Skip to main content
Spotify for Podcasters
Weg naar rijkdom

Weg naar rijkdom

By Menno van Wieringen

Ik ben op een zoek tocht naar een rijk leven!
Een leven waar ik gezond ben en alle energie heb om de dingen te doen die ik wil, zonder beperkingen.
Een gelukkig leven vol mooie momenten, vol trots en zelfverzekerdheid.
Een level vol financiële rijkdom, waar ik niet moet maar mag en kan doen en laten wat voor mij belangrijk is.

Ik nodig je uit om mee te gaan op mijn reis naar Rijkdom.

Dit is waar Man Search for Wealth voor staat, mijn zoektocht, mijn reis.
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

124# De weg naar financiële vrijheid begint bij..

Weg naar rijkdomDec 01, 2023

00:00
18:01
124# De weg naar financiële vrijheid begint bij..

124# De weg naar financiële vrijheid begint bij..

Niet moeten maar mogen, in veel afleveringen in deze podcast heb ik het daar al overgehad. Maar hoe begin je nou en wie kan je nou als voorbeeld nemen? In de aflevering neem ik je mee in financiële vrijheid en wat volgens mij dat zou moeten betekenen. Dus durf jij de stap te nemen om niet meer te moeten maar te mogen?

#financieelvrij #vrijheid #nietmoetenmaarmogen #podcast

Dec 01, 202318:01
123# Wat staat jouw geluk in de weg

123# Wat staat jouw geluk in de weg

Ken je dat gevoel dat je denkt ik ben niet helemaal waar ik wil zijn. Ik heb niet de energie die ik zou willen en alles lijkt wat stroperig te gaan. Dan is het misschien belangrijk om is stil te staan bij wat jouw geluk in de weg staat. In deze aflevering neem ik je mee in de vraag wat staat jouw geluk in de weg.

#geluk #podcast #inspiratie #groei

Nov 30, 202309:27
120#De stip op de horizon zetten.

120#De stip op de horizon zetten.

Ken je dat gevoel dat je denkt aan je doelen en je dan in gedachten een plan maakt. Haal je ze dan ook en hou je het resultaat vast? Weet je echt waarom je iets doet of dacht je dat het wel een goed idee was? In deze aflevering heb ik het over de stip op de horizon en waarom het belangrijk is verder te kijken dan je hoofd en de echte reden het gevoel waarom te ontrafelen.

#doelen #startmetdewaarom #stipopdehorizon #podcast #groei.

Nov 17, 202308:15
121# Een leven met meer geluk.

121# Een leven met meer geluk.

Ik heb het in mijn podcast vaak over rijkdom waarbij ik een rijk leven zie als een leven vol geluk, gezondheid en financiële vrijheid. In deze aflevering neem ik je mee waarom gelukkig zijn met wie je bent en wat je doet zo belangrijk is en je echt verder gaat brengen.

#geluk #groei #podcast #inspiratie

Nov 10, 202308:35
120# Creëer je dromen een law of attraction podcast

120# Creëer je dromen een law of attraction podcast

Deze keer ga ik in op de law of attraction of wel de kracht van het universum. Sinds het lezen van onder meer think and growh rich ben ik bezig met de law of attraction en hoe je nou echt je dromen kan realiseren. In deze aflevering neem ik je mee in mijn gedachten hierover.

#podcast #lawofattaction #universum #inspiratie #goodvibe


Nov 03, 202317:56
119# Basis beleggen.

119# Basis beleggen.

Deze aflevering zoals al eerder aangegeven een verhaal over beleggen en het beginnen met beleggen. Ik neem je mee in de basis en ligt de belangrijkste zaken even kort toe, hopelijk een waardevolle eerste stap om beleggingskennis op te doen.

#beleggen #ETF #60/40 #strategy #podcast

Oct 20, 202324:38
118# Drie keer is scheepsrecht

118# Drie keer is scheepsrecht

Hoe noem je een podcast die over alles en niets gaat, nou gewoon het aantal pogingen die je deed om hem op te nemen. Waarbij de podcast dus 2 keer onderbroken is. In deze aflevering heb ik het over angst, geluk en eigenaarschap. Wat meer wil je nog weten?

#angst #geluk #eigenaarschap #podcast

Oct 13, 202310:07
117# Wat doe jij op een dag?!

