Skip to main content
Spotify for Podcasters
InterMediaKT Coffee Breaks

InterMediaKT Coffee Breaks

By InterMediaKT

Στην InterMediaKT, έχουμε ως κύριο πυλώνα των δραστηριοτήτων μας τη Μεταφορά Γνώσης μέσω διαδραστικών εργαλείων. Τί πιο διαδραστικό λοιπόν,εδώ στα γραφεία μας (ή και online), με καλεσμένους καλούς φίλους και συνεργάτες, να συναντιόμαστε για κουβέντα με καφεδάκι και να συζητάμε καθημερινά θέματα που συμβαίνουν στην πόλη μας και όχι μόνο και που πιστεύουμε πως έχουν σημασία να ακουστούν. Δράσεις, ρόλοι, απόψεις, ευκαιρίες και εμπειρίες με τo απλό και καθημερινό concept της φιλικής ζεστασιάς της κουβέντας όπως ακριβώς ορίζει και η φράση «πάμε για ένα καφεδάκι»! !!!Grab your coffee & join us!!!
Available on
Google Podcasts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

IMA Coffee Break 23 - Melio Katsifara - Greenalists

InterMediaKT Coffee BreaksNov 25, 2022

00:00
29:22
IMA Coffee Break 23 - Melio Katsifara - Greenalists

IMA Coffee Break 23 - Melio Katsifara - Greenalists

InterMediaKT Coffee Break, και στο 23ο επεισόδιο φιλοξενούμε στην παρέα μας την Μελιώ Κατσιφάρα, Υποψήφια διδάκτωρ Ιατρικής, δημοσιογράφο των ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Πατρών και δημιουργό της ραδιοφωνικής εκπομπής Greenalists!

Η ραδιοφωνική εκπομπή «Greenalists» εκπέμπει μέσω του Up Fm στους 103,7, αλλά και διαδικτυακά στο Web Radio του σταθμού, και απευθύνεται σε νέους και όχι μόνο που τους ενδιαφέρουν πτυχές όπως η αλληλεπίδραση, η επικοινωνία και η ενημέρωση σε ζητήματα που άπτονται της Επιστήμης και του Πολιτισμού!

Μαζί, πίνουμε τον καφέ μας και συζητάμε για τις εξαιρετικές και γεμάτες ενέργεια εκπομπές τους που αφορούν θέματα περιβαλλοντικού και πολιτιστικού περιεχομένου! 

GRAB YOUR COFFEE AND ENJOY US!

#GREENALISTS #UPFM #PODCAST #MIC #INTERMEDIAKTCOFFEE BREAKS

Nov 25, 202229:22
IMA Coffee Break 22 - Nikoleta Rekatsina - Openous

IMA Coffee Break 22 - Nikoleta Rekatsina - Openous

InterMediaKT Coffee Break, και στο 22ο επεισόδιο φιλοξενούμε στην παρέα μας την Νικολέτα Ρεκατσίνα, συνιδρύτρια της ΑΜΚΕ Openous.

Μαζί, πίνουμε τον καφέ μας και συζητάμε για τις εξαιρετικές και γεμάτες ενέργεια δράσεις τους που αφορούν την ψυχική και κοινωνική ενδυνάμωση των παιδιών! Ένα θέμα άκρως σημαντικό για γονείς, εκπαιδευτικούς, και όχι μόνο!

GRAB YOUR COFFEE AND ENJOY US!


#OPENOUS #RESILIENCE #PODCAST #MIC #INTERMEDIAKTCOFFEE BREAKS

Jul 28, 202227:20
IMA Coffee Break 21 - Popi Dalla & Maria Christodoulou - Eurodesk Greece

IMA Coffee Break 21 - Popi Dalla & Maria Christodoulou - Eurodesk Greece

InterMediaKT Coffee Breaks are back με σούπερ καλεσμένες 2 υπέροχα ενεργές και δραστήριες κυρίες, την Πόπη Δάλλα, υπεύθυνη Προβολής και Επικοινωνίας του Δικτύου Eurodesk της Εθνική Μονάδας Συντονισμού Erasmus+ για τον τομέα Νεολαία και το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης και τη δική μας Μαρία Χριστοδούλου, επίσημη multiplier του δικτύου Eurodesk Greece.

