Skip to main content
Spotify for Podcasters
Jeanette Diepenbroek

Jeanette Diepenbroek

By Jeanette

Meditaties en spiritualiteit
Currently playing episode

Hartmeditatie ❤️

Jeanette Diepenbroek Apr 20, 2020

00:00
28:44
Jouw Vrouwelijke Kracht 💗

Jouw Vrouwelijke Kracht 💗

Vrouwelijke energie is vaak geblokkeerd. Hoe heerlijk is het als deze vrijelijk kan stromen. Het is de levensenergie, oerenergie, creatieve, sensuele en seksuele energie die alle creatiekracht en feminine power in je losmaakt. 💗 Doe deze meditatie Jouw Vrouwelijke Kracht zo vaak je wil en laat jouw levensenergie weer stromen.
Nov 23, 202220:38
Reinig jouw huis

Reinig jouw huis

Maak je huis schoon en helemaal energetisch van jezelf. Veranker jouw plek. Hier kan jij je veilig voelen.
Oct 27, 202219:37
Precies Goed Meditatie 👌💚

Precies Goed Meditatie 👌💚

Wat als je jezelf alles zou gunnen? Wat als je groter mag groeien van jezelf? Wat als je precies goed bent? Hoe voel je je dan?
Dec 07, 202110:04
🌕 lichtmeditatie

🌕 lichtmeditatie

Verbind je met het licht in deze reinigende en helende meditatie.
Nov 01, 202043:49
Nooit meer stress-meditatie 🌈

Nooit meer stress-meditatie 🌈

Stress hebben we allemaal. Deze meditatie geeft een handige oefening om jouw stress levels blijvend te verminderen. ✅
Sep 09, 202010:14
Alles is NU meditatie

Alles is NU meditatie

Als je gedachten teveel met je aan de haal gaan, leef je te weinig in het nu. Je kan de kracht van het nu beleven door deze meditatie te doen.
Jul 01, 202015:28
Zijn (niet doen) Meditatie met vogelgezang.💝

Zijn (niet doen) Meditatie met vogelgezang.💝

De beste oefening in meditatie is aanwezig zijn, en niets te moeten doen. Alert zijn zonder spanning. In rust te zijn en te voelen. Deze korte meditatie helpt je daarbij. Er zijn veel vogeltjes op de achtergrond, want het is onder de bomen in het bos opgenomen. 🦉Excuus voor een storing die zorgt voor een krakend geluidje.
Jul 01, 202012:46
Wat is manifestatie? En hoe doe je dat?

Wat is manifestatie? En hoe doe je dat?

Er is een wereld aan potentie die jij ook kunt gebruiken om wensen uit te laten komen en dromen waar te laten zijn. Dit is een korte uitleg over hoe het werkt. Het is de uitleg bijnier manifestatie meditatie: “Doe een wens”
Jun 23, 202011:28
Chakrameditatie ❤️🧡💛💚💙💜🤍

Chakrameditatie ❤️🧡💛💚💙💜🤍

In deze meditatie leer je waar jouw chakra’s zitten en waar ze voor staan. Chakra’s zijn energievelden. Zij vormen de energetische spil van jouw lichaam. Als de energiecentra in balans zijn, ben je zelf in evenwicht. Deze meditatie is een bewustwording van en inwijding in de energievelden van jouw lichaam.
May 11, 202031:24
Afscheid nemen 🤍

Afscheid nemen 🤍

We moeten vaak afscheid nemen van situaties, een periode en van mensen. Van een tijd waarvan we dachten dat deze voor altijd zou duren. Deze meditatie is een hart onder de riem. Een oefening in omgaan met de moeilijkste momenten van het leven.
May 04, 202017:33
Meer Focus Meditatie

Meer Focus Meditatie

Door meer helderheid en rust creëer je een betere focus in je leven. Jeanette reikt je technieken aan om je beter te kunnen focussen.
Apr 30, 202010:37
Introductie voor de weg naar zelfheling

Introductie voor de weg naar zelfheling

Hoe heel je jezelf? Het effect van healing is: 1. Je voelt je beter in je vel 2. Je kunt je beter focussen 3. Je hebt minder pijn 4. Verlichting..... Maar hoe doe je dat? In deze podcast vertelt Jeanette hoe je zelfheling kunt toepassen.
Apr 30, 202013:40
Liefde en Blijdschap Meditatie 💕

Liefde en Blijdschap Meditatie 💕

In het activeren van jouw intuïtie en fijngevoeligheid openen we in deze meditatie jouw bovenste energievelden. Doe deze meditatie regelmatig, zoals elke dag voor vier weken en je zult zien dat jouw helderheid veel sterker wordt, zoals jouw helderziendheid, helderwetendheid en helderhorendheid. Ook jouw contact met gidsen kan je beter waarnemen. 💫 Jeanette neemt je mee voor een reis in jezelf. Zodat je dochter bij jouw leven en gevoel komt.
Apr 26, 202022:53
Hartmeditatie ❤️

Hartmeditatie ❤️

Geef jouw hart de ruimte en jouw lichaam toestemming om te ontspannen. In deze meditatie geeft Jeanette je manier om dichter bij jezelf te komen.
Apr 20, 202028:44
Aura reinigende meditatie 🧘‍♀️💫

Aura reinigende meditatie 🧘‍♀️💫

Vanuit een prachtig dennenbos in een natuurgebied, neemt Jeanette je mee voor een aurareiniging. Deze meditatie helpt je om de energie om je heen schoon te maken en te houden. 💫 Deze meditatie kan je zo vaak doen als je wilt. Dit is een belangrijk onderdeel van zelfheling. 🌝
Apr 19, 202014:06
Hier en nu Meditatie

Hier en nu Meditatie

Deze meditatie is heerlijke oefening in ontspanning. Bewust even stappen in het hier en nu is een bijzondere ervaring. Met vrolijk zingende vogels op de achtergrond, want opgenomen in de natuur. Jeanette neemt je mee op reis naar jezelf. Zo word je gevoeliger en alerter. Meditatie is bij uitstek kiezen voor jezelf en een moment voor jezelf.
Apr 18, 202019:43
Reinigende meditatie

Reinigende meditatie

Ik heb een korte en handige meditatie voor je gemaakt. 💝 Zo je even tot jezelf kan komen (en de waan van alledag achter je kan laten.) 💖 💫 Veel plezier! 🤗 Liefs, Jeanette
Apr 15, 202012:04
Makkelijke meditatie

Makkelijke meditatie

In deze meditatie begin je bij het begin.
Dec 27, 201910:28
Introductie bij de makkelijke meditatie

Introductie bij de makkelijke meditatie

Een uitleg over wat meditatie is en hoe je de makkelijke meditatie kunt doen
Dec 27, 201948:21