Skip to main content
Spotify for Podcasters
Stop, connect & flow met Jacqueline Hulleman

Stop, connect & flow met Jacqueline Hulleman

By Jacqueline Hulleman

Even een momentje om bij te komen. Met tips, tools, verhalen en van alles meer dat helpt weer vol frisse moed verder te gaan met wat voor jou belangrijk is. Meer tips, tools & inspiratie vind je op https://sprekenzonderstress.nl
Currently playing episode

'Wat als je werken aan je marketing nou eens beschouwt als een vorm van 'service'?'

Stop, connect & flow met Jacqueline HullemanFeb 10, 2023

00:00
11:23
'Wat als je werken aan je marketing nou eens beschouwt als een vorm van 'service'?'

'Wat als je werken aan je marketing nou eens beschouwt als een vorm van 'service'?'

'Wat als je werken aan je marketing nou eens beschouwt als een vorm van 'service'?' Deze vraag heeft het werken aan mijn marketing op een fundamentele manier verandert en een flink stuk makkelijker ook gemaakt. Voorheen voelde marketing toch vooral als een 'klus'. Iets dat nu eenmaal moest, wilde ik meer mensen bereiken. Marketing voelde als iets dat losstond van mijn 'echte werk'. Vanaf het moment echter dat ik mijn marketing meer en meer als een vorm van 'service' ben gaan zien, werd het allemaal een stuk fijner om te doen. En simpeler ook! In deze aflevering vertel ik hoe dit voor me werkt.. 💛 Voor meer tips, tools en ideeën, kijk op https://sprekenzonderstress.nl  💌 Meld je daar gelijk ook even aan voor mijn nieuwsbrief vol met extra spreek & ontspan-tips. 🤩 Jacqueline Hulleman is spreek- & confidence-coach voor vrouwen.
Feb 10, 202311:23
Hekel aan netwerkborrels? Hier zijn 10 'anti-muurbloemtips'..

Hekel aan netwerkborrels? Hier zijn 10 'anti-muurbloemtips'..

Vind je netwerkborrels lastig? Zie je er altijd weer een beetje (of erg!) tegenop? Dan ben je absoluut de enige niet.. Ik hoor dit zo vaak van de mensen die ik coach.. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik er zelf vroeger bij voorkeur ook met een grote bocht omheen liep. Ik had er helemaal niets mee.. Gelukkig is dat inmiddels wel veranderd, ook al zijn ze misschien niet mijn favoriete ding, ik vind het oprecht leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.. In deze aflevering deel ik 10 'anti-muurbloem-tips'. Ik hoop dat je helpen! 💛 Voor meer tips, tools en ideeën, kijk op https://sprekenzonderstress.nl  💌 Meld je daar gelijk ook even aan voor mijn nieuwsbrief vol met extra spreek & ontspan-tips. 🤩 Jacqueline Hulleman is spreekstress & confidence-coach en helpt je meer van je te laten zien en horen. Op een manier die helemaal klopt met wie JIJ bent en waar JIJ voor staat.
Jan 17, 202319:46
Last van een 'winter-dipje'? Hier zijn 7 tips..

Last van een 'winter-dipje'? Hier zijn 7 tips..

“Ik ben zo moe, heb nergens zin in, zit helemaal niet lekker in mijn vel.” Dit is iets wat ik de laatste paar dagen al van verschillende mensen heb gehoord. En misschien is het iets dat jij ook -in meer* of mindere mate- ervaart. Ikzelf heb in ieder geval ook echt mijn weg moeten vinden met die vermaledijde ‘januari-blues’ of ‘winter-dip’. Vroeger sleepte ik mijzelf door de wintermaanden heen. Maar nu niet meer, ik kan ervan genieten zelfs.  Hoe me dat lukt? Hier zijn een aantal van mijn anti-winterdip-favo-tips. Ik hoop dat ze jou ook helpen.. PS. Is jouw dip meer dan een ‘dipje’? Blijf er dan svp niet alleen mee zitten. Praat erover met mensen die je dierbaar zijn. En/of zoek professionele hulp. Soms is dat nodig.. 🤩 Jacqueline Hulleman is spreekstress & confidence coach en helpt je om meer van je te laten zien en horen. Op een manier die 100% klopt met wie JIJ bent en waar JIJ voor staat. 💛 Voor meer tips, tools en ideeën, kijk op https://sprekenzonderstress.nl  💌 Meld je daar gelijk ook even aan voor mijn nieuwsbrief, dan stuur ik je graag regelmatig nieuwe tips, tools & inspiratie.
Jan 17, 202313:32
Hoe ik van mijn MIGRAINE afgekomen ben..

Hoe ik van mijn MIGRAINE afgekomen ben..