Μαζί, πίνουμε τον καφέ μας και συζητάμε για τις υπέροχες πρωτοβουλίες και δράσεις του δικτύου με τις σχετικές ευκαιρίες που δημιουργούνται για νέους και "ταξιδεύουμε" στις Βρυξέλλες για να μιλήσουμε για το πρόσφατο EURODESK MULTIPLIERS SEMINAR 2022.

GRAB YOUR COFFEE AND ENJOY!!!!

#EURODESK #EURODESKGREECE #TIMETOMOVE #NETWORKING #ERASMUSPLUS #ERASMUSPLUSYOUTH #OPPORTUNITIES #MIC #PODCAST #KNOWLEDGETRANSFER #INTERMEDIAKT

Jun 02, 202229:22
IMA Coffee Break 20 - Christina, Nikolia & Chara - Sopsi Patras

IMA Coffee Break 20 - Christina, Nikolia & Chara - Sopsi Patras

InterMediaKT Coffee Break 20!!

Η ψυχική υγεία «στα χρόνια της πανδημίας»! Τι συμβαίνει στην καθημερινότητά μας και πως επηρρεαζόμαστε με όλες αυτές τις πληροφορίες που δεχόμαστε;  Ο Σύλλογος για τη Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας είναι εδώ για όλους μας, να μας εξηγήσει για τη σημασία της ψυχικής υγείας και να μας παρουσιάσει την 18χρονη πορεία του αλλά και τις τρέχουσες δράσεις του.

Ποιος ο κοινωνικός αντίκτυπος του Συλλόγου και των δραστηριοτήτων του?

Τι έχει πετύχει μέχρι στιγμής και ποια είναι τα επόμενα βήματά τους?

Στο Coffee Break μας υποδεχόμαστε τις υπέροχες κυρίες Χριστίνα Μπίκου, Χαρά Καλτσούνη και Νικολία Σαββοπούλου όπου πίνουμε τον δροσερό καφέ μας και συζητάμε για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο ‼️

Jul 29, 202144:10
IMA Coffee Break 19 - Eri Pavlaki & Natasa Grigoraki - Women Do Business

IMA Coffee Break 19 - Eri Pavlaki & Natasa Grigoraki - Women Do Business

InterMediaKT Coffee Break 19 Τι συμβαίνει στην Κρήτη όταν 2 γεμάτες ενέργεια γυναίκες με δημιουργικούς προβληματισμούς σχετικά με τη σύγχρονη γυναίκα και την επιχειρηματικότητα αποφασίζουν να δημιουργήσουν έναν οργανισμό για το σκοπό αυτό?

Τι ήταν αυτό που τις ώθησε προς αυτήν την κατεύθυνση?

Ποια η αποδοχή της κοινότητας ως προς αυτό?

Τι έχουν πετύχει μέχρι στιγμής και ποια είναι τα επόμενα βήματά τους?

Στο Coffee Break μας υποδεχόμαστε τις υπέροχες κυρίες Έρη Παυλάκη και Νατάσα Γρηγοράκη του "Women Do Business" όπου πίνουμε τον δροσερό καφέ μας και συζητάμε για όλα τα παραπάνω και όχι μόνο


Jun 27, 202132:03
IMA Coffee Break 18 - Sofia Konstantopoulou - Genderhood

IMA Coffee Break 18 - Sofia Konstantopoulou - Genderhood

InterMediaKT Coffee Break 18... και υποδεχόμαστε στην παρέα μας την Σοφία Κωνσταντοπούλου Υπεύθυνη Διαχείρισης & Επικοινωνίας του Genderhood, και μαζί πίνουμε τον καφέ μας και συζητάμε για τις υπέροχες δράσεις τους!

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ‘Genderhood’ ειδικεύεται σε εκπαιδευτικά προγράμματα βιωματικής μάθησης, για παιδιά, εκπαιδευτικούς και ενήλικες. Τα προγράμματα έχουν στον πυρήνα τους θέματα ισότητας των φύλων, ρόλων εξουσίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρόληψης της έμφυλης βίας. Βασίζονται στη βιωματική μάθηση μέσω παιχνιδιού, εικαστικών τεχνών, δραματοποίησης και συλλογικής νοημοσύνης.

