Skip to main content
Spotify for Podcasters
Jocurile Minții

Jocurile Minții

By Raluca Anton

A construi conținut audio este o provocare. Fără să te folosești de simțul vizual e nevoie să transmiți aceleași senzații. Tare mi-am dorit să pot lucra pe un astfel de material, așa că, de acum puteți găsi pe platformele mele online și podcastul - Jocurile Minții. Este împărțit pe sezoane, iar primul este dedicat anxietății, fricii, al doilea relațiilor de cuplu, iar al treilea este despre a sta cu noi înșine. Cel mai recent sezon este destinat ordinii interioare. Pe lângă informații validate de știință, podcastul conține exerciții și tehnici spre a putea lucra mai eficient cu aceste emoții.
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
PodBean Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

"Exercițiu care te invită la conexiune cu corpul" - Jocurile Minții, sezon 4, episod 10

Jocurile MințiiDec 24, 2022

00:00
17:02
"Exercițiu care te invită la conexiune cu corpul" - Jocurile Minții, sezon 4, episod 10

"Exercițiu care te invită la conexiune cu corpul" - Jocurile Minții, sezon 4, episod 10

Servus! Și bine ai venit la sezonul 4 din Jocurile Minții - un sezon despre ordine interioară. Suntem la episodul 10 - ultimul episod din acest sezon pe care l-am construit în tihnă, din dorința de a fi cu mai multă atenție către aspectele care ne compun lumea interioară.


Aș dori să închei acest sezon cu a vă invita la un exercițiu de conectare cu corpul vostru, un exercițiu pe care îl puteți repeta de câte ori simțiți nevoia și care nu face altceva decât să vă aducă mai aproape de voi înșivă, mai aproape de senzațiile voastre și  să vă păstreze mai în conexiune cu voi. 


Și ce moment mai bun decât acum să facem asta, nu?Dec 24, 202217:02
„Cum arată toleranța noastră la încercare și eroare?” - sezon 4, ep. 9

„Cum arată toleranța noastră la încercare și eroare?” - sezon 4, ep. 9

Ce ușor este să spui ce ai face când nu te va chema nimeni să faci lucrul respectiv sau când nu ai nicio implicare în proces, nu? De multe ori, știm atât de bine cum ar trebui să facă ceilalți și le dam atât de multe sugestii despre diverse atitudini și comportamente, dar când vine vorba de noi înșine se aplică mai greu aceeași regulă. Cât de interesant, până la urmă.

Să vezi mai bine ce ar putea face celălalt și să nu vezi ce ai putea face tu într-o situație similară. Și are sens să fie așa! Când suntem activi implicați într-o situație, e greu să observăm lucrurile și, mai degrabă, le evaluăm.

Sigur, facem la fel și când oferim sfaturi celor din jur, însă atunci când ne gândim la noi înșine lucrurile devin mai complicate. De ce? În principiu, pentru că suntem absorbiți de propria suferință. Iar atunci când doare, mintea se concentrează mult pe acea suferință fară să își dea seama că, de fapt, pentru a reduce în intensitate și frecvență acea durere nu este suficient să ne uităm la ea, ci este important să și facem lucrurile diferit. Însă pentru că nu știm mereu ce am putea face, riscăm să simțim neajutorare, să simțim că nu este nimeni acolo și că am vrea să fie cineva care să facă în locul nostru. Sau măcar să ne spună cum să facem. Cred că una dintre cele mai frecvente așteptări ale clienților cu care lucrez în demersul terapeutic este să le spună cineva cum să facă. Să le spun eu cum să facă. Vin cu speranță că eu voi putea să le ofer răspunsul corect pentru a lua o decizie cât mai potrivită lor. Există o doză de dezamăgire când realizează că răspunsul nu e la mine, dar cred că și o doză de speranță când descoperă că nu vor fi singuri în descoperirea răspunsului lor.

Nu vom ști mereu dacă un comportament avut a fost comportamentul potrivit la momentul potrivit. Dar ce stim este că pentru a învăța să adoptăm comportamente noi, pentru a putea produce schimbare - avem nevoie să ne exersăm abilitatea de a tolera încercarea și eroarea.

Dec 14, 202209:35
„A ne gândi...la ce ne gândim nu ne vine firesc” - Jocurile Minții, episod 8, sezon 4

„A ne gândi...la ce ne gândim nu ne vine firesc” - Jocurile Minții, episod 8, sezon 4

Un proces căruia trebuie să îi acordăm atenție: așa este și acesta, de a  sta cu gândurile noastre. 

