
Jocurile Minții
By Raluca Anton

Jocurile MințiiDec 24, 2022

"Exercițiu care te invită la conexiune cu corpul" - Jocurile Minții, sezon 4, episod 10
Servus! Și bine ai venit la sezonul 4 din Jocurile Minții - un sezon despre ordine interioară. Suntem la episodul 10 - ultimul episod din acest sezon pe care l-am construit în tihnă, din dorința de a fi cu mai multă atenție către aspectele care ne compun lumea interioară.
Aș dori să închei acest sezon cu a vă invita la un exercițiu de conectare cu corpul vostru, un exercițiu pe care îl puteți repeta de câte ori simțiți nevoia și care nu face altceva decât să vă aducă mai aproape de voi înșivă, mai aproape de senzațiile voastre și să vă păstreze mai în conexiune cu voi.
Și ce moment mai bun decât acum să facem asta, nu?

„Cum arată toleranța noastră la încercare și eroare?” - sezon 4, ep. 9
Ce ușor este să spui ce ai face când nu te va chema nimeni să faci lucrul respectiv sau când nu ai nicio implicare în proces, nu? De multe ori, știm atât de bine cum ar trebui să facă ceilalți și le dam atât de multe sugestii despre diverse atitudini și comportamente, dar când vine vorba de noi înșine se aplică mai greu aceeași regulă. Cât de interesant, până la urmă.
Să vezi mai bine ce ar putea face celălalt și să nu vezi ce ai putea face tu într-o situație similară. Și are sens să fie așa! Când suntem activi implicați într-o situație, e greu să observăm lucrurile și, mai degrabă, le evaluăm.
Sigur, facem la fel și când oferim sfaturi celor din jur, însă atunci când ne gândim la noi înșine lucrurile devin mai complicate. De ce? În principiu, pentru că suntem absorbiți de propria suferință. Iar atunci când doare, mintea se concentrează mult pe acea suferință fară să își dea seama că, de fapt, pentru a reduce în intensitate și frecvență acea durere nu este suficient să ne uităm la ea, ci este important să și facem lucrurile diferit. Însă pentru că nu știm mereu ce am putea face, riscăm să simțim neajutorare, să simțim că nu este nimeni acolo și că am vrea să fie cineva care să facă în locul nostru. Sau măcar să ne spună cum să facem. Cred că una dintre cele mai frecvente așteptări ale clienților cu care lucrez în demersul terapeutic este să le spună cineva cum să facă. Să le spun eu cum să facă. Vin cu speranță că eu voi putea să le ofer răspunsul corect pentru a lua o decizie cât mai potrivită lor. Există o doză de dezamăgire când realizează că răspunsul nu e la mine, dar cred că și o doză de speranță când descoperă că nu vor fi singuri în descoperirea răspunsului lor.
Nu vom ști mereu dacă un comportament avut a fost comportamentul potrivit la momentul potrivit. Dar ce stim este că pentru a învăța să adoptăm comportamente noi, pentru a putea produce schimbare - avem nevoie să ne exersăm abilitatea de a tolera încercarea și eroarea.

„A ne gândi...la ce ne gândim nu ne vine firesc” - Jocurile Minții, episod 8, sezon 4
Un proces căruia trebuie să îi acordăm atenție: așa este și acesta, de a sta cu gândurile noastre.
Conținutul mental are abilitatea de a părea foarte real. Iar nevoia noastră de certitudini ne duce la a crede că ceea ce gândim este și adevărat și, uneori, considerăm că și ceilalți văd lucrurile fix la fel. Avem nevoie să credem asta pentru a nu ne simți singuri, pentru a simți că aparținem, pentru că atunci când gândim la fel și simțim la fel (după cum spun și versurile melodiei) simțim că suntem iubiți și acceptați. Lucrurile ar fi pe cât de simple, pe atât de complicate dacă s-ar întâmpla astfel. Cel mai important punct de creștere al fiecăruia dintre noi, dar și al societății este să învățăm să acceptăm diferențele dintre noi.
Te invit să parcurgi acest episod și să îți dai voie să fii atent la ceea ce gândești.

