Skip to main content
Spotify for Podcasters
ŐSZINTÉN SZÓLVA PODCAST

ŐSZINTÉN SZÓLVA PODCAST

By Kiss Henriett

Miért pont Őszintén Szólva?

Mert amikor őszinték vagyunk egymáshoz, akkor tudunk igazán összekapcsolódni. Ebben a Podcast műsorban pedig egytől-egyig olyan témákról beszélgetünk, amelyek a maguk őszinteségével tudnak igazán változást hozni az életetekbe, és ezáltal válnak hitelessé is.

Legyen szó tehát bármilyen önismereti kérdésről -úgy, mint az elengedés, megbocsátás, kitartás vagy könnyedség -, valódi átalakulást akkor tudunk elérni, ha képesek vagyunk a problémáinkról, és a bennünket foglalkoztató mindennapi élethelyzetekről felvállaltan, nyíltan, azaz 'Őszintén Szólva' beszélgetni!
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

A Nőiségről - Zentai Annával

ŐSZINTÉN SZÓLVA PODCASTFeb 01, 2021

00:00
01:08:40
A Mentálkapuról - Dr. Kollárné Berzáczy Krisztinával

A Mentálkapuról - Dr. Kollárné Berzáczy Krisztinával

Mit takar a Mentálkapu Projekt, és hogyan jött létre? Milyen céllal alapította ezt a fantasztikus szolgáltató közösséget Dr. Kollárné Berzáczy Krisztina? Kiknek szól, és hogyan működik? Ezen kérdések mentén beszélgettem Krisztinával, ami - hasonlóan az előzőhöz - ismét izgalmasra sikerült, és bízom benne, hogy a hallgatók számára is hasznosnak bizonyul!
Oct 13, 202143:40
Belső Szépségünk Tükre

Belső Szépségünk Tükre

Mit is jelent a belső szépség? Hogyan képes megmutatkozni a külső megjelenésünkben, és milyen szoros összefüggésben áll az önismeretünkkel, önelfogadásunkkal, végső soron az önszeretetünkkel?
Ezen kérdések mentén beszélgetek Jankó Zsuzsannával - az első hazai Day Spa létrehozójával -, aki ma már saját termékekkel is büszkélkedhet! Kiváló emberismerete, alázata, professzionális tudása, évtizedes nemzetközi tapasztalatai, valamint végtelen kedvessége teszi őt méltán az egyik leghitelesebb szakemberré Magyarországon.
Jun 02, 202101:00:22
A Kitartás Értékéről - Rakonczay Gáborral

A Kitartás Értékéről - Rakonczay Gáborral

MIért fontos a kitartás? Hol tud leginkább megmutatkozni az életünkben, és milyen értéke van számunkra? Ilyen és ehhez hasonló kérdések mentén többek között arról is beszélgettünk, milyen jelentősége van a mai világban - pl. a fiatalok esetében - a Kitartásnak. Természetesen Gábor a saját tapasztalatait, élményeit is megosztotta velünk, hiszen a Kétszeres Guinness világrekorder, hatszoros óceánátkelő hajós, és még számos díjat nyert extrém sportoló maga is a KITARTÁS jelképe!
Apr 08, 202101:08:59
Nőként felébredni a világban

Nőként felébredni a világban

Milyen mintákat hordozunk magunkban Nőként, melyek készen állnak a változásra? Mit tehetünk azért, hogy az önismeretünk folyamatában felismerjük ezeket, és merjünk újakat létrehozni? Vajon milyen hatással lehet ez a mindennapjainkra, és hogyan jelenik meg a gyakorlatban? Többek között erről, és még más fontos kérdések mentén beszélgettünk a témáról Burger Anikóval, a Lilith: Az Örök Nő című könyv szerzőjével.
Mar 28, 202156:01
A Coachingról hitelesen - Dr. Kollárné Berzáczy Krisztinával

A Coachingról hitelesen - Dr. Kollárné Berzáczy Krisztinával

Mit jelent pontosan a Coaching? Milyen területeken érdemes és hasznos alkalmazni, és ki a hiteles Coach? Többek között erről beszélgetünk Krisztával, aki számomra a leghitelesebb ebben a szakmában Magyarországon! Az is a témához kapcsolódik, hogy az Önismeret milyen összefüggésben áll a Coachinggal, és miért is fontos, hogy mit jelent valaki számára egészen pontosan ez a szó! Izgalmas és hasznos beszélgetés, ami értékes lehet minden kedves hallgató számára!
Feb 22, 202101:10:20
A Párkapcsolatról Fert Mónikával

A Párkapcsolatról Fert Mónikával

Mi határozza meg, hogy milyen a párkapcsolatunk? Milyen gyerekkori minták befolyásolják a működését egy párkapcsolatnak? Hogyan tudjuk fejleszteni a kapcsolatainkat önmagunk megismerése által? Ezen kérdések mentén beszélgetek ismét Fert Mónikával, ezúttal a párkapcsolat témájában.
Feb 14, 202101:04:47
A Nőiségről - Zentai Annával

A Nőiségről - Zentai Annával

Minden hölgy számára fontos, hogy élete során ki tudjon teljesedni a nőiségében. Mégis gyakran tapasztalom a klienseim vagy ismerőseim körében, hogy gátolva érzik magukat ebben a folyamatban. Ennek oka gyakran nem csupán a gyerekkorunkból eredeztethető, hanem a felmenőinktől, akik átörökítették az ezzel kapcsolatos félelmeiket, blokkjaikat és az ebből fakadó hiedelmeiket. Erről, és az ehhez szorosan kapcsolódó szexualitásról beszélgettünk Zentai Annával, aki mindamellett, hogy az ország egyik legjobb Asztrozófusa, remek önismereti tanácsadó is!
Feb 01, 202101:08:40
Őszintén Szólva Kiss Henivel- A depresszióról Fert Mónikával

Őszintén Szólva Kiss Henivel- A depresszióról Fert Mónikával

Vajon hol van az a pont, amikor már nem pusztán átmeneti lehangoltságról van szó? Amikor a tünetek egyértelműen depresszióra utalnak? Hogyan tudjuk egyáltalán észrevenni a jeleket, és mikor szükséges elmondanunk az adott személynek a környezetünkben - legyen az akár egy ismerős, hozzátartozó, egy közeli barát, vagy épp a társunk -, hogy kérjen szakmai segítséget? Ezen kérdések, és még további felvetések mentén beszélgetek Fert Mónikával a depresszióról, ami korunk egyik igen gyakori jelensége a világban. A téma a világ jelen helyzetét tekintve talán aktuálisabb, mint valaha, hiszen összefüggésben áll az önbecsülésünk mértékével, az életünk irányításának meglétével vagy épp hiányával, valamint a genetikai tényezők is közrejátszhatnak, ha a tudomány ezzel kapcsolatos álláspontját is figyelembe vesszük. Erről, és még sok más érdekességről beszélgettünk azzal a céllal, hogy hozzájáruljunk mindazok önismereti folyamatához, akik meghallgatják ezt a Podcast epizódot.
Jan 14, 202151:24