Conținutul mental are abilitatea de a părea foarte real. Iar nevoia  noastră de certitudini ne duce la a crede că ceea ce gândim este și  adevărat și, uneori, considerăm că și ceilalți văd lucrurile fix la fel.  Avem nevoie să credem asta pentru a nu ne simți singuri, pentru a simți  că aparținem, pentru că atunci când gândim la fel și simțim la fel  (după cum spun și versurile melodiei) simțim că suntem iubiți și  acceptați. Lucrurile ar fi pe cât de simple, pe atât de complicate dacă  s-ar întâmpla astfel. Cel mai important punct de creștere al fiecăruia  dintre noi, dar și al societății este să învățăm să acceptăm diferențele  dintre noi.  

Te invit să parcurgi acest episod și să îți dai voie să fii atent la  ceea ce gândești.

Dec 06, 202207:47
„Povestea noastră de viață are o ordine” - podcast Jocurile Minții, sezon 4, episod 7

„Povestea noastră de viață are o ordine” - podcast Jocurile Minții, sezon 4, episod 7

Fiecare dintre noi vine pe lumea asta continuând o poveste. Practic,  fiecare dintre noi jucăm mai multe roluri în această existență:  naratorul acestei povești, unul dintre personaje (cel mai important  personaj al poveștii, de altfel), dar suntem și cei care lăsăm moștenire  o istorie de viață celor care vin după noi (fie că vorbim despre copii,  despre oamenii alături de care trăim pe parcursul vieții, grupul  nostru, oricine din jurul nostru până la urmă) lucru mai valoros decât  orice este material.  

Odată ce ne uităm cu mintea conștientă înspre povestea noastră, putem  descoperi legături, ițe care se leagă și se dezleagă, noduri strânse  puternic. 

Uneori, este suficient doar să știm. Alteori, vom începe  dintr-un capăt al acelor grămezi de fire și vom încerca să vedem din ce culoare, din ce domeniu, putem face un ghem nou. Scopul nu este să  rămânem acolo și să tot căutăm în evenimentele din trecut.  Invitația mea este la a înțelege povestea, dar apoi la a continua  scrierea ei într-un alt mod sau la a construi una nouă. Iar pentru acest  scenariu, pare să suntem doar noi responsabili, nu-i așa?  

Acest episod este susținut de….mine. Cu drag de oameni, cu drag de  meseria pe care o am, cu drag pentru cuvintele care își doresc să va  însoțească în drumul vostru către către voi înșivă. Puteți găsi mai  multe despre toate acestea în cartea mea Terapie 1 la 1 cu sinele tău,  publicată la editura Bookzone și pe care o găsiți pe site-ul meu, cu  autograf. Eu sunt Raluca Anton și vă aștept la următorul episod din  podcastul Jocurile Minții - un sezon dedicat nevoii de ordine  interioară.

Nov 22, 202211:44
„Ce lucruri compun casa minții tale?” - Jocurile Minții - Sezon 4 - Ep. 6

„Ce lucruri compun casa minții tale?” - Jocurile Minții - Sezon 4 - Ep. 6

Te invit să îți dai voie să trăiești momentul în care ai nevoie de puțină tihnă. O incursiune în lumea ta interioară.  
Cel mai nou episod din podcastul „Jocurile Minții” este aici. Aștept să îmi spui cum ți s-a părut.

Nov 15, 202210:48
Jocurile Minții, Sezon 4, Ep. 5 - „Utilitatea grijii față de spațiul în care trăim”
Nov 08, 202206:25
Jocurile Minții - Sezon 4, Ep. 4 - „Tehnici pentru a păstra ordinea interioară și exterioară”
Nov 01, 202206:27
Jocurile Minții - Sezon 4, Ep. 3 - „Tu, ordinea interioară și ordinea exterioară”
Oct 25, 202205:25
Jocurile Minții - Sezon 4, Ep. 2 - „Nevoia noastră de haos și nevoia noastră de rigiditate”
Oct 18, 202207:52
Jocurile Minții - Sezon 4, Ep. 1 - „Când ne aflăm între ordine interioară și exterioară”
Oct 11, 202207:43
Jocurile Minții- Ep.13- "Să îți dai voie și ție să exiști"

