Skip to main content
Spotify for Podcasters
IJlien Havenaar, groots podcastmanagers opleider en de dame met de meeste IKEA metaforen

IJlien Havenaar, groots podcastmanagers opleider en de dame met de meeste IKEA metaforen

By Joannette Riddersma

In deze podcast afleveringen hoor je IJlien vertellen over podcasts middels een Ikea metafoor en ook de studenten doen hun kleine verhaal.
Nog nooit is alles wat je wilt weten, zo helder uitgelegd.
IJlien is de Jip en Janneke Juf van een groep enthousiaste en leergierige podcastmanagers in spe. In de afleveringen komen ze allemaal aan bod en vertellen ze stuk voor stuk wat IJlien en haar opleiding ze heeft gebracht.
Veel luister plezier

Class of 22: Eva | Milou | Gerrianne | Bianca | Joannette
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Gerrianne aan Juf IJlien

IJlien Havenaar, groots podcastmanagers opleider en de dame met de meeste IKEA metaforen Nov 28, 2022

00:00
09:50
Test website upload

Test website upload

Nou, de stiltes. Het knipt en plakt echt achteraf een stuk makkelijker als je heel af en toe een stilte laat vallen, waardoor je heel goed kan zien waar je stopt en waar je dus eventueel kan knippen. Praat ik helemaal achter elkaar door, dan is dat niet heel erg handig, want dan krijg je gewoon één faal waar je nooit in kan knippen. Dus ook als ik iets verkeerd zeg, krijg ik dat er niets meer uit of ik moet het hele En dan heb ik het echt over, bijvoorbeeld een ander land, of een echte afstand van groter dan 500 kilometer, of een afstand waarbij de een echt een fantastische wifi heeft en de andere niet, zou je eens naar riverside.fm kunnen kijken. Die nemen dan lokaal voor beide of meerdere nemen ze dan lokaal op. En dat betekent dat de afstand eigenlijk niet meer bestaat, omdat alle files op hetzelfde moment starten en eindigen. Dus dat betekent dat als je al die files gaat inladen dat je ze

https://webbouwster.nl


Nov 11, 202300:17
Joannette aan Juf IJlien

Joannette aan Juf IJlien

Lieve IJlien 

Wat ben je een toffe Juf , mooi mens en een enorme kennis deler. De hele training nog niet afgerond maar al zo blij met alles dat je hebt gedeeld aan info! Wat ben ik gelukkig dat ik ben ingestapt in dit traject.

Genoten van:

- De enorme inhoudelijke waarde van de podcastmanagement opleiding

- De geweldige aanstekelijke groepsdynamiek

- Uiteraard je IKEA metaforen bij de uitleg

- een onderdeel te mogen zijn van CLASS ''22

Ik moet nog een stap gaan zetten maar door jouw vermogen om alles zo compleet en duidelijk aan te bieden gaat me het lukken om ook podcastmanaging te kunnen gaan aanbieden.. 

Fijn dat je op mijn pad bent gekomen!
Nov 28, 202209:50
Milou aan Juf IJlien

Milou aan Juf IJlien

Liefde voor de luisteraar. 

Lieve IJlien, wat heb je ons de afgelopen periode met heel veel liefde een hoop geleerd. Je enthousiasme werk aanstekelijk en na elke meeting had ik weer zin om verder in de wereld van podcasts te duiken. Nu ik zelf echt aan de slag ben voor mijn eerste klant met het editen van een podcast, voel ik dan ook helemaal je boodschap ‘liefde voor de luisteraar’. Bij deze wil ik je bedanken en laten we met zijn alle de podcastwereld veroveren!

Nov 28, 202209:50
Bianca aan juf IJlien

Bianca aan juf IJlien

Lieve lieve lieve IJlien, wat heeft mijn hoofd getold aan het begin van de opleiding! RSS Feed, Audecity, micbleed, hosting, verschillende microfoons, het editten etc etc. Jeetje wat hebben we veel geleerd! Door jouw goede, begrijpelijke uitleg begon alles steeds meer op zijn plaats te vallen en is mijn liefde voor podcastmanagement steeds groter geworden. Wat jij aan kennis met ons hebt gedeeld is echt onbeschrijfelijk. Volgens mij heb je echt alle kennis die jij de afgelopen jaren vergaard hebt in de opleiding gestopt. Dit in combinatie met de coachcalls, masterclasses, community en natuurlijk de lifttime toegang ben ik heel erg blij dat ik deze opleiding ben gestart en zou hem ook aan iedereen aanraden. Dus dank je wel voor al je kennis en voor je enthousiasme hoe je dit aan ons over hebt gedragen.

Nov 28, 202209:50
Eva aan Juf IJlien

Eva aan Juf IJlien

Lieve IJlien,

Wat ben ik blij dat ik mee heb gedaan met deze eerste ronde van jouw eigen ontworpen opleiding. Dat je zo open stond voor feedback om jouw eigen processen te verbeteren sprak mij aan, ik vond het leuk om mee te denken! Je hebt me zo veel geleerd, hoe verder ik in de opleiding kwam hoe meer het duidelijk begon te worden en hoe meer ik het voor me zag. Daar hielpen al jouw visuele voorbeelden heel goed bij! Met jouw schrijftalent en humor was het een feestje om de teksten uit de modules te lezen! Ik wens je heel veel geluk in de toekomst, dat al je wilde dromen maar uit mogen komen! Liefs Eva

Nov 28, 202209:50
Gerrianne aan Juf IJlien

Gerrianne aan Juf IJlien

Wie wil er nu niet worden opgeleid tot volwaardig podcastmanager door dé Nederlandse podcastgoeroe herself?

IJlien Havenaar heeft grootse plannen en ik had de eer om als een van haar OG’s in te stappen in de Podcastmanagement Academy. Een completere kick-start van je carrière als podcastmanager kun je niet krijgen.

In deze aflevering deel ik mijn enthousiasme over de opleiding met je èn stel ik je gerust, voor het geval je net als ik podcastfan bent, maar allesbehalve technische skills bezit.

Nov 28, 202209:50
IJlien Havenaar, de top opleider voor podcastmanagement zelf aan het woord.

IJlien Havenaar, de top opleider voor podcastmanagement zelf aan het woord.

In deze aflevering hoor je IJlien vertellen over podcasts middels een Ikea metafoor. Nog nooit is alles wat je wilt weten, zo helder uitgelegd. IJlien is de Jip &Janneke Juf van een groep enthousiaste en leergierige podcastmanagers in spe. In de rest van de afleveringen komen ze allemaal aan bod en vertellen ze stuk voor stuk wat IJlien en haar opleiding ze heeft gebracht. 

Veel luister plezier Class of 22: Eva | Milou | Gerrianne | Bianca | Joannette

Nov 28, 202200:59
Podcast management opleiding van IJlien Havenaar

Podcast management opleiding van IJlien Havenaar

In deze podcast afleveringen komen zowel de Juf IJlien als de studenten aan het woord. Klik vooral door en hoor de Juf en haar studenten over deze geweldige Class of ‘22
Nov 26, 202200:26