Skip to main content
Spotify for Podcasters
Innovem Coworking

Innovem Coworking

By Innovem

Innovem es una asociación sin ánimo de lucro. Un grupo de profesionales y pequeños epmpresarios que solo buscan mantener vivo un proyecto que ilusiona y enamora a toda la gente abierta de mente y espíritu, personas amantes de la innovación que creen que compartir conocimientos, experiencias y valores es la mejor fórmula para ser mejores empresarios y personas.
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

JUAN GONZÁLEZ AMB IA

Innovem CoworkingApr 27, 2021

00:00
11:05
ROSA SOLÀ, SANDRA GUASCH I JUAN GONZÁLEZ

ROSA SOLÀ, SANDRA GUASCH I JUAN GONZÁLEZ

Fem valoració /resum /balanç de tot el que hem conversat en tots els programes.  Tempatiques que s’han tocat:

  1. Tema estrella: Teletreball: vam començar xerrant a la tardor de beneficis i flexibilitat i ningú no s’imaginava que forçadament acabaria teletreballant. Teletreball no es treballar en remot.
  2. Inteligència artificial i robòtica : tema del fest 2019.

-------------

Hagamos valoración /resumen /balance de todo el que hemos conversado en todos los programas. Tempatiques que se han tocado: 

  1. Tema estrella: Teletrabajo: empezamos charlando en otoño de beneficios y flexibilidad y nadie se imaginaba que forzadamente acabaría teletrabajando. Teletrabajo no se trabajar en remoto. 
  2. Inteligència artificial y robótica : tema del fest 2019.
Apr 27, 202113:48
JUAN GONZÁLEZ I GUILLEM CLOSA

JUAN GONZÁLEZ I GUILLEM CLOSA

Parlem de la diversitat de perfils que conviuen en el coworking. També de com el coworking es una atracció per les persones que es plantegen teletreballar i combinar-ho amb una millor qualitat de vida.

-----------

Hablamos de la diversidad de perfiles que conviven en el coworking. También de cómo lo coworking se una atracción por las personas que se plantean teletrabajar y combinarlo con una mejor calidad de vida

Apr 27, 202110:47
ROSA SOLÀ, SANDRA GUASCH I JUAN GONZÁLEZ

ROSA SOLÀ, SANDRA GUASCH I JUAN GONZÁLEZ

I també la pujada de preus desprès del confinament. Exemple 14 eur abans de confinament i 22 eur post confinament.

En el coworking s’incorporen més persones a l’estiu que també venen de fora. Com farem per adaptar l’espai amb les noves mesures sanitàries i cuidar, tant de l’espai i els serveis que oferim, com de les persones que en fan ús.

Altres dificultats de tornar a la feina es la conciliació, amb qui deixarem els filles/filletes.  La conciliació es fa tot un repte, les persones adultes recuperem activitat laboral però molts fillets/es no tenen escola.

----------

Y también la subida de precios desprendido del confinamiento. Ejemplo 14 eur antes de confinamiento y 22 eur puesto confinamiento. 

En el coworking se incorporan más personas en verano que también vienen de fuera. Cómo haremos para adaptar el espacio con las nuevas medidas sanitarias y cuidar, tanto del espacio y los servicios que ofrecemos, como de las personas que hacen uso. 

Otras dificultades de volver al trabajo se la conciliación, con quien dejaremos los hijas/filletes. La conciliación se hace todo un reto, las persones adultas recuperamos actividad laboral pero muchos fillets/se no tienen escuela.

Apr 27, 202113:33
JUDITH MORILLAS

JUDITH MORILLAS

Fase 3 escalada i les mesures de seguretat.

Xerrar sobre sector infantil i juvenil de la població que sembla que ha estat oblidat. Normativa permet fer activitats de lleure educatiu a partir de 6 anys i en fase 4 a partir de 3 anys.

Aprendre de manera lúdica, divertida i aprenentatge a través de la socialització.

Parlem també de com els fillets han compres les normes abans que els adults, que alguns intenten rompre ses normes buscant algunes trampes.

----------

Fase 3 escalada y las medidas de seguridad. 

Hablar sobre sector infantil y juvenil de la población que parece que ha sido olvidado. Normativa permite hacer actividades de ocio educativo a partir de 6 años y en fase 4 a partir de 3 años. 

Aprender de manera lúdica, divertida y aprendizaje a través de la socialización. 

Hablamos también de como los niños han comprendido las normas antes que los adultos, que algunos intentan roturar sus normas buscando algunas trampas.

Apr 27, 202114:19
ROSA SOLÀ, SANDRA GUASCH I JUAN GONZÁLEZ

ROSA SOLÀ, SANDRA GUASCH I JUAN GONZÁLEZ

Avui entrem a fase II.

Parlem sobre les dificultats  de estudiar i treballar desde casa. La bretxa digital entre famílies, que va molt més enllà de tenir internet i tenir dispositius perquè tota la família pugui desenvolupar, o bé la feina, o bé estudiar.  Parlem d’aplicacions com classroom per gestionar el contingut dels estudis, i con nla funció pedagògica i d’acompanyament que fa l’escola es perd.