Jocurile Minții- Ep.13- "Să îți dai voie și ție să exiști"

Medeea Marinescu a vorbit tare frumos despre cum a sta poate să însemne a face și cum acest lucru poate să ne încarce, de fapt, butoiul cu resurse emoționale. Medeea este brand ambasador al gamei Gerovital H3 Classic și, prin însăși personalitatea si finețea ei, ea transmite faptul că într-o lume dominată de trenduri trecătoare, clasicul rămâne la fel de actual. Dar pentru a asculta mai multe vă invit să ascultați ultimul episodul din acest sezon al Podcastului Jocurile Minții.

Este un episod în care mi-au fost alături cei de la @Farmec și pentru prezenta lor le mulțumesc foarte tare!

Iar vouă vă mulțumesc că m-ați însoțit în aceasta călătorie și vă aștept să sărbătorim finalul acestui sezon!

Jun 09, 202123:36
Jocurile Minții- Ep.12- "Tata cântând ne spunea cea mai frumoasă poveste a lumii lui interioare" cu Alexandra Ușurelu

Jocurile Minții- Ep.12- "Tata cântând ne spunea cea mai frumoasă poveste a lumii lui interioare" cu Alexandra Ușurelu

Vă invit la o intâlnire diafană. Așa îmi vine mie să spun în urma întâlnirii pe care am avut-o cu Alexandra Ușurelu. Și cred că miercuri veți înțelege de ce am simțit astfel. Abia aștept să o ascultați pe Alexandra nu doar cântând, ci și povestind despre ea și experiența ei cu ea însăși și cu muzica.

Jun 02, 202137:26
Jocurile Minții- Ep.11- "Când pierderile se transformă în misiuni" cu Nicolae Iordache

Jocurile Minții- Ep.11- "Când pierderile se transformă în misiuni" cu Nicolae Iordache

Am văzut și ascultat mulți specialiști în sănătate în ultimul an, o dată cu pandemia. Pe unul dintre cei pe care i-am urmărit eu este  Dr. Nicolae Iordache Iordache, unul dintre autorii site-ului Cine ești tu, doctore?-platformă care are la secțiune despre un subtitlu care sună așa: “Revolutia Halatelor Albe a început! Sună pretențios, dar dovezile noastre arată altceva.”

May 26, 202144:37
Jocurile Minții- Ep.10- "Grija pentru noi cei peste ani" cu Catrinel Crăciun

Jocurile Minții- Ep.10- "Grija pentru noi cei peste ani" cu Catrinel Crăciun

Îmi place extrem de mult să vorbesc cu cercetători din diverse domenii. Cred că a reuși să ajungem mai aproape de comunitate prin informații validate de știință duce la o mai bună sănătate mentală și fizică. Asta am făcut și în episodul cu numărul 11 ce o are ca invitată pe psiholog doctor Catrinel Craciun - cercetător la Freie Universtiät Berlin și lector universitar la Departamentul de Psihologie al Universității Babeș-Bolyai din Cluj. Dar fiți atenți ce interesantă și valoroasă este tema: sănătatea relațională la vârstă adultă târzie. Cât de relevant poate fi să discutăm despre cum putem avea grijă de relațiile noastre nu doar când avem 20, 30, 40, 50 de ani, dar și când avem 60, 70, 80 de ani. Și, mai mult decât atât, cât de frumos este să vorbim despre prevenție în acest domeniu esențial al vieții noastre.

May 21, 202143:07
Jocurile Minții- Ep.9- "Asta își face singură cașcavalul" cu Mirela Retegan

Jocurile Minții- Ep.9- "Asta își face singură cașcavalul" cu Mirela Retegan

Mai multe despre cum a învățat Mirela Retegan să stea cu ea însăși puteți asculta miercuri în următorul episod din jocurile Minții - podcastul de stat cu tine însuți.

May 12, 202123:27
Jocurile Minții-Ep.8-Fotoliul din șură" cu Cristian Șură

Jocurile Minții-Ep.8-Fotoliul din șură" cu Cristian Șură

Mi-am dorit să am invitat în acest sezon al podcastului minim un om de știință. E drept, cel mai mult mi-am dorit să îl am invitat pe Cristian Presura care zice despre el că este și cel mai în vârstă youtuber și, ce să vedeți, chiar a vrut!