117# Wat doe jij op een dag?!

Hoe zorg je nou dat je gelukkig wordt, wat mij betreft een belangrijk punt is wat doe je nou eigenlijk de hele dag? En hoe voel jij je aan het einde van die dag? Het gaat natuurlijk over wat hoeveel energie haal je uit je dag of loop je stiekem leeg.
Een podcast om bij na te denken.

#energie #gelukkigzijn #goodvibe #podcast

Oct 09, 202311:09
116# Hoeveel verdien jij ?!

116# Hoeveel verdien jij ?!

Hoeveel verdien jij en hoeveel krijg je daadwerkelijk? Een van de quotes die ik hiervoor het meest toepasselijk vind is de Alle mensen zijn gelijk, maar worden niet gelijk gewaardeerd in waarde. Dit heeft alles te maken met hoeveel waarde je toevoegt en zou het niet zomaar kunnen zijn dat als je doet wat je leuk vind je ook meer waarde creëert?

Een aflevering vol inspiratie over waarde en gewaardeerd worden.

#waarde #hoeveel #verdienen #podcast.

Sep 29, 202309:34
115# Hoe laat sta jij op?!

115# Hoe laat sta jij op?!

Hoe laat sta jij op ? Vroeg opstaan was nooit een hobby van mij maar met kinderen en toch wat tijd willen in de ochtend ontkwam ik er niet aan. Tegenwoordig sta ik dan ook veel rond 5 uur op en heb ik ontdekt hoeveel rust en ontspanning dit kan geven aan het begin van de dag. In deze aflevering neem ik je mee in mijn proces en hoop ik je anders te laten denken over vroeg opstaan.

#miraclemorning #vroegopstaan #podcast

Sep 25, 202310:06
115# persoonlijke energie crisis?!

115# persoonlijke energie crisis?!

Soms heb je van die dagen dat je thuis komt en denkt wat een dag. Dan is het soms heerlijk als je thuis komt in een rustig huis en je even niets moet. Helaas is de werkelijkheid voor mij dat dan de kinderen graag willen spelen en er soms gekookt moet worden. Dus daarom deze een keer een aflevering over energie en dan niet uit het stopcontact, maar je eigen persoonlijk energie. Want laat jij je leeg lopen of laad jij juist op van een dag druk bezig zijn met werk.


#energie #postiefenergie #groei #podcast #Mennopraatveel


Sep 15, 202309:40
114# Het tot actie komen naar meer energie – mindset van gezondheid

114# Het tot actie komen naar meer energie – mindset van gezondheid

Hoe noem je een aflevering die over gezondheid gaat, maar stiekem meer over mindset. Een aflevering waar ik niets zeg over wat je moet eten, drinken of bewegen om gezonder te worden, maar waarschijnlijk wel de meeste impact gaat maken.

Ja dan kom je dus tot het tot actie komen naar meer energie. Deze aflevering gaat over de mindset van gezondheid en hoe ik ga zorgen dat ik blijvend aan mijn gezondheidsdoelen blijf werken.

#gezondheid #gekketitel #podcast #mindset #energie #fit


Sep 07, 202313:34
113# Op weg naar financieel onafhankelijkheid

113# Op weg naar financieel onafhankelijkheid

Financieel vrij zij, je geen zorgen hoeven maken over geldzaken en kunnen leven zoals je wilt. Klinkt dat niet geweldig, maar heb je wel is gedacht over wat voor jouw financieel vrij zijn betekend? In deze podcast neem ik je mee in mijn gedachte kronkels en hoop ik je te helpen met een antwoord.

#financieelvrij #nietmoetenmaarmogen #mogen #podcast #groei

Sep 01, 202309:02
112# Geluk is een keuze.

112# Geluk is een keuze.

In deze aflevering vertel ik je waarom geluk een keuze is. Het is niet altijd een makkelijke keuze, maar misschien wel de grootste blokkade tot een gelukkig leven zijn we zelf. Dus wil jij die keuze maken voor geluk check dan snel deze aflevering.