Una vegada tens dispositiu i conexió, com alumne has de saber emprar les eines digitals. I no tots els/les nenes tenen suport a casa.

Parlem de repensar que es educar. L’essència més bàsica de l’educació es promoure un aprenentatge i amb la virtualitat en molts casos es perd. Només es transemten continguts, enviaments d’arxius i correccions.

I com tot això afecta a la motivació dels/les alumnes.

--------------

Hoy entramos a fase II. 

Hablamos sobre las dificultades de estudiar y trabajar desde casa. La brecha digital entre familias, que va mucho más allá de tener internet y tener dispositivos porque toda la familia pueda desarrollar, o bien el trabajo, o bien estudiar. Hablamos de aplicaciones como classroom para gestionar el contenido de los estudios, y cono nla función pedagógica y de acompañamiento que hace la escuela se pierde. 

Una vez tienes dispositivo y conexió, como alumno tienes que saber emplear las herramientas digitales. Y no todos los/las niñas tienen apoyo a casa. 

Hablamos de repensar que se educar. La esencia más básica de la educación se promover un aprendizaje y con la virtualidad en muchos casos se pierde. Solo se transemten contenidos, envíos de archivos y correcciones. 

Y como todo esto afecta a la motivación de los/las alumnas.

Apr 27, 202116:59
ÀLEX SASOT

ÀLEX SASOT

Empresa innovadora que es dedica a aromatitzar espais d'altres empresa. Ajuden a negocis al fet que puguin transmetre els seus valors a través dels aromes. Primera impressió i record de marca a través dels aromes.

---------

Empresa innovadora que se dedica a aromatitzar espacios de otras empresa. Ayudan a negocios a que puedan transmitir sus valores a través  de los aromes. Primera impresión y recuerdo de marca a través de los aromes.

Apr 27, 202112:34
SANDRA GUASCH I JUAN GONZÁLEZ

SANDRA GUASCH I JUAN GONZÁLEZ

Els socis d'INNOVEM Sandra Guasch, fundadora de bI-training people i especialitzada en desenvolupament de talent, i Juan Gonzalez, Científic de Dades i Doctor en Física, parlen sobre tecnologia en temps de confinament: la seva experiència pel que fa al teletreball, i també en relació a altres iniciatives del dia a dia personal.

---------

Los socios de INNOVEM Sandra Guash, fundadors de bl-training people y especializada en desarrollo de talento, y Juan Gonzalez, Científico de datos y Doctor en Física, hablan sobre tecnologia en tiempos de confinamiento : su experiencia con el teletrabajo, y también en relación a otras iniciativas del dia a dia personal.

Apr 27, 202115:29
JUAN GONZÁLEZ

JUAN GONZÁLEZ

Juan González, Científic de Dades i Doctor en Física, soci d'Innovem, ens explica noves solucions basades en Iintel·ligència Artificial que s'estan utilitzant en la crisis del coronavirus.


------


Juan González, Científico de Datos y Doctor en Física, socio de Innovem, nos explica nuevas soluciones basadas en Iintel·ligència Artificial que se están utilizando en la crisis del coronavirus.

Apr 27, 202110:53
JUDITH MORILLAS I ROSA SOLÀ

JUDITH MORILLAS I ROSA SOLÀ

INNOVEM

Apr 27, 202112:31
JUAN GONZALEZ I FÉLIX ARROYO

JUAN GONZALEZ I FÉLIX ARROYO

Innovem

Apr 27, 202111:50
SANDRA GUASCH i ALÈXIA RICARD

SANDRA GUASCH i ALÈXIA RICARD

¿Cómo ayuda Innovem Coworking a integrarse a la isla?

Apr 27, 202110:40
TOMÀS ORELL

TOMÀS ORELL

Tomàs Orell, dissenyador gràfic format a l'escola Massana de Barcelona , fundador freelance de «TOC disseny gràfic» i soci de INNOVEM, ens dóna una amplia perspectiva de l'evolució del disseny en els més de 25 anys de la seva carrera professional.

--------

Tomàs Orell, diseñador gráfico formado en la escuela Massana de Barcelona , fundador freelance de «TOC disseny gràfic» y socio de INNOVEM, nos da una amplía perspectiva de la evolución del diseño en los más de 25 años de su carrera profesional.

Apr 27, 202112:37
MALU MORRO

MALU MORRO

Malu Morro, mestre de cerimònia, actriu, clown i activista, ens explica com ha estat l'experiència d'actuar amb un robot humanoide. Ella va ser l'encarregada, junt amb la robot REEM de presentar les ponències de INNOVEM FEST'19, establint un diàleg humà – màquina.

---------

Malu Morro, maestra de ceremonias, actriz,clown y activista, nos explica cómo ha sido la experiencia de actuar con un robot humanoide. Ella fue la encargada, junto con la robot REEM de presentar las ponencias de INNOVEM FEST'19, estableciendo un diálogo humano – máquina.

