Skip to main content
Spotify for Podcasters
Huis Beveiliging

Huis Beveiliging

By Huis Beveiliging

Alles wat je moet weten over huis beveiliging inhuisbeveiliging.nl
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

gps tracker

Huis BeveiligingFeb 23, 2022

00:00
01:12
Beste Kluis voor thuis

Beste Kluis voor thuis

Je bent hier aan het juiste adres wanneer je dit jaar op zoek bent om de beste Kluis Voor Thuis te kopen. De beste kluis voor thuis is zeer handig en makkelijk in gebruik zodat je er veel gemak van zult hebben. Met de aankoop van een kluis voor thuis creëer je een veilige opberg plaats tegen brand en inbraak. Elk jaar verschijnt er een groot aantal nieuwe kluizen voor thuis op de markt wat de keuze niet makkelijker maakt. Daarom hebben we onze selectie gemaakt van de beste kluis voor thuis met daarin verschillende prijsklassen en opties. Zo zijn er kluizen met en zonder certificaat, brandwerende kluis en er is een kluis met een sleutel of er is keuze uit een kluis met een elektronisch cijferslot. De kluis is zeer makkelijk te bedienen en haal je het beste uit je kluis voor thuis. twitter

Jun 30, 202204:52
gps tracker

gps tracker

GPS is een afkorting en staat voor Global Positioning System en dit is een netwerk van satellieten die om positie op aarde te bepalen rondom de aarde draaien. Met een gps tracker kan je nauwkeurig de positie van dingen, personen of dieren bepalen ongeacht waar ter wereld ze zich bevinden. Een gps tracker heeft vrij zicht nodig voor een goede ontvangst. Het werkt net zoals de routeplanner in de auto, deze heeft voor contact met de buitenwereld minimaal contact via de antenne nodig. Het is daarom niet aan te raden om een gps tracker te gebruiken binnen gebouwen. De eerste overweging bij het aanschaffen van een gps tracker is wat het doel van de tracker is? Waarvoor wil je de gps tracker gaan gebruiken? Heb je behoefte aan tracking van objecten, een of meerdere personen, objecten, recreatie of navigatie. De antwoorden van deze vragen bepalen de functies van de gps tracker die voldoet aan jouw wensen en eisen. Er is nog een ander aandachtspunt om op te letten namelijk niet alle gps trackers hebben onbeperkte tracking en moet je voor je tracking account een bepaald bedrag betalen. Ook is de waterbestendigheid een belangrijk kenmerk zeker wanneer je tracker vaak onbeschermd op reis gaat.

Feb 23, 202201:12
De Beste Co2 meter

De Beste Co2 meter

CO2 wordt ook wel koolstofdioxide genoemd en is een geur-en kleurloos gas dat wordt uitgeademd door mensen. Er worden maar kleine hoeveelheden door ons uitgeademd maar gezien over een hele dag kan dit in uw woning, kantoor en school toch flink oplopen. De verhouding van de CO2 waarden in de lucht worden in PPM (pars per million) uitgedrukt. Door een CO2 meter aan te schaffen kan de hoeveelheid koolstofdioxide worden gemeten in de lucht en kan er eventueel actie worden ondernomen aan de hand van het resultaat. Belangrijk is dat ruimten waar meerdere mensen tegelijk verblijven goed worden geventileerd. Wanneer in de ruimte de CO2 waarde te hoog is houdt dit in dat de hersenen minder zuurstof binnen krijgen dan wenselijk is. Een CO2 waarde die te hoog is kan leiden tot slechte concentratie, verergering van allergieën, een snellere verspreiding van virussen zoals ook het coronavirus en hoofdpijn. Wanneer de waarde te hoog is geeft dit een ongezond leefklimaat en de CO2 kan een oorzaak van gezondheidsproblemen zijn. Om dit te voorkomen is het aanschaffen van een Co2 meter een prima oplossing. Hiermee kan de luchtkwaliteit worden gemeten en kan een ongezond leefklimaat voorkomen worden. Een Co2 meter geeft nauwkeurig aan hoeveel koolstofdioxide in de ruimte aanwezig is. Zodra er een gevaarlijk hoge CO2-concentratie in de ruime aanwezig is zal de meter alarm slaan.

Feb 21, 202201:23
De Beste Sleutelskluizen

De Beste Sleutelskluizen

Een sleutelkluis is een klein formaat kluis waarin men veilig meerdere sleutels kan opbergen. Sleutelkluizen zijn erg handig voor in de thuiszorg, gedeelde vakantiehuizen of andere plaatsen waar veel verschillende mensen naar binnen moeten. Met een sleutelkluis hoeven er niet steeds nieuwe sleutels bijgemaakt te worden. Voor de bejaardenzorg en de thuishulp is het erg handig als er in de buurt altijd een sleutel aanwezig is. Het is daarnaast voor de bewoners meteen een stuk veiliger. De hulpdiensten kunnen immers snel naar binnen mocht er iets gebeuren. Toch zijn er zeker meer situaties waarin gebruik wordt gemaakt van een sleutelkluis. Ze zijn bijvoorbeeld ook erg handig bij mensen met een groot gezin en op kantoor.

Feb 21, 202200:42
Smart Lock
Feb 08, 202200:47
Garagedeur Beveiligen

Garagedeur Beveiligen

In de beveiliging van een huis is de garagedeur vaak een zwakke plek. De garagedeur beveiligen is daarom belangrijk en dit kan worden gedaan door middel van een goed alarmsysteem en sloten met een politiekeurmerk. Het nemen van maatregelen om inbraak via de garagedeur te voorkomen is zeker aan te raden. Het komt nog heel vaak voor dat mensen hun huis goed beveiligen maar de garagedeur hierbij vergeten. De garagedeur is een geliefde manier van inbrekers om via binnen te komen. Inbrekers vallen vaak niet direct op omdat de afstand van de garage tot het woon/slaapgedeelte van de woning vaak best groot is. Een garagedeur kan vaak eenvoudig worden geforceerd wat het erg aantrekkelijk maakt voor inbrekers. In sommige gevallen is er ook een raampje die makkelijk kan worden ingeslagen. Ik geef je graag een aantal tips om de garagedeur beter te beveiligen waardoor inbrekers weinig kans maken om bij u binnen te komen.