„Povestea noastră de viață are o ordine” - podcast Jocurile Minții, sezon 4, episod 7
Fiecare dintre noi vine pe lumea asta continuând o poveste. Practic, fiecare dintre noi jucăm mai multe roluri în această existență: naratorul acestei povești, unul dintre personaje (cel mai important personaj al poveștii, de altfel), dar suntem și cei care lăsăm moștenire o istorie de viață celor care vin după noi (fie că vorbim despre copii, despre oamenii alături de care trăim pe parcursul vieții, grupul nostru, oricine din jurul nostru până la urmă) lucru mai valoros decât orice este material.
Odată ce ne uităm cu mintea conștientă înspre povestea noastră, putem descoperi legături, ițe care se leagă și se dezleagă, noduri strânse puternic.
Uneori, este suficient doar să știm. Alteori, vom începe dintr-un capăt al acelor grămezi de fire și vom încerca să vedem din ce culoare, din ce domeniu, putem face un ghem nou. Scopul nu este să rămânem acolo și să tot căutăm în evenimentele din trecut. Invitația mea este la a înțelege povestea, dar apoi la a continua scrierea ei într-un alt mod sau la a construi una nouă. Iar pentru acest scenariu, pare să suntem doar noi responsabili, nu-i așa?
Acest episod este susținut de….mine. Cu drag de oameni, cu drag de meseria pe care o am, cu drag pentru cuvintele care își doresc să va însoțească în drumul vostru către către voi înșivă. Puteți găsi mai multe despre toate acestea în cartea mea Terapie 1 la 1 cu sinele tău, publicată la editura Bookzone și pe care o găsiți pe site-ul meu, cu autograf. Eu sunt Raluca Anton și vă aștept la următorul episod din podcastul Jocurile Minții - un sezon dedicat nevoii de ordine interioară.

„Ce lucruri compun casa minții tale?” - Jocurile Minții - Sezon 4 - Ep. 6
Te invit să îți dai voie să trăiești momentul în care ai nevoie de puțină tihnă. O incursiune în lumea ta interioară.
Cel mai nou episod din podcastul „Jocurile Minții” este aici. Aștept să îmi spui cum ți s-a părut.

Jocurile Minții, Sezon 4, Ep. 5 - „Utilitatea grijii față de spațiul în care trăim”
Când se întâlnesc atât ordinea exterioară, cât și ordinea interioară în viața noastră de zi cu zi, avem satisfacția că am reușit. Ce zici acum să privești în jur, în locuința ta și să te gândești - ce înseamnă pentru tine ordinea? Confort, bucurie, împlinire, liniște? Sau acel echilibru - pe care îl căutăm în atâtea momente ale zilei?
Acest episod a fost susținut de Karcher, compania care îl readuce pe WOW în regatul fiecăruia dintre noi. Eu sunt Raluca Anton și vă aștept la următorul episod din podcastul Jocurile Minții - un sezon dedicat nevoii de ordine interioară.

Jocurile Minții - Sezon 4, Ep. 4 - „Tehnici pentru a păstra ordinea interioară și exterioară”
A doua cea mai mare parte din viața noastră o petrecem acasă, iar acest lucru ar fi util să devină și o resursă.
În acest episod, îți propun câteva tehnici pentru a păstra ordinea interioară și exterioară în viața ta.
Și cred că ți-ai făcut și tu deja o idee despre cât de puternică poate fi conexiunea între cum ne simțim în interiorul nostru și felul în care arată spațiul în care trăim.
Acest episod a fost susținut de Karcher, compania care îl readuce pe WOW în regatul fiecăruia dintre noi.

Jocurile Minții - Sezon 4, Ep. 3 - „Tu, ordinea interioară și ordinea exterioară”
Ordine…Ordine…Ai și tu zile în care ai vrea doar atât? Ca lucrurile să fie în ordine? Mă însoțești și în această săptămână la un nou episod din podcast? Tu și ordinea interioară și exterioară - un episod pentru introspecție.
Dacă îți amintești episodul trecut, în urmă unei mici destăinuiri pe care am făcut-o acolo, te-am invitat la un exercițiu de analiză a ta. Sigur, a început cu analiza altora, că doar e mai ușor să ne uităm în curtea vecinului. Oricum, acel exercițiu avea ca idee centrală aceea de a analiza micro-momente care ar putea să descrie un mod de a interacționa fiecare dintre noi cu mediul în care trăim, dar raportându-ne la povestea noastră de viață.
Aș vrea să continuăm azi această introspecție și să vă reamintesc că atunci când mediul în care o persoană crește este fie la o extremă, fie la alta, fie în haos, fie în foarte multă rigiditate și control, acea persoană va dezvolta diverse mecanisme de adaptare la acel mediul. Practic, mintea va avea nevoie să gestioneze contextul în care se află pentru a putea să îi supraviețuiască.
#JocurileMinții #PsihologDrRalucaAnton
Episod prezentat de KARCHER, compania care îl readuce pe WOW în regatul fiecăruia dintre noi.

