Skip to main content
Spotify for Podcasters
Linda Myncke's Podcast

Linda Myncke's Podcast

By Linda Myncke

Inspirerende gesprekken over ondernemen, over spiritualiteit, over spiritueel ondernemen, over zichtbaar zijn en over storytelling.
Met uiteenlopende mensen: startende ondernemers, gevestigde ondernemers, mensen met een inspirerend verhaal.
Currently playing episode

#0018 in gesprek met Podcastexpert Ann De schoenmaeker

Linda Myncke's PodcastJan 27, 2023

00:00
21:41
#0019 In gesprek met Patricia Van Cutsem over Stralende Stem en netwerken

#0019 In gesprek met Patricia Van Cutsem over Stralende Stem en netwerken

Maak kennis met Musicpreneur Patricia Van Cutsem en ontdek wat stem voor haar betekent.   Ze vertelt je over haar passie en ondernemerschap als zangeres. En we delen over onze plannen van maar liefst 2 activiteiten.   Op 24/03 is zij de centrale gast tijdens de lente-editie van het New Beginnings Netwerk event waar je haar en jouw stem kan ervaren.   Op 28/04 gaat de eerste workshop van 'Jouw Stralende Stem' door. Tijdens deze workshop krijg je hands-on oefeningen om jouw stem spreek-klaar te maken. Zodat jouw Boodschap steeds met impact gebracht wordt.   Linda:  "Spreken en zingen is eigenlijk een topsport. De opwarming, je fysiek en mentaal klaar maken om te zeggen wat je te zeggen hebt is belangrijk. Die voorbereiding is de helft van het werk."   Kom jij ook jouw stem ontdekken? Inschrijven voor het netwerkevent: https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/k5l7p3 Inschrijven voor de workshop op 28/04 : https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/l4b7a8
Mar 03, 202342:09
#0018 in gesprek met Podcastexpert Ann De schoenmaeker

#0018 in gesprek met Podcastexpert Ann De schoenmaeker

Maak kennis met Ann De Schoenmaeker podcastexpert. Ze is werkzaam als Podcast VA en is daarnaast ook Podcast Manager waarbij ze strategisch meedenkt met haar klanten.  Ze was ook jurylid bij de tweede editie van de Belgian Podcast Awards.   We hebben het in dit gesprek onder andere over: - het traject van Ann als VA en hoe ze met Podcasts gestart is - kom haar Podcast top 3 te weten - de workshops rond Podcasten voor zowel diegenen die willen beginnen met podcasts als diegenen die reeds een Podcast hebben. - Podcast groeit mee met je eigen evolutie   Op 17/02 gaat de eerste Kickstart je Podcast door. Voor meer informatie: https://aplusmuze.com/aanbod/ Op 21/04 gaat de Boost je Podcast door. Meer informatie volgt nog.   Veel luisterplezier!
Jan 27, 202321:41
#0017 In gesprek met Opsteller Tuur Van Hove

#0017 In gesprek met Opsteller Tuur Van Hove

Maak kennis met opstellingsexpert Tuur van Hove en kom alles te weten over opstellingen. We hebben het onder andere over:  - Bert Hellinger, de grondlegger van familieopstellingen - verschillende soorten opstellingen - hoe een opstelling er uit ziet en welke rollen er zijn voor de deelnemers - het voordeel om deel te nemen aan een organisatie-opstelling, ook voor solo-ondernemers - onze samenwerking in het Business-Stroom-Traject dat voor de eerste keer doorgaat op 28/02, 14/03 en 28/03.  Ps: de volgende editie gaat door op 9/05, 23/05 en 6/06 Meer weten over dit traject speciaal voor solo-ondernemers? https://aplusmuze.com/business-stroom-traject/
Jan 20, 202335:29
#0016 In gesprek met Talentonderneemster en schrijfster Else Daelemans

#0016 In gesprek met Talentonderneemster en schrijfster Else Daelemans

Else Daelemans is schrijfster van de reeks Het Boek van Alles. Een reeks waarvan er reeds 3 van de voorlopig 5 boeken zijn uitgegeven in eigen beheer. In dit openhartig gesprek kom je meer te weten over haar proces als schrijfster en het ontstaan van deze reeks. Deze bijzondere dame kan je ook ontmoeten op New Beginnings Netwerkevent op 20/01 nabij Mechelen. New Beginnings is ook bijzonder voor deze schrijfster want sinds 1/01/23 is ze gestart met een nieuw begin als voltijdse zelfstandige en schrijfster. Haar missie is; 'Mensen ondersteunen in gewoon zichzelf te zijn'. Veel luisterplezier!
Jan 06, 202354:57
#0015 In gesprek over Human Design met Jan Vandervorst

