Skip to main content
Spotify for Podcasters
Leven Met Chronische Pijn

Leven Met Chronische Pijn

By Marijke Brink

Ik help mensen die lijden onder hun chronische pijn, te leren luisteren naar hun innerlijke kracht, zodat het lijden stopt en ze weer vrij kunnen leven. Ga samen met mij op onderzoek uit in de wereld van chronische pijn en ontdek hoe jij de pijn kan loslaten en het lijden achter je kan laten. Met inspirerende verhalen, nieuwe inzichten, trance meditaties, voorbeelden uit mijn praktijk en mijn eigen ervaringen hoop ik je te kunnen inspireren en je aan te zetten tot verandering. Want in mijn beleving hoeft niemand te lijden onder chronische pijn. Marijke Brink Body & Mind Coaching
Available on
Google Podcasts Logo
Pocket Casts Logo
RadioPublic Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Lichaamsontspanning trance meditatie

Leven Met Chronische Pijn Feb 14, 2023

00:00
15:32
Ho' oponopono heling ritueel trance meditatie
Feb 21, 202329:41
Trek liefde aan in je leven trance meditatie

Trek liefde aan in je leven trance meditatie

Met deze meditatie trek jij moeiteloos liefde aan in je leven. Deze meditatie gaat namelijk over zelfliefde. Want laten we eerlijk zijn... als jij niet voldoende zelfliefde hebt, waarom zou een ander jou dan wel alle liefde geven? Zo werkt de wet van aantrekkingskracht nou een maal. Kan jij onvoorwaardelijk van jezelf houden dan zal een ander dat ook doen. Zo simpel is het nou eenmaal! Luister naar deze meditatie en begin met onvoorwaardelijk van jezelf te houden. Gewoon omdat je dat verdiend! 

Feb 14, 202315:01
Lichaamsontspanning trance meditatie

Lichaamsontspanning trance meditatie

Ontspannen in je lichaam is voor sommige mensen nog lang niet zo gemakkelijk. Allerlei gedachten, gebeurtenissen, oordelen of andere belemmeringen kunnen gemakkelijk je gedachten binnenglippen waardoor de ontspanning ineens ver te zoeken is. Met deze lichaamsontspanning trance meditatie ben je snel en makkelijk in staat om die zo welkome ontspanning te vinden. Je hoeft alleen maar te luisteren. Veel luisterplezier. 


Feb 14, 202315:32
Luisteren naar je lichaam. Dit belangrijk bij het omgaan met chronische pijn.

Luisteren naar je lichaam. Dit belangrijk bij het omgaan met chronische pijn.

Luisteren naar je lichaam klinkt zo simpel en toch hebben veel vrouwen hier moeite mee. Het vraagt het een verbinding en afstemming tussen je body en mind. Is die afstemming er (nog) niet dan worden signalen vanuit je onbewuste makkelijk gemist. Met vaak meer pijn als gevolg.
Jul 14, 202115:50
July 7, 2021

July 7, 2021

This podcast doesn't have a description yet. Stay tuned!
Jul 07, 202100:26
Leven met chronische pijn kan een hele uitdaging zijn en ook een waardevolle levensles.

Leven met chronische pijn kan een hele uitdaging zijn en ook een waardevolle levensles.

Het lijden voorbij. ‘Heb je weleens ervaren dat je hele wereld ineens op zijn kop lijkt te staan? Als dat zo is dan vraag ik je met me mee te gaan naar een middag ergens in februari 2002. Ik ben in het Sint Maartenskliniek in Nijmegen op consult bij een orthopeed. Er zijn net foto’s en een MRI-scan van mijn heupgewrichten gemaakt vanwege aanhoudende pijn en de uitslag hoor ik zometeen.’ Luister naar mijn persoonlijke verhaal en ik vraag me af of jij hier ook geïnspireerd door raakt.
Jul 07, 202111:02