Jocurile Minții - Sezon 4, Ep. 2 - „Nevoia noastră de haos și nevoia noastră de rigiditate”
Servus! Ce zici, mă însoțești în acest nou episod pe drumul acesta între haos și rigiditate, un drum pe care, sigur, îl cunoaștem mai bine decât ne imaginăm?
Un exemplu ar putea fi acela în care simțim cum emoțiile ne copleșesc și nu înțelegem ce ni se întâmplă și avem apoi acel moment în care ne spune și credem cu tărie: „Gata! de mâine sau de luni chestia asta nu se va mai întâmpla. M-am săturat să trec constant prin aceste lucruri și nimic să nu se schimbe”.
Și da, discuția continuă în acest episod din podcast pe care te invit să îl asculți în cele ce urmează.
Acest episod a fost susținut de Karcher, compania care îl readuce pe WOW în regatul fiecăruia dintre noi.

Jocurile Minții - Sezon 4, Ep. 1 - „Când ne aflăm între ordine interioară și exterioară”
Bine ai venit la sezonul 4 din Jocurile Minții - un sezon despre ordine interioară. Mult m-am gândit care ar putea fi tematica potrivită pentru acest nou sezon al podcastului și, ca de fiecare dată, am ajuns să mă inspir din propria viață și nevoile mele. Așa cum au fost de altfel, și sezoanele trecute - despre anxietate, relații sau statul cu propria persoană.
M-am găsit de suficient de multe ori pe parcursul ultimilor ani, poate mai acut cu pandemia, dar sigur potențat de mediul online, cu nevoia de a face ordine. Ordine în casă, ordine în interior. M-am tot întrebat de ce a apărut atât de intens dorința oamenilor de a aborda un stil minimalist sau de a face declutter mai mult decât în alți ani.
Acest episod este susținut de Karcher, compania care îl readuce pe WOW în regatul fiecăruia dintre noi.
Vă aștept marțea viitoare la următorul episod din podcastul Jocurile Minții - un sezon dedicat nevoii de ordine interioară.

Jocurile Minții- Ep.13- "Să îți dai voie și ție să exiști"
Medeea Marinescu a vorbit tare frumos despre cum a sta poate să însemne a face și cum acest lucru poate să ne încarce, de fapt, butoiul cu resurse emoționale. Medeea este brand ambasador al gamei Gerovital H3 Classic și, prin însăși personalitatea si finețea ei, ea transmite faptul că într-o lume dominată de trenduri trecătoare, clasicul rămâne la fel de actual. Dar pentru a asculta mai multe vă invit să ascultați ultimul episodul din acest sezon al Podcastului Jocurile Minții.
Este un episod în care mi-au fost alături cei de la @Farmec și pentru prezenta lor le mulțumesc foarte tare!
Iar vouă vă mulțumesc că m-ați însoțit în aceasta călătorie și vă aștept să sărbătorim finalul acestui sezon!

Jocurile Minții- Ep.12- "Tata cântând ne spunea cea mai frumoasă poveste a lumii lui interioare" cu Alexandra Ușurelu
Vă invit la o intâlnire diafană. Așa îmi vine mie să spun în urma întâlnirii pe care am avut-o cu Alexandra Ușurelu. Și cred că miercuri veți înțelege de ce am simțit astfel. Abia aștept să o ascultați pe Alexandra nu doar cântând, ci și povestind despre ea și experiența ei cu ea însăși și cu muzica.

Jocurile Minții- Ep.11- "Când pierderile se transformă în misiuni" cu Nicolae Iordache
Am văzut și ascultat mulți specialiști în sănătate în ultimul an, o dată cu pandemia. Pe unul dintre cei pe care i-am urmărit eu este Dr. Nicolae Iordache Iordache, unul dintre autorii site-ului Cine ești tu, doctore?-platformă care are la secțiune despre un subtitlu care sună așa: “Revolutia Halatelor Albe a început! Sună pretențios, dar dovezile noastre arată altceva.”