Musai să spun: minunată discuția despre povestea de viață și statul cu propria persoană alături de un fizician care povestește fizica și o aduce aproape de fiecare dintre noi.

Apr 29, 202123:48
Jocurile Minții- Ep.7- "Anxietatea este o povară care te strivește" cu Cătălin Ștefănescu
Apr 14, 202158:05
Jocurile Minții- Ep.6- "Noi suntem spațiu pentru lume" cu Ada Galeș
Apr 07, 202139:44
Jocurile Minții-Ep.5-"Mereu să te întorci la tine" cu Iulian Tănase

Jocurile Minții-Ep.5-"Mereu să te întorci la tine" cu Iulian Tănase

Iulian Tănase ne povestește cum primele texte le-a scris în hohote de plâns și ne mai spune despre cum s-a simțit de multe ori singur în procesul de terapie, dar ne povestește și despre rolul vindecător al scrisului și despre cum asta l-a ajutat să își...așeze sensul. Și toate astea în episodul de azi al podcastului Jocurile Minții.

Mar 31, 202134:31
Jocurile Minții- Ep.4- "Sunt exagerat de româncâ" cu Elena Lasconi

Jocurile Minții- Ep.4- "Sunt exagerat de româncâ" cu Elena Lasconi

Elena Lasconi - primar în Câmpulung după 25 de ani de televiziune.

Cred că anul trecut am citit asta pe atât de multe site-uri și mulți în minte cu gândul: Doamne, cât curaj să intri într-un sistem ca acesta și să ai, așa cum spune ea, o sumedenie de premise care nu îți asigură o cale bătătorită: 1. femeie, 2. venetic, 3. vedetă, 4. în plină pandemie.

Dar dacă o ascultați pe Elena înțelegeți exact de ce! Și cât de bine ar fi să luăm aminte cât mai mulți dintre noi. Dacă tot așteptăm să se schimbe sistemul putem aștepta mult și bine. Dar dacă ne alegem noi un sistem, cât de mic, în care să aducem modificări este enorm.

Aici vedem exact ceea ce tot repet de câțiva ani: Cu fiecare individ schimbăm o comunitate!

Mar 30, 202134:13
Jocurile Minții- Ep.3-" E greu să-ți sapi singur în suflet" cu Bogdan Bob Rădulescu

Jocurile Minții- Ep.3-" E greu să-ți sapi singur în suflet" cu Bogdan Bob Rădulescu

"În relație e ca la biliard! O dai cu mantă: dacă celuilalt îi e bine și ție îți e bine! Să nu fii niciodată egoist să ții binele numai pentru tine!” - oare să vă mai spun ceva despre episodul de azi sau ajunge asta?

Sezonul 2 al acestui podcast a fost despre relații și am vrut ca acesta să fie dedicat statului cu propria persoană. Nu m-am gândit o secundă să vorbesc despre relații. Și cum am putut face asta când tocmai eu tot spun că ÎMPREUNĂ ne e mai bine decât în singurătate? Noroc cu Bogdan Bob Radulescu că a venit și mi-a arătat că, până la urmă, e greu când ne doare sufletul și nu e nimeni acolo să ne aline.

Cu cineva lângă, călătoria către propria persoană poate capăta cu totul și cu totul alte înțelesuri.

Mar 19, 202134:24
Jocurile Minții- Ep.2- Hai! Du-te în camera ta! cu Ioana Chicet-Macoveiciu
Mar 18, 202132:43
Jocurile Minții- Ep1.- "Despre mersul în pasul boului" cu Alex Dima
Mar 18, 202148:06
Jocurile Minții | Ep. 7 - Conflictul dintre generații

Jocurile Minții | Ep. 7 - Conflictul dintre generații

Unul din subiectele cu care ne întâlnim des este conflictul dintre generații. Fie din perspectiva copilului, fie din cea a părintelui, factori precum diferența de mentalitate, lipsa de comunicare, schimbarea sistemului de valori, a sistemului social sau financiar pot duce la probleme între părinți și copii. Aceste conflicte, precum și posibile modalități de rezolvare sunt subiectul discuției acestui episod al Jocurilor Minții, împreună cu Carmen Sas și Adela Moldovan. 