May 21, 202132:34
IMA Coffee Break 17 - Pigasos Mpegoulakiou - "Love Soccer, be a player"

IMA Coffee Break 17 - Pigasos Mpegoulakiou - "Love Soccer, be a player"

InterMediaKT Coffee Break 17 και αυτό τον μήνα πινουμε τον καφε μας με 3 υπεροχους ανθρωπους του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ στα μικρόφωνα! Μια υπέροχη ομάδα ανθρώπων με όραμα, κοινωνική ευαισθησία και αγάπη για ό,τι κάνουν! 

Την κα. Ζωη Σπηλιωτοπουλου - Μελος ΔΣ  & Υπευθυνη Προγραμματος "Love Soccer - Be a player"

Τον κ. Χρηστο Σωτηροπουλο Christos Sotiropoulos - Γραμματεα

Και τον κ. Γιωργο Αθανασοπουλο - Υπευθυνο Ακαδημιων & Αθλητη της ομαδας Ποδοσφαίρου.

Μαζι συζητάμε για το πρωτοποριακο και μοναδικο για τα ελληνικα δεδομενα προγραμμα προσαρμοσμενης φυσικης αγωγης με ειδικευση το ποδόσφαιρο "Love Soccer - Be a player", που αφορά παιδιά κάθε ηλικίας με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές, όπου με αγάπη και την υπευθυνότητα που τους διακρίνει, δίνουν την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τις βασικές αρχές του ευ αγωνίζεσθαι επιτελώντας ταυτόχρονα σπουδαίο έργο στην κοινωνική ενσωματωση και στην καταπολέμηση των στερεοτυπων.

Ακόμα, μιλάμε για το σπουδαίο τους κοινωνικό έργο σε πολλούς τομείς κλείνοντας φέτος τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ.

Mar 26, 202136:14
IMA Coffee Break 16 - Nikos Lekkos - School Counselor

IMA Coffee Break 16 - Nikos Lekkos - School Counselor

InterMediaKT Coffee Break 16 κ μαζί μας πίνει τον καφέ του ο καλός φίλος και συνεργατης Νίκος Λεκκός, Σχολικός Σύμβουλος, με εμπειρία ως Λειτουργός Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας και Πρέσβης του Ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinning για την Κύπρο. 

Με μεγάλη εμπειρία ως μάχιμος εκπαιδευτικός, σύμβουλος εισηγητής σε Ευρωπαϊκά και Παγκύπρια εκπαιδευτικά Συνέδρια για θέματα που αφορούν στην παραβατικότητα και ένταξη των μαθητών, καθώς και σε σεμινάρια γονέων και επιμορφώσεις εκπαιδευτικών για θέματα εκφοβισμού και παραβατικότητας, μας μεταφέρει τις γνώσεις  και συμβουλές  σχετικά με το ευαίσθητο θέμα των παρενοχλήσεων σε βάρος παιδιών. Ταυτόχρονα μοιράζεται μαζί μας συμβουλές σε γονείς και εκπαιδευτικούς ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν,το κατά το δυνατόν αποτελεσματικά το ευαίσθητο αυτό θέμα

Feb 26, 202136:52
IMA Coffee Break 15 - Alexandra Makrygeorgou - Liofyllo

IMA Coffee Break 15 - Alexandra Makrygeorgou - Liofyllo

InterMediaKT Coffee Break 15 με την πολύ καλή φίλη και συνεργάτιδα Αλεξάνδρα Μακρυγεώργου, founder της Liofyllo και μία εκ των δύο εφευρετών του καινοτόμου υλικού που χρησιμοποιεί η εταιρεία. Μαζι πινουμε τον καφε μας και μιλαμε για την πορεία της, τις εμπειριες, τις βραβευσεις κ συμμετοχες σε επιχειρηματικα events εντός και εκτός Ελλάδος!!

Jan 29, 202131:48
IMA Coffee Break 14 - Gerasimos Fessian

IMA Coffee Break 14 - Gerasimos Fessian

Κλείνουμε τη χρονιά με online καφεδαρα και καλεσμενο τον καλό φίλο και συνεργάτη,  Γεράσιμο Φεσσιάν.

Mε 20 χρόνια «μάχες» για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία, κυρίως όμως, είκοσι χρόνια προτάσεων που εφαρμόστηκαν για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα και με έντονη κοινωνική δράση ως Ακτιβιστής ΑμεΑ,  ενάντια στην κοινωνική ανισότητα απέναντι στους ανάπηρους πολίτες και την αδιάκοπη προσπάθεια για πλήρη ένταξή τους στον κοινωνικό ιστό, πίνει καφεδάκι μαζί μας και μας μιλάει για πλάνα, σχέδια , προβληματισμούς, απόψεις αλλά και τη νοοτροπία που πρέπει να καλλιεργήσουμε ως κοινωνικό σύνολο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ΑΜΕΑ.

