Skip to main content
Spotify for Podcasters
Interjú, podcast a 🇭🇺 magyar a Linkedin felhasználókkal

Interjú, podcast a 🇭🇺 magyar a Linkedin felhasználókkal

By Tamás Bánki

Helló, ez itt az Interjú

Podcast Rólad szól, a magyar Linkedin felhasználóról, ami Bánki Tamás 8+1 kérdésére épül

Én, azaz Bánki Tamás, 2011 óta oktatom a hazai üzleti közösséget, vezetőket, munkakeresőket és pályakezdőket a Linkedin leghatékonyabb használatára

A Bekapcsol, a magyar Linkedin podcast házigazdája is én, azaz Bánki Tamás, vagyok. Eredetileg a Bekapcsolba készült néhány rövid interjú. Majd mivel az újak már 1 órásak lettek, így jött az ötlet, hogy legyen egy külön podcast. És mivel a Linkedin-Kepzes.hu épp most indul újra, jó mögé tenni egy rendszeresen frissülő tartalmat Rólad
Available on
Apple Podcasts Logo
Castbox Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

8. Kulcsár Alexandra

Interjú, podcast a 🇭🇺 magyar a Linkedin felhasználókkalJul 21, 2021

00:00
48:44
8. Kulcsár Alexandra
Jul 21, 202148:44
7. Mattyasovszky L. Norbert (Linkedin Hirdetésekről beszélgetünk a Bekapcsol, a magyar Linkedin podcast 13. epizódjában)

7. Mattyasovszky L. Norbert (Linkedin Hirdetésekről beszélgetünk a Bekapcsol, a magyar Linkedin podcast 13. epizódjában)

Ezt a beszélgetést Mattyasovszky L. Norberttel a Bekapcsol, a magyar Linkedin podcast 13. epizódjában hallhattad, a Linkedin Hirdetésekről beszélgetünk.


Ez egy régi beszélgetés, 2020 decemberében vettem fel, most hogy ezen a héten nem veszek fel epizódot, így arra gondoltam, hogy a nyaralás esetén a régi interjúkat osztom meg veletek. Ezt is már májusban elkészítettem, beállítottam.

Jun 09, 202152:49
6. Posfai Tünde

6. Posfai Tünde

Posfai Tünde is talán a versenytársam kifejezés helyett a pályatársam lenne a jobb, ugyanúgy a munkaerő áramlásban segít, mint én.

Nagyon jót beszélgettünk.


Jun 05, 202101:03:45
5. Interjú Pécsi Ferenccel

5. Interjú Pécsi Ferenccel

Rendkívül érdekes beszélgetés volt. A Linkedin két magyar veterán előadója, szakértője, oktatója, s a vállalatok irányából kiszolgálója vagyunk mi.

Ahogy az interjúból kiderül Pécsi Ferenc és én ugyanabban az évben kezdtünk el előadni a Linkedinről, 2011-ben, azaz 10 éve.

Azóta alapvetően nagyon hasonlóan gondolkozunk sok témáról, de legfőképp mindkettőnknek a TARTALOMMARKETING a fő eszközünk, és emellett itt, az Interjú podcastban is kiálltunk.


Mondd el kérdésedet emailben: banki.tamas@linkedin-kepzes.hu

Vagy kérdezd hanggal: Linkedin-Kepezes.hu/hanguzenet

Véleményedet írd meg így: Linkedin-Kepezes.hu/velemeny

May 24, 202150:28
4. Pistyur Veronika

4. Pistyur Veronika

Bánki Tamás (Linkedin profil) 8+1 kérdésén mentünk át Pistyur Veronikával (Linkedin profil) is. Mindenki másként válaszol, ezért nagyon érdekes számomra ez a podcast, ahol találkozom, beszélgetek, úgy, hogy van egy mankóm, ami keretet ad a beszélgetésünknek.


Veronikával egy iskolába jártunk, ő ma a Bridge Budapest CEO-ja, és az Oktogon Ventures General Partner-je. Legismertebb passzív Linkedin felhasználó, az egyik legbefolyásosabb magyar nő.

May 03, 202131:36
3. Simon Gabriella

3. Simon Gabriella

Bánki Tamás (Linkedin profil) 8+1 kérdésén mentünk át Simon Gabriellával (Linkedin profil) is. Mindenki másként válaszol, ezért nagyon érdekes számomra ez a podcast, ahol találkozom, beszélgetek, úgy, hogy van egy mankóm, ami keretet ad a beszélgetésünknek.

May 03, 202145:57
2. Istenes Petra

2. Istenes Petra

Petra az Énprojekt megálmodója és létrehozója

#segítségetkérnioké mondja az Énprojekt, és van is 45 segítő, akik a bajba juttott munkavállalókat segítik

Apr 29, 202143:37
1. László Szilvia

1. László Szilvia

László Szilviát, azaz Szilvit a Clubhouse-on ismertem meg.

Nagyon jó vele beszélgetni, vitatkozni, tudást megosztani, amit minden kedden délután 3-4-ig meg is teszünk a Clubhouse-on, ami egyelőre egy iPhone only eszköz, de 2021 májusában jön már Androidra is.

Hallgasd meg!

linkedin-kepzes.hu/1

Apr 24, 202155:19
Üdv Linkedin felhasználó, ez itt az Interjú

Üdv Linkedin felhasználó, ez itt az Interjú

Podcast a Linkedin felhasználókról, ami Bánki Tamás 8+1 kérdésére épül.

Én, azaz Bánki Tamás, 2011 óta oktatom a hazai üzleti közösséget, vezetőket, munkakeresőket és pályakezdőket a Linkedin leghatékonyabb használatára.

A Bekapcsol, a magyar Linkedin podcast házigazdája is én vagyok. Eredetileg a Bekapcsol podcastbe készült néhány rövid interjú. Majd mivel az újak már majd’ 1 órásak lettek, így jött az ötlet, hogy legyen egy külön podcast. És mivel a Linkedin-Kepzes.hu épp most indul újra, jó mögé tenni egy rendszeresen frissülő tartalmat Rólad, a Linkedin felhasználóról. 

Kapcsolatimmal beszélgetek, kérdezem őket és menet közben egy-két hasznos információt, felhasználási lehetőséget, trükköt is megosztok Veled, a hallgatósággal.

Hetente egy interjút készítek.

A Linkedin-Kepzes.hu/interju oldalon találod az epizódokat.

Hallgasd meg!

Írj róla véleményt így: Linkedin-Kepzes.hu/velemeny

Kérdezz hanggal, hanggal válaszolok: Linkedin-Kepzes.hu/hanguzenet

Apr 24, 202101:56