Jun 30, 201915:11
Episodul 6 - Despre cearta în relații

Episodul 6 - Despre cearta în relații

Multă lume, inclusiv specialiști, afirmă că, într-o relație, certurile sunt chiar sănătoase. Cea mai importantă parte este atitudinea pe care o avem față de situație și față de partener. Dicutăm în acest episod cum putem găsi acel limbaj comun cu partenerul care ne poate ajuta să administrăm situația corect.

Jun 24, 201913:26
Episodul 5 - Cum să avem grijă de relația noastră

Episodul 5 - Cum să avem grijă de relația noastră

În episoadele anterioare ale noului sezon din Jocurile Minții am discutat de moduri în care să întreținem un climat cald și o bună comunicare cu partenerul nostru. Astăzi, împreună cu Carmen Sas de la Radio Cluj și cu colega mea, doctor psiholog Adela Moldovan, discutăm de cum să avem grijă de relația noastră.
Jun 16, 201914:46
Episodul 4 - Ce să facem când suntem nemulțumiți în relația noastră

Episodul 4 - Ce să facem când suntem nemulțumiți în relația noastră

Se spune că trăim o viață întreagă sub cumplita amenințare a eșecului, motiv pentru care o despărțire ne ghilotinează orice șansă de a avea încredere în noi sau de a învăța ceva util pentru ca viitoarele relații să funcționeze corect.
Ce este de făcut atunci când suntem nemulțumiți de propria noastră relație? Trăim cu eșecul sau încercăm să învățăm ceva din acesta? Acestea sunt întrebările pe care încercăm să le răspundem în acest episod al Jocurilor Minții.
May 27, 201922:04
Episodul 3 - Cum ne dăm seama ce ne dorim într-o relație

Episodul 3 - Cum ne dăm seama ce ne dorim într-o relație

Intrăm în relațiile noastre de cuplu pentru că ne îndrăgostim. Acel fior puternic care ne face să simțim constant un gol în stomac, să avem un zâmbet tâmp pe buze și să nu ne mai putem concentra la ce avem de făcut zi de zi. Dar câți dintre noi ne gândim care sunt, de fapt, nevoile noastre în relația de cuplu? Câți dintre noi ne comunicăm eficient aceste nevoi? Vă invit la un nou episod din Jocurile Minții, din sezonul dedicat relațiilor, pentru a afla câteva detalii legate de acest subiect al nevoilor noastre în relațiile de cuplu.
May 20, 201914:54
Jocurile Minții | Ep. 2 - Mituri în relații

Jocurile Minții | Ep. 2 - Mituri în relații

În acest episod discutăm despre miturile în relații și, în consecință, despre veridicitatea acestora.
May 13, 201917:24
Introducere în relațiile sănătoase de cuplu

Introducere în relațiile sănătoase de cuplu

Jocurile mintii sezonul 2
May 07, 201914:16
Jocurile Minții | Ep. 11 - Identificarea emoțiilor în context relațional

Jocurile Minții | Ep. 11 - Identificarea emoțiilor în context relațional

În ultimul episod al acestui sezon discută despre emoții, în context relațional, și modul în care le putem face față.

Apr 15, 201911:59
Jocurile Minții | Ep. 10 - Analiza propriilor nevoi

Jocurile Minții | Ep. 10 - Analiza propriilor nevoi

Auzim atât de multe în ultima vreme despre nevoi și despre faptul că ar fi bine să ni le exprimăm eficient. Astfel, m-am gândit să vă ușurez puțin demersul în identificarea acestora; așa că, în podcastul din această săptămână, aveți un scurt ghid al descoperirii nevoilor proprii: ce sunt, de unde vin, cum le analizăm și apoi, cum le exprimăm eficient.

Apr 08, 201912:40
Jocurile Minții | Ep. 9 - Stima de sine

Jocurile Minții | Ep. 9 - Stima de sine

Stima de sine e un concept atât de mult vehiculat în industria dezvoltării personale încât cred că începe să își piardă din esență. Podcastul de azi este despre grija față de noi înșine pe mai multe planuri, dar și despre felul în care această grijă se reflectă în imaginea pe care ne-o proiectăm mental, cu privire la noi înșine. 

Apr 01, 201912:28
Jocurile Minții | Ep. 8 - Despre meditatie

Jocurile Minții | Ep. 8 - Despre meditatie

Subiectul tehnicilor de relaxare poate fi greu de epuizat. Așa că am decis ca și acest episod al podcast-ului să fie dedicat lor. De data aceasta, abordarea este una mult mai practică, cu câteva exerciții specifice pe care vă invit să le practicați, așa cum deja sper că v-ați obișnuit, în caietul de lucru cu anxietatea. 

