Skip to main content
Spotify for Podcasters
Marketing Masters Belgium

Marketing Masters Belgium

By Desmyttere Marketing

Marketingexpertise vertaald naar KMO-marketing

In onze podcast 'Marketing Masters' gaan we in gesprek met marketing experten. Onze gasten zijn experten in hun vakgebied, in één specifiek segment van het brede marketingspeelveld.

We gaan in de gesprekken op zoek naar concrete tips en technieken die bruikbaar zijn in een context van 'Marketing voor de KMO' en polsen naar marketingtrends die impact hebben op het commercieel beleid binnen een KMO.
Available on
Apple Podcasts Logo
Spotify Logo
Currently playing episode

Customer Experience Design door Wisefools

Marketing Masters BelgiumFeb 13, 2023

00:00
20:16
Customer Experience Design door Wisefools

Customer Experience Design door Wisefools

Marketing Masters spreekt met Dries van Haver en Pieter Langeraert (Wisefools) over klantbeleving en 'customer experience design'. Dit is het proces waarbij je de 'customer journey' (klantenreis) in kaart brengt, implementeert en optimaliseert.

Feb 13, 202320:16
7 KMO-marketing trends voor 2023

7 KMO-marketing trends voor 2023

Evelien Vanhauter spreekt met Peter Desmyttere over de trends voor KMO-marketing in 2023. Peter is marketing consultant en zaakvoerder van Desmyttere Marketing. In deze podcast leer je waarom een sterk verhaal belangrijker is dan ooit, hoe je digitale marketing kan versterkt worden, waarom er (weeral) meer aandacht naar je website moet gaan en word je overtuigd om in 2023 meer in te zetten op videomarketing. Na deze podcast ben je helemaal klaar om je marketingstrategie voor 2023 op scherp te zetten.

Jan 15, 202328:13
Reputatie door Jeroen Wils

Reputatie door Jeroen Wils

Marketing Masters spreekt met Jeroen Wils (De Reputatiecoach) over reputatiemanagement binnen KMO's. Je leert waarom een goede reputatie zo belangrijk is voor een KMO. Maar ook hoe je werk maakt van reputatie, dat reputatie niet hetzelfde is als imago en dat communicatie helaas geen impact heeft op je reputatie.

Dec 19, 202227:06
Geurmarketing door Anne Guffens

Geurmarketing door Anne Guffens

Marketing Masters spreekt met Anne Guffens (Begeuren) over geurmarketing, een onderbelicht aspect van experience marketing. De juiste geur zorgt voor een optimale customer experience en kan gemiddeld tot 7% meer omzet leiden.

Aug 09, 202221:26
SEO door Frederik Vermeire

SEO door Frederik Vermeire

Marketing Masters spreekt met Frederik Vermeire (WiSEO) over SEO, de zogenaamde 'Search Engine Optimization' of zoekmachine optimalisatie. Het gaat over het optimaliseren van je website op drie vlakken (techniek, content en links) om zo beter te scoren in Google.

Aug 09, 202233:11
Nudging door Reinout Van Zandycke

Nudging door Reinout Van Zandycke

Marketing Masters spreekt met Reinout Van Zandycke (Exposure) over 'Nudging', een nieuwe stroming binnen de marketingwereld. Het is een kruising tussen marketing en psychologie en bestudeert hoe je klanten en prospects een figuurlijk duwtje in de rug kunt geven tijdens een beslissingsproces.

Aug 04, 202229:50