Feb 07, 202200:54
Blusdeken

Blusdeken

Een blusdeken ook wel branddeken genoemd en wordt gebruikt om een beginnende brand te doven. Door over de brandhaard de blusdeken heen te leggen dooft in enkele seconden het vuur. Een blusdeken zorgt er namelijk voor dat er bij de brandhaard geen zuurstof meer kan komen. Blusdekens zijn van een brandvertragend materiaal gemaakt. Een relatief goedkope oplossing voor het blussen van een beginnende brand is het kopen van een blusdeken. Een blusdeken kan worden gebruikt om iemands kleding te blussen of bij een beginnende keukenbrand. Zodra de blusdeken om een persoon wordt heengeslagen dooft het vuur door zuurstofgebrek snel. Een blusdeken (branddeken) is alleen geschikt om een brand te doven in de allereerste seconden. Een blusdeken is geen blusmiddel zoals een brandslang of brandblusser. Een nagloeiende of brandende lucifer in de prullenbak kan veilig worden afgedekt en gedoofd met een blusdeken. Een blusdeken kan niet worden gebruikt bij brandend frituurvet omdat deze niet bestand is tegen de hoge temperatuur van olie of vet.

Feb 03, 202201:01
Beveiligingscamera

Beveiligingscamera

Uw woning, de tuin, de schuur en de garage beveiligen doet u met de beste beveiligingscamera's van het moment en dat was niet eerder zo eenvoudig. Met goede beveiligingscamera's kunt u uw eigendommen op afstand in de gaten houden. Nog een voordeel is dat beveiligingscamera's in de regel ook inbrekers afschrikken. Maar u vraag zich misschien af wat zijn de beste beveiligingscamera's van het moment? Hoe scherp het beeld van een beveiligingscamera wordt bepaald door resolutie. Wanneer u van plan bent om beveiligingscamera's op te hangen is het handig om duidelijk voor ogen te hebben wat en wie u gaat filmen, u heeft er niets aan als u na een diefstal of inbraak geen duidelijke beelden heeft. Een dader opsporen lukt nauwelijks met een wazig gezicht. Meer dan gewenst is dan ook een beveiligingscamera met hoge resolutie. Wanneer de camera een hoge resolutie heeft wordt deze uiteraard ook luxueuzer en duurder. Een Full HD-camera met een resolutie van 1920×1080 is voor een scherper beeld gewenst. Ook in de wereld van de beveiligingscamera's is 4K in opmars. Wanneer u heeft bepaald welke resolutie beveiligingscamera's u kiest kunt u nadenken of u draadloze of camera's met draad wilt installeren. Een draadloze verbinding gaat via uw Wi-Fi netwerk en dat houd in dat u om het systeem goed te laten functioneren een zeer goede Wifi moet hebben. Het assortiment van beveiligingscamera's is zeer breed en dat maakt het lastig om de juiste keuze te maken. We hebben er een aantal uitgelicht zodat u makkelijker kunt bepalen welke beveiligingscamera's het beste passen bij uw wensen.

Feb 03, 202201:36
Beste Cilinderslot

Beste Cilinderslot

Het beveiligen van uw woning begint met goede cilindersloten. Met het aanschaffen van de beste cilindersloten maakt u het ongewenste gasten bijzonder lastig om binnen te komen in uw woning. Een cilinderslot zorgt ervoor dat u de voordeur kan open en dicht draaien. Het vervangen van cilindersloten kunt u zelf eenvoudig doen. Heeft u toch liever hulp nodig dan kunt u het vervangen van cilindersloten ook uitbesteden. Mocht u het willen uitbesteden dan kunt u hiervoor terecht bij een slotenmaker bij uw in de buurt. De kosten voor cilindersloten hangt af van het merk, eventuele toevoegingen zoals een andere kleur of knop en de grootte. Diverse merken en modellen maken het soms lastig de juiste keuze te maken.

Jan 31, 202200:42
Elektrische gordijnrails

Elektrische gordijnrails

Elektrische gordijnrails en gordijnen zijn comfortabel en handig. Gelukkig komen er steeds meer betaalbare elektrische gordijnrails en gordijnen op de markt. Het is ideaal voor bijvoorbeeld zware gordijnen of moeilijk bereikbare plekken. Met elektrische gordijnrails en gordijnen minimaliseert u de schade die kan optreden met handmatige bediening en zorgt ervoor dat u met een druk op de knop natuurlijk licht precies kunt filteren. Ook kunt u tijdens uw vakantie de gordijnen automatisch openen en sluiten. Alsof u gewoon thuis bent en dat is een prettig en veilig idee. Om elektrische gordijnen te bedienen wordt gebruik gemaakt van een elektrische gordijnrails die te bedienen is door middel van een schakelaar, afstandbediening of domotica systeem. Vanuit uw stoel kunt u met een druk op de knop de elektrische gordijnen openen en sluiten. Op meerdere mogelijkheden kunnen elektrische gordijnen aangestuurd worden. Er zijn diverse redenen op te noemen om van een elektrische gordijnrails en gordijnen gebruik te maken. De meeste voorkomende reden is toch wel luxe en gemak. Een voordeel is ook dat er geen vuile handen meer aan de stof komen waardoor de gordijnen mooi schoon blijven.