Mar 25, 201913:33
Jocurile Minții | Ep. 7 - Tehnici de relaxare

Jocurile Minții | Ep. 7 - Tehnici de relaxare

 În acest episod al podcastului „Jocurile Minții” învățăm despre exercițiile de relaxare, care sunt ele și cum funcționează. Până la urmă, capacitatea de a ne relaxa este baza oricărei intervenții pe care o desfășurăm pentru a diminua starea de anxietate. 

Mar 18, 201913:16
Jocurile Minții | Ep. 6 - Comportamentele anxietății

Jocurile Minții | Ep. 6 - Comportamentele anxietății

În acest episod vorbim despre componentele anxietății și modul în care ne raportăm la ele.

Mar 12, 201914:13
Jocurile Minții | Ep. 5 - Tehnici împotriva fricii

Jocurile Minții | Ep. 5 - Tehnici împotriva fricii

 Am discutat anterior despre filtrele mentale care pot influența gândirea negativă, și acum este timpul să aflăm ce putem face împotriva lor. Știința ne-a arătat că a pune întrebări în legătură cu aceste credințe negative este, generic vorbind, una dintre cele mai importante tehnici pentru gestionarea fricii. Discutăm în noul episod despre ce întrebări puteți pune pentru a ajuta la rezolvarea acestora. 

Feb 15, 201913:01
Jocurile Minții | Ep. 4 - Stiluri de gândire

Jocurile Minții | Ep. 4 - Stiluri de gândire

Am stabilit că felul în care gândim ne influențează reacțiile emoțională și comportamentale pe care le avem în diverse situații. Întrebarea este CUM? În noul episod din podcast găsiți 10 moduri de gândire care ar putea să ne facă să trăim emoțiile negative mai intens și mai frecvent.  

Feb 07, 201914:48
Jocurile Minții | Ep. 3 - Mecanismele anxietății

Jocurile Minții | Ep. 3 - Mecanismele anxietății

 Și totuși, de unde vine frica? Cum o putem explica? Noi știm că pentru a găsi "tratament", e nevoie ca mai întâi să găsim cauza. Studiile de specialitate ne-au scos, astfel, în evidență faptul că felul în care gândim este factorul mediator în apariția anxietății, și nu situațiile prin care trecem. Vă invit să aflați azi mai multe despre felul în care funcționează mintea noastră și cum, de cele mai multe ori, frica are la bază o serie de gânduri, și nu contexte. 

Feb 03, 201915:16
Jocurile Minții | Ep. 2 - Cunoaște-ți frica / anxietatea

Jocurile Minții | Ep. 2 - Cunoaște-ți frica / anxietatea

Podcastul Jocurile Minții va fi împărțit pe sezoane, iar primul este dedicat anxietății, fricii. Ce este ea, care sunt mecanismele care o generează, dar și ce putem face pentru a-i reduce intensitatea și frecvența. Pe lângă informații validate de știință, fiecare podcast conține exerciții și tehnici pentru a putea lucra mai eficient cu aceste emoții. 

Podcastul este realizat în colaborare cu Radio Cluj, unde îl puteți asculta în fiecare duminică în cadrul emisiunii de la ora 13. 

Jan 20, 201915:03
Jocurile Minții | Ep. 1 - Introducere într-ale fricii

Jocurile Minții | Ep. 1 - Introducere într-ale fricii

 A construi conținut audio este o provocare. Fără să te folosești de simțul vizual e nevoie să transmiți aceleași senzații. Tare mi-am dorit să pot lucra pe un astfel de material, așa că, de acum puteți găsi pe platformele mele online și în podcast - Jocurile Minții. El va fi împărțit pe sezoane, iar primul este dedicat anxietății, fricii. Ce este ea, care sunt mecanismele care o generează, dar și ce putem face pentru a-i reduce intensitatea și frecvența. Pe lângă informații validate de știință, fiecare podcast conține exerciții și tehnici pentru a putea lucra mai eficient cu aceste emoții. 

Podcastul este realizat în colaborare cu Radio Cluj, unde îl puteți asculta în fiecare duminică în cadrul emisiunii de la ora 13. 

Jan 18, 201915:39