Dec 18, 202032:15
IMA Coffee Break 13 - Klairi Tziomaki - Alma Zois Patras

IMA Coffee Break 13 - Klairi Tziomaki - Alma Zois Patras

Στο 13ο InterMediaKT Coffee Break, στην online παρέα μας έχουμε την Κλαίρη Τζιομάκη, Κοινωνική Λειτουργό MSc, Οικογενειακή Θεραπεύτρια και Επιστημονικά Υπεύθυνη του συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» του Ν. ΑχαΪας.  

Μαζί, πίνουμε τον καφέ μας και μιλάμε για τα προγράμματα και τις υπ'εροχες δράσεις του συλλόγου, για το σπουδαίο έργο που έχει προσφέρει στα 20 χρόνια ζωής του αλλά και για τις προκλήσεις που έφερε το 2020. Επίσης, μιλάμε για τα δρώμενα που έλαβαν χώρα τον περασμένο μήνα Οκτώβριο, μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Nov 06, 202037:08
IMA Coffee Break 12 - Menelaos Prokos - ImproVIBE

IMA Coffee Break 12 - Menelaos Prokos - ImproVIBE

InterMediaKT Coffee Break is back for Season 2‼️

Ένας χρόνος InterMediaKT Coffee Breaks και στο επετειακό μας podcast έχουμε εκλεκτό καλεσμένο τον καλό φίλο και συνεργάτη Μενέλαο Πρόκο, improviser, performer, trainer Ιδρυτή και διευθυντή εκπαίδευσης της ImproVIBE της πρώτης σχολής Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου Improv Comedy Theater στην Αθήνα, με λειτουργία από το 2012.

Μαζί, πίνουμε τον online καφέ μας και μας εισάγει στο μαγικό κόσμο του αυτοσχεδιασμού παρουσιάζοντας και εξηγώντας μας την πρακτική του αξία και σπουδαιότητα στην καθημερινότητά μας

Sep 25, 202030:10
IMA Coffee Break 11 - Maria Asteriou & Maria Iliopoulou - People Behind

IMA Coffee Break 11 - Maria Asteriou & Maria Iliopoulou - People Behind

Στο 11ο Coffee Break μας φιλοξενούμε τις κυρίες Μαρία Αστερίου & Μαρία Ηλιοπούλου και μαθαίνουμε για τις δράσεις τους!

Σε τρία χρόνια η ΜΚΟ People Behind έχει βοηθήσει εκατοντάδες ηλικιωμένους να μάθουν “τεχνολογικά” γράμματα, όπου το 85% είναι γυναίκες.

Σκοπός τους, να ενεργοποιήσουν τα άτομα άνω των 65 ετών που ζουν στην Αθήνα (και όχι μόνο), μέσω της δια βίου μάθησης, την ψηφιακή εκπαίδευση, την ενίσχυση του εθελοντισμού και την επαφή τους με νεότερες γενιές.

#CoffeeBreak #podcast #InterMediaKT #PeopleBehind #Community #Education

Jul 31, 202029:27
IMA Coffee Break 10 - Vasilis Giannakopoulos - KEFIAP

IMA Coffee Break 10 - Vasilis Giannakopoulos - KEFIAP

InterMediaKT Coffee Break 10!!! Γινόμαστε διψήφιοι κ υποδεχόμαστε τον Βασίλη Γιαννακόπουλο, προϊστάμενο του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) ΠΓΝΠ . Μαζί μιλάμε για τα προγράμματα και δράσεις του φορέα για την ενδυνάμωση και τη δημιουργική απασχόληση των ΑΜΕΑ και πολλά πολλά ακόμη ενδιαφέροντα. Πάντα σε χαλαρή ατμόσφαιρα με συνοδεία καφέ. 