Jan 31, 202201:09
Beste Rookmelder

Beste Rookmelder

Bij een brand vallen de meeste slachtoffers door het inademen van rook. U ruikt niets wanneer u slaapt want u neus werkt dan niet. Het gehoor werkt nog wel. Rook bevat veel giftige gassen waardoor u snel in een diepe bewusteloosheid raakt. Dit gebeurt vaak al binnen enkele minuten. Daarom zijn rookmelders van levensbelang en niet alleen wanneer u aan het slapen bent. Hoe sneller u een brand ontdekt hoe meer kans en tijd u heeft om de woning veilig te verlaten. Aangeraden wordt om in ieder geval in de hal en de overloop rookmelders te plaatsen. Wanneer er brand uitbreekt is dit meestal de vluchtroute. Uiteraard is het nog beter om in de woonkamer en alle slaapkamers rookmelders op te hangen. Voor een maximale beveiliging is het aan te raden om in iedere ruimte waar brand kan ontstaan rookmelders te hangen. Rookmelders zijn in verschillende prijsklassen en soorten verkrijgbaar. Belangrijk is om voor goedgekeurde rookmelders te kiezen. Het Europese keurmerk EN14604 houdt in dat een rookmelder voldoet aan noodzakelijke kwaliteitseisen ten aanzien van duurzaamheid, onderhoud, milieuaspecten en productinformatie. Er mogen alleen nog rookmelders met dit keurmerk verkocht worden. Bij de aanschaf van rookmelders dient u er op te letten of de batterij jaarlijks vervangen moet worden of dat deze vijf of tien jaar meegaan. Een rookmelder waarbij de batterij meerdere jaren werkt is bij de aanschaf wel duurder maar levert veel gemak omdat u niet steeds een nieuwe batterij in de melder hoeft te plaatsen.

Jan 12, 202201:30
stickers voor camerabewaking verplicht

stickers voor camerabewaking verplicht

Beschikt uw huis, bedrijf, winkel of terrein over camerabewaking dan is het verplicht dit aan iedereen die gefilmd gaat worden kenbaar te maken. Een nette een veelvoorkomende manier om dit te doen. is door gebruik te maken van bordjes of stickers. Stickers camera bewaking schrikken af maar zijn ook verplicht. Er zijn verschillende mogelijkheden van klein tot groot. Ook kunnen de stickers camerabewaking en borden camerabewaking op maat en naar wens worden gemaakt. Volgens de Nederlandse wet zijn stickers camera bewaking en borden camerabewaking verplicht gesteld om een mogelijke dader er op te kunnen wijzen dat deze wordt gefilmd.

Jan 12, 202200:38
Vluchtladder
Jan 11, 202200:43
Watermelders
Jan 11, 202200:55
Beste Koolmonoxidemelders test

Beste Koolmonoxidemelders test

Koolmonoxide (ook wel CO2 genoemd) staat als een sluipmoordenaar bekend. U ruikt of ziet het niet maar wanneer dit wordt ingeademd kan dit ernstige lichamelijke gevolgen hebben. In Nederland overlijden aan koolmonoxidevergiftiging jaarlijks gemiddeld 10 tot 15 personen. Enkele honderden personen belanden hierdoor in het ziekenhuis. Een koolmonoxidemelder kan u tijdig waarschuwen en daarmee uw leven redden. De beste koolmonoxide melders bevatten een sensor die weer uit gel bestaat. Er zit onder andere zwavelzuur als elektrolyt in deze gel. Wanneer de sensor in koolmonoxidemelders blootgesteld wordt aan hogere concentraties koolmonoxide dan normaal voorkomt in een huishouden, begint een chemische reactie en geeft de koolomonoxidemelder een alarm. De concentratie koolmonoxide wordt uitgedrukt in PPM (parts per million).

Jan 10, 202200:52
Zo haal je alles uit de beste Philips Hue Spots

Zo haal je alles uit de beste Philips Hue Spots

Wanneer je op zoek bent naar de beste Philips Hue Spots om dit jaar te kopen, ben je hier aan het juiste adres. De beste Philips Hue Spots zijn letterlijk een lust voor het oog waardoor je er echt van kan genieten. Ieder jaar verschijnt er een groot aantal nieuw Philips Hue Spots op de markt, die allemaal om je aandacht en geld strijden. Daarom hebben we onze selectie van de beste Philips Hue Spots gemaakt met daarin verschillende opties en prijsklassen. De lijst met beste Philips Hue Spots bestaat uit inbouw spots, opbouw spots, tuinspots ronde, vierkante en dimbare spots. Er staan ook een aantal keuzes tussen die geschikt zijn voor in de badkamer en voor buiten. De beste Philips Hue Spots zijn sfeervol, hebben een hoge kwaliteit uitstraling en zijn makkelijk bedienbaar. Zo haal je alles uit de beste Philips Hue Spots. De Philips Hue Spots zijn helemaal aan jouw eigen wensen af te stemmen. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende kleuren waarmee je het interieur direct meer sfeer geeft of aan de lichtintensiteit. We vertellen je dan ook graag nog veel meer over de Philips Hue Spots.

Jan 10, 202201:03
Loeplamp

Loeplamp

Een beste loeplamp is een combinatie van een lamp en een vergrootglas. Iedereen die wel eens heeft gewerkt met een vergrootglas weet dat er op het object dat u via de loep wilt bekijken vaak te weinig licht valt. De oplossing is een loeplamp. Hiermee heeft u altijd voldoende licht op het object waar u mee bezig bent. Een voordeel van de loeplamp is dat deze zo gemonteerd is dat deze niet rechtstreeks in uw ogen schijnt maar op het voorwerp dat u bekijkt. Loeplampen worden vaak op een arm gemonteerd om beide handen vrij te houden. De arm zorgt ervoor dat de lamp in de gewenste stand gezet kan worden zodat u naar uw werkstuk kan kijken via de loep waarna u twee handen vrij heeft om te werken aan uw werkstuk.