Apr 27, 202111:32
GABRIEL PENA

GABRIEL PENA

Respirem unes 25.000 vegades cada dia, però prestem molt poca atenció al procés inhalació/exhalació. Per què i per a què respiram? Gabriel Pena, format en Swasti Ioga (Rishikesh, l'Índia) amb el professor Surinder Singh, després de deixar enrere una vida enfocada als negocis, ens donarà la resposta a aquesta pregunta amb un taller de respiració a INNOVEM FEST'19 en el qual aprendrem tècniques molt concretes que ens ajudaran en la nostra humanització.

----------

Respiramos unas 25.000 veces cada día, però prestamos muy poca atención al proceso inhalación/exhalación. Por qué y para que respiramos? Gabriel Pena, formado en Swasti Yoga (Rishikesh, India) con el professor Surinder Singh, después de dejar atrás una vida enfocada a los negocios, nos dará la respuesta a esta pregunta con un taller de respiración en INNOVEM FEST'19 en el cual aprenderemos técnicas muy concretas que nos ayudarán en nuestra humanización.

Apr 27, 202115:49
MANEL BADIA ORGÀNIC MANAGERS

MANEL BADIA ORGÀNIC MANAGERS

En un món cada vegada més dependent de la tecnologia, Organic Managers, una associació sense ànim de lucre integrada per agricultors experts en agricultura orgànica i regenerativa, ens ensenyen com acompanyen els pagesos de l’illa per realitzar una agricultura més sostenible amb un mètode propi que posa l’èmfasi en la sinergia entre persones, naturalesa i tecnologia. Manel Badia (dissenyador de finques agroregeneratives, expert en Keyline i maneig holístic ) ens explica com aposten per cercar solucions amb una ment oberta per treballar la terra d’una altra manera. Organic Managers participen a INNOVEM FEST’19 com a ponents.

---------

En un mundo cada vez más dependiente de la tecnología,Organic Managers, una asociación sin ánimo de lucro integrada por agricultores expertos en agricultura orgánica y regenerativa, nos enseñan como acompañan a los campesinos de Menorca para realizar una agricultura más sostenible con un método propio que enfatiza la sinergia entre personas, naturaleza y tecnología. Manel Badia (diseñador de fincas agroregeneratives, experto en Keyline y manejo holístico ) nos explica como apuestan para buscar soluciones con una mente abierta para trabajar la tierra de otro modo. Organic Managers participan en INNOVEM FEST’19 como pon entes.

Apr 27, 202114:07
JUAN GONZÁLEZ AMB IA

JUAN GONZÁLEZ AMB IA

Juan Gonzalez , Científic de Dades i Doctor en Física, soci de INNOVEM, ens explica com en el dia a dia de moltes empreses ja es treballa amb la IA i reflexiona sobre els reptes en la programació d'aquest intel·ligència així com les diferències entre IA i les emocions i característiques humanes que son insubstituïbles.

------

Juan Gonzalez , Científico de Datos y Doctor en Física, socio de INNOVEM, nos explica como en el día a día de muchas empresas ya se trabaja con la IA y reflexiona sobre los retos en la programación de esta inteligencia así como las diferencias entre IA y las emociones y características humanas que son insustituible

Apr 27, 202111:05
MINIYOS AMB SANDRA GUASCH

MINIYOS AMB SANDRA GUASCH

Sandra Guash, fundadora de bl-training people especialitzada en desenvolupament del talent i sòcia de INNOVEM, ens explica el seu nou projecte « Juego de los MINIYOS». Es un joc de cartes amb una metodologia dinàmica i efectiva que facilita l'autoconeixement de manera lúdica i poc intrusiva.

-----

Sandra Guash, fundadora de bl-training people especializada en desarrollo del talento y socia de INNOVEM, nos explica su nuevo proyecto « Juego de los MINIYOS». Se trata de un juego de cartas con una metodología dinámica y efectiva que facilita el autoconocimiento de manera lúdica y poco intrusiva.

Apr 23, 202112:17
Presentació Judith i Rosa

Presentació Judith i Rosa

Judith Morillas, llicenciada en Pedagogia, màster en resolució de conflictes i Rosa Solà, llicenciada en Psicologia, presenten, com a membres de INNOVEM, l'espai quinzenal de ràdio INNOVEM ARA a Canal 4 Ràdio.
Expliquen els valors i objectius de l'Associació Innovem així com els continguts que es tractaran: idees i projectes innovadors que componen l'univers de INNOVEM, eines de productivitat, Intel·ligència artificial, coworking, treball remot, creativitat, noves professions, Innovem Fest,...

-----

Judith Morillas, licenciada en Pedagogía, máster en resolución de conflictos y Rosa Solà, licenciada en Psicología, presentan, como miembros de INNOVEM, el espacio quincenal de radio INNOVEM ARA en Canal 4 Radio.
Explican los valores y objetivos de la Asociación INNOVEM así como los contenidos que se tratarán: ideas y proyectos innovadores que componen el universo de INNOVEM, herramientas de productividad, Inteligencia artificial, coworking, trabajo remoto, creatividad, nuevas profesiones, Innovem Fest,...

Apr 23, 202101:37