Skip to main content
Spotify for Podcasters
På innsida av LFB

På innsida av LFB

By LFB

Bli kjent med LFB og temaer vi bryr oss om! Vilde og Kari skal snakke med menneskene som utgjør organisasjonen, og diskutere temaer som er viktige for LFB for å gi dere et innblikk i Landsforeningen for barnevernsbarn fra innsiden.
Available on
Apple Podcasts Logo
Google Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Medvirkning på individnivå

På innsida av LFBSep 25, 2020

00:00
45:27
Jul

Jul

Vilde og Kari snakker om jul og hvor fint og vanskelig det kan være. Begge håper alle får en litt finere jul enn forventa!
Dec 18, 202050:16
Omsorgsovertakelse

Omsorgsovertakelse

Vilde og Kari diskuterer enda et vanskelig tema. Kari kjenner hun er på dypt vann, lytterne kommer med gode innspill, og Vilde vil at alle skal vite at det er lov å være litt sint. 
Dec 04, 202046:48
Samvær

Samvær

Vilde og Kari snakker om samvær. Vi stiller oss spørsmålet om alle barnevernsbarn er gode i bowling, og hvor trenden med 4-6 samvær i året kommer fra. Vi har ikke så mange svar, men en hyggelig diskusjon.  
Nov 20, 202033:54
Inga Marte Thorkildsen

Inga Marte Thorkildsen

Vi har storfint besøk av byråd for oppvekst og kunnskap! Kari og Inga Marte snakker om barnevern generelt, og barnevernet i Oslo spesielt. Aller mest snakker de om engasjement og hva som er viktig for at barnevernet skal være bra for barna. 
Nov 06, 202041:49
Bli kjent med ny Leder i LFB

Bli kjent med ny Leder i LFB

Kari prater med (semi)nykonstituert leder Thomas Johansen om det nye vervet, og hva han ønsker seg framover. 
Oct 23, 202043:49
Fosterhjem

Fosterhjem

Kari og Vilde snakker om hvordan det er å bo i fosterhjem og hva som kan bli gjort bedre. I tillegg har vi startet opp en ny spalte hvor vi svarer på spørsmål fra dere! 
Oct 09, 202052:53
Medvirkning på individnivå

Medvirkning på individnivå

Kari og Vilde snakker om noe av det LFB jobber mest for - nemlig medvirkning på individnivå. For hvordan gjør man det på en god måte? Hvem har ansvaret, og hvorfor er det vanskelig? 
Sep 25, 202045:27
Barnets beste med Mathias

Barnets beste med Mathias

Kari har tatt en prat med Mathias fra Barneombudet om prinsippet "barnets beste". Hva betyr det, hvem har ansvar for det og hvordan praktiserer vi det? Dette er noen av spørsmålene vi prøver å få svar på i denne episoden. 
Sep 11, 202047:43
Pressen

Pressen

I denne episoden snakker Kari og Vilde om pressen og media. Hvorfor er mediadekning så vanskelig når det kommer til barnevernssaker, hva er god journalistikk på dette temaet og hvordan mener vi pressen kan bli bedre?
Aug 28, 202050:51
Korona

Korona

Hva skjedde da landet stengte ned den 12. mars? Og hva betydde det for barn og unge at både skoler, barnehager og flere andre instanser stengte ned? Er det egentlig noen forskjell på lockdown og sommerferie? Og hvordan kunne vi som samfunn løst dette på en annen måte? Alt dette diskuterer Vilde og Kari i ukas episode. 
Aug 14, 202040:43
Barneverninstitusjoner

Barneverninstitusjoner

Vilde og Kari snakker om hvordan det er å bo på barneverninstitusjon, hva LFB mener om institusjoner og som vanlig klarer vi alltid å presse inn noen oppfordringer om medvirkning. 
Jul 31, 202049:01
Bli kjent med sommerleiren til LFB!

Bli kjent med sommerleiren til LFB!

Vilde har pakket med seg mikrofonene når LFB reiser på sine årlige sommerleirer. I episoden snakker vi med Alexander, Wade, Millie og Regine som alle har vært med på sommerleir før, og kommer derfor med gode råd til hvorfor andre burde være med på leir med oss. 
Jul 17, 202022:22
Medvirkning på systemnivå

Medvirkning på systemnivå

Medvirkning er noe LFB snakker mye om, og i dag går vi nærmere inn på medvirkning på systemnivå. Både Vilde og Kari bjeffer litt i begynnelsen, men konkluderer med at vi egentlig er ganske fornøyde med utviklingen vi ser.
Jun 19, 202039:46
Bli kjent med daglig leder i LFB

Bli kjent med daglig leder i LFB

Bli kjent med Caroline, daglig leder i LFB! Vi snakker om engasjement, organisasjonen og hvem hun er som menneske. 
Jun 05, 202020:13
Ettevern

Ettevern

Ettervern er en av LFBs viktigste kampssaker, og har vært det i over tjue år! Vilde og Kari snakker om hvorfor ettervern er viktig både for LFB og barnevernsbarn, og hvordan vi tror veien videre med lovverket blir. 
May 22, 202033:01
Bli kjent med på innsida av LFB

Bli kjent med på innsida av LFB

Bli kjent med "på innsida av LFB" aka Vilde og Kari. Vi snakker om hvorfor vi er i LFB, ukas hjertesukk og litt om hvem vi er som folk. 
May 08, 202026:44
På innsida av LFB - teaser

På innsida av LFB - teaser

LFB skal ha podcast, og Vilde og Kari skal forsøke å ta dere med gjennom både hva LFB tenker om forskjellige temaer og la dere bli kjent med organisasjonen fra innsiden. 
May 04, 202001:05