Nov 16, 202103:36
Tochtstrips

Tochtstrips

Het huis kan flink afkoelen met de lage temperaturen en de straffe wind in de herfst en winter. Wilt u hier iets aan doen dan is het plaatsen van de beste tochtstrips een goede keuze. Om in de woning de warmte vast te houden kan je het kiezen voor de beste tochtstrips van het moment. Zeker wanneer de ruimtes zijn verbonden met elkaar kan het zonder tochtstrips snel in huis afkoelen. Door het plaatsen van tochtstrips geniet u voor lage kosten van een comfortabele warmte. aluminium met rubber, of alleen uit rubber of kunststof. Tochtstrips worden gebruikt bij ramen en deuren voor het creëren van een tochtvrije situatie. Een goede tochtstrip zorgt voor een goede bescherming tegen zowel problemen als tocht en vocht.

Nov 16, 202103:47
Beste brandblussers

Beste brandblussers

Een brandblusser is voor veel mensen een rood apparaat waarmee je een brand kunt blussen. Om beginnende branden te blussen wordt de beste brandblussers inderdaad ingezet. In een brandblusser is blusstof aanwezig die ervoor zorgt dat de brand wordt gedoofd. Wat misschien niet iedereen weet is dat je met een brandblusser niet iedere brand kunt blussen. Een brandblusser is aan te raden in woningen, kantoren, bedrijven, boten en auto's. Een brandblusser is gevuld met een hoeveelheid blusmiddel dat permanent onder druk staat. Blusstoffen zijn er in verschillende soorten. Niet elke brand kan worden geblust met dezelfde blusstof. Zo is er bijvoorbeeld een verschil wanneer je en frituurpan of een computerbrand moet blussen. Dit heeft met de verschillende brandklassen te maken. Brandblussers hebben als blusstof water, schuim, poeder en koolstofdioxide (CO2).

Nov 16, 202104:49
Ajax alarmsysteem

Ajax alarmsysteem

Met een Ajax alarmsysteem beschermt u uw woning, of bedrijf optimaal tegen inbraak, brand en overstroming. Een Ajax alarmsysteem kent vele voordelen. Het ziet er goed uit, staat in verbinding met uw smartphone en is draadloos. Voor bewegingsdetectie zijn er verschillende sensoren maar ook sirenes en rookmelders. Het alarmsysteem van Ajax is zeer vergevorderd en kan bijvoorbeeld het verschil uitmaken tussen mensen en dieren. Het Ajax alarmsysteem kan worden aangesloten op de meldkamer maar kan ook zonder een abonnement direct doormelden naar een mobiele telefoon. Alleen de beste beschikbare componenten worden bij het merk Ajax gebruikt en zijn in een fijn vormgegeven behuizing ingepakt. Dit gecombineerd met hun gepatenteerde technologieën maken het beste Ajax alarmsysteem van het moment. Het Ajax alarmsysteem is van Europa het meest bekroonde draadloze beveiligingssysteem.

Oct 26, 202105:19
Huis Beveiliging: ook Voor Een Veilig Huis

Huis Beveiliging: ook Voor Een Veilig Huis

Niemand zit op inbrekers te wachten, maar iedereen kan het overkomen. Steeds vaker zijn woningen doelwit van brutale overvallen en inbraken. Bedrijven wapenen zicht steeds vaker tegen deze risico's. Een woning is gewoon een gemakkelijker doelwit voor een gelegenheidsinbreker. Een Huis beveiligen wordt hierom steeds belangrijker! Door het treffen van de juiste maatregelen, maak je de kans op een inbraak zo klein mogelijk. Een inbraak heeft voor de slachtoffers namelijk langdurige gevolgen. Zeker het gevoel “ze zijn binnen geweest” in uw eigen omgeving heeft op mensen persoonlijk een zware impact. Er zijn gelukkig veel mogelijkheden om een huis goed te beveiligen zonder dat het meteen een vesting is.

Ook Voor Een Veilig Huis

Veiligheid in en om het huis is een belangrijke voorwaarde om te wonen zonder zorgen. Een veilig huis gaat over meer dan inbraak alleen. Denk bijvoorbeeld ook over het gevaar van brand, kindbeveiliging huisdieren veiligheid en hulpmiddelen. Op die manier zorgt u voor voldoende veiligheid in en om het huis en hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken.

Sep 12, 202101:04
waarom u uw huis beveiligen

waarom u uw huis beveiligen

Huis beveiliging

Misschien  vraagt u zich af waarom u uw huis zou moeten beveiligen. Een veel  mensen denken dat het onnodig is omdat ze niets waardevols hebben, maar  er zijn meerdere redenen waarom u uw huis hoe dan ook zou moeten  beveiligen.

Ten eerste maakt het hebben van een hond het  moeilijker om in uw huis in te breken als iemand besluit dat te doen.  Honden kunnen erg intimiderend zijn als de persoon die probeert uw huis  binnen te dringen niet bekend is met hen. Als gehoorde tegenwerping is  dat er bij mij thuis nooit iets ergs gebeurt. Maar statistisch is  bewezen dat de criminaliteit toeneemt en het risico om beroofd te worden  ook.

Ongeveer in 1 op de 30 woningen zal dit jaar (2020) worden ingebroken.

Sep 02, 202100:40
Huis beveiliging nodig?

Huis beveiliging nodig?

Huis beveiliging nodig?


Het huis beveiliging heeft vastgesteld dat een huisbeveiligingssysteem een van de beste manieren is om uw huis te beschermen. huis beveiliging heeft een infografiek gemaakt over hoe u er zeker van kunt zijn dat u het juiste soort alarm kiest.

Kies geen systeem omdat het er cool uitziet als het niet helpt inbrekers weg te houden of uw buren kan afschrikken

De beste huis beveiligingBeveilig je huis met een inbraakalarm

Een inbraakalarm is een apparaat dat wordt gebruikt om ongewenste  indringers in een gebouw te detecteren en de autoriteiten te waarschuwen  om inbraak of materiële schade te voorkomen. Inbraakalarmen worden ook  wel inbraakalarm genoemd, en soms aangeduid met merknamen.