#geluk #podcast #inspiratie #groei

Aug 25, 202311:29
#111 Geluk begint bij…

#111 Geluk begint bij…

Het leven is vol mooie, zware en spannende momenten. Het leven is emotie en passie en verdriet,  deze aflevering zit staan vier verhalen centraal van mensen om me heen, 1 verbindend thema waarbij voor mij 1 vraag naar boven kwam. Wat is gelukt voor mij? Zowel privé als in me werk.

Daarom deze podcast want weet jij waar geluk begint?

#gelukkigleven #podcast #inspiratie #groei


Jun 30, 202312:11
#110 Hoeveel risico neem jij met je geld?

#110 Hoeveel risico neem jij met je geld?

Als het om geld gaat heb je één garantie, als je niets doet en het ECB zijn mandaat houdt dan wordt je geld in elk geval 2% minder waard elk jaar. Je wordt dus letterlijk minimaal 2% minder waard elk jaar dat je leeft mits de ECB doet waarvoor het in het leven is geroepen. We weten natuurlijk allemaal wat er de afgelopen periode met de inflatie is gebeurd! Daarom mijn vraag hoeveel risico neem je met je geld of ga je voor de garantie die de ECB mogelijk probeert te maken?

In deze aflevering probeer ik je een perspectief te geven over risico en garanties wat betreft je financiën, hopelijk stof tot nadenken.

#belegen #garanties #inflatie #rijkdom #financieelvrij

Jun 23, 202322:24
#109 Habits

#109 Habits

Het was een lange week en vandaag een volle energie slurpende dag. Maar wat maakt nou het verschil over een langere tijd? Wat zorgt dat je komt waar je wilt zijn. Gezien de titel zou het geen verrassing mogen zijn je gewoonte of wel habits.

In deze aflevering die ik op neem na een lange dag neem ik je mee in een aantal van mijn gewoonte en geef ik je wat inzicht in wat jij kan doen om jouw gewoontes vast te houden.

#podcast #gewoonte #habits #groei

Jun 15, 202312:15
#108 De observatie van een papa wat kan leiden tot geluk

#108 De observatie van een papa wat kan leiden tot geluk

Ze zeggen wel is dat een kind een spiegel is van jezelf en als vader merk ik dat ook vaak terug, in het gedrag van me kinderen op goede en slechte dagen. Ik herken delen van mezelf en stiekem hoop je dan dat delen die je niet herkent bij jezelf dan toch echt van de mama komen.

In deze podcast neem ik je mee in een van mijn observaties die ik deed tijdens Jens zijn eerste zwemlessen en waar mogelijk wel een grote stap zit tot gelukt.

#papa #inspiratie #geluk #podcast

Jun 09, 202311:10
#107 Visualiseer jouw rijkdom

#107 Visualiseer jouw rijkdom

De wet van aantrekkingskracht ik vind het iets magisch, sommige vinden het maar zweverig. Maar 1 dingen is duidelijk als je niet duidelijk hebt waar je heen wilt hoe weet je dan ooit of je daar komt. Ik neem je mee in de beginselen van doelen bereiken en waarom ik denk dat de wet van de aantrekkingskracht zo gek nog niet is.

#aantrekkingskracht #doelen #rijkdom #podcast

Jun 02, 202318:04
106# Jezelf niet meer in de weg zitten

106# Jezelf niet meer in de weg zitten

Hoe mooi kan het leven zijn als jij jezelf niet meer in de weg zou zitten? Onbewust doen we van alles wat ons niet dient, maar we doen het toch. In deze aflevering neem ik je mee in een simpele manier om dit aan te pakken en jezelf daardoor minder in de weg te zitten.

#indeweg #geluk #groei #persoonlijkeontwikkeling #inspiratie #podcast

May 19, 202309:16
105# Een grote stap naar geluk

105# Een grote stap naar geluk

Vandaag had ik zo’n dag ik was voor het eerst op de racefiets dit jaar en dacht dit onderwerp moet ik een podcast over opnemen. Dit helpt mij zo om meer geluk te ervaren gedurende de dag en echt een gevoel van voldoening te krijgen. Dus benieuwd wat ik doe om dit te doen check dan snel deze aflevering en zet een grote stap naar jouw geluk.

#geluk #groei #geweldigedag #intentie #podcast

May 12, 202309:12
103# wie ben jij?

103# wie ben jij?

