 140 gram

Elitloppet blev en opvisning i imponerende trænerarbejde, kølig kørsel og en Don Fanuzzi Zet i verdensklasse, hvis mor står i Danmark. Vi kommer omkring det hele i ugens Travsnak med hjælp fra Line Nørbak og Bent Svendsen. Line fortæller om sit arbejde med hopperne og plagene og moderen til Elitloppsvinderen Kissed By The West, og Bent forklarer, hvad balancering med en gummiboot på 140 gram kan betyde for en travhest, når man piller forskoene af. C C Junge graver dybt i historiebøgerne og fortæller om dengang Misty Senator og Big Elma mødtes i et matchrace. 
Jun 04, 202101:00:56
Legendariske Skive-heste: Atom Tess og Amulet

Legendariske Skive-heste: Atom Tess og Amulet

I podcast-serien om de legendariske Skive-heste er vi nået til Atom Tess og Amulet, som begge igennem hele deres karriere har været Skive-trænede og vindere af Derby. Træner Peter Rasmussen fortæller historien om de to stjerner og vi runder også Tøjeksperten. 
Jun 01, 202101:07:40
Elitloppet!

Elitloppet!

Elitloppet... hvad er der at sige om årets udgave, og hvorfor er der ikke flere dansktrænede heste med i løbene? Har Flemming Jensen en del af løsningen på at hæve niveauet i dansk travsport? Peter Rasmussen fortæller om Atom Tess og Tøjekspertens præstationer på Solvalla, og vi giver vores bud på en vinder og graver dybt i hukommelsen efter gode minder i "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg". 
May 28, 202101:06:12
Same procedure next year, Rene?

Same procedure next year, Rene?

Copenhagen Cup-dagen blev på mange måder mindeværdig, og vi ser tilbage på løbsdagen, hvor Sportschef Rene Jensen fortæller om sine oplevelser og giver et bud på næste års udgave. Træner Gordon Dahl er fri til at køre igen, og vi har sat ham stævne til en snak om dette, og hvordan har han det med, at Fossa har hoppet i sine første to starter i år. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" kommer vi med vores bud på top og flops i søndags, ny konge i årgangen og Elitloppet.
May 21, 202101:16:59
Travsnak special: Henrik Lund

Travsnak special: Henrik Lund

I dette interview med Henrik Lund panorerer vi henover en karriere, der startede med køreture i sommerferien hos sin onkel Harald Lund, til nu, hvor han er meddommer og ekvipagekontrollant. Og er der en ny Harley Boko på vej? 
May 18, 202132:20
Lund, Lunden og Koch

Lund, Lunden og Koch

Denne uges Travsnak har fokus på Copenhagen Cup. Klaus Koch fortæller om udfordringerne ved at lave storløb og kommer med anekdoter fra sin tid som Sportschef på Solvalla. I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" taler vi også om CC-dagen og vender drivning med arm over skulderhøjde, og så har vi et interview med Henrik Lund, som bl.a. fortæller om sit nye job som ekvipagekontrollant. 
May 14, 202101:16:21
Manden med papkassen

Manden med papkassen

Et lån til 1.5 millioner kroner skiftede ejer i Aalborg, og hvordan er det lige med økonomien på en travbane? Det giver Banechef på AAV, Lars Hellerup, et indblik i. Lunden har sendt skitser til forslag om banens fremtidige beliggenhed ud til medlemmerne i DTS, og Bønse skitserer, hvad de går ud på. Whistleblower ordningen er klar, samtidigt med, at der faldt dom i sagen mod "Travmanden". Reagerede sporten korrekt? I "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg" snakker vi Musketerdag og kørsel uden for banen.
May 07, 202101:11:21
Junge - et liv i travsportens tjeneste (afsnit 3)

Junge - et liv i travsportens tjeneste (afsnit 3)

I det tredje afsnit af Carl Christian Junge´ betragtninger om dansk travsport kommer han vidt omkring, og fortæller bl.a. om tilmeldninger til løb, medier, spil, kvinder i trav og ikke mindst sit syn på "Travkrigen" mellem Lunden og Amager, og sit syn om fremtiden for Lunden og dennes placering.  
May 04, 202123:30
Er en travbane en dårlig forretning?

Er en travbane en dårlig forretning?