Kies voor een beveiligings camera

Met zo veel opties om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten  welke slimme camera het beste is voor uw behoeften. Als u op zoek bent  naar een beetje hulp bij het kiezen van dit product?


En sluit je ramen en deuren goed

Sluit uw ramen en deuren, sluit goed af. In het geval dat een dief  inbreekt terwijl u in de buurt bent. sluit uw ramen en deuren goed af  voor inbrekers

Sep 02, 202101:10
De beste huis beveiliging

De beste huis beveiliging

De beste huis beveiliging

In de huidige maatschappij wordt de huis beveiliging van  woningen steeds belangrijker naarmate de misdaadcijfers blijven  stijgen. De meest gebruikelijke vormen van huisbeveiliging zijn hekken  en inbraakalarmen, maar er zijn ook opties voor meer geavanceerde  opstellingen zoals gesloten tv-circuitsystemen, elektronische sloten en  CCTV-camera's die op afstand kunnen worden bewaakt via een smartphone.

Manieren om je huis te beveiligen

Als u denkt aan alle dingen die mis kunnen gaan in uw  leven, is de kans groot dat iemand in uw huis of appartement inbreekt en  uw waardevolle spullen steelt.

Dit is een enge gedachte, maar het is ook waar. In 2020werd er in 2,2 miljoen woningen ingebroken.

Alarmsystemen

Voordat alarmsystemen werden  ontwikkeld, moest een man de hele tijd met een jachtgeweer bij de deur  zitten om er zeker van te zijn dat zijn huis veilig was. Alarmsystemen  hebben het mogelijk gemaakt dat veel huizen in Nederland en over de hele  wereld veiliger zijn zonder dat iemand ze constant in de gaten moet  houden.

Camerasystemen

Camerasystemen zijn een soort  sensor die wordt gebruikt om visuele informatie vast te leggen.  Camerasensoren leggen beelden vast van objecten in de omgeving of in  sommige gevallen van zichzelf. Camera's kunnen deel uitmaken van  belangrijke menselijke activiteiten zoals spionage, gegevensverzameling,  en zoek- en reddingsoperaties.

Bouwkundig beveiligen

Beveiligde vensters helpen uw  huis te beschermen tegen inbraak. De toegang via het raam is een van de  meest voorkomende punten van een woninginbraak, en raambeveiliging kan  deze kwestie voorkomen. Als u zelf raambeveiligingen installeert, is het  belangrijk om alle opties zorgvuldig af te wegen, omdat sommige  raambeveiligingsproducten in bepaalde situaties nuttiger kunnen zijn dan  andere.

Sep 02, 202101:56
Alles voor je huis beveiliging

Alles voor je huis beveiliging

Meer dan 30 jaar ervaring
Huis beveiliging
Alles voor je huis beveiliging
Heeft u een nieuw huis gekocht? Ben je net verhuisd en moet je een  
huis beveiliging instellen? Dit artikel is voor u! Alles wat u nodig  heeft voor uw huisbeveiliging vindt u hieronder.

Detecteer de inbreker
Alarminstallatie
Het beste wat er te vinden is
Alarmsystemen zijn in wezen detectoren die informatie verschaffen over  een poging tot of voltooide inbraak door een bericht naar een aangewezen  autoriteit te sturen. Alarmsystemen vertrouwen op sensoren om de poging  tot of voltooide inbraak te detecteren en zij worden gewoonlijk 24/7  bewaakt door werknemers van een beveiligingsbedrijf. Alarmsystemen  kunnen worden gebruikt voor residentiële doeleinden.


Andere beveiligingen
Er is meer tegen inbraak
Wat denk je van camera's en goede sloten op je deuren en ramen?

live op je mobielCamera installatie
Achtergrondinformatie Camera-installatie Camera-installatie is zeer  nuttig om uw huis, kantoor, winkel of openbare ruimte te bewaken.  Camera-installatie kan worden opgenomen in het totale  beveiligingssysteem


InbraakstripsBeveilig je deur
Moet het je twee keer verteld worden? Beveilig uw deur! Beveilig uw deur! Beveilig de... Beveilig je deur!!


Kierstandhouder

Zet je raam veilig op een kier

Vergrendel alle open ramen - zelfs als ze maar op een kiertje open  staan! Er zijn dieven bekend die horren verwijderen en door die kleine  opening naar binnen glippen

Sep 02, 202101:35
HUIS BEVEILIGING IN HET ALGEMEEN

HUIS BEVEILIGING IN HET ALGEMEEN

MEER HUIS BEVEILIGING IN HET ALGEMEEN
De
beste huis beveiliging Snel, efficiënt en eerlijk: Huis beveiliging heeft  een goede naam als Beveiligingssysteem service. Ons team is klaar voor  elke opdracht. We beheren projecten met de vaardigheden en ervaring die  onze klanten van ons zijn gaan verwachten. We willen dat onze klanten  tevreden zijn met ons werk en daarom zorgen we ervoor dat de  communicatie gedurende het project zo soepel mogelijk verloopt.

INBRAAK ALARM INSTALEREN

Sinds  de oprichting is Huis beveiliging een van de meest vertrouwde namen in  de branche. Huur ons in voor deze service en ontdek hoe we tegemoet  komen aan de behoeften van elke klant en hoe we ervoor zorgen dat u de  resultaten krijgt waarop u hoopt.

CAMERA INSTALLATIE

We  hebben de ervaring en vaardigheden die nodig zijn om zowat elke soort  klus aan te pakken die op onze weg komt. Met Huis beveiliging weten  klanten precies wat ze kunnen verwachten: professionaliteit, efficiëntie  en uitzonderlijke resultaten.