#0015 In gesprek over Human Design met Jan Vandervorst

Human Design is een hot item in de ondernemerswereld. De laatste tijd is er een boom aan aanbod rond Human Design.   Human Design is in 1987 gechanneld. En bestaat dus al heel lang. Ikzelf leerde het zo'n 3 jaar geleden kennen. Wat een ene-opener voor me was, want ik kreeg bevestiging over hoe ik het best functioneer, over hoe ik in elkaar steek en wat nog mag groeien om nog dichter bij mezelf te komen.   Jan Vandervorst is reeds 15 jaar bezig met Human Design en heeft zich hier enorm in verdiept.   Maak ik dit gesprek kennis met Jan en met Human Design.   Wat het betekent, hoe het ontstaan is en veel meer.   Meer weten over het Human Design Traject dat voor de 2de keer doorgaat op 2, 16 en 30 maart 2023? Lees het hier: https://aplusmuze.com/human-design-traject-voor-ondernemers/   Voor wie graag zijn Human Design Chart gratis wilt opvragen: https://jovianarchive.com/Get_Your_Chart Veel kijkplezier!
Nov 25, 202247:60
#014 In gesprek met Talentondernemer Kathleen Steegmans

#014 In gesprek met Talentondernemer Kathleen Steegmans

Kathleen is beeldende kunstenaar. Ze maakt gebruik van mixed media's. In dit gesprek, dat vorig jaar opgenomen is,  onderzoeken we samen de gelijkenissen en verschillen tussen een creatief proces waaruit een kunstwerk ontstaat en het ondernemend proces om dit aanbod kenbaar te maken.
Oct 28, 202253:00
#013 In gesprek met Talentondernemer met Patricia Van Cutsem

#013 In gesprek met Talentondernemer met Patricia Van Cutsem

Patricia is muzikante. Een fantastische madam, heel creatief met een wondermooie stem.   Ik stond in de keuken te afwassen en vroeg me af wat de gelijkenissen zijn tussen een creatief proces het het proces van een ondernemer. Een nieuwe reeks is geboren. Samen met Patricia onderzoeken we de gelijkenissen en verschillen. Dit gesprek is vorig jaar reeds opgenomen.
Oct 21, 202250:39
#012 'Jouw Plan naar groei' in gesprek met Anneleen Franck

#012 'Jouw Plan naar groei' in gesprek met Anneleen Franck

Het is Anneleen haar missie om ondernemers te laten groeien door onder andere een plan te maken. Met een focus, doelen en een uitgebreid actieplan. In dit gesprek hebben we het over het belang van structuur en systemen. Termen waar de meeste talent- of spirituele ondernemer van gruwen. En toch is het belangrijk om deze tools in te zetten om zichtbaarder te zijn voor jouw (potentiële) klanten. En als jij jouw talent niet duidelijk in de wereld zet, dan ontzeg je jouw klanten de kans op groei, gewoonweg omdat ze je niet vinden. Met aan het einde van het gesprek een leuk aanbod om aan jouw plan naar groei te werken samen met Anneleen en mezelf.
Oct 14, 202220:43
#011 Durven zichtbaar zijn met podcast expert Peter Snauwaert

#011 Durven zichtbaar zijn met podcast expert Peter Snauwaert

Podcasts maken en beluisteren is in én helpt je met het zichtbaar zijn. In de reeks durven zichtbaar ben ik, rond de jaarwisseling in gesprek gegaan met Peter Snauwaert over de do's en don'ts rond podcasts.
Oct 07, 202244:00
#010 Sprekende Tenen in gesprek met Nele Descheemaecker

#010 Sprekende Tenen in gesprek met Nele Descheemaecker

In gesprek met Nele over de Boeiende Wereld van onze tenen. Net zoals handenlezen kunnen tenen jou heel wat inzichten geven over  - wie je bent - wat jouw (on)bewuste blokkades zijn - hoe jij in de wereld staat  Kom in dit gesprek meer te weten over welke teen voor welk (deel)aspect van jezelf staat.   Meer weten over de workshop die we samen geven op 27/10? https://hypnoinabox.be/workshop-je-tenen-als-wegwijzer
Sep 30, 202223:33
#009 In gesprek met Dana Ketels over non-verbale communicatie

#009 In gesprek met Dana Ketels over non-verbale communicatie

Wat is het verschil en de algemene deler tussen het werk dat Dana verricht en ikzelf?  We zijn beiden gepassioneerd door non-verbale communicatie, elk vanuit een andere invalshoek.  In dit gesprek, dat dateert van begin 2022, lichten we dit graag toe en geven graag ook enkele tips mbt lichaamstaal. We helpen ook een aantal misverstanden de wereld uit. Veel luisterplezier!
Sep 23, 202241:20
#008 Durven zichtbaar zijn met Hanne Verbaeten