Ik heb het er maar zelden over, maar mijn leven lang heb ik last van migraine gehad. Tot een paar jaar geleden.. Toen veranderde alles en verdween de migraine uit mijn leven. Hoe dat precies ging deel ik in deze podcast-aflevering.. Sinds 2,5 jaar ben ik migraine-vrij en ik hoop dat wat ik hier deel op de een of andere manier bemoedigend of behulpzaam voor je is. Disclaimer: dit is geen medisch advies maar niets meer of minder dan mijn persoonlijke verhaal. 🤓 Meer over het migraine-dieet dat ik volg vind je hier: https://bit.ly/angela-stanton-migraine https://bit.ly/migraine-turknett 🥑 Veel lekkers dat ik maak vind ik hier: https://ketohuis.com/ 😌 De vereniging van Hoofdpijnpatiënten vind je hier: https://www.nederlandsehoofdpijnvereniging.nl/ 💛 Voor meer tips, tools en ideeën, kijk op https://sprekenzonderstress.nl  💌 Meld je daar gelijk ook even aan voor mijn nieuwsbrief, dan stuur ik je graag regelmatig nieuwe tips, tools & inspiratie.
Sep 29, 202231:41
Over hoe Human Design en de Gene Keys je kunnen helpen 'meer jezelf' te zijn..

Over hoe Human Design en de Gene Keys je kunnen helpen 'meer jezelf' te zijn..

Een paar jaar geleden stuitte ik op Human Design en de Gene Keys, 2 fascinerende systemen die je kunnen helpen jezelf beter te leren kennen en 'gebruiken'. Ik ben er helemaal ingedoken, werd een Gene Key- en Human Design-gids en ontdekte van alles interessants en behulpzaams. In eerste instantie deelde ik dat vooral met mijn vrienden en familie (dank voor jullie geduld! en het afgelopen jaar vond het ook meer en meer een plekje in mijn 'spreken-zonder-stress-coaching. Maar nu is toch echt de tijd aangebroken om wat ik erover heb ontdekt met meer mensen te delen! Om te beginnen met JOU misschien wel.. 💛 Voor meer tips, tools en ideeën, kijk op https://sprekenzonderstress.nl  💌 Meld je gelijk ook even aan voor mijn nieuwsbrief met extra spreek & ontspan-tips. 🤩 Jacqueline Hulleman is spreek- & confidence-coach voor vrouwen die veel te delen hebben, maar niet zo graag of gemakkelijk in het spotlicht gaan staan.
Sep 14, 202215:26
Hoe je van een TAAI KLUSJE toch nog iets prettigs maakt..

Hoe je van een TAAI KLUSJE toch nog iets prettigs maakt..

Je administratie, de afwas, het schrijven van een opzet, het opruimen van je berghok, niks zo taai als een klusje waar je eigenlijk helemaal geen zin hebt. In deze aflevering bespreek ik een simpele tactiek die mij helpt om vervelende klusjes net even wat prettiger en zinvoller(!) te maken. 💛 Voor meer tips, tools en ideeën, kijk op https://sprekenzonderstress.nl  💌 Meld je gelijk ook even aan voor mijn spreek & ontspan-tips!
Sep 06, 202209:17
Dit helpt mij minder te piekeren..

Dit helpt mij minder te piekeren..

Piekeren.. ik ben er eerlijk gezegd best goed in. Jij ook? Dan is deze simpele strategie misschien ook iets voor jou. Probeer het gewoon eens uit en zie wat dat je brengt! 💛 Voor meer tips, tools en ideeën, kijk op https://sprekenzonderstress.nl   💌 Meld je gelijk ook even aan voor mijn nieuwsbrief, dan kan ik je meer behulpzaams sturen. 🤩 Jacqueline Hulleman is spreek- & confidence-coach voor vrouwen die veel te delen hebben, maar niet zo graag of gemakkelijk in het spotlicht gaan staan.
Aug 24, 202206:43
Wat mij helpt om meer RUST in drukke tijden te ervaren..

Wat mij helpt om meer RUST in drukke tijden te ervaren..

Op zoek naar iets dat helpt stress te kalmeren en snel meer rust te ervaren? Iets dat maar weinig tijd en maar een heel klein beetje moeite kost? In deze podcast bespreek ik een simpele methode die mij daar enorm mee helpt. Ik hoop jou ook..  💛 Voor meer tips, tools en ideeën, kijk op https://sprekenzonderstress.nl en meld je ook even aan voor mijn nieuwsbrief.  🤩 Jacqueline Hulleman is spreek- & confidence-coach voor vrouwen die veel te delen hebben maar niet zo graag of gemakkelijk in het spotlicht gaan staan.
Aug 17, 202210:02