Skip to main content
Spotify for Podcasters
JaneFleur

JaneFleur

By JaneFleur

De gezelligste ondernemerspodcast van Nederland met Jane en Fleur! Vol met tips, tricks en een hele hoop lol.

Ohja, en ook nog even dit. Wil je unieke beelden (lees: bloopers) achter de schermen zien? Volg JaneFleur dan op Instagram: @janefleur.nl en blijf op de hoogte van al het nieuws rondom onze podcast.

JaneFleur is een coproductie van Fleur de Koning van strictlydesign.nl/ en Jane Neirinckx van https://www.finetuningyourstory.com/, oftewel twee verhalengekkies die elkaar via Instagram hebben ontmoet!
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Alles over netwerken

JaneFleurJan 20, 2023

00:00
59:46
Alles over netwerken

Alles over netwerken

Ik netwerk, jij netwerkt, wij netwerken. Iedereen netwerkt. Maar is het ook leuk? Tsja, dat is de grote hamvraag.

In deze nieuwe aflevering vertellen Fleur en Jane je alles over netwerken. De leukste netwerkevents komen voorbij, de horror van vroeg opstaan voor BNI’s, en misschien nog wel het belangrijkste: de do’s & don’ts bij netwerken.

Krijg je van netwerken hartkloppingen en lopen bij jou de koude rillingen over je rug als iemand het over wéér zo’n supersaai netwerkevent heeft? Luister dan vooral deze aflevering, want wij garanderen dat je er daarna anders over denkt!

Jan 20, 202359:46
De JaneFleur Kerstspecial

De JaneFleur Kerstspecial

Kerstmuziektips, alles over ondernemen rond de Kerstdagen en een doldwaas kerstcadeauspel waarbij Jane en Fleur moeten raden welke droomcarrière de een voor de ander in gedachte heeft.

Nou bel je schoonouders dus maar af, want vanaf nu wil je niks anders meer dan gezellig luisteren naar deze gigaleuke, grappige, inspirerende en fantastisch feestelijke Kerstspecial!

Dec 24, 202201:12:37
Wat een jaar!

Wat een jaar!

Fleur en Jane zijn terug!

In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen hoor je wat Jane en Fleur allemaal hebben uitgespookt tussen de seizoenen door. Spoiler alert: het was veel en intens. Zo praat Fleur ons bij over de giga-grote stappen die ze heeft gemaakt als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, en Jane over het nieuwe bedrijf dat ze heeft opgericht samen met twee andere ondernemers. Een bedrijf met een wel heel opvallende naam ... Ohja, en natuurlijk bespreken ze ook hoe ze het opnemen (en vooral ook lanceren …) van seizoen 1 hebben ervaren en wat de luisteraars allemaal te wachten staat voor de rest van dit seizoen.

Kortom, het is weer gezelligheid als vanouds!

Dec 13, 202237:36
Hoe val je op als ondernemer?

Hoe val je op als ondernemer?

Met zoveel (online)ondernemers is het soms moeilijk om op te vallen, er zijn tenslotte al miljoenen andere animators/tekstschrijvers die al die fantastische klanten kunnen aantrekken. Oké, oké, misschien niet miljoenen anderen, maar zo voelt het wel soms!

En ja, dat klopt, er zijn genoeg anderen die al hetzelfde doen als jij, maar dat betekent niet dat je daardoor geen kans maakt. Integendeel juist, en Fleur en Jane zouden Fleur en Jane niet zijn als ze daar wat handige tips voor hebben, samen met wat grappen en grollen én Fleurs Grote Personal Branding-spel.

Volg jij ons al op Instagram? Zo kun je via ons Instagramkanaal @janefleur.nl niet alleen de video van het branding-spel bekijken, maar delen we nog veel meer behind-the-scenes-beelden.

Mar 30, 202223:21
Gênante verhalen

Gênante verhalen

Je kent het wel; je zegt iets stoms, je laat wat duurs vallen, je struikelt over je eigen veters. Het zijn van die momenten die je het liefst voorgoed naar de vergetelheid zou willen verbannen. Fleur en Jane kennen er ook wel een paar ... Van bijna-koffie-blunders tot smoesjes voor spijbelende ondernemers, alles komt aan bod in deze hilarische aflevering!

Mar 16, 202226:23
Het ‘echte’ ondernemersleven

Het ‘echte’ ondernemersleven

Fleur en Jane bespreken het echte ondernemersleven ... maar bestaat dat eigenlijk wel? Is dat niet voor iedereen anders? En hoeveel moet je geloven van al die picture perfect beelden die je ziet op Instagram van ondernemers op stranden en in koffietentjes? Of zijn Jane en Fleur stiekem zelf ook zo en wordt deze hele podcast opgenomen op een strand op de Bahamas? Je ontdekt het allemaal in de nieuwste aflevering van de JaneFleur Podcast!

Ps. Kan iemand ons vertellen waar het boek The 4-hour Workweek over gaat? Wij lopen namelijk weer hopeloos achter.

Mar 09, 202219:14
Ondernemen op Instagram

Ondernemen op Instagram

In weer een nieuwe doldwaze aflevering van de JaneFleur Podcast bespreken ondernemers Fleur en Jane hoe je Instagram kunt gebruiken voor je onderneming. Is het een must of zijn er ook andere manieren om aan klanten te komen? Wat is toch die veelgehoorde ‘Instagram Community’ waar iedereen het altijd over heeft en hoe kom je daarin?  En tot slot; hoe word je een echte mean lean content machine en ... wil je dat eigenlijk wel zijn?

Dus waar wacht je nog op, druk op die play button en kom het allemaal te weten!

En dan nog iets. In deze aflevering doen we ook een shout-out naar een paar van onze favoriete Instagramondernemers. Ging het even te snel of kon je ze niet één, twee, drie vinden op The Gram? No worries, dit zijn ze:

De volgtips van Fleur:

Foto- & videograaf Fleur van Fris Film: @frisfilm.nl

Illustrator & animator Iris Pontoni: @irispontoni

Jane’s Instagram crushes:

Jurist & ondernemer Charlotte Meindersma van Charlotte’s Law: @charlotteslaw

Webdesigner & grappenmaker Marloes Lodder: @lets_get_loes

Mar 02, 202231:48
De storytellers stellen zich voor
Feb 23, 202228:27