Misschien niet een vraag die je veel hoort, maar wel een belangrijke vraag. Want wie je bent vertelt veel over wat je gaat bereiken en misschien nog wel belangrijker helpt je bij de vraag wie je wilt zijn. Daarom deze aflevering een hoop informatie over jij kan kijken wie jij bent.

#podcast #geluk #groei #enneagram #persoonlijkontwikkeling
May 07, 202312:47
104# Hoe gezond ben jij?

104# Hoe gezond ben jij?


Gezondheid is meer dan veel lopen en gezond eten, misschien wel het moeilijkste aan een gezond leven en een van de factoren om gezond oud te worden is hoe ga je om met stress? Ik merk dat het in elk geval een van de moeilijkste onderwerpen van gezondheid is voor mezelf. Het los laten van stress.

Daarom deze aflevering vol inspiratie over stress.

#gezondheid #stress #loslaten #podcast

May 01, 202308:55
102# Rijkdom is een gezond leven met Annemarijn Bruinsma

102# Rijkdom is een gezond leven met Annemarijn Bruinsma

Dit keer weer een mooi interview met Annemarijn, zij vertel over wat rijkdom voor haar betekend en vanuit daar gaan we dieper in op gezondheid. In deze aflevering die een andere kijk geeft op gezondheid dan de huidige westerse gezondheid zorg neemt Annemarijn je mee in hoe het ook anders kan.

Een aflevering vol inspiratie en een frisse blik op een rijk leven in goede gezondheid.

#gezondheid #podcast #inspiratie #goedleven #overwinnen

Apr 14, 202340:13
 #101 Waarom ben jij nog geen miljonair?

#101 Waarom ben jij nog geen miljonair?

Misschien de vraag omdraaien waarom ben ik het ook nog niet? In deze aflevering duik ik in een van de onderwerpen die ik interessant vind, de wereld van geld en hoe je van geld meer geld maakt. Ik hou me bezig met het belang van tijd en wat Einstein het 8ste wereld wonder noemde. Een aflevering vol over inspireerde mensen zoals Tony Robbins & Warren Buffet die allebei bezig zijn geweest met de vraag hoe maak ik van geld nou  nog meer geld.
Dus als jij je vandaag ook afvraagt waarom ben ik nog geen miljonair luister dan deze aflevering.

#geld #geldmaken #tijd #compounding #podcast #inspiratie #rijkdom #financieelvrij

 

a

Apr 07, 202318:55
100# Tuned in met Vanessa

100# Tuned in met Vanessa

Al weer 100 afleveringen en voor aflevering 100 heb ik een leuke gast uitgenodigd die mij afgelopen jaar veel geïnspireerd heeft. We hebben het over een hoop diverse dingen, maar vooral over wat rijkdom voor Vanessa betekend.

Zij geeft aan wat voor haar belangrijk is en waarom en neem je mee in hoe zij haar dag optimaal start.

#interview #podcast #inspiratie #tunedin #rijkdom #geluk #gezondheid

Mar 31, 202329:52
99# wat ik geleerd heb van 99 podcast aflevering

99# wat ik geleerd heb van 99 podcast aflevering

Alweer 99 aflevering van de weg naar rijkdom, een mooi moment om terug te kijken naar de afgelopen periode. Ik neem je mee in de verandering en stappen die ik heb genomen en de lessen die ik hier uithaal.

Een aflevering vol met inspiratie al zeg ik het zelf.

#inspiratie #podcast #99 #geluk #rijkdom

Mar 24, 202312:46
#98 Hoe vroeg sta jij op?

#98 Hoe vroeg sta jij op?

In deze aflevering neem ik je mee waarom ik 5:05 opsta en mijn bed uitga. Heel eerlijk niet elke dag maar wel vaak genoeg. De belangrijkste reden is omdat ik kijken waarom ik vroeg opsta? Want de tijd op de wekker zegt natuurlijk niets, maar wat je gaat doen betekend alles.

Een aflevering die je hopelijk doet na denken waarom jij opstaat.

#opstaan #vroegopstaan #5amclub #magicmorning #podcast

Mar 17, 202308:22
Rijkdom is een keuze.

Rijkdom is een keuze.

Als rijkdom meer dan alleen geld is en de belangrijkste factor misschien wel geluk is. Zou het dan zomaar kunnen zijn dat rijkdom een keuze is en als rijkdom een keuze is, is armoede dat ook? In deze aflevering doe ik een gewaagde stelling en neem ik je mee in een van mijn gedachtenkronkels en nee het is waarschijnlijk geen populaire statement.