#008 Durven zichtbaar zijn met Hanne Verbaeten

Hanne Verbaeten is grafische vormgeefster en canva-expert. Ze runt MissViss Design. In deze aflevering hebben we het over onder andere hoe jouw huisstijl toepassen dankzij grafische vormgeving. De do's en don'ts en veel tips om zelf aan de slag te gaan met canva en vormgeving.
Feb 28, 202239:15
#007 Durven zichtbaar zijn met Joke Houbraken

#007 Durven zichtbaar zijn met Joke Houbraken

Personal Branding is in. Wat houdt het nu juist in?  In deze reeks rond durven zichtbaar zijn, ga ik op onderzoek en start het gesprek met Personal Branding fotografe Joke Houbraken. Ze ondersteunt ondernemers met personal branding foto's dankzij haar bedrijf Ans Photography Hoe gebruik je je eigen foto's? Wat zijn de do's en don'ts? Hoe kijk je zelf naar je foto's en hoe kijkt een fotografe naar jouw foto's?
Feb 21, 202201:12:56
#006 Spiritueel ondernemen met Walter Bauwens

#006 Spiritueel ondernemen met Walter Bauwens

Walter heeft een omslag meegemaakt in zijn leven. Een reis naar het Oosten luidde een nieuw hoofdstuk in waardoor ondernemen en spiritualiteit meer en meer samenvallen. Een gesprek over een transformatie en een spiritueel proces op een heel openhartige manier. Over hoe je ook geld kan verdienen met een business waar spiritualiteit en bewust zijn centraal staat. Over het belang om je te laten bijstaan om je dromen te kunnen realiseren
Feb 14, 202248:42
#005 Spiritueel ondernemen met James Bampfield

#005 Spiritueel ondernemen met James Bampfield

James is 1 van de spirituele inspirators voor Wouter Torfs. James heb ik leren kennen in de periode rond 2005. Dit gesprek gaat over Spiritualiteit en ondernemen. Over Macro en Micro. Over dualiteit Over Bewustwording - Groei - en Tonen   Het gesprek is grotendeels in Engels.
Feb 07, 202243:28
#004 Spiritueel ondernemen met Philippe Bailleur

#004 Spiritueel ondernemen met Philippe Bailleur

Philippe Bailleur is voornamelijk een (organisatie)opsteller. We hebben het over spiritualiteit. Over carrière en opstellingswerk. Over dualiteit. Een heel persoonlijk gesprek waarbij zowel Philippe als ikzelf een inkijk geven in onze visie op de wereld, op spirituele gaven en op het belang van geld. Daarbij geeft Philippe een heel interessante kijk op de geschiedenis, de rol van de kerk en de energie op/van geld.
Jan 31, 202258:07
#003 Spiritualiteit anno 2022 met Guy Van Der Burght

#003 Spiritualiteit anno 2022 met Guy Van Der Burght

We zitten in/op een scharnierpunt in de maatschappij. Waar evolueren we naar toe? Wat wordt er van ons verlangd? Samen met Guy verken ik de visie vanuit een spirituele invalshoek. Een verhaal van hoop en verandering.
Jan 24, 202201:09:22
#002 In gesprek met Wouter Torfs over spiritueel ondernemen

#002 In gesprek met Wouter Torfs over spiritueel ondernemen

In Februari 2021 was Wouter Torfs, CEO van Schoenen Torfs, in een live-uitzending te gast in de reeks rond Spiritueel ondernemen. Een reeks waarin ik samen met de gesprekspartner op onderzoek ging hoe je spiritualiteit een plek kon geven in het ondernemen. Verscheidene ondernemers kwamen aan bod, CEO's van grote ondernemingen, een kleine zelfstandige, een coach... Wouter beet de spits af. Geniet van het gesprek met deze charismatische man en laat je inspireren over ondernemen, spiritualiteit en persoonlijke groei.
Jan 17, 202246:58
#001 In gesprek over Spiritualiteit met Herman Van Esbroeck

#001 In gesprek over Spiritualiteit met Herman Van Esbroeck

Herman, een man met het talent van het woord, over het scharnierpunt van dit tijdperk.   Over hoe we elkaar in 2006 ontmoet hebben, over wat me tijdens 1 van zijn lezingen is bijgebleven en wat weergeeft in welke transformatie we als individu en samenleving zitten.   Een boeiend gesprek, oordeelloos en niet-polariserend, vanuit een meta-standpunt de gebeurtenissen die ons allen raken onder de loep nemend.
Jan 11, 202201:13:43