Jocurile Minții- Ep.10- "Grija pentru noi cei peste ani" cu Catrinel Crăciun
Îmi place extrem de mult să vorbesc cu cercetători din diverse domenii. Cred că a reuși să ajungem mai aproape de comunitate prin informații validate de știință duce la o mai bună sănătate mentală și fizică. Asta am făcut și în episodul cu numărul 11 ce o are ca invitată pe psiholog doctor Catrinel Craciun - cercetător la Freie Universtiät Berlin și lector universitar la Departamentul de Psihologie al Universității Babeș-Bolyai din Cluj. Dar fiți atenți ce interesantă și valoroasă este tema: sănătatea relațională la vârstă adultă târzie. Cât de relevant poate fi să discutăm despre cum putem avea grijă de relațiile noastre nu doar când avem 20, 30, 40, 50 de ani, dar și când avem 60, 70, 80 de ani. Și, mai mult decât atât, cât de frumos este să vorbim despre prevenție în acest domeniu esențial al vieții noastre.

Jocurile Minții- Ep.9- "Asta își face singură cașcavalul" cu Mirela Retegan
Mai multe despre cum a învățat Mirela Retegan să stea cu ea însăși puteți asculta miercuri în următorul episod din jocurile Minții - podcastul de stat cu tine însuți.

Jocurile Minții-Ep.8-Fotoliul din șură" cu Cristian Șură
Mi-am dorit să am invitat în acest sezon al podcastului minim un om de știință. E drept, cel mai mult mi-am dorit să îl am invitat pe Cristian Presura care zice despre el că este și cel mai în vârstă youtuber și, ce să vedeți, chiar a vrut!
Musai să spun: minunată discuția despre povestea de viață și statul cu propria persoană alături de un fizician care povestește fizica și o aduce aproape de fiecare dintre noi.

Jocurile Minții- Ep.7- "Anxietatea este o povară care te strivește" cu Cătălin Ștefănescu
Este On Air cum se zice!
Și tare, tare îi sunt recunoscătoare lui Cătălin Ștefănescu pentru că a dorit să mi se alăture în această inițiativă de a povesti plecând de la ideea de a sta cu noi înșine și ajungând la subiecte esențiale când vine vorba de sănătatea emoțională a fiecăruia dintre noi.
Nici nu scriu mai multe și vă las să descoperiți cum a decurs această întâlnire.

Jocurile Minții- Ep.6- "Noi suntem spațiu pentru lume" cu Ada Galeș
Atenție pentru că urmează un episod...foarte fain din acest podcast.
Știu! Modestia mă caracterizează, vorba tatălui meu. Dar să știți că întâlnirea aceasta cu Ada Galeș a fost fix ce trebuie ca să ne antreneze puțin vibe-ul într-o perioadă în care parcă niciunul nu mai avem răbdare cu nimic.

Jocurile Minții-Ep.5-"Mereu să te întorci la tine" cu Iulian Tănase
Iulian Tănase ne povestește cum primele texte le-a scris în hohote de plâns și ne mai spune despre cum s-a simțit de multe ori singur în procesul de terapie, dar ne povestește și despre rolul vindecător al scrisului și despre cum asta l-a ajutat să își...așeze sensul. Și toate astea în episodul de azi al podcastului Jocurile Minții.

Jocurile Minții- Ep.4- "Sunt exagerat de româncâ" cu Elena Lasconi
Elena Lasconi - primar în Câmpulung după 25 de ani de televiziune.
Cred că anul trecut am citit asta pe atât de multe site-uri și mulți în minte cu gândul: Doamne, cât curaj să intri într-un sistem ca acesta și să ai, așa cum spune ea, o sumedenie de premise care nu îți asigură o cale bătătorită: 1. femeie, 2. venetic, 3. vedetă, 4. în plină pandemie.
Dar dacă o ascultați pe Elena înțelegeți exact de ce! Și cât de bine ar fi să luăm aminte cât mai mulți dintre noi. Dacă tot așteptăm să se schimbe sistemul putem aștepta mult și bine. Dar dacă ne alegem noi un sistem, cât de mic, în care să aducem modificări este enorm.
Aici vedem exact ceea ce tot repet de câțiva ani: Cu fiecare individ schimbăm o comunitate!