#Geluk #rijkdom #keuzes #stateofmind #podcast

Mar 10, 202318:24
#96 De reis van het leven

#96 De reis van het leven

De reis van het leven

Het leven is iets bijzonders en ik merkte dat ik laatst weer geconfronteerd werd met de levensloop van het leven zelf. In deze aflevering neem ik je mee in een aantal gedachten die ik laatst had en neem ik je mee waarom vandaag de dag is om juist die stap te maken. Ben je benieuwd check dan snel deze aflevering en hopelijk begrijp je na het luisteren waarom vandaag de dag is.

#leven #stappenmaken #keuze #geluk #nietuitstellen.

Mar 07, 202311:22
#95 Deflatie van een probleem

#95 Deflatie van een probleem


Ken je dat, er gebeurt iets en het is vervelend. Je maakt het probleem groter en groter maar er lijkt maar geen oplossing te komen. Andere zien het probleem ook maar oplossingen blijken er niet te zijn en voor je het weet heb je een groot probleem.

In deze aflevering neem ik je mee in een probleem dat ik veroorzaakte en hoe ik hiermee omging.

#problemen #99problems #oplossen #oplossing #podcast

Feb 24, 202306:19
#94 Je moet hard werken voor je geld toch?

#94 Je moet hard werken voor je geld toch?

In deze aflevering neem ik je mee in een van de overtuiging die ik bij veel mensen hoor. Iets wat je tegen kan houden om jou rijken leven te leiden. Want hoe mooi zou het zijn als jij een gelukkig, gezond en financieel leven kan leiden? Het is in elk geval mijn droom.  Meer weten check dan deze aflevering.

#hardwerken #slimwerken #podcast #geluk #gelukkigleven #overtuigingen

Feb 17, 202308:09
#93 Het doel van een gezond leven

#93 Het doel van een gezond leven

De afgelopen periode hebben vele er last van gehad een griepje. Helaas was het bij ons thuis ook feest. In deze aflevering neem ik je mee in wat hier thuis gebeurde en wat voor les we eruit hebben gehaald. Deze aflevering gaat over gezondheid en doelen, een mooie combinatie voor inspiratie lijkt me zo.

#gezondheid #doelen #aantrekken #podcast

Feb 10, 202312:35
#92 Je doelen aantrekken

#92 Je doelen aantrekken

Velen kennen waarschijnlijk de weten van aantrekking wel of hebben er ooit van gehoord. Voor de één een manier van leven voor de andere zweverig gedoe. Ik neem je in deze aflevering mee met een ervaring die ik had bij mijn huidige opdracht. Een zakelijke omgeving waar ik mijn doelen heb aangetrokken als een ware magneet.

Benieuwd check dan snel deze aflevering.

#aantrekking #wettenvanaantrekking #magneet #doelen #actie #podcast

Feb 06, 202314:31
#91 Genieten van Rijkdom met Irakese en Nederlandse invloeden met Sayf Jawat.

#91 Genieten van Rijkdom met Irakese en Nederlandse invloeden met Sayf Jawat.

Het eerste interview in de weg naar rijkdom podcast met een goede vriend van mij Sayf Jawat. Sayf heeft mij altijd geïnspireerd door zijn vrolijkheid en mooie kijk op het leven. Sayf neemt je in deze aflevering mee in zijn definitie van rijkdom en wat hij mee naar Nederland heeft genomen vanuit Irak als wijze levens lessen.

Een mooie gesprek vol mooie verhalen en inspiratie.

#Interview #podcast #rijkdom #geluk #inspiratie #mooieverhalen

Jan 27, 202325:43
#90 Wat proactief, geluk en gemoedstoestand met elkaar te maken hebben

#90 Wat proactief, geluk en gemoedstoestand met elkaar te maken hebben

Ken je dat? Het lijkt je allemaal te overkomen en de wereld lijkt tegen jouw, je invloed wordt steeds kleiner en kleiner. Je weet wat het aan ligt aan alles wat er om je heen gebeurd, je krijgt er maar geen grip op. Wat als je nou van reactief naar proactief gaat? Wat gebeurt er dan zie je misschien dat je kan beginnen bij jezelf en stap voor stap je invloed vergroot en dingen wel voor elkaar krijgt.