BOUWKUNDIGE VERBOUWINGEN

Huis  beveiliging zet zich in om de klus te klaren, vooral als het gaat om  deze service. U kunt erop rekenen dat wij professioneel, snel en  efficiënt zijn en ervoor zorgen dat u bij elke stap in het proces  tevreden bent.

Sep 02, 202101:26
De beste beveiliging voor je huis

De beste beveiliging voor je huis


Er zijn vele redenen waarom iemand beveiliging voor zijn huis zou  willen hebben. De meest voorkomende reden is om mensen ervan te  weerhouden in huis in te breken en alles te stelen wat ze niet te voet  willen wegslepen. De andere, minder gewenste situatie is wanneer u een  vals alarm krijgt, wat uw dag op het werk zal verpesten.

alarm installatie

Wanneer u alarminstallatie wilt, moet u ervoor zorgen dat het  alarmbedrijf dat u kiest, gecertificeerd is door een alarmvereniging.

De alarmverenigingen zijn onder meer:

- De Nationale Vereniging voor Brandalarm (NFAA)

- Vereniging voor Alarmcentrales

- Elektronische beveiliging

Camera installatie

Veel bedrijven die parkeerplaatsen hebben of zich in een  buitenomgeving bevinden, zijn meestal geïnteresseerd in het hebben van  een camerabewakingssysteem. Camera-installatie is niet eenvoudig en mag  ook niet als zodanig worden verondersteld. De installatie van camera's  kan sterk variëren, afhankelijk van de eisen van de klant, het te  bestrijken gebied, het budget, enz.

Deur en raam beveiliging

Als deur- en raambeveiligingstechnicus kunt u worden ingehuurd om  eigendommen te beveiligen die toegang tot deuren of ramen bieden. Deuren  en ramen zelf kunnen gemakkelijk worden geopend met allerlei methoden,  maar het kost meer moeite dan vaak wordt gedacht. Hier zijn enkele  manieren waarop deur- en raambeveiligingstechnici al generaties lang  klanten beschermen, wat ook uw kosten kan verlagen

Sep 02, 202101:32
Alles om je woning te beveiligen

Alles om je woning te beveiligen


Helaas is uw huis een van de meest waarschijnlijke doelen voor een  crimineel om toe te slaan. Alles, van uw auto tot het huis zelf, is iets  waar criminelen niet slechts één keer, maar vele malen achteraan zullen  gaan als ze meerdere manieren kunnen vinden om door de beveiliging heen  te komen. Maar er zijn een aantal dingen die u hieraan kunt doen huis beveiliging

Inbraak alarmen

Inbraakalarmen zijn apparaten die detecteren wanneer iemand probeert  in te breken in een gebouw. Inbraakalarmen kunnen actief of passief  zijn. Actieve inbraakalarmen worden geactiveerd door de inbreker en  laten een alarm afgaan bij detectie van ongeoorloofde toegang, terwijl  passieve inbraakalarmen alleen afgaan bij specifieke acties van de  eigenaar van het huis/gebouw, zoals het betreden of verlaten

Beveiliging camerasystemen

Als u besloten hebt beveiligingscamerasystemen aan te schaffen, zijn  er een aantal zaken waarmee u rekening dient te houden.  Beveiligingscamerasystemen kunnen in het algemeen in de volgende  categorieën worden onderverdeeld:

- Bewakingssoftware (zowel server als desktop)

- Beveiligingscamera's zoals dome- of bullet-camera's

Het gebruik van een bewakingssoftware is vaak vereist als u beelden wilt opnemen en opslaan

Deuren en ramen beveiligen

Elk huis zou op de een of andere manier beveiligd moeten zijn, of het  nu een slot op de voordeur is of inbraakstangen. In dit artikel  bespreken we waarom u deuren en ramen in uw huis/appartement moet  beveiligen en ook hoe u dat kunt doen.

Sep 02, 202101:32
Alle Producten om je huis te beveiligen

Alle Producten om je huis te beveiligen

Om uw huis te beveiligen moet u een  plan hebben voor wat er beveiligd moet worden. U hebt ook het juiste  gereedschap en de juiste producten nodig om u huis beveiliging optimaal te maken.

Dat betekent dat het voor een inbreker  moeilijker moet worden om binnen te komen, terwijl mensen die er moeten  zijn, zoals familieleden of reparatieploegen, toch legaal naar binnen  mogen.

Dit zijn de belangrijkste producten voor je huis beveiliging.
Inbraakalarm

Een inbraakalarm is een beveiligingssysteem dat wordt gebruikt om  gebouwen tegen inbraak te beschermen. Een inbraakalarm kan ook  inbraakwerend of inbraakbestendig zijn, afhankelijk van het ontwerp van  het gebouw en de technologie


Inbraak camera’s

In het verleden moesten mensen het doen met de veiligheidsmaatregelen  die ze konden improviseren. Ze plaatsten misschien extra sloten en  grendels op deuren en ramen of installeerden een alarmsysteem. Deze  systemen zijn nog steeds perfect geschikt voor de beveiliging van  woningen. Inbraakcamera’s zorgen voor extra gemoedsrust in de wetenschap  dat u uw eigendom 24 uur per dag in de gaten kunt houden.


Goede Sloten

Iedereen wil dat zijn huis veilig is. De meeste mensen verwaarlozen  het feit dat sloten niet alleen beperkt zijn tot woningen, maar ook tot  auto’s en bedrijven. Goede sloten kunnen uw huis en gezin beschermen  tegen mogelijke inbraken door het voor indringers moeilijk te maken om  zonder slag of stoot of sleutel in uw huis in te breken.

Sep 02, 202101:28
Welke huis beveiliging is er allemaal te koop?

Welke huis beveiliging is er allemaal te koop?

Huis beveiliging

Wilt u een huis beveiligen?  Het is heel belangrijk om uw huis te beveiligen. Als u uw huis  beveiligt, zal niemand een ingang vinden en binnenkomen. Om uw huis te  beveiligen zijn er veel stappen die u kunt nemen om het beter te  beveiligen.