Jocurile Minții- Ep.3-" E greu să-ți sapi singur în suflet" cu Bogdan Bob Rădulescu
"În relație e ca la biliard! O dai cu mantă: dacă celuilalt îi e bine și ție îți e bine! Să nu fii niciodată egoist să ții binele numai pentru tine!” - oare să vă mai spun ceva despre episodul de azi sau ajunge asta?
Sezonul 2 al acestui podcast a fost despre relații și am vrut ca acesta să fie dedicat statului cu propria persoană. Nu m-am gândit o secundă să vorbesc despre relații. Și cum am putut face asta când tocmai eu tot spun că ÎMPREUNĂ ne e mai bine decât în singurătate? Noroc cu Bogdan Bob Radulescu că a venit și mi-a arătat că, până la urmă, e greu când ne doare sufletul și nu e nimeni acolo să ne aline.
Cu cineva lângă, călătoria către propria persoană poate capăta cu totul și cu totul alte înțelesuri.

Jocurile Minții- Ep.2- Hai! Du-te în camera ta! cu Ioana Chicet-Macoveiciu
Mi-a rămas în minte povestea cu frica ce ne însoțește. Și acel moment în care a fost nevoie să își dea seama că ea va călători tot timpul cu frica ei. Frica nu dispare, însă ne-o putem face partener de drum. Putem învața să o ascultăm, să îi ascultăm suferința, să îi ascultăm povestea și să învățăm să îi îndeplinim nevoile înainte ca ea să și le țipe.
Sunt câteva dintre gândurile cu care vă aștept la întâlnirea de azi cu Printesa urbană.

Jocurile Minții- Ep1.- "Despre mersul în pasul boului" cu Alex Dima
Ce bine ar fi să ne dăm seama tot mai des că ne rotim într-un malaxor emoțional, căutăm lucruri pe care și nouă ne este foarte greu să le definim și, poate uneori, mai rău decât atât, ne este greu să le înțelegm sensul.
Să înțelegem de ce facem ce facem. Ne lăsăm duși de val, de un curent pe care poate îl percepem mai puternic decât voința noastra, dar totuși aș vrea să vă invit să stați putin să vă gândiți: oare el, curentul acesta, chiar are o forță mai mare decât a noastră?
Poate podcastul cu Alex Dima va ajuta la a găsi câteva răspunsuri.

Jocurile Minții | Ep. 7 - Conflictul dintre generații
Unul din subiectele cu care ne întâlnim des este conflictul dintre generații. Fie din perspectiva copilului, fie din cea a părintelui, factori precum diferența de mentalitate, lipsa de comunicare, schimbarea sistemului de valori, a sistemului social sau financiar pot duce la probleme între părinți și copii. Aceste conflicte, precum și posibile modalități de rezolvare sunt subiectul discuției acestui episod al Jocurilor Minții, împreună cu Carmen Sas și Adela Moldovan.

Episodul 6 - Despre cearta în relații
Multă lume, inclusiv specialiști, afirmă că, într-o relație, certurile sunt chiar sănătoase. Cea mai importantă parte este atitudinea pe care o avem față de situație și față de partener. Dicutăm în acest episod cum putem găsi acel limbaj comun cu partenerul care ne poate ajuta să administrăm situația corect.

Episodul 5 - Cum să avem grijă de relația noastră

Episodul 4 - Ce să facem când suntem nemulțumiți în relația noastră
Ce este de făcut atunci când suntem nemulțumiți de propria noastră relație? Trăim cu eșecul sau încercăm să învățăm ceva din acesta? Acestea sunt întrebările pe care încercăm să le răspundem în acest episod al Jocurilor Minții.

Episodul 3 - Cum ne dăm seama ce ne dorim într-o relație

Jocurile Minții | Ep. 2 - Mituri în relații

Introducere în relațiile sănătoase de cuplu

Jocurile Minții | Ep. 11 - Identificarea emoțiilor în context relațional
În ultimul episod al acestui sezon discută despre emoții, în context relațional, și modul în care le putem face față.

Jocurile Minții | Ep. 10 - Analiza propriilor nevoi
Auzim atât de multe în ultima vreme despre nevoi și despre faptul că ar fi bine să ni le exprimăm eficient. Astfel, m-am gândit să vă ușurez puțin demersul în identificarea acestora; așa că, în podcastul din această săptămână, aveți un scurt ghid al descoperirii nevoilor proprii: ce sunt, de unde vin, cum le analizăm și apoi, cum le exprimăm eficient.