Ik hou van het boek 7 habbits en proactief versus reactief is misschien een van de stukken waar ik het meest op aan ga.

In deze aflevering neem ik je mee hoe jij met pro activiteit en je gemoedstoestand je geluk vergroot.

#7habbits #proactief #geluk #podcast

Jan 22, 202313:35
#89 Doelen moet je voelen

#89 Doelen moet je voelen


Een nieuwe jaar en voor veel mensen nieuwe doelen om dit jaar te bereiken.  In deze aflevering neem ik je mee naar mijn doel leven in Rijkdom en vertel ik je hoever ik ben. Ik kwam er namelijk achter dat ik misschien dichterbij mijn doel ben dan ik had verwacht en neem je mee in mijn ontdekking.

#doelen #voelen #rijkdom #geluk #podcast

Jan 13, 202313:16
#88 Tijd voor reflectie

#88 Tijd voor reflectie


2022 heeft nog een paar weken en we gaan snel richting 2023. Daarom in deze laatste aflevering van dit jaar dat ik nog even terug kijk naar 2022 en je mee neem in de weg naar rijkdom en wat dit allemaal betekend.

Wat mij betreft een aflevering vol energie en wat mooie insights.

#2022 #reflectie #rijkdom #gezondheid #geld #geluk

Dec 19, 202211:18
#87 Hoe gelukkig ben jij?

#87 Hoe gelukkig ben jij?


Hoe gelukkig ben jij? Misschien ben je hier mee bezig of misschien durf je eigenlijk deze vraag niet aan jezelf te stellen? In deze podcast neem ik je mee met mijn reis naar meer genieten van de dag en meer geluk ervaren door de dag heen. Het mooie is gelukkig zijn is een wetenschap en daarom zijn er bewezen dingen die je kan doen om meer geluk te ervaren gedurende de dag.


Ben je benieuwd hoe jij gelukkiger kan zijn check dan deze aflevering.


#Geluk #podcast #inspiratie #gewoontes #gelukkig


Dec 11, 202210:22
86# Pensioen, ver weg toch?

86# Pensioen, ver weg toch?

Niet moeten maar mogen, iets wat ik vaker in deze podcast heb gezegd. Maar hoe zit het eigenlijk wat betekend niet moeten maar mogen eigenlijk? Voor mij is dat lekker kunnen leven zonder te iets te moeten doen om in je onderhoudt te kunnen voorzien en daar bedoel ik plat gezegd mee niet hoeven werken. Voor veel mensen is dit met pensioen gaan, maar 6 jaar geleden dacht ik al die pensioen datum is mij te ver weg.

In deze aflevering neem ik je mee wat ik doe om eerder met pensioen te kunnen.

#pensioen #financieelvrij #groei #investeren #dromen

Dec 02, 202217:07
#85 Hoe zorg jij voor een leuke dag?

#85 Hoe zorg jij voor een leuke dag?

Hoe begin jij je dag? Misschien iets waar je niet bij stilstaat maar wel een groot verschil kan maken. Vroeger stond ik net als velen op om te gaan werken en deed ik in een strak tempo alles om zo snel mogelijk van bed naar mijn auto te gaan en op weg naar werk. Tegenwoordig doe ik dat anders en wat geniet ik momenteel meer van de dag. Benieuwd wat ik doe check dan deze aflevering.

#geluk #rituelen #groei #podcast #inspiratie

Nov 25, 202208:12
#84 Blij ei in je werk

#84 Blij ei in je werk


In deze nieuwe podcast aflevering neem ik je mee in een stukje werkgeluk en waarom voor mij werkgeluk meer is dan ik heb leuke collega’s. Ik neem je mee in mijn reis naar werkgeluk en eigenaarschap van jouw werkgeluk.

Een aflevering vol waardevolle tips en tricks om jouw werkgeluk een boost te geven.

#werkgeluk #podcast #geluk #werk #inspiratie #mijnverhaal

Nov 18, 202214:07
#83 Het einde is het begin van iets nieuws.

#83 Het einde is het begin van iets nieuws.


