Skip to main content
Spotify for Podcasters
Jeffrey en Trevor

Jeffrey en Trevor

By Jeffrey Keijzer & Trevor Brons

De Jeffrey en Trevor Podcast door Jeffrey Keijzer en Trevor Brons. Twee Nederlandse (lokale) radiohelden met zeer uiteenlopende blikken op de wereld. De show bevat leuke onderwerpen, items en interessante gasten.

Jeffrey en Trevor steunen? --> https://fooienpod.com/jeffreyentrevor
Available on
Spotify Logo
Apple Podcasts Logo
Castbox Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
RadioPublic Logo
Currently playing episode

Limerick

Jeffrey en TrevorNov 21, 2020

00:00
04:01
Limerick

Limerick

Jaja, aan al het goede komt een eind. Zo ook aan het 2e seizoen van de Jeffrey en Trevor podcast. Deze aflevering blikken de heren terug op het afgelopen jaar in de vorm van een limerick! Gezellig hoor ;) Lalalalala Graag zien de heren je in het volgende seizoen in goede gezondheid. Fijne dagen en een goede jaarwissel gewenst!
Nov 21, 202004:01
30 Seconds!

30 Seconds!

Game on... een nieuwe corona special! Dit keer spelen Jeffrey en Trevor 30 seconds met Susette en Jovita. Doe je mee?
Nov 07, 202034:13
PubQuiz!

PubQuiz!

Jeffrey en Trevor maken er het beste van... Als de heren niet naar de kroeg mogen dan sleuren ze de kroeg mee naar huis. Een PubQuiz kon niet uitblijven en dus schuiven de dames (Jovita en Susette) aan om de heren eens flink aan de tand te voelen ;)
Oct 18, 202001:17:04
Het Sociale Dilemma

Het Sociale Dilemma

Jeffrey en Trevor moesten hun planning weer eens omgooien door Corona maar niet getreurd want Trevor heeft een documentaire gekeken op Netflix en wil het hier even over hebben met Jeffrey... #Sterkte!
Oct 02, 202041:54
Het grote "vakantie alternatief"

Het grote "vakantie alternatief"

Wat nu? Op vakantie? Maar waarheen? In deze aflevering krijg je het antwoord, Jeffrey en Trevor bieden hulp in de vorm van 2 verkapte reisorganisatoren of zoiets... Gewoon luisteren... is leuk... echt!
Sep 18, 202026:45
Kanker en een nieuw begin

Kanker en een nieuw begin

Jeffrey en Trevor hebben de podcast weer opgepakt. Een gloednieuw seizoen komt eraan, maar er is een hoop gebeurd in de tussentijd waaronder het verlies van Trevor zijn vader aan kanker. De heren praten je bij over deze heftige periode.
Sep 05, 202047:53
Vakantie

Vakantie

Jeffrey en Trevor Bespreken in deze aflevering hun vakantie tips en bloopers! Ook komen de blunders van de luisteraars aan bod! Ja, je leest het goed... jij bent niet de enige met problemen tijdens je vakantie!Verre reizen, korte trips met tips dus!
Dec 04, 201952:52
Muziek met Muriel Kloek

Muziek met Muriel Kloek

In deze aflevering: Muziek, schuift zangeres Muriel Kloek aan om te vertellen over haar leven als artiest, wat haar zoal bezig houdt en wat haar plannen en dromen zijn voor de toekomst.Kijk op: www.musicinmotions.com voor info en muziek van Muriel.
Nov 20, 201901:05:35
Radio

Radio

In deze aflevering met thema: Radio bespreken Jeffrey en Trevor hun radioleven zowel het heden, verleden en werpen ze een blik op de toekomst!Bedankt voor de ingezonden vragen: Lia, Susette, Marja, Janny en Janco!Volgende onderwerp: Muziek met gast: Muriel Kloek!
Nov 06, 201956:51
Ondernemen

Ondernemen

Een grote rode draad door het leven van Jeffrey en Trevor is het ondernemen binnen hun eigen bedrijven. Jeffrey maakt mediaproducties en Trevor ontwerpt en verkoopt kleding. Ze kennen elkaar al heel lang en helpen elkaar ook vrij veel in hun bedrijven.Volgende podcast thema: Radio
Oct 23, 201955:36
Relatietherapie Deel 2

Relatietherapie Deel 2

In deze aflevering schuiven onze vriendinnen aan om uit te vinden hoe goed we elkaar echt kennen en de relatie eens aan de tand te voelen. Relatietherapie Deel 2. Met Susette (vriendin Jeffrey) en Jovita (vriendin Trevor).
Oct 09, 201949:45
Relatietherapie Deel 1

Relatietherapie Deel 1

In deze aflevering schuiven onze vriendinnen aan om uit te vinden hoe goed we elkaar echt kennen en de relatie eens aan de tand te voelen. Relatietherapie Deel 1. Met Susette (vriendin Jeffrey) en Jovita (vriendin Trevor).
Sep 25, 201958:19
Oh Nee! Sport...

Oh Nee! Sport...

Wij ontdekken hoe sportief wij werkelijk zijn en delen graag met je wat wij zoal denken over de professionele sporters en clubs.De volgende aflevering schuiven onze vriendinnen aan! Het thema: Relatie
Sep 11, 201941:38
Zo Vader Zo Zoon

Zo Vader Zo Zoon

Deze bijzondere podcast (aflevering nummer 3) staat in het teken van het thema: Zo Vader, Zo Zoon. Onze beide vaders schuiven aan en samen gaan we ontdekken hoeveel we op elkaar lijken en hoeveel we eigenlijk van elkaar weten.Het volgende thema is: Sport! Laat je suggestie achter op de Instagram @jeffreyentrevor of via contact@jeffreyentrevor.nlKijk voor meer info en alle luistermogelijkheden op www.jeffreyentrevor.nl en volg ons via een van de kanalen!
Aug 28, 201958:50
Geld en Geluk

Geld en Geluk

In deze aflevering bespreken wij het thema Geld en Geluk. Wat verdienen wij? Sparen wij? En maakt al dat geld ons gelukkig? Op dat soort vragen krijg je antwoord.De volgende podcast heeft als thema: Zo Vader Zo Zoon. Heb je een onderwerp en/of vraag voor onze vaders? Stuur 'm in via de reacties of e-mail: contact@jeffreyentrevor.nl.
Aug 14, 201927:07
Even voorstellen (Jeffrey en Trevor)

Even voorstellen (Jeffrey en Trevor)

In deze eerste aflevering van de Jeffrey & Trevor Podcast, stellen wij ons aan je voor en leggen wij uit waarom wij de podcast zijn gestart. De volgende Podcast gaat over Geld & Geluk. Heb jij een vraag en of onderwerp voor dit thema? Laat het ons even weten in de reacties of stuur ons een e-mail: contact@jeffreyentrevor.nlKijk voor meer info op onze website: https://www.jeffreyentrevor.nl
Jul 31, 201910:15