Jocurile Minții | Ep. 9 - Stima de sine
Stima de sine e un concept atât de mult vehiculat în industria dezvoltării personale încât cred că începe să își piardă din esență. Podcastul de azi este despre grija față de noi înșine pe mai multe planuri, dar și despre felul în care această grijă se reflectă în imaginea pe care ne-o proiectăm mental, cu privire la noi înșine.

Jocurile Minții | Ep. 8 - Despre meditatie
Subiectul tehnicilor de relaxare poate fi greu de epuizat. Așa că am decis ca și acest episod al podcast-ului să fie dedicat lor. De data aceasta, abordarea este una mult mai practică, cu câteva exerciții specifice pe care vă invit să le practicați, așa cum deja sper că v-ați obișnuit, în caietul de lucru cu anxietatea.

Jocurile Minții | Ep. 7 - Tehnici de relaxare
În acest episod al podcastului „Jocurile Minții” învățăm despre exercițiile de relaxare, care sunt ele și cum funcționează. Până la urmă, capacitatea de a ne relaxa este baza oricărei intervenții pe care o desfășurăm pentru a diminua starea de anxietate.

Jocurile Minții | Ep. 6 - Comportamentele anxietății
În acest episod vorbim despre componentele anxietății și modul în care ne raportăm la ele.

Jocurile Minții | Ep. 5 - Tehnici împotriva fricii
Am discutat anterior despre filtrele mentale care pot influența gândirea negativă, și acum este timpul să aflăm ce putem face împotriva lor. Știința ne-a arătat că a pune întrebări în legătură cu aceste credințe negative este, generic vorbind, una dintre cele mai importante tehnici pentru gestionarea fricii. Discutăm în noul episod despre ce întrebări puteți pune pentru a ajuta la rezolvarea acestora.

Jocurile Minții | Ep. 4 - Stiluri de gândire
Am stabilit că felul în care gândim ne influențează reacțiile emoțională și comportamentale pe care le avem în diverse situații. Întrebarea este CUM? În noul episod din podcast găsiți 10 moduri de gândire care ar putea să ne facă să trăim emoțiile negative mai intens și mai frecvent.

Jocurile Minții | Ep. 3 - Mecanismele anxietății
Și totuși, de unde vine frica? Cum o putem explica? Noi știm că pentru a găsi "tratament", e nevoie ca mai întâi să găsim cauza. Studiile de specialitate ne-au scos, astfel, în evidență faptul că felul în care gândim este factorul mediator în apariția anxietății, și nu situațiile prin care trecem. Vă invit să aflați azi mai multe despre felul în care funcționează mintea noastră și cum, de cele mai multe ori, frica are la bază o serie de gânduri, și nu contexte.

Jocurile Minții | Ep. 2 - Cunoaște-ți frica / anxietatea
Podcastul Jocurile Minții va fi împărțit pe sezoane, iar primul este dedicat anxietății, fricii. Ce este ea, care sunt mecanismele care o generează, dar și ce putem face pentru a-i reduce intensitatea și frecvența. Pe lângă informații validate de știință, fiecare podcast conține exerciții și tehnici pentru a putea lucra mai eficient cu aceste emoții.
Podcastul este realizat în colaborare cu Radio Cluj, unde îl puteți asculta în fiecare duminică în cadrul emisiunii de la ora 13.

Jocurile Minții | Ep. 1 - Introducere într-ale fricii
A construi conținut audio este o provocare. Fără să te folosești de simțul vizual e nevoie să transmiți aceleași senzații. Tare mi-am dorit să pot lucra pe un astfel de material, așa că, de acum puteți găsi pe platformele mele online și în podcast - Jocurile Minții. El va fi împărțit pe sezoane, iar primul este dedicat anxietății, fricii. Ce este ea, care sunt mecanismele care o generează, dar și ce putem face pentru a-i reduce intensitatea și frecvența. Pe lângă informații validate de știință, fiecare podcast conține exerciții și tehnici pentru a putea lucra mai eficient cu aceste emoții.
Podcastul este realizat în colaborare cu Radio Cluj, unde îl puteți asculta în fiecare duminică în cadrul emisiunii de la ora 13.