Afgelopen periode heb ik een mooie reis gemaakt, het jammere van elke mooie reis is dat er een einde aankomt. Ook aan deze hele mooie reis vol moment van geluk, gevoel en vriendschap. In deze aflevering neem ik je mee met mijn ervaringen van het eindige met het ene het begin van iets nieuws.

#begin #einde #podcast #eenmooienieuwbegin #inspiratie

Nov 11, 202215:41
#82 Wat 25000 euro en geluk met elkaar te maken heeft.

#82 Wat 25000 euro en geluk met elkaar te maken heeft.

Deze nieuwe podcast aflevering gaat over meer dan alleen geld, ik ga vandaag iets dieper in op hoe geld, geluk en gezondheid samenhangen en dat aan de hand van iets wat ik 10 geleden niet geloofd had dat ik dat zou kunnen doen.

Dus ben jij benieuwd wat ik bedoel met niet moeten maar mogen en naar hoe money mindset, je geluk en je gezondheid beïnvloed check dan deze aflevering.

#geld #25000 #geld #gezondheid #geluk #wegnaarrijkdom #podcast

Nov 04, 202224:32
Waar maak jij je nou druk om?

Waar maak jij je nou druk om?

Soms maken we ons druk om dingen waarvan we achteraf denken waar maak jij je nou druk om? In mijn nieuwe aflevering van de podcast weg naar rijkdom neem ik je mee in mijn ervaring van vandaag.

Ik maakte me druk om van alles en achteraf viel het allemaal wel mee. Ik neem je mee in twee voorbeelden hoe ons gedachten soms met ons aan de haal gaan en met ons spelen.

Dus waar maak jij je nou druk om?

#podcast #drukmaken #waarom #gedachten #mind #datdus

Oct 28, 202208:50
#80 Zes uur in de ochtends in de sport school waarom ook niet.

#80 Zes uur in de ochtends in de sport school waarom ook niet.

Nieuwe aflevering van de weg naar rijkdom, waarin ik je mee neem waarom ik om zes uur in de ochtend ben gaan sporten. Ik neem je mee in mijn verhaal hoe ik momenteel bezig ben om mijn doel te bereiken meer energie, zodat ik nog meer kwaliteitstijd met mijn gezin heb.

# podcast #gezondheid #energie #sportschool #lekkervroeg #6AM

Oct 21, 202216:57
#79 Wanneer kom jij voldaan thuis?
Oct 14, 202208:33
#78 De kracht van woorden

#78 De kracht van woorden

In deze nieuwe aflevering van de weg naar rijkdom neem ik je mee in de kracht van woorden. Ik deel mijn ervaring met het coachen van leerlingen van een VMBO in Utrecht en wat ik merkte wat hun verteld is. Ik neem je mee in mijn ervaring van dit moment en een aantal belangrijke momenten in mijn leven waar woorden een impact hadden.

#groei #woorden #podcast #impact #zelfvoelen

Meer inspiratie check:

https://mansearchforwealth.com/landingspagina/

Oct 07, 202214:34
#77 Money Mindset.

#77 Money Mindset.


Ooit stil gestaan hoe jij over geld denkt? Ik deed laatst een confronterende opdracht en die deel ik graag met jou. Ik werd mij bewust hoe ik over geld dacht en kon dit relativeren en mijn inzichten deel ik dan ook graag in deze nieuwe aflevering van de weg naar rijkdom.

Want als jou money mindset nog niet is waar jou ambities zijn dan kan het zomaar zijn dat jij je zelf saboteert.

#moneymindset #geldzaken #watbenjewaard #podcast #financielegroei

Meer inspiratie check:


https://mansearchforwealth.com/landingspagina/

Sep 30, 202229:55
#76 Start met ademen stop met stressen.

#76 Start met ademen stop met stressen.


In deze nieuwe aflevering van de weg naar rijkdom neem ik je mee naar het belang van een gezonde balans tussen aan en uit. Ik neem je mee waarom het belangrijk is om af en toe even op jezelf te richten en niets te willen/ moeten doen. Daarnaast geef ik je een super concrete tip die je vandaag nog kan uitvoeren om even helemaal tot jezelf te komen.

Een aflevering boordevol inspiratie en concrete tips.

Voor meer inspiratie check:

https://mansearchforwealth.com/landingspagina/

Sep 23, 202212:54