#Coffeebreak #Podcast #KnowledgeTransfer #Experience #Kefiap #peoplewithdisabilities #creativetime

Jun 26, 202022:43
IMA Coffee Break 9 - Dimitris Kontopidis - Humane

IMA Coffee Break 9 - Dimitris Kontopidis - Humane

InterMediaKT Coffee Break 9 και καλωσορίζουμε τον καλό φίλο μας Δημήτρη Κοντοπίδη, γνωστό για τον αγώνα του ως ασθενής με Κυστική Ίνωση αλλά και για την ενδυνάμωση των ατόμων με ορατές και αόρατες αναπηρίες μέσω της κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Μαζί πίνουμε τον καφέ μας και μιλάμε για θυσίες και μικρά θαύματα‼️
Την καθημερινότητα ενός ασθενή με κυστική ίνωση, τις εμπειρίες ζωής του, τις διεκδικήσεις και τα αποτελέσματα που τις συνοδεύουν.

#intermediakt #coffeebreak #podcast #KnowledgeTransfer #patras #community #Partners #friends #coffee #mic #relaxing #menoumeasfaleis

May 29, 202046:47
IMA Coffee Break 8 - Dr. Panagiotis Alexopoulos - Department of Psychiatry of School of Medicine University of Patras

IMA Coffee Break 8 - Dr. Panagiotis Alexopoulos - Department of Psychiatry of School of Medicine University of Patras

8ο InterMediaKT Coffee Break μαζί με εκλεκτό online καλεσμένο τον Δρ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο, επίκουρο καθηγητή ψυχιατρικής στο τμήμα ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών όπου συζητάμε για τις επιπτώσεις στην ψυχολογία μας από την Πανδημία του Κορονοϊού, τα DOs & DON'Ts για τη σωστή διαχείριση της ψυχολογίας μας κατά τη διάρκεια της καραντίνας,  χρήσιμες συμβουλές για την τρίτη (αλλά και την 4η!) ηλικία  και τι πρέπει να προσέχουμε όλοι όσοι εχουμε άτομα της ευπαθούς αυτής ομάδας στο περιβάλλον μας.
Επίσης, αναφέρουμε σημαντικές πρωτοβουλίες φορέων της πόλης μας καθώς και για τις νέες δράσεις και πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η  επιστημονική ομάδα της Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (ΠΓΝΠ).
Καφέ ανά χείρας λοιπόν και καλή σας ακρόαση!
Stay Home, Stay Healthy, Stay Creative and see you online!
#intermediakt #coffeebreak #podcast #KnowledgeTransfer #patras #community #Partners #friends #coffee #mic #relaxing #menoumespiti

Apr 23, 202031:32
IMA Coffee Break 7 - Dimitris Theodoropoulos - Frodizo

IMA Coffee Break 7 - Dimitris Theodoropoulos - Frodizo

Ο κορωνοϊός δεν μπορεί να μας κόψει το αγαπημένο μας InterMediaKT Coffee Break! 

Στο InterMediaKT Coffee Break vol. 7, συζητάμε online με τον πολύ καλό φίλο και συνεργάτη Δημήτρη Θεοδωρόπουλο , Κοινωνικό Λειτουργό και Γενικό Διευθυντή του Κοινωφελούς Σωματείου Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων και ΑμεΑ - ΦΡΟΝΤΙΖΩ!

Μαζί μιλάμε για όλα αλλά κυρίως για τις υπηρεσίες μέσω διαδικτύου και τηλεφώνου στις οικογένειες που φροντίζουν άτομα με άνοια που προσφέρει το ΦΡΟΝΤΙΖΩ τη δύσκολη αυτή περίοδο!

Τρόποι επικοινωνίας:

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί τους, με τους παραπάνω τρόπους, από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες 10.00-14.00), όπου θα καταγράφεται το αίτημα σας και στη συνέχεια επαγγελματίας υγείας θα σας καλεί είτε μέσω διαδικτύου (viber,skype κ.α.) είτε μέσω τηλεφώνου.

#ΜένουμεΣπίτι…. και Φροντίζουμε αυτούς που αγαπάμε!


Mar 27, 202030:44
IMA Coffee Break 6 - Spiros Sirmakessis - University of Peloponnese

IMA Coffee Break 6 - Spiros Sirmakessis - University of Peloponnese

InterMediaKT Coffee Break vol. 6 με καλεσμένο τον καλό φίλο Σπύρο Συρμακέση! 

