Skip to main content
Spotify for Podcasters
Macaw - Digitale Transformatie

Macaw - Digitale Transformatie

By macaw

Download ons whitepaper over Digital Transformation : www.macaw.nl/downloads/digital-transformation-strategy/

Harry Boers, principal consultant strategy bij Macaw, voert gesprekken met experts in de wereld van digitale transformatie.

Tijdens de gesprekken gaan we zowel de breedte als de diepte in rondom de specialismes van de experts. Deze podcasts zijn een must voor mensen die werken in of rondom digitale transformatie, Microsoft en Sitecore in het bijzonder.
Currently playing episode

Macaw Podcast - Kansen En Impact Op Digitale Marketing

Macaw - Digitale TransformatieMay 01, 2023

00:00
27:42
Macaw Podcast - Navigeren door het AI-tijdperk: data als kompas in 2024

Macaw Podcast - Navigeren door het AI-tijdperk: data als kompas in 2024

In onze branche wordt alles al snel omgedoopt tot hype. Ook dit jaar zitten we weer in een berucht omslagmoment: AI werd toegankelijk voor iedereen. Maar wat maakt deze hype interessanter dan andere? En waarom zijn data management en business intelligence daardoor ook weer helemaal hot? In deze podcast duiken onze experts Jack Klaassen (Director Innovations & Technology) en Harry Boers (Business Developer) daar dieper op in.  

Sep 11, 202330:58
Macaw Podcast - Zo Creëer je Workplace Innovation

Macaw Podcast - Zo Creëer je Workplace Innovation

Thuiswerken tijdens corona was het grootste sociale experiment dat ooit op aarde heeft plaatsgevonden. Werk en de organisatie ervan is radicaal veranderd. Nu zoeken organisaties naar de beste manier om werk en verbinding zo optimaal mogelijk in te richten.  

In deze podcast verkent onze host, Harry Boers (Digital Strategist, Macaw) met Marco van Gelder (Consultant, Veldhoen & Company) en William Vroegindeweij (Employee experience-expert, Macaw) de mogelijkheden van workplace innovation. Wat zijn de wensen van werknemers én werkgevers, hoe blijven mensen achter een beeldscherm met elkaar in verbinding en welke maatregelen kun je nemen om workplace innovation echt goed te organiseren?

Jul 10, 202329:52
Macaw Podcast - MACH het ietsje meer zijn?

Macaw Podcast - MACH het ietsje meer zijn?

Harry Boers, principal consultant strategy bij Macaw, voert gesprekken met experts in de wereld van digitale transformatie. Tijdens de gesprekken gaan we zowel de breedte als de diepte in rondom de specialismes van de experts. Deze podcasts zijn een must voor mensen die werken in of rondom digitale transformatie, Microsoft en Sitecore in het bijzonder. Deze aflevering: Jack Klaassen is Director Innovation & Technology bij Macaw. Hij gaat met Harry in gesprek over MACH, composable, headless en de andere technieken voor digitale marketing en experience. Download ons e-book met alles over composable oplossingen: https://www.macaw.nl/downloads/alles-over-composable-marketing/

Jul 10, 202333:20
Macaw Podcast - Review & preview op AI-ontwikkelingen

Macaw Podcast - Review & preview op AI-ontwikkelingen

Harry Boers, principal consultant strategy bij Macaw, voert gesprekken met experts in de wereld van digitale transformatie. Tijdens de gesprekken gaan we zowel de breedte als de diepte in rondom de specialismes van de experts. Deze podcasts zijn een must voor mensen die werken in of rondom digitale transformatie, Microsoft en Sitecore in het bijzonder. Deze aflevering: In deze podcast blikt onze host Harry met Michel Heijman (Head of Technology) terug op de afgelopen AI-maanden. ook bekijken ze samen de komende tijd: hoe ontwikkelt OpenAI zich, hoe wordt je werk eenvoudiger, en welke toepassingen kunnen we binnenkort verwachten?

Jun 30, 202331:60
Macaw Podcast - De waarde van Digitale Transformatie

Macaw Podcast - De waarde van Digitale Transformatie

Harry Boers, principal consultant strategy bij Macaw, voert gesprekken met experts in de wereld van digitale transformatie. Tijdens de gesprekken gaan we zowel de breedte als de diepte in rondom de specialismes van de experts. Deze podcasts zijn een must voor mensen die werken in of rondom digitale transformatie, Microsoft en Sitecore in het bijzonder. Deze aflevering: Sultan is Customer Transformation Director EMEA bij Sitecore. Sultan heeft een imposant CV op het gebied van MarTech waarbij hij onder andere bij Adobe en Oracle ervaring op heeft gedaan. De laatste jaren is hij bezig bij Sitecore en last-but-not-least: presenteert hij zijn eigen podcast getiteld “Digital Explained To My Mom”. Download ons e-book met alles over composable oplossingen: https://www.macaw.nl/downloads/alles-over-composable-marketing/

Jun 26, 202327:29
Macaw Podcast - OpenAI toepassen in jouw business

Macaw Podcast - OpenAI toepassen in jouw business

AI heeft onlangs een interview met een gehandicapte formule 1-coureur geschreven, een hit op Spotify gemaakt en een fotoprijs gewonnen. En dat zijn slechts de gevallen die in het nieuws komen. AI heeft al enorme impact op ons leven en werk, en dat zal met de ontwikkeling alleen maar toenemen. In deze podcast spreekt onze host, Harry Boers (Digital Strategist), met Jack Klaassen (Director Innovation & Technology) en Michel Heijman (Head of Technology) over OpenAI en je dit toepast voor jouw business.  

In 30 minuten nemen onze experts je mee in de snel veranderende wereld van OpenAI. En beantwoorden vragen als “Wanneer wordt AI slimmer dan de mens? ” en “Kun je je virtuele AI assistent vertrouwen?”.

May 08, 202335:01
Macaw Podcast - Kansen En Impact Op Digitale Marketing

Macaw Podcast - Kansen En Impact Op Digitale Marketing

Harry Boers, principal consultant strategy bij Macaw, voert gesprekken met experts in de wereld van digitale transformatie. Tijdens de gesprekken gaan we zowel de breedte als de diepte in rondom de specialismes van de experts. Deze podcasts zijn een must voor mensen die werken in of rondom digitale transformatie, Microsoft en Sitecore in het bijzonder. Deze editie: Boris Leenaars, business consultant Sitecore. Boris werkte tot en met vorig jaar bij Sitecore als strateeg en kent alle ins en outs rondom digital marketing. Er verandert dit moment veel, maar wát hebben we daar aan, wáár moeten we op letten en hoe kunnen we ons voorbereiden? Je hoort het in deze podcast.

May 01, 202327:42