Welke huis beveiliging is er allemaal te koop?

Er zijn thuisbeveiligingssystemen en er is  thuisbeveiligingsapparatuur. Wat moet u kopen? Wat zijn de voordelen van  beide? Wat voor soort systeem moet u hebben om uw gezin 's nachts, of  wanneer dan ook, veilig en beschermd in uw eigen huis te houden?

Soorten beveiliging Alarmsysteem

Alarmsystemen maken gebruik van elektriciteit om iemand te waarschuwen wanneer er gevaar (zoals een inbreker) in de buurt is.

cctv

cctv-camera is een zeer gebruikelijke functie van cctv-systemen  geworden. Met cctv-camera's kunnen aanbieders van cctv-systemen hun  diensten aan hun klanten aanbieden. De cctv-camera's zijn wat deze  cctv-systemen laten werken.

Goed hang en sluitwerk

Wanneer u uw huis beveiligt, wilt u er zeker van zijn dat tussen  het raam en de deur, beide beveiligd zijn. Als iemand in uw huis  inbreekt, zal hij eerst voor een open deur of raam gaan omdat dat minder  lawaai maakt dan een gesloten deur of raam open te wrikken.

Met een beveiliging bescherm je de woning en je dierbaren tegen ongenodigde gasten
Sep 02, 202101:29
Huisbeveiliging wordt elke dag belangrijker,

Huisbeveiliging wordt elke dag belangrijker,

Huis beveiliging

Olivia Plenter, een home security expert van huis beveiliging nederland , zet zich in om huiseigenaren te informeren over het belang van huisbeveiliging.

"Huisbeveiliging wordt elke dag belangrijker," zegt Olivia, "omdat er elke maand meer woninginbraken plaatsvinden."

Elke  dag hebben duizenden inbrekers het gemunt op onverwachte huiseigenaren  in een poging om een huis te vinden met gemakkelijke toegang en een huis  zonder huisbeveiligingssystemen.

"Inbrekers zijn vaak verbaasd  als ze thuiskomen bij huisbeveiliging nederland experts," zegt Olivia,  "omdat ze gaan denken dat huisbeveiliging onmogelijk is."

Volgens  thuisbeveiliging nederland experts zijn er verschillende eenvoudige  manieren voor huiseigenaren om hun huis te beschermen.

Waarom je huis beveiligen?
Waarom  uw huis beveiligen? De meeste mensen denken dat ze niet echt gevaar  lopen dat er in hun huis wordt ingebroken. De waarheid is dat het een  zeer reële mogelijkheid is. Waarom moet u dit weten? Waarom zou u zich  dit aantrekken? Wat is het nut van deze tekst eigenlijk? Waarom verspil  ik mijn tijd met dit te typen? Laat me je vertellen .Als er in uw  huis is ingebroken, kan het van alles zijn, van een kruimeldief tot een  ervaren inbreker die ernstige schade wil aanrichten. Waarom zijn ze  daar? Waarom wilt u ze zo ver mogelijk uit de buurt hebben? Waarom zou u  uw tijd en moeite opofferen om dit artikel te lezen? Laat me u  vertellen waarom.De reden dat mensen inbreken kan variëren. Het  kan een beginner of een expert zijn, met vele jaren ervaring en mogelijk  verschillende legitieme bedrijven om hun activiteiten te verhullen (een  snelle Google-zoekopdracht zal aantonen dat het eerste resultaat voor  "inbraakdetective" "Burglar Busters" is, wat aantoont hoe gemakkelijk  het is om criminele activiteiten achter een legitieme façade te  verbergen).

Het beste inbraak moment
Als  een inbreker uw huis binnenkomt, hoort u hem niet altijd. Door de  felheid van lampen en gangverlichting kan de nacht overgaan in de dag.  Daarom kiezen inbrekers er meestal voor om hun vuile werk te doen in de  donkere uren voor zonsopgang of na zonsondergang.


Camerasystemen
Camerasystemen  zijn niet meer weg te denken uit het moderne leven, met  beveiligingscamera's die in winkelcentra en openbare gebouwen worden  geïnstalleerd om terroristische activiteiten te helpen voorkomen.Alarmsystemen
Om  u te helpen bepalen welk alarmsysteem geschikt is voor uw huis of  bedrijf zijn er een paar dingen die u moet overwegen. Om te beginnen het  type alarmsysteem: Vast vs. traditioneel alarm.

Inbraakstrips
De  meeste inbrekers nemen niet de moeite om na te gaan of een woning is  uitgerust met inbraakstrips. Inbraakstrips zijn platte metalen stangen  die inbrekers verhinderen deuren te openen of te verschuiven. Het  installeren van inbraakstrips is eenvoudig, en veel bouwmarkten bieden  complete kits die in ongeveer 15 minuten kunnen worden geïnstalleerd.

Sep 02, 202103:04
De Basis Huis beveiliging

De Basis Huis beveiliging

Deze huis beveiliging moet je hebben!

Momenteel zijn beveiligingssystemen voor woningen een snelgroeiende  sector. Dit komt omdat de dreiging van eigendomsdelicten of inbraak is  prominent in bijna alle landen, en mensen hebben een reëel belang om hun  huizen te beschermen. Dit kan zeer uitdagend en overweldigend voor u  als consument om te onderzoeken welk huis beveiligingssysteem zal het  beste werken voor uw behoeften.

De beste huisbeveiliging voor jouw woning

Bezit u uw huis al meerdere jaren? Hoe langer u op een plek woont, hoe  waarschijnlijker het is dat als iemand inbreekt, hij uw leven kan kennen  en ook sporen van bewijs zoals vingerafdrukken kan achterlaten. U kunt  maatregelen nemen om deze situaties te voorkomen door zelf  voorzorgsmaatregelen te nemen en met een alarmsysteembedrijf te praten  over het installeren van beveiligingssystemen.