Με πολυετή εμπειρία στην εκπαίδευση, λάτρης και άριστος γνώστης της Τεχνολογίας και της Καινοτομίας, ιδιαίτερα ενεργός και αεικίνητος, ο Σπύρος μας συναντά στο γραφείο και μοιράζεται μαζί μας όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το νεοσυστατο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Πάτρα καθώς και πολλά πολλά άλλα καθημερινά!

Feb 27, 202031:50
IMA Coffee Break 5 - Vasilis Karavasilis - eNVy Softworks

IMA Coffee Break 5 - Vasilis Karavasilis - eNVy Softworks

Στο coffee break Ιανουαρίου πίνουμε τον καφέ μας με τον Βασίλη Καραβασίλη από την envy softworks, ο οποίος κάνει κοπάνα από το Global Game Jam 2020 και μιλάμε για (ΠΟΛΥ) gaming & νέες τεχνολογίες καθώς και πολλά πολλά ενδιαφέροντα θέματα από το χώρο του gaming development και όχι μόνο ‼️ 

Jan 31, 202036:27
IMA Coffee Break 4 - Aggelina Mila - Social Hackers Academy

IMA Coffee Break 4 - Aggelina Mila - Social Hackers Academy

Τι συνδέει :
Ένα κτίριο στο κέντρο της Αθήνας γεμάτο "ρομάντζο"

Μια ανοιχτή πόρτα για casting ταινίας

Σεμινάρια και μαθήματα Προγραμματισμού σε πρόσφυγες και ευάλωτες ομάδες

Εύρεση εργασίας και ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων

Μα φυσικά η ομάδα της Social Hackers Academy

Η Social Hackers Academy, είναι ένας εγγεγραμμένος Ελληνικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που ιδρύθηκε στην Αθήνα, το 2017. Αποστολή τους είναι να εκπαιδεύουν, να βρίσκουν εργασία και να ενσωματώνουν στην κοινωνία άτομα από ευάλωτες ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των προσφύγων, των μακροχρόνια ανέργων πολιτών και των ατόμων με αναπηρία.

Κοντά μας στο 4ο Coffee Break μας η Αγγελίνα Μήλα Managing Director της Social Hackers Academy. Μαζί, πίνουμε τον καφέ μας και μας εξηγεί για όλα τα παραπάνω καθώς επίσης και για τη συμμετοχή της στο Patras Codecamp opening conference
Και Social
Και Hackers
Και Academy

ENJOY
#intermediakt #patras #community #Partners #friends #coffee #coffeebreak #Media

Dec 18, 201925:13
IMA Coffee Break 3 - Nasos Koskinas - POS4work

IMA Coffee Break 3 - Nasos Koskinas - POS4work

Ερχόταν από μακριά ‼️ Το 3ο InterMediaKT Coffee Break με τον καλό φίλο και συνεργάτη Νάσο Κοσκινά‼️

Μαζί, πίνουμε τον καφέ μας και μιλάμε για...

  • reSTART U.P.
  • Patras Codecamp 
  • Innovation
  • Social Bus 
  • TEDxPatras
  • Startups on air 
  • Creative industry Entrepreneurship
  • Workshops

Και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα‼️

Nov 28, 201933:24
IMA Coffee Break 2 - Natasa Bezerianou - Boulevard School of English

IMA Coffee Break 2 - Natasa Bezerianou - Boulevard School of English

2o InterMediaKT Coffee Break με super καλεσμένη τη Νατάσα Μπεζεριάνου!! Εκπαιδευτικός, Επιχειρηματίας , Εθελόντρια σε διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα, Πρόεδρος ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου (❗) και πολύ καλή φίλη και συνεργάτιδα, μας φέρνει donuts (🧡👌‼️) και μιλάμε για όλα τα παραπάνω, συνοδεία καφέ, powered by SUD cafe!!

Oct 31, 201925:22
IMA Coffee Break 1 - Lina Stoumpou - Susurrus

IMA Coffee Break 1 - Lina Stoumpou - Susurrus

Ξεκινάμε το 1o InterMediaKT Coffee Break με την πολύ καλή φίλη Λίνα Στούμπου , Co-founder / CCO(Chief Creative Officer) at Susurrus.io. 

Μαζί, πίνουμε καφέ, κάνουμε σαρδάμ και συζητάμε για Instagram, Followers, Influencers, Social Media Marketing, Διαφημιστικές Καμπάνιες, την Πάτρα, τη δυναμική της και πολλά πολλά άλλα

Sep 26, 201929:43