Ugens Travsnak sætter fokus på økonomien på Aalborg Væddeløbsbane og vi tager en generel snak om, hvorvidt det at drive en travbane er en dårlig forretning. Skive Trav byder på topsport på Musketerdagen, og vi har et interview med den hollandske træner Paul Hagoort. og så tager vi en sportslig rundtur i ind og udland. I "Ugens aktuelle med B S og Dyhrberg" fortæller Bent Svendsen om sit uheld i Billund og hans forventninger til Musketerdagen.
Apr 30, 202156:49
De higer og søger og fandt Holger

De higer og søger og fandt Holger

Ugens Travsnak i samarbejde med Travservice er en skøn blanding af nyt og gammelt. Vi har et interview med træner Martin Hansen om Holger Danske og følger op i ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” med en snak om toårsstarter. Propulsion-sagen har taget en ny drejning, og så har Fabrice Souloy fået sin licens igen. Sporten buldrer derudaf og vi kommenterer på det vi har set, og det som kommer. Og så var der lige det med det ”gamle”. Den tager Carl Christian Junge sig af med et tilbageblik på, hvordan løbene blev skrevet ud i gamle dage.
Apr 23, 202101:10:47
"Sund Hest", Jeppe Juel og ugler i mosen

"Sund Hest", Jeppe Juel og ugler i mosen

I dagens Travsnak har vi et interview med dyrlæge Peter Fog, som svarer på nogle af de mange spørgsmål som har rejst sig i kølvandet på ”Sund Hest” projektet. Vi snakker med træner Jeppe Juel, som fortæller om sin DM-sejr og sine mange talenter i stalden og sit syn på Lundens fremtid. Vil svenskerne ikke lege med os? Vi udlægger teksten, og kommer også ind på de positive tal om I/J årgangen og spil på heste. I ”Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg” taler vi om ”Sund Hest” og ekvipagekontrollanter.
Apr 16, 202101:24:56
Sagen der ikke vil dø

Sagen der ikke vil dø

I ugens Travsnak har vi interview med Keld Gregersen om Elliot-sagen, og en snak med Jørgen Sthelis om Lundens fremtid, hvor han er imod flytning af banen. De siger, det er forår, og de gode heste lufter sig, både herhjemme og i Sverige, og helt aktuelt skal vi have kåret danmarks bedste travkusk i weekenden, som er emnet i "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg". 
Apr 09, 202101:13:36
Travsnak special: Thomas Fischer

Travsnak special: Thomas Fischer

Lunden-træner Thomas Fischer fejrede i oktober sidste år sit 25 års trænerjubilæum. Hør ham fortælle om sit liv i travsporten, om Griezmann og sin far, og om hans syn på Lundens fremtid, som han har vigtige synspunkter på. 
Apr 07, 202140:42
Junge - et liv i travsportens tjeneste (afsnit 2)

Junge - et liv i travsportens tjeneste (afsnit 2)

I andet afsnit af Carl Christian Junge´s fortælling om sit liv i travsporten tjeneste tager han dig med på en rundtur på Lunden, som den så ud, da han blev ansat i DTS. Dernæst følger to portrætter af de meget betydende direktører på Lunden, Aage Ullrich og Carl Andersen. 
Apr 05, 202132:29
"Der er ikke en gang penge til en ostemad"

"Der er ikke en gang penge til en ostemad"

Overskriften på dagens udsendelse er inspireret af Thomas Fischer, og du får historien bag i interviewet med Lunden-træneren, som sidste år havde 25 års jubilæum som travtræner. Junge fortæller om Carl Andersen, og Vi fortæller om Skive Trav, Elliot-sagen og nyhedsbrev fra DTC i et tætpakket program, hvor der også er "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg", som dennegang handler om begrebet "væddeløbshoved" 
Apr 02, 202101:14:32
Hvem får ret?

Hvem får ret?

I ugens "Travsnak" indleder vi med at samle op på Elliot-sagen, som nu afventer dom. Junge fortsætter sin fortælling om sit liv, og er nu kommet til Lunden, hvor han beskriver tiden og banen, som den så ud dengang. Corona, spille-id og Bazire´s besynderlige kørsel får også en omgang travsnak, inden vi lukker med "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg", hvor vi kommer med et bud på indløbsrækkefølgen i årets derby. God fornøjelse.  
Mar 26, 202150:58
Junge - et liv i travsportens tjeneste

Junge - et liv i travsportens tjeneste

Carl Christian Junge er en institution i dansk travsport. Meget passende er hans forbogstaver synonym med det løb, som blev hans store bedrift, Copenhagen Cup, som i 80´erne, da han var Sportschef på Lunden, blev et løb i verdensklasse med de bedste amerikanske og franske heste til start. Junge vil i denne føljeton af podcasts fortælle om sit liv i travsportens tjeneste, og han starter med at fortælle om sin fattige opvækst i Aalborg, hvor en dyrlæge bragte ham ind i travsportens mangfoldige verden. Go´fornøjelse.
Mar 22, 202128:48
Skive, Elliot og Junge

Skive, Elliot og Junge

Hvad sker der i Skive, og hvordan skal man fortolke pressemeddelelserne i Elliot-sagen? Vi giver en update, både i vores snak, men også i "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg", hvor vi også har premiere på ugens "Skulderklap og trængning". Carl Christian Junge er en institution i dansk travsport. Med stor fortællelyst kan du lytte til et uddrag af hans livshistorie i travsportens verden, som vi er glade for at kunne præsentere.  
Mar 19, 202154:25
Blæsten går frisk over Skive

Blæsten går frisk over Skive

Ugens Travsnak handler om Skive Trav, et interview med Sportschef René Jensen om bl.a. Copenhagen Cup og "Ugens aktuelle med B S og Dyhrberg", hvor vi snakker om, hvorfor det er så svært at lave en dansk hurtigklassetraver
Mar 12, 202157:50
Travsnak special: Morten Hald

Travsnak special: Morten Hald

Få interviewet med Morten Hald i sin helhed. Hør om, hvad som fik ham ind i sporten, og få en masse insider information om, hvad en travspiller har brug for af information, og hvad vi skal forvente os i fremtiden. Du får historien om, hvad der skete med Jackpot Club, og hvad man vil med det nye spilleselskab JackpotBet. 
Mar 08, 202135:19
You wanna bet?

You wanna bet?

I dagens Travsnak er topemnet et kommende spilleselskab i Danmark, som hedder "JackpotBet", som er startet af Jens Glud Hansen og Morten Hald. Vi har et interview med Morten Hald, som fortæller om dette, og som også kommer ind på, hvorfor spilleklubben Jackpot Club er kørt ned på vågeblus, og hvad som er vigtigt for en spiller at få af oplysninger som f.eks. kuskekommentarer. Vi runder vintermeetinget af , og snakker ny bane i Billund. Til sidst får du en omgang "Ugens aktuelle med B S og Dyhrberg, hvor emnet er kuskekommentarer. 
Mar 05, 202158:38
Dansk vintermeeting og Lunden-nyheder

Dansk vintermeeting og Lunden-nyheder

Dagens emner strækker sig over nyheder fra Lunden om ny direktør og baneflytning til forhandlinger med Sverige om en ny aftale og franske løb. Ind i mellem har vi ugens aktuelle med BS og Dyhrberg, hvor vi snakker vinterbaner og forslag til et dansk vintermeeting og banedosering.
Feb 26, 202153:14
Du er fyret!

Du er fyret!

Som en anden Trump fyrede Antonio Somma Bjørn Goop som kusk bag Face Time Bourbon på Twitter, og dette emne tager vi op i et nyt indslag på Travsnak, som hedder "Ugens aktuelle med BS og Dyhrberg". Vi følger op på Flemming Jensens forslag om andre typer af baneunderlag og har et interview med Banemester Max Svenningsen, hvor vi nørder baner, og alt omkring dette emne. Amatørene og ponysporten står og tripper for at komme i gang, og vi kommer med et løsningsforslag, og er Empire et emne til Copenhagen Cup? 
Feb 19, 202156:57
Det er banerne, der er problemet

Det er banerne, der er problemet

Vi fortsætter vores fokus med sko eller ej på ungheste og har taget en snak med Flemming Jensen, som er i en helt anden grøft end den gængse opfattelse. Kuskekommentarer, eller mere præcist de manglende sådan, bliver også vendt, og er de forholdsvis gode omsætningstal virkelig på trods af corona?
Feb 12, 202135:32
Med eller uden sko, det er spørgsmålet

Med eller uden sko, det er spørgsmålet

I Travsnak sætter vi fokus på, om det skal være forbudt at køre to og treåringer uden sko i Danmark. Hør hvad Steen Juul lidt overraskende mener. Vi snakker også Prix d´Amerique og den store forskel som er på fransk og nordisk travsport. Ny løbsserie, flere steder at spille på heste, corona og Propulsion bliver også vendt og drejet. 
Feb 05, 202142:30
Travsnak special: Interview med Victor Rosleff

Travsnak special: Interview med Victor Rosleff

I denne special kan du høre et interview med Victor Rosleff, som sidste år i Sverige havde et helt igennem fantastisk år, der blev rundet af med tildelingen af Stig H Johansson stipendiatet. 
Feb 03, 202117:23
Travsnak: Prix d´Amerique special

Travsnak: Prix d´Amerique special

Travsnak vil i denne special sætte fokus på årets Prix d´Amerique, hvor vi kommer rundt omkring historien i løbet, vores oplevelser i Frankrig og årets udgave, samt de danske chancer. Du får også interviews med Kirsi Manninen, som arbejder hos Jean-Michel Bazire og Dwight Pieters, som er førstemand hos Robert Bergh. 
Jan 30, 202101:10:27
Victor Rosleff, Frankrig og travambassadører

Victor Rosleff, Frankrig og travambassadører

Travsnak har i dag et interview med Victor Rosleff, som sidste år havde kæmpe succes, der blev toppet op med tildelingen af Stig H Johansson-stipendiatet. Victor fortæller om sit liv lige nu, samarbejdet med Jerry Riordan, arbejdet i stalden og meget andet. Løbene i Frankrig, og travambassadører i Skive samt andet, er også på programmet.  
Jan 29, 202144:57
Hvad betyder en whistleblower ordning?

Hvad betyder en whistleblower ordning?

Ugens Travsnak starter med et interview med DTC Formand Egon Jensen, som forklarer om den kommende whistleblower ordning. Vi snakker også galla-vindere samt corona og giver en update om de franske løb. Slutteligt handler det om Lundens fortsat mangel på heste trods en nyskabelse. 
Jan 22, 202136:03
Travsnak special: Interview med Michael Lønborg

Travsnak special: Interview med Michael Lønborg

Træner Michael Lønborg er stærkt på vej til at etablere sig i den danske travtop. Henrik Dyhrberg tegner i dette interview et portræt af Aarhus-træneren, der i sin korte karriere allerede har oplevet store op og nedture, men som nu står stærkere end nogensinde før. 
Jan 19, 202130:54
Travnak special: Interview med Henrik Friis

Travnak special: Interview med Henrik Friis

Henrik Friis er Direktør i Derby25 og giver i dette interview af Karsten Bønsdorf svar på spørgsmål om f.eks. reklame for jackpots, fast odds spil og meget andet. 
Jan 19, 202115:26
Direktøren og Kometen

Direktøren og Kometen

Henrik Friis er Direktør for 25syv A/S og giver bl. a svar på spørgsmål om manglende "head-to-head" spil og reklame for V75 jackpots på Derby25 i dagens udgave af Travsnak. Hør også et portræt af Træner Michael Lønborg, som er nomineret som "Årets Komet", men syntes han selv, han er en komet? Vi snakker også Frankrig, whistleblower-ordning og covid test af aktive. 
Jan 15, 202101:12:10
Bondedrengen fra Falster

Bondedrengen fra Falster

Ugens udgave af "Travsnak" har, som du nok har gættet, et interview med træner Thomas Bonde, der netop nu er aktuel med V75-vinderen Lorelei Marie. Vi kommer vidt omkring i snakken, og der er smil på læben og optimisme i stemmen fra Århus-træneren. Travsnak behandler også emner som nyt fra Lunden, statsstøtte, og om hvordan amatørerne kunne komme til at køre i løbene samt løbene i Frankrig. 
Jan 08, 202159:42
Årets top/flop, BS del 2 (en stærk mand)

Årets top/flop, BS del 2 (en stærk mand)

Travsnak er klar med årets første udgave, hvor vi kigger nærmere på nomineringerne til Hestesportens Galla og kommer med vores bud på årets hest, træner, kusk, top og flop. Bent Svendsen fortæller i anden del af sit portræt om sin start som træner i Skive, og kommer med sit bud på, hvad han mener mangler i dansk travsport. 
Jan 01, 202101:12:34
Legendariske Skive-heste: Stald Kima del 2

Legendariske Skive-heste: Stald Kima del 2

Velkommen til podcast-serien "Legendariske Skive-heste", som er en hyldest til de heste, som har været med til at sætte Skive Trav på landkortet igennem tiderne. I den første podcast i serien skal vi høre Jørn Laursen fortælle om Stald Kima´s heste, som anført af Tarok om nogen var legendariske på Skive-egnen. I del 2 kommer vi omkring heste som Vixi Bird, Duvil, Napalm, Lady, Macon og mange flere af de fantastiske heste, som fik deres opvækst på Hagenshøj.
Dec 30, 202001:29:31
Legendariske Skive-heste: Stald Kima del 1

Legendariske Skive-heste: Stald Kima del 1

Velkommen til podcast-serien "Legendariske Skive-heste", som er en hyldest til de heste, som har været med til at sætte Skive Trav på landkortet igennem tiderne. I den første podcast skal vi høre Jørn Laursen fortælle om Stald Kima´s heste, som anført af Tarok om nogen var legendariske på Skive-egnen. I del 1 handler det primært om Tarok, og i del 2 kommer vi omkring heste som Vixi Bird, Duvil, Napalm, Lady, Macon og mange flere af de fantastiske heste, som fik deres opvækst på Hagenshøj. 
Dec 29, 202056:48
Hvad og hvem er "lirens" i travsportens verden?

Hvad og hvem er "lirens" i travsportens verden?

Bent Svendsen tager hovedrollen i den 15. udgave af Travsnak. Vi snakker lirens med Bent, et godt gammelt udtryk fra cykelsportens, og har 1. del af to med om Bent Svendsen´s liv i travsportens verden. Bønse og Clevin taler de gode gamle dage, om dengang de kom ind i sporten, og så runder vi de spændende løb i Frankrig, hvor der er højsæson med masser af gode løb og heste til start.
Dec 18, 202001:14:44
Åke Svanstedt, de glade amatørdage og Dortmund

Åke Svanstedt, de glade amatørdage og Dortmund

I ugens udgave af Travsnak har vi et interview med Åke Svanstedt, som fortæller om sit liv i USA, sine heste samt meget andet. Clevin og Bønse snakker de glade amatørdage om profilerne fra dengang, og vi har fat i doping-sagen på Dortmund samt andre emner. 
Dec 11, 202001:08:28
De tre J´er Jørn, Junge og Jensen

De tre J´er Jørn, Junge og Jensen

Ugens udgave af Travsnak indledes med en opdatering på den nye udvikling i Elliot-sagen, Junge har et nyt indlæg om Lundens fremtid, og Clevin fortæller historien om Jens Jensen, der var travsportens enfant terrible i sin tid. Vi slutter af med et interview med Jørn Laursen, som beretter om dengang Tarok var i USA, en tur med mange blandende følelser for Jørn og familien Laursen.
Dec 03, 202001:14:06
Tarok i USA, Junge og Korfitzen

Tarok i USA, Junge og Korfitzen

Dagens afsnit af Travsnak kommer igen vidt omkring. Clevin og Bønse tænker tilbage på en uforglemmelig tur til USA med Tarok til VM. Carl Christian Junge melder ud om Lundens fremtid, og vi snakker med succesjockey Nicklas Korfitzen om DM, Thai Brooklyn, fremtidsplaner og meget mere. Af andre emner kan nævnes ny struktur i DTC, Elliot-sagen, B-løb, Avlsløb, drivning med mere.
Nov 27, 202001:22:01
Dahl, "travkrig" og B-løb

Dahl, "travkrig" og B-løb

I dagens afsnit af Travsnak kan du høre et interview med Gordon Dahl, som åbenhjertigt fortæller om sin situation lige nu. Vi snakker "De Gode Gamle Dage" om "travkrigen" for 50 år siden med Jørn Clevin, og om vi er på vej til en ny sådan i København. Derudover kigger vi på det kommende B-løb på Vincennes og andre aktuelle sager.  
Nov 20, 202054:50
Kortspil blev Sportchefens skæbne

Kortspil blev Sportchefens skæbne

Den 10. udgave af Travsnak er brygget færdig. Vi har interviews med Sportschef René Jensen, som tager os med ind i maskinrummet i Sport & Udvikling, og fortæller hvordan han kom ind i travsportens verden. "De gode gamle dage" bliver vendt af Jørn Clevin og Jørn Damsgård, og vi kommer også ind på aktuelle emner, så alt i alt endnu et afsnit med masser af god underholdning. 
Nov 13, 202001:12:56
"De gode gamle dage"

"De gode gamle dage"

I dagens "Travsnak" er vi vanen tro omkring en masse aktuelle emner, men har også et nyt punkt med, som vi kalder "De gode gamle dage". Her fortæller Jørn Clevin levende om travsport i gamle dage til Karsten Bønsdorf, hvor den første snak tager udgangspunkt i nervesnitning af heste. 
Nov 06, 202036:06
Sagskøbing

Sagskøbing

Dagens afsnit handler om de verserende sager i travsportens verden, som der er fokus lige nu. Vi følger op på de store store løb i ind og udland og afslutter med et interview med René Kjær, som fortæller åbenhjertet om sit liv, sejre, drivning og rivalisering med Birger Jørgensen.
Oct 30, 202001:06:04
Og så tilspørger jeg dig, Sverige ...

Og så tilspørger jeg dig, Sverige ...

Bliver Danmark gift med Sverige, og bliver Emoji solgt? Hør mere om dette i ugens udgave af Travsnak i samarbejde med Travservice, hvor vi også runder aktuelle emner fra ind og udland
Oct 23, 202001:29:15
Flytter Lunden til Brøndby?

Flytter Lunden til Brøndby?

Masser af emner bliver drøftet i dagens afsnit af Travsnak. Vi ser på planerne for Lunden og har også et interview Jørgen Jensen, Stald Rita, som fortæller om sin nye stjerne Grand Art, samt meget andet godt
Oct 17, 202051:52
Blæser der nye vinde i DTC?

Blæser der nye vinde i DTC?

I denne uge kan du se frem til interviews med Peter Friis, Knud Erik Ravn og Kasper Foget. Vi snakker DTC, fodersagen og har fuld fokus på søndagens Kentucky Futurity.  
Oct 09, 202001:19:60
Der gik kun en time ...

Der gik kun en time ...

Dagens afsnit i kort form: DTC, foder-sagen, interviews med Keld Gregersen og Kasper Foget, skattelovning, Bundgaard, storløb og kort nyt. 
Oct 02, 202001:06:10
Det rumler i DTC

Det rumler i DTC

Dagens afsnit af Travsnak kommer igen vidt omkring. Vi følger op på fodersagen, snakker om DTC og dennes rolle i dansk travsport. Billund Trav, hvad er der sket siden sidst, og runder af med kort nyt og et spændende interview med Kim Pedersen, som har stor succes i Norge. 
Sep 25, 202054:39
Var dansk travsport på vej mod en stor skandale?

Var dansk travsport på vej mod en stor skandale?

I denne uges udgave af "Travsnak i samarbejde med Travservice" ser vi nærmere på den angivelige sag om heste, som er blevet fundet positive med koffein, som de har fået i sig via deres foder. Vi går sagen igennem og stiller spørgsmålstegn ved sagens forløb. Vi følger op på aflysningen af Aalborg Store Pris og aflysningen af auktionen, og følger også op på situationen for Billund Trav. Til sidst i podcasten kaster vi et blik på ugens aktuelle nyheder. Til at kommentere på nogle af emnerne har vi interviews med Gordon Dahl og Gitte Madsen.
Sep 18, 202001:05:43
Hvad sker der med Billund?

Hvad sker der med Billund?

Travsnak i samarbejde med Travservice er en podcast for travnørder, hvor vi tager lytterne med på en snak om alt, hvad der rører sig indenfor travsportens verden. Dine værter er Henrik Dyhrberg og Karsten Bønsdorf, som begge har arbejdet med travsporten på skrift, tale og billeder, og nu altså også en podcast. 
Sep 10, 202001:07:48
Træning af løbsheste fortalt af træner Peter Rasmussen

Træning af løbsheste fortalt af træner Peter Rasmussen

Første afsnit af Travsnak er en podcast, som jeg lavede for en del år siden med Peter Rasmussen. Han fortæller om træning af ungheste og løbsheste. 
Mar 11, 201914:29