Sep 02, 202100:53
Alles wat je moet weten over Huis Beveiliging

Alles wat je moet weten over Huis Beveiliging

Waarom je huis beveiligen?

Het is belangrijk om uw huis te beveiligen omdat u er veel  waardevolle spullen in hebt zoals uw televisie, laptop, mobiele telefoon  en andere dure voorwerpen. Het is ook belangrijk voor de veiligheid van  uw gezin. Waarom een deur open laten als iemand zonder toestemming  binnen kan komen?

Een andere reden waarom u uw huis zou moeten beveiligen is dat er  mensen zijn die alles zullen doen om uw huis binnen te komen. Waarom hen  de kans geven dat te doen? Waarom het iemand gemakkelijk maken om  binnen te komen en u van uw spullen te beroven als zij ook gevaar kunnen  lopen als een slechterik hun huis binnendringt? Wat is er erger dan te  denken dat er niemand in de buurt is die u wil redden of voor uw  dierbare familieleden wil zorgen?r

Welke opties zijn er om je huis te beveiligen?

Zorg er allereerst voor dat uw huis zo goed mogelijk beveiligd is. Volg deze stappen:

- Doe altijd uw deuren (inclusief hek) en ramen op slot

- Zorg ervoor dat er geen onveilige ruimtes zijn om door naar binnen te komen (gebroken dakpannen etc.)

- Installeer een inbraakalarm of bewakingscamera

- Neem een hond - Dit is een optie die niet iedereen zich kan veroorloven

Sep 02, 202101:16
Wat je moet weten over huis beveiliging

Wat je moet weten over huis beveiliging

Dit zijn de beste beveiligingen

De  meeste mensen hebben het gevoel dat de beste oplossing voor  huisbeveiliging die is waarbij zij zich het veiligst voelen. Helaas,  zoals de auteur in het volgende artikel zal bespreken, is dat niet het  geval.

Het eerste probleem met een "gevoel van veiligheid"  oplossing is dat het niet de mate waarin u beschermd bent tegen  bedreigingen kwantificeert. Het is het verschil tussen het gevoel van de  warmte van een deken en de bescherming die een bakstenen muur biedt.  Het eerste zorgt ervoor dat u zich beter voelt, het tweede kan u  beschermen in geval van nood.

Let op Met elektronische beveiliging

Vandaag  de dag is de veiligheid van het slimme huis erg belangrijk. Net als de  kamers die we in huis gebruiken, kunnen de elektrische apparaten zoals  deursloten, luidsprekersystemen en lampen nu op het internet worden  aangesloten, zodat ze op afstand kunnen worden bediend. Dit maakt ze  echter kwetsbaar voor hackers omdat sommige van deze apparaten nog  steeds hun standaardwachtwoorden toegewezen hebben gekregen doorde  fabrikant, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn.

Als  het deurslot het standaard wachtwoord "1234" heeft, hoeft de hacker  alleen maar op internet te zoeken naar de beveiligingscamera die op het  netwerk is aangesloten en het initiële wachtwoord van het apparaat te  zien. Daarna kan hij via het net een commando sturen dat elk deurslot  met deze specifieke code zal openen.

Met bouwkundige beveiliging

De  wereld is een gevaarlijke plek en de risico's thuis kunnen groter zijn  dan de risico's buiten. In geval van nood moet uw grootste zorg de  veiligheid van u en uw gezin zijn. Raamalarmen bieden extra veiligheid  door de autoriteiten te waarschuwen als het raam is geopend of gebroken  om iets uit het huis te stelen.

Raamalarmen zijn de beste  huisbeveiliging die u kunt installeren in de benedenverdieping van het  huis en de ramen. Er moet een op elk type raam; de schuif open, de  zijkant scharnier, de dubbele hing opening, het casement stijl scharnier  of een vaste ruit. Deze verschillende soorten ramen vereisen  verschillende soorten beveiligingen

Sep 02, 202102:13
De beste manieren om je huis te beveiligen

De beste manieren om je huis te beveiligen

Met een alarmsysteem

Er is een alarmsysteem voor elk huis en elk bedrijf. Een alarmsysteem is een woning beveiliging die detecteert wanneer iemand onuitgenodigd is binnengekomen, of wanneer iets in de natuur schade veroorzaakt waardoor het alarmsysteem wordt gealarmeerd.

Soorten alarmsystemen zijn onder meer: rookalarm, hittealarm, koolmonoxide-alarm, inbraakalarm en beveiligingsalarm.

Met een camerasysteem

Een camerasysteem is ontworpen om videobeelden op te nemen en foto's te maken van de omgeving. Deze toestellen zijn vaak uitgerust met infraroodsensoren, waardoor ze zelfs in het donker beelden kunnen overbrengen. Het camerasysteem wordt geïnstalleerd in de buurt van de plaats waar het zal worden gebruikt, zodat de omgeving in het oog kan worden gehouden. De camera houdt alles in de gaten wat er gebeurt

Met goede deur en raam beveiliging

De deur is het eerste wat de meeste mensen zien als ze een kamer binnenkomen en daarom is het belangrijk dat er deurbeveiligingsmaatregelen zijn. Deursloten zijn ontworpen om indringers buiten te houden, maar er zijn veel manieren om binnen te komen, zelfs als u deurbeveiligingsmaatregelen hebt genomen. Zo kunnen deurwiggen door inbrekers worden gebruikt als hefboom

Sep 02, 202101:17
Huis Beveiliging

Huis Beveiliging

Als u niet thuis bent, zorg er dan voor dat u de deur op slot doet. Gebruik een goed beveiligd slotmechanisme zoals een van de hoogwaardige sloten en investeer in bewakingsapparatuur voor uw huis beveiliging zoals een alarmsysteem of camerabewakingsapparatuur om uzelf te beschermen tegen inbrekers die in uw woning proberen in te breken terwijl u weg bent.

Sep 01, 202102:00