Skip to main content
Spotify for Podcasters
COB

COB

By Het COB

Het COB praat u bij op het gebied van ondergronds bouwen. Technische verhalen, of juist niet, over tunnels, kabels en leidingen, ruimtelijke ordening, communicatie, ... Het scala aan onderwerp is breed!
Available on
Apple Podcasts Logo
Castbox Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Gedragspsycholoog in de kabels-en-leidingensector

COBNov 26, 2020

00:00
17:43
Gedragspsycholoog in de kabels-en-leidingensector

Gedragspsycholoog in de kabels-en-leidingensector

Het project ‘Samen zonder schade’ is erop gericht de cultuur en werkwijze van het ‘moeten’ binnen het zorgvuldig graafproces te veranderen in een samenwerkingsverband van ‘willen’. Daarvoor is de hulp van een gedragspsycholoog ingeschakeld, Timo Jansen van D&B. Projectleider Jarko van Bloois vraagt hem naar zijn eerste indrukken en ideeën voor 'interventies'.

Nov 26, 202017:43
Daan Zandbelt

Daan Zandbelt

In deze podcast wordt Daan Zandbelt geïnterviewd. Hij is sinds september 2016 Rijksadviseur voor de Fysieke Leefomgeving en heeft met zijn collega's in 2018 Panorama Nederland gepubliceerd, een toekomstperspectief voor de ruimtelijke inrichting van Nederland. Hoe kijkt hij aan tegen ondergronds ruimtegebruik? Gaan we in de toekomst wonen en werken in de ondergrond?

Jun 09, 202027:29
Alfons van Marrewijk

Alfons van Marrewijk

Alfons van Marrewijk is bijzonder hoogleraar bedrijfsantropologie aan de VU Amsterdam, met als specialisatie de antropologie van cultuurinterventies in complexe publiek-private netwerken. Samen met zijn onderzoeksgroep verkent hij de mogelijkheden van samenwerking in de besluitvorming over en de aanleg van ondergrondse netwerken.

In deze podcast wordt Alfons geïnterviewd over de samenwerking die nodig is om complexe opgaven ten aanzien van ondergrondse kabels en leidingen het hoofd te kunnen bieden.

De podcast is opgenomen ter gelegenheid van Flexival-tv. Zie voor meer informatie www.cob.nl/flexival2020

Apr 09, 202025:01
Han Slootweg

Han Slootweg

Han Slootweg is directeur assetmanagement en lid van de hoofddirectie van Enexis. Als deeltijdhoogleraar Smart grids aan de TU Eindhoven heeft hij meegewerkt aan meer dan honderd wetenschappelijke publicaties over een diversiteit aan thema’s gerelateerd aan elektriciteitsvoorziening. 

In deze podcast wordt Han geïnterviewd vanuit zijn rol als voorzitter van het Platform Netbeheerders. Hij vertelt over het programma integrale ketensamenwerking in de ondergrond, waarin diverse organisaties, waaronder het Platform Netbeheerders en het COB, gaan samenwerken aan kennisontwikkeling.

De podcast is opgenomen ter gelegenheid van Flexival-tv. Zie voor meer informatie www.cob.nl/flexival